سلام.
دوستان این بازی شبکه هم میشه؟
ممنون.
Printable View
سلام.
دوستان این بازی شبکه هم میشه؟
ممنون.
نقل قول:
اره دوست عزيز اين بازي اصلا اصلش شبكه هستش!!!
قسمت multipalyer هم يكي از بهترين هاي 2008 شد!!!
خیلی ممنون.نقل قول:
من بازی رو خریدم قسمت molti player هم رفتم ولی همش ماله online بود.حالا شاید اشتباه کردم.میرم دوباره نگاه کنم.
ممنون.
مولتی پلیرش فقط آنلاینه تا اونجا که من میونم ... حالا شاید co-opـش رو بشه آفلاین هم زد ... اما واقعا محشره .
بازی زیاد مالی نیست نمیدونم چرا بهش جایزه دادن فکر کنم واسه تبلیغش بوده از شرکت والو بعیده یه باری مثل این درست کنه .این گیم اسپات هم الکی نمره میده ها سر کاریی اونم تبلیغاتیه خودشون امتیاز میدن به بازیها
آقا بازی مال نیست ؟ دستت درد نکنه دیگه :دینقل قول:
راستی این نقدیه که من برای بازی نوشتم.
کد:http://gamersland.ir/article-134.html
این بازی مثل بازی club هستش به درد دستگاهای بازی می خوره که تو شهر بازیها هست اینم نقد من
اين بازي فقط از نظر MultiPlayer قويه !!!نقل قول:
دوستانی که بازی کرده اند اصلا مشکل از بازی بیرون پریدن رو نداشتند ؟
خیلی از بازی میپره بیرون جوری که دیگه بازیش نمیکنم ارزشش رو نداره شاید ار کراکش باشه
با دسته هم میشه دو یا سه نفری بازی کرد؟
بازيش باحاله. خوب البته در حد كرايسيس نيست ولي خوبه. من ديشب يه مرحله اش رو تموم كردم تو تقريبا يك و نيم ساعت.
بعضي جاها يهو بيشتر از 100 تا زامبي ميريزن سرت.
وقتي با شاتگان ميكشيشون خيلي حال ميده!
روی یه سیستم؟ اگر منظورت رو یه سیستمه که ما تا الان این چیزی ندیده ایم!نقل قول:
با دسته هم میشه دو یا سه نفری بازی کرد؟
مگه فوتباله؟ : دی
من موندم دوستان چه جوری این گیم رو بازی کردن ؟! چون همش از بازی میپره بیرون و دوباره مرحله رو باید از اول بریم .نقل قول:
من که رو ویستا مشکل دارم و هنوز رو اکس پی امتحانش نکردم .
سلام
منم اين مشكل رو دارم
مخصوصن تو قسمت Dead air
اصلان نميشه بازي كرد
ميشه يه جوري اين مشكل رو حل كرد؟؟
والا من كه دو تا مرحله رو تموم كردم حتي يك بار هم از بازي بيرون نيومد.
شايد تو ويستا اينطوري باشه.
میشه لطفا بگید چه جوری سیو میشه این بازی؟؟؟؟باید به جای خاصی برسیم؟؟؟؟
چه جوری لود میکنیم؟؟؟اخه تو صفحه اصلی جایی واسه لود نیست.
لطفا 2تا سولم رو جواب بدین.
اين بازي اصلا save نميشه كه بخواد load بشه دوست عزيز چون تمام مراحل باز هستن !!!
بازی خوپیه فقط یه کم مشکل داره اونم فقط مراحلش
بازی باید تغییر نام بده!!!(زامبی کشون)
حال میده سیل زامبی هارو که سرازیر میشن بایه بمب مخصوص منفجر کنی!!!!! (با شات گان که اصل حاله)
وست بازی یهو میزن بیرون.
windows XP
ATI 4850
بازی تو سیستم من هی گیر میکنه و هی میاد بیرون
cpu:e8400
Ram:2gig
vga:8600gts superclocked
فکر نمیکنم مشکل از سیستمت باشه.این بازی رو اکثر سیستما میپره بیرون.دلیلش رو نمیدونم.نقل قول:
شاید دوستان راه حل این موضوع رو پیدا کرده باشن...
من كه ديگه بي خيال اين بازي شدم يه مرحله از اين بازي هم نميشه راحت بازي كرد همهش ميپره بيرون
اه
این چه کاریه ؟ چرا این بازی سازهای بازی های جدید اینقدر بی فرهنگ هستند و همه بازی هاشون تا 100000 تا ناز نکنه اجرا نمی شه ! اول که می گن سیستمت باید غول باشه بعد ویندوزت ویستا باشه بعد ویستا اصل باشه بعد ....
نمی تونن مثل آدم یه بازی درست و حسابی بسازند : GTA IV , Rezident Evil 5 , Call of Duty , Left for Dead , .... بعد کلی پول که واسه خرید سیستم و مخلفات می دیم باید حالا کلی ناز این ها رو هم بکشیم :(
دوست عزیز چه مشکلی داری؟نقل قول:
من بازی رو بدون هیچ مشکلی اجرا و بازی کردم...
دوستان می شه یه عکس از محیط بازی بذارید؟ البته عکس هایی که تو نت پخش شده رو دیدم، ولی عکس ها و تریلر هایی که پخش می شه معمولا مثل خود بازی نیست. تو یه تاپیک دیدم که این بازی خیلی جاها به عنوان بهترین بازی 2008 شناخته شده واسه همین اومدم تو تاپیکش ولی مثل این که اونقدر ها هم که تعریف شده، بازی خوبی نیست.(تاپیک بهترین بازی سال فقط 15 صفحه؟)
من این بازی رو هم تو xp و هم تو ویستا اجرا کردم. وسط بازی میندازه بیرون. اصلا تایم خاص یا قسمت خاصی از بازی نیست. هر دفعه یه جای دیگه میندازه بیرون.فقط وقتی ویژوال مموری رو گذاشتم روی 6 گیگ، تونستم یه کم بیشتر بازی کنم. راهی هست که بتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
مال منم ميپره بيرون
هنوز هیچکس تو این تایپک مشکل و حل نکرده منم اینتوری میشد ولی فقط دو دفعه در کل زندگیم(تا الان که زنده ام) پرید بیرون
در مورد تایم خاص هم حق کاملا با شماست!
اگه جایی تو نت دیدم مشکل چه طوری حل میشه به شما خبر میدم بقیه دوستان هم کمک کنن!
من اين بازيرو تو 4 ساعت رفتم خيلي آسونه.باورتون ميشه
خب معلومه من توی 5ساعت و 45 دقیقه تمومیدمش البته تایم نگرفتم دقیقا و بار اولم بود (البته 2 بار هم از بازی پرید بیرون)
منم تا رفتم تو main menu ديدم بازي تموم شده !!!:18::18::18:
اگه مراحل باز نبود بازي جالب تر ميشد !!!
ولي چه هيجاني داره Live اين بازي ...
يكي از بهترين بازي ها هستش توي Live با كمترين لگ !!!
در كل بازيه خوبيه ديگه برا اونايي كه عاشق FPS هستند ...
برای منم یهو از وسط بازی میپره تو دسکتاپ! patch یا fix -ی هست که این مشکلا حل کنه ؟!!!
برای منم پرید بیرون اما این طور که از trainer های cheathappen پیداست 4 تا پچ برای این بازی آومده
حالا اگه کسی لینک برای دانلود بزاره ممنون میشیم
دوستان هنوز کشی بازی میکنه؟
بازی خوبی فک کنم گیم اسپات باری نو اوری هاش به بازی نمره داه.
بازی رو حالت داستان خیلی زود تموم میشه فوقش 4 ساعت اما حال
اصلی بازی به multy شه.
اين بازي چجوريه ارزش بازي كردن و گرافيك بالا داره نصبش كنم؟
بازی نکنی نصف عمرت بر فناست.
کانتره زامبی کشیه . . .
کانتر کجا و این کجا!!!
ولی در هر صورت اگه اهله بازی های first person shot hardcore هستید و تگزی نمیزنید ارزشه بازی رو داره
کاش میشد مالتی پلیرش رو هعم امتحان کرد چون با هم میرن جلو خیلی باید جلب باشه
فقط محیطو زامبیاش با داستان فرق می کنه گیم پلی کانتره دیگه!!!!!