اگه نميتوني از در رد شي طوري كه يه ديوار نامرئي مانع عبورت شده بايد بگم كرك بازي خرابه. از اينترنت كرك جديد رو دانلود و نصب كن. تو صفحات قبل توضيح دادم.نقل قول:
Printable View
اگه نميتوني از در رد شي طوري كه يه ديوار نامرئي مانع عبورت شده بايد بگم كرك بازي خرابه. از اينترنت كرك جديد رو دانلود و نصب كن. تو صفحات قبل توضيح دادم.نقل قول:
باور کنید بازی The Lord Of The Rings the Return of the King از این بازی خیلی خیلی بهتر بود!!!به خودشون زحمت ندادن از قدرتهای سخت افزاری نسل جدید استفاده بکنن
سلام كسي لينك كرك سالم رو داره ، يكي دانلود كردم Adware داشت
نقل قول:
واقعا راست میگی.حتی فن وفنون رزمیشم از اون کمتره.حرکات بدن و تیر کمونشم نسبت به اون خیلی ضعیفه.:41:
ولی به نظر من زمین تا آسمون با اون فرق میکنه.
من که کلی دارم حال میکنم
البته اول موریا گیر کردم که انگار باید کرک دانلود بکنم
منم اولش خیلی حال کردم ولی کمی که رفتم کم کم تکراری شد.البته مرحله هاش بهتر از اونه.[php][/php]نقل قول:
من که خیلی حال کردم.نقل قول:
بازی رو در 2 قسمت تا آخر رفتم.
بعدشم لجندری هم قسمت اول رو رفتم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی سخت بود!!!!!!!!!!!!
راستی شما با چی حال می کنین من که با Mage از همه بیشتر حال می کنم از هیرو ها هم آراگون خیلی قویه!!
حتمی بازی رو روی لجندری برید وگرنه اصلا حال نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی لطف کنه کرک سالم خودشو آپلود بکنه
اونایی که من دان میکنم کار نمیکنه.
نقل قول:اول کد رو وارد کنین و سپس روی submit کلیک کنید تا دانلود شروع بشه!کد:http://www.link.ge/file/197946/rzr-ltrf.rar.html
اقا یکی سیو کاملشو بزاره این جا
[quote=779;3459440]
راستی شما با چی حال می کنین من که با Mage از همه بیشتر حال می کنم از هیرو ها هم آراگون خیلی قویه!!
quote]
من خیلی با شمریر زن حال کردم.و به نظر من هم آراگون از همه ی هیرو بهتر بود.
ببخشید!!! کچا کرکش رو پیست کنم؟؟بازیه من هیچ جای کرکی نداره که وقتی پیستش کنم بخواد جاش رو با قبلی عوض کنه!!اصلآ بازی من کرک نداشت!!!همینطوری رفتم تو بازی!!نه سریال نامبری و نه کرکی !!؟؟ چرا؟؟ مگه ماله Ea نیست ؟ Ea Games که همیشه سریال نامبر می خواد؟
بازیش بد نبود
فکر کنم از نسخه return of the king از خیلی از جنبه ها ضعیفتر بود
در کل چیز خاصی برای عرضه نداشت
بسیار کوتاه بود تو 2 ساعت campaign اولش رو تموم کردم(یادمه return of the king هم قشنگتر بود هم طولانی تر)
تنها نقطه قوت بازی موزیک بازی بود که اون هم مال فیلم بود
اگر از فیزیک و گرافیک dynasty warriors استفاده میکردند خیلی بهتر بود
در کل من از این بازی انتظارات بیشتری داشتم متاسفانه باز هم یه بازی ضعیف دیگه از روی فیلم
کلا میشه گفت بازی ضعیفی بود.
موفق باشید
نقل قول:
اصلا بازیش حال نداد.شمشیر زنیش هم پویا نبود.:41::41::41:
نقل قول:
سلام
من هم دقیقا" همین مشکل رو دارم بعد از اینکه کلید رو برمیدارم میگه کلید رو treebeards ببر! نزدیک برج هم که میرم دره بسته هستش! ریشهدرختی هم که میگه نمیدونم کجاست ! چکار باید بکنم؟
از پله که بالا میری جلوی اون پله درخته هست منم وقتی فکر میکنم عجب جایی گیر کردم خندم میگیره!
نقل قول:
سلام
کدوم پله؟؟ همش پله داره که! ایا منظور شما همون چند تا پله ای هست که در ورودی برج رو ساخته؟ یعنی همون پله منتهی به در سیاه برجی که پیرمرده سارومون روش وایستاده اتیش پرتاب میکنه؟
نقل قول:
سلام
اقا من اینجا گیر کردم کلید رو هم برداشتم
ماموریتم هم بردن کلید برای ریشه های درختان! هستش! نمیدونم این درختا کجا هستن
در ورودی برج هم بسته هستش!
اینم یه عکس از مرحله ای که توش گیر کردم
در برجی که سارومون تو تراسش وایستاده و اتش پرتاب میکنه بسته هستش و این دشمنا رو هم هرچی میکشم تمومی نداره!
عکس ها بزرگ تر از حد معمول بودند!
Sam Fisher 08
این سیو منه که جنگ حلقه رو توش تموم کردمکد:http://rapidshare.com/files/200018637/Gandalf_Save.dat.html
سلام
اقا من هنوز منتظرم!
کسی نمیدونه باید چکار کنم؟
پستهای 137-138
من اين بازي رو نصب كردم اما بعد از فيلم اول مرحله بازي خود به خود بيرون ميياد...سيستم:
vga:gforce 7300gs ddr2
ram:1g
cpu:amd 4000
نقل قول:
با سلام به شما
در مرحله اول وقتی که این ماموریت را گرفتی،سریع برگرد به قسمت اول مرحله و از دیوار
پریده واز منطقه ی شیب دار بالا برو و در جلوی در بجنگ.:10:
سلام
انجا کسی هست که کمک کنه چرامرحله سه انجوریه
منم تو این مرحله سوم نمیدونم چه کنم.خودمو به زمین و زمان می زنم تا شاید یه فرجی بشه و یکی از درها خراب بشه ولی از سقف هی سنگ میریزه ولی هیچ خبری از گشایش یکی از درهای بهشتی خبری نیست....
کرکم دانلود کردم نمیدونم کجا باید بریزم؟
سلام
من يه مشكل دارم اونم اينكه وقتي بازي رو نصب كردم قشنگ وارد بازي شد و هيچ مشكلي نداشت وقتي بازي رو قطع كردم و خواستم دوباره بازي رو بيارم ارور ميده و از بازي خارج ميشه با يك بار پاك و نصب كردن دوباره بازي اين مشكل حل ميشه ولي راهي نيست كه ديگه نخوام هي بازي رو نصب كنم ممنون ميشم دوستان جواب بدن
منم مرحله 3 مشکل دارم فکر کنم bug باشه
من که دیگه بی خیالش شدم
عزیزان این مرحله ی 3 به خاطر کرک خراب بازی هست!!!نقل قول:
بازی بسیار جذابه حتمی کرک درست رو بریزید بازی کنید خیلی حال میده!
به خاطر باگ هستش و احتیاج به کرک سالم داره
کرک خودمو اپلود میکنم و میزارم
پایین بودن کارت گرافیک احتمالانقل قول:
لطفا در اسرع وقت این کرک رو تو سایت بزارید چون من که واقعا تو این مرحله 3 موندم
اقا این کرک رو حتما اپلود کن چون ما واقعا احتیاج داریم
این کرک آپلود شده خودمکد:http://rapidshare.com/files/209936110/Conquest.exe.html
فایل exe هستش
هنوز دان نکردم ولی دمت گرم بهمون حال دادی
دستت درد نکنه
اگ میتونی 1 جای دیگه هم اپ کن من با rapid share مشکل دارم
سلام برو بچزژگخپ !!!!!!!!!!!!
من توی rise of sauron مشکل پیدا کردم !!
بعد دموی اول مرحله ی 4 از بازی میاد بیرون
کسی خبر داره این چه مرگشه ؟؟
سلام من با بازی مشکل دارم
تو مرحله اول بعد از اینکه اون اورکه دیوار رو منفجر میکنه و به من میگه که برگردم داخل .
وقتی میرسم داخل و اورک ها رو میکشم از بازی میپره بیرون
کرکی که اون دوستمون گذاشته بود هم دانلود کردم ولی فایده نداشت
چکار کنم؟
مرحله ی دوم اونجایی که تو قلعه ای به قلعه حمله می کنن بعد باید اونایی که مشعل دارنو بزنی بعد از اون ماموریت می ری توی قلعه باید چی کار کنی ؟
من به مرحله دوم نرسیدم ولی تو مرحله اول هم باید مشعل دار ها رو بزنی(شاید هم همون مرحله یک را میگی)نقل قول:
بعدش میری رو اون پله که خودش با فلش مشخص میکنه و باید همه رو بزنی تا وقت تموم بشه بعد دوباره با فلش مشخص می کنه که بری تو قلعه تو هم میری وچند تا اوک را هم اونجا میکشی من بیشتر از این بازی نکردم چون به اینجا که میرسیدم از بازی می پرید بیرون!!
ای بابا کسی نمیدونست؟نقل قول:
مشکل از بازی نیست؟
یکی از دوستان لطفا فایل 1191.dll را آپلود کنه برام ممنون میشم
احتمال داره که مشکل از بازی باشهنقل قول:
شرکتی هستش بازیت یا متفرقه؟
مال من متفرقه بود ولی به جز مرحله سوم که باگ داشت،مشکل دیگه ای نداشت