سلامنقل قول:
آقا ماهنوز منتظر اطلاعات شما هستیم ، مارو بیشتر منتظر نذارین
Printable View
سلامنقل قول:
آقا ماهنوز منتظر اطلاعات شما هستیم ، مارو بیشتر منتظر نذارین
آقا من یه تاپیک زدم برای مقایسهی x1 با hd تا اینتوری بیشتر در مورداین دو غول اطلاعات کسب کنیم و اونارو بشناسیم خب خیلی از چیزا در مورد یه چیز هست که تا مقابل یه حریف قدرت مند قرار نگیره مشخص نمی شه پس یه سری هم به اونجا بزنید ونظر و اطلاعات خودتونو در این تاپیک در مورد این دو گوشی مطرح کنید
ممنون
برید ریویوی تاچ hd ببینید خیلی باحاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خيلي ازش تعريف كرده كلا اين جي اس ام آرنا خيلي هواي اچ تي سي رو داره هر چي ميزنه كلي ازش تعريف ميكنه، شما ريويوي دياموند و پرو رو هم بخونيد همينقدر ذوق زده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برید ریویوی تاچ hd ببینید خیلی باحاله
من يه خورده بهش مشكوكم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش این ال سی دیش آخرتشه من که باهاش خیلی حال میکنم
دوستان سلام من موندم با کدو گارانتی بخرمش!؟! پرشین تله کام یا یاس؟ کدوم بهتره؟
سلام به همه
این چند خط رو از قول دوستان که توی یکی دیگه از فرومهای خوب ایرانی نوشته بودن
و touch HD خریده بودن مینویسم ..شاید به درد دوستان بخوره :
با گارانتی پرشین : یکسال اول اگه مشکلی پیدا کرد تعمیر اگه نشد تعویض و بعد از گارانتی هم گوشی یکسال بیمه
هستش.در ضمن پرشین یه سی دی آریو اقلیم ( مربوط به gps ) هم رو دستگاه میده که به گفته خودشون 30 تومان
ارزش پولی داره.
در ضمن مثل اینکه خدا رو شکر پک گوشی هم کامل هست.( مموری 8 گیگ رو هم داره...!!! )
موفق و پیروز باشید................
من یوم الشک هست...........دی
شاید گرفتمش ت همین هفته ها و تا امدن امنیا جدید منتظر میمونم تا امد این رو میفروشم امنیا می گیرم ........چون اگه الان امنیا بگیرم تا اون گوشی بیاد این ارزون میشه و من هم فقط باید یک انتخاب داشته باشم
بچه ها من 2 هفته هست که این گوشی رو دارم. اگه سوالی دارین در خدمت باشم !
من امروز تو نمایندگی htc باهاش کار کردم و خیلی باحاله ولی به نظرم ال سی اگه کوچیک تر بود بهتر بود
قیمت امروز هم 870 تومن
فقط در رابطه با شارژش بگو چون تو سایر موارد زیاد فرقی با دایموند ندارهنقل قول:
این کجا دایموند کجا !نقل قول:
راحت 2 روز با مصرف عادی شارژ نگه می داره.
7-8 ساعت فیلم و 17-20 ساعت موسیقی.
سلام به همه
یک review فارسی بسیار جالب از سایت Writeage.com
موفق و پیروز باشید..........................کد:http://www.writeage.com/htc_touch_hd_pda_review.html
آقا قیمت جدید بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟؟؟؟
man az nemayeshgah kharidam fasi kardam ama nemitonam farsi type konam shoma moshkel nadari
bad ham barname top barash che dari
نقل قول:
نقل قول:
تو کدام نمایندگی htc میگزارن باهاش به صورت روشن کار کرد؟
ممنون
نمایندگی پرشین تلکام توی میدان ولیعصر اونی که توی ویترین بود رو میذاشت.
من اون موقع که پرو اومده بود حدود 7-8 دقیقه باهاش کار کردم.
در مورد امکان تایپ فارسی یا مشاهده صفحات وب به فارسی مشکلی نداره؟
با pro که کار کردی چطور بود؟؟؟:13:نقل قول:
یک فارسی ساز واسش در امد که نصبش راحته و بعد نصب مشکلی نداری در فارسی دیدن و برای تایپ هم باید یک کیبورد spb بریزی که بروبچ ایرانی درست کردنش........بعدش همه چیز درستهنقل قول:
فکر کنم از دوستان پرو دار بپرسی مفصلا توضیح میدن.
یه سری هم به اچ یو که قبلا معرفی شده بزن. اطلاعات جامعی اونجا هست.
سلام دوستان،
راستش من هم بین این 2 تا گوشی موندم و انتخاب برایم سخت شده. نقطه قوت xperia کیبورد آن است ولی در عوض hd صفحه نمایش بزرگتر و ..... داره. خودم به علت طراحی بهتر hd به این گوشی تمایل دارم. فکر می کنم که مصرف باطریشون برابر باشه. چون کلا ویندوز موبایل به علت 65 هزار رنگ بودن مصرف کمتری دارند. لطفا دوستانی که این 2 گوشی را دارند تجربیات خودشون را بفرمایند. و آخرین نکته آیا سایز hd برای مصارف روزمره بزرگ نیست و خسته کننده نمیشه؟
با سپاس
نقل قول:
من تا الان کلی تحقیق کردم...انواع اقسام رویو ها رو هم خوندم...فقط هنوز باهاش کار نکردم:41:
البته یکی 2نفر از دوستان هم که دارن کمک کردن ولی خوب کار از محکم کاری.....:27::21:
آقا یه سری به تاپیک زیر بزنید در مورد مقایسه ی دو تا گوشی HD و X1
هر کسی میتونه قابلیتی رو که به خاطر اون X1 یا HD رو ترجیح میده اونجا بنویسه
دوستان فقط سعی کنند این قابلیت تکراری نباشه مثلا سد بار از کیبورد X1 ننویسین یا از اتو رتیت HD یه بار بسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ديزاين و قيافه hd به مراتب شيك تر و زيباتر است ! ايكسپريا هم بد نيست ولي خيلي پهنه !
دوستانی که hd دارن بگن...لطفا فقط اونایی که دارن بگن!!!....آخر نفهمیدیم کی درست میگه....
Hd خوروجی tv داره یا نه؟؟؟؟
نه دوست عزیز خوروجی TV out نداره. من ندارم ولی تو Review GSM نوشته :نقل قول:
Main disadvantages:
A wee bit overweight
Sizeable body still within acceptable limits though
Average sunlight legibility
Video recording maxes out at CIF@30fps
There's no dedicated camera key or flash
No D-pad offers more precise navigation
Power key is really hard to press
No TV out port
شاید بزودی منم گرفتم.
نقل قول:
من امروز رفتم موبایل پاتریس (اهواز) هر چی میگفتم که بابا جان خوروجی tv نداره...میگفت چرا داره ولی کابلش توی پکش نیست...شک کردم...خیلیم با اطمینان میگفت...
ممنون
اون پرو هست که کابلش تو ایران نیست............hd اگه تی وی داشت واقعا توپ میشد
واژه ی PORT معنیش کاملا واضحه دیگه :دی ...
در صورت درست بودن حرف آن فروشنده ی همام و شریف و دانا :18:! آن نادانهای Review نویس در :20:Gsmarena باید مینوشتن :
No Tv out Cable .
خب یکی نیست به فروشنده بگه...ما که گفتیم نداره..چرا میزنین؟؟؟؟!!!!!!
اگه مبین(پاتریس)بهت گفته داره ، حتماً داره :46: نگران نباش کارش درسته.نقل قول:
نمی دونم کجا ، اما یادمه یه جا خوندم که خروجی tv داره ، اما کابلش باهاش ارائه نمی شه ، اکثر گوشیهایی که خروجی tv دارن کابلش باهاشون نیست ، مثل امنیا ، فکر کنم پرو هم همینطور باشه.
نقل قول:
اسمش و که نمیدونم....ولی فکر کنم 3-4 تا برادرن...یکی از این 3-4 بهم گفت:31:
بابا کل دنیا میگن ندارههههههه....:19::19:
کابل پرو در دوبی 24 تومان قیمت دارم و برا امنیا در قطر 21 تومان.........ولی hd نداره....x1 نداره..
کابل پرو تو علاالدین فکر کنم طبقه 6 بود یه جا داشت میگفت 38 تومن!نقل قول:
عجب آدمهایی هستید کل ریویوهای معتبر دنیا می گن نداره شما هی بگید داره. آدم که اینقدر منطقی نباشه ندیده بودم. اه
اینم ریویو سایت Mobile Reivew
کد:http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-touch-hd-en.shtml
نقل قول:
عصبانی هستیااااا....:47::47::33::33::15::31::31: :19::18::18::10:
گردن ما از مو هم باریکتره...من کی گفتم داره؟؟....اگه خواستی یه سر بیا اهواز با هم بریم پیش طرف ملتفتش کنیییییییی!!!!!!!!:31:
آخه کی با تو بود دوست عزیز؟ به هیچ فروشنده ایرانی حالا می خواد نمایندگی هر زهرماری باشه اعتماد نمیشه کرد. از ماشینش گرفته تا کامپیوترش چرت میگن. از Mobile Review گرفته تا GSMArena تا Phonearena اینا میگن نداره تو کل جعبش که من دبی زندگی می کنم دیدم نداره همه میگن نداره اینقدر مشخصات عکس فیلم هست تو اینترنت از همه چیز این گوشی یه فروشنده اومده میگه داره اما کابلش نیست. مشکل ما ایرانی ها همینه..... ( منظورم تو نیستی دوست عزیزم )نقل قول:
بابا فروشنده ها همینن. تازگی رفتم n78 بخرم یه حرفای عجیبی درباره آپدیت میگفتن من حالا خودم همه رو درس میدم اون واسم میبافت دیدم حالیش نمیشه اومدم بیرون.
همشهری به طرف میگفتی اگه برام به تلویزیون وصلش کنی 50 تومن بیشتر میخرمش
در ضمن tv هم چیزه مالی نیست من n95 یکبار وصل کردم. راستی تابستون این گوشی رو تو کدوم جیبت میزاری تو اون گرما؟ امسال که جهنم بود سال دیگه رو خدا بخیر کنه.
به اینم توجه کن.
:11:..نقل قول:
آخه گفتی عجب ادمایی هستید..بعد فکر کردم با منی!:31:
به هر حال به پیشنهادم فکر کن...اهواز تا دبی همش 10 کیلومتره..با دست شنا هم می تونی بیای.."آباداان"!!