[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tanx
Printable View
با ايرانسل 936 هم ميشه اس ام اس زد؟
چون مال من 936 ميگه شماره اشتباه است و ارور ميده.
فقط با 935 ميشه عضو شد؟
كسي نيست جواب منو بده؟:2:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ارسال شــــد :46:نقل قول:
نقل قول:دوســت من با ايرانسل امتحان نكردم اگه امتحان كردي نشـــده پس نميشـــه ديگه :11:نقل قول:
من هم مي خوام اگه امكان داره:
rezanew in gmail.com
از دوستان كسي نيست كه با ايرانسل عضو شده باشه؟
تو عنوانش كه نوشته
ارسال اس ام اس به صورت رایگان حتی برای ایرانسلی ها از طریق اینترنت .... کاملا تست شده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:فـــرستاده شـــد :11:نقل قول:
بی زحمت اینم بفرستید
ارسال شـــد :46:نقل قول:
ممنون ولی ایرانسلو (اسمش به سنگ) ساپورت نمکنه
نقل قول:ارسال شــــد :46:نقل قول:
بي زحمت براي من هم بفرستيد
mer30
سلام ممنون میشم اگه برای منم بفرستید:11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ارســـال شــــد :11:نقل قول:
ممنون بابت دعتنامه.ولی این سایت که رایگان نیست من فقط 5 تا مسیج دادم ولی دیگه نمیشه فرستاد!:41:نقل قول:
نميدونم عزيــــز :41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ارسال شـــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خیلی ممنون
بابا تو دیگه کی هستی. ... :31:
ايميل با موفقيت ارسال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايميل با موفقيت ارسال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلاً در سايت بعنوان كاربر به ثبت رسيده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلاً در سايت بعنوان كاربر به ثبت رسيده است