میشه ادرس لینکش را بدهید
خیلی ممنونم
Printable View
میشه ادرس لینکش را بدهید
خیلی ممنونم
این هم لینکشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من پستهای اول این تاپیک رو خوندم..به جوابی نرسیدم
دنبال یه لایسنس کی برای کسپر آنتی ویروس ورژن 6 هستم که بلک لیست نباشه و بشه آپدیت کرد باهاش!
پیشاپیش ممنون!
اگر از روش 6 ماهه بدست آوردن كد فعال سازي از طريق آدرس Kasperskyindia اقدام كنيد بعد از 1تا7 روز بعد يك ايميل حاوي يك سريال معتبر كه ويژه شماست دريافت خواهيد كرد كه اگر آنرا در اختيار ديگران قرار ندهيد امكان بلك ليست شدن هم نخواهد داشت.من خودم اين روش را تست كردم و يك كد فعال سازي هم دريافت كردم.ولي روشهاي ديگه هم كه توضيح دادم قابل استفاده است ولي تضميني در مورد مئت زمان بلك ليست شدن كليدها وجود نداره.نقل قول:
در صورتي كه براي شما امكان تهيه نسخه 2009 آنتي ويروس كاسپر وجود داشته باشه توصيه اكيد ميكنم از اين نسخه كه نسبت به نسخه 6 بهبود قابل توجه اي داشته استفاده كنيد.
خیلی ممنون از توضیحتوننقل قول:
امکانش هست که لینک دانلود از نسخه 2009 رو در اختیارم قرار بدین؟
در پست اول تاپیک اختصاصی کسپرسکی ، دانلود محصولات کسپرسکی وارد شده ( در امضا مشخص شده )نقل قول:
شما میتوانید از تاپیکی که برای این زمینه درنظر گرفته شده ، دریافت کنید
و یا جدیدترین نسخه را از سایت کسپرسکی با سرعت بالا دریافت کنید
من وقتی میخوام کاسپر اسکای2009 رو رجیستر کنم با این پیغام روبرو میشم
من کی های زیادی گرفتم ولی رجیستر بشو نیست!!!
دوستان کمکم کنید تا روی این نرم افزار رو کم کنم
دوست عزیز این پیام هنگامی رخ میدهد که Key مورد استفاده شما متناسب با محصول نباشید
یعنی Key مورد نظر برای محصول آنتی ویروس است و شما از آن برای فعالسازی اینترنت سکیوریتی استفاده کنید ( و بالعکس )
و یا هنگامیه Key مزبور با ورژن محصول شما متناسب نباشد
درسته ... عجیبه چون بی دقتی نکرده بودم ! فکر کنم برای اینکه پیغام هر دو صفحه یکجور بود این اشتباه پیش اومد . الان هم طبق چیزی که شما گفتی در حال Refresh کردن هستم تا کلید رو ببینم !نقل قول:
ممنون
یه مورد دیگه . فایل های آپدیت کسپر 2008.357 که تو تاپیکش بود رو دانلود کردم هر 4 بخش رو بعد از Extract کردن و انجام روال Update از اون پوشه هنوز کسپرم Risk و Out of date رو همراه داره .
؟ ! ؟ :41:
خب دوست عزیز آن فایلی که مارکوس عزیز برای شما گذاشتند ، محصول را تا 14 روز پیش آپدیت میکند
چون کسپرسکی آپدیت های این مدت را دریافت نکرده ،مسلما باید چنین هشداری بدهد
تاریخ سیستم خود را چک کنید و کسپرسکی را آنلاین آپدیت کنید ( در زمانی که سرعت وب خوبی دارید )
برنامه ای که زمان رو در ورژن trial ریست میکنه:
کد:http://rapidshare.com/files/144845883/kaspersky_full_trial_reset.rar
امیدوارم براتون مفید باشه.
Kaspersky 2009 (8.0.0.357) Trial Reset:
YOu can reset Kaspersky any time you want with this crack. This crack just delete the registry keys/files that deal with the licensing. There is no need to delete the old key.
Steps to reset Kaspersky 2009
1. Disable Kaspersky's "Self-Defense" feature. To disable the "Self-Defense", right click on Kaspersky's tray icon and select <Settings>, <Options>, (on the right side under "Self-Defense") uncheck <Enable Self-Defense> <Apply> <OK>.
2. Exit Kaspersky.
3. Execute the crack and Wait for Kaspersky to prompt you to activate (Kaspersky should start by itself). If Kaspersky doesn't start by itself, then try to start it manually or just restart the computer. (The crack will automatically exit without executing if you don't do step 1 & 2.)
4. To uninstall, just delete the file.
دوست عزیز ! فکر نمیکردم به این زودی ها Expire بشه یا تاریخش بگذره . ممنون از راهنماییت .نقل قول:
سرعت وب خوبی دارم اونم چه جوووووووور ! ! ! :5: Dial Up دارم عزیز با حداکثر 40 و دانلود 3K ! اینم تبعات فقر / :19:
حالا بماند با چه مصیبتی دانلود کردم این 4 فایل رو ./
اگه ممکنه و برخورد کردی یه لینک دیگه از فایل هایی که دوستان دانلود کردن و Update شون رو گذاشتن واسه ما معرفی کن .
ممنونم :11:
دوستان من هر لايسنسي كه براي Kaspersky internt security 8.0.0.454 دانلود كردم بلك ليست شده . كسي لايسنس داره؟
منم هرچي دانلود كردم كسپر اسكي قبول نميكنه!
چرا؟
کد:http://a.kavkiskey.com/DownLoad/?File=KIS8_20090831_0393CEF4
سلام.
کسی کی جدید برای Kis 8.0.0357 داره؟!
بعد از مدت ها امروز آپدیت کردم کی هاش بلاک شدند.
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
دوستان سعی کنيد وقتی کدی غير فعال ميشه اول کدهای ديگه رو امتحان کنيد بعد پست بزنيد که همه غير فعال شده! چون از ليست مربوطه فقط چندين کد وارد ليست سياه شده و بقيه کدها هنوز کار ميکنند، در کل اين هم يک سری از کد های فعال (همگی تا اين لحظه فعال هستند)
نکات خيلی مهم برای وارد کردن کد جديد:کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky_License_Key.zip
1-دقت کنید که تاریخ سیستم شما دقیق باشد
2-قبل استفاده از کد جدید اگر قبلاً کدی در محصول بوده باید اول کد قبلی پاک شود (حتماً پاک شود)
3-کد های معرفی شده فقط برای محصولات نهایی میباشند و بر روی نسخه های آزمایشی که ارائه میشود کار برد ندارند!
4-در موقع دادن کد به محصول دقت کنید که کدهای محصول آنتی ویروس با محصول اینترنت سکوریتی مجزا هستند (پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security)
دوستان کسی کی فعال که 100% کار کنه برای اینترنت اسکوریتی 2009 داره
خواهشن لطف کنه
توي تايپيك بالايت بود ديگهنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3151923&postcount=136
من از این سایت Key های زیادی دانلود کردم . روی کسپر خودم همون اولین Key که امتحان کردم تا حالا داره کار میکنه . میتونی ازشون استفاده کنی برای این ورژن :نقل قول:
این همون Key که من دارم استفاده میکنم :
کد:http://lahijweb.persiangig.com/document/KIS8_20090831_0393C913.KEY
همونطور که بچه ها گفتن بعضی هاش میره تو Black list .کد:http://www.kavkiskey.com/DownLoad/?File=KIS8_20090831_0393C913
موفق باشی
با سلام خدمت دوستان عزيز
من چند تا كي معنبر براي آنتي ويروس كاسپر ورژن 6 كه روي شبكه نصب ميشه ميخوام
در صورت امكان راهنمايي كنين كه از كجا گير بيارم
با تشكر
معمولا برای نسخه های شبکه ، Key های معتبری پیدا نمیشه
سلام
جدیدا هر آپدیت می کنم اما باز هم این پیغام رو میده
باید چکار کنم
تاریخ سیستم شما صحیح نیست
امروز 2008/11/08 هستش اما تاریخ سیستم شما بر روی 2008/11/11 تنظیم شده
سلام
نقل قول:
ممنون خودم اصلا حواسم به این نبود
بعد از پست دادن متوجه شدم
از زحماتتان متشکرم
به یه مشکل بر خوردم
ویندوز ویستا دارم sp1
در پوشه کاریری در کنار فولدرهای music , picture , ....
یک فایل 3 مگابایتی به نام ntuser.dat ساخته شده آیا ویروسه؟
وقتی ویندوز عوض میکنم نیست بعد از نصب برنامه ها میاد - پاکم نمیشه
آنتیم کسپر 2009 آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام دوستان
من بشدت دنباله يه ليسانس ورژن 6 هستم .
ازدوستان خواهش مي كنم اگر كسي داره به من هم بده .
باتشكر
دني
نخیر ، این یک فایل مهم رجیستری ویندوز هستش و کاملا پاک هستشنقل قول:
Key های ورژن 8 و 7 بر روی نسخه های 6 هم کار میکنه ... در ضمن چرا از نسخه 6 استفاده میکنید ؟نقل قول:
با عرض سلام خدمت تمام دوستان.
دوستان عزيز من شنيدم از key هاي بلك ليست شده هم ميتونيم استفاده كنيم! كسي از دوستان ميدونه چه طوري ميشه اين كار رو كرد؟
لازمه اينكار استفاده از يك كرك است كه اصلا توصيه نميكنم اين كار را بكنيد چرا كه اصلا معلوم نيست اين كرك علاوه بر اينكار چه كارهاي ديگه اي ممكنه در سيستم بكنه چرا كه براي نصب آن بايد قابليت Self Defense كاسپر را هم غيرفعال كنيد و فايلهاي داخل آن داراي پسورد ميباشند و امكان اسكن توسط كاسپر هم وجود نداره.يك خرابكار ميتونه فايلهاي مخرب را هم در داخل اين Pack قرار داده و بدون اطلاع شما در سيستم شما نصب كنه.نقل قول:
بنظر من ارزش ريسك كردن نداره و امنيت سيستم داراي ارزش بالاتري هست.از طرف ديگه روشهاي مختلفي براي بدست آوردن سريالهاي قانوني در پست اول قرار داده ام كه مشكل دوستان را تا چند ماهي برطرف ميكنه.
من خيلي ازكليدها رو امتحان كردم اما نشد جدا ازاين شما ميتونيد چيزي به من پيشنهاد كنيد كه تقريبا حالا چند ماهه باشه .يه چيزايي تو همين مايه ها .نقل قول:
ضمنا براي اين كه گفتيد چرا 6 .بايد بگم كه چند تا مهندس نه ولي كساني به من گفتند از 6 استفاده كنم كه حسابي توي كار شبكه وكلا كامپيوتر والكترونيك ماهر هستند وخودشون isp دارن حتي يكيشون كه من با اون شخص بيشتر درارتباط هستم تمام مدارك سيسكو رو داره كلا بايد بگم خيلي حرفه اي هست .
باتشكر
دني :11::8:
نقل قول:
من تعجب ميکنم که شما ميگين مدارک Cisco رو داره اين چنين حرفی زده!!!
من خودم کار شبکه ميکنم در کار شبکه بيشتر از اين که روی انتی ويروس بحث بشه بر روی فايروال سيستم و امنيت کلاينت ها بحث ميکنه و ميشه،(اون هم در مدرک CCSP)
اين طبيعی هست که امنيت و روش کار فايروال کسپرسکی 8 با هيچ فايروالی در اين زمينه قابل مقايسه نيست! و خارج از اين فايروالی که برای يک شبکه در نظر گرفته ميشه بايد خارج از يک نرمافزار اينترنت سکوريتی باشه، و حتی تا حد یک فايروال سخت افزاری...
اتفاقاً شايد به اون مهندس حق داد، چون با اين جور کارهای شبکه که در ايران هست،همون فايروال ويندوز هم کفايت ميکنه!
ولی شما يک USER خانگی هستين، پس امنيت سيستم شما در قبال فايل های آلوده بيشتر از يک فايروال برای شما بايد ارجعيت داشته باشه...
و طبق اصول نرم افزاری هميشه داشتن ورژن جديد يک محصول بهتر از داشتن يک محصول تاريخ گذشته هست! (البته اين یک روال کاری هست نه یک قانون!)
من سیستمم یه تروجان خیلی بد گرفته بود
کسپر اسکای جدید و 30 روزه رو دانلود کردم و شناخت البته هنور کاملا سیستم رو اسکن نکرده
نود رو ریختم گند زد به سیستمم! همه فایلهام رو پاک کرد!
من چطوری می تونم اخرین ورژن این انتی ویروس رو که اپدیت هم بشه رو دانلود کنم ؟
انتی ویروسش بهتره یا انتی سیکوریتی؟
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز گویا برای شما سو ء تفاهمی پیش آمدهنقل قول:
کسپرسکی دو گونه محصول دارد : نسخه های خانگی ( Home ) و نسخه های شبکه ( Business )
برای نسخه های تحت شبکه آخرین نسخه ، ورژن 6.0.3.837 می باشد
برای نسخه های خانگی آخرین نسخه ، ورژن 8.0.0.454 هستش
وقتی دوست شما برای استفاده کسپرسکی در شبکه ، نسخه 6 را پیشنهاد کرد ...
احتمالا منظور نسخه Business بوده که ورژن 6 آن ، آخرین نسخه به حساب می آید
اما در زمینه نسخه های خانگی ، وضع به گونه دیگر است و به هیچ عنوان ورژن 6 آن توصیه نمیشود چون انجین آن بسیار قدریمی است
Key های غیرقانونی برای نسخه های شبکه بسیار کمیاب تر از محصولا خانگی هستند
و دلیل اینکه شما قادر به فعال کردن با Key های قبلی نیستید ،
بخاطر اینست که Key مزبور برای نسخه خانگی درنظر گرفته شده است نه شبکه
دوست عزیز در راهنمای تاپیک کسپرسکی تمامی موارد مورد نیاز شما توضیح داده شده ( در امضاء من مشخص شده )نقل قول:
دوست عزيز پست قبلي شما را پاك كردم و دليلش رو هم نوشتم.اين تاپيك تاپيك مربوط به كرك و سريال كاسپر ميباشه.هرگونه مشكل در خصوص آلودگي سيستمها در انجمن زير مطرح ميشه:نقل قول:
دوستان گرامی میتوانند جدیدترین کی های کسپر 6و7و8 را از سایت زیر دریافت کنند (لطفا نظر دهید)
کد:http://www.parandco.com/Crack%20Serial%20Key.aspx
منظور من اين بود كه طرف مقابل من يه حرفهاي هست توكار كامپيوتر چه از لحاظ سخت افزار چه ازلحاظ نرم افزار يا شبكه .البته درمورد فايروال كاسپر 7 بايد بگم ازنظر من كلا تمام ورژنهاي zone alarmازهمه فايروالها بهتره يعني دركل فايروال zone alarm يه چيزه تك البته فقط به عنوان يك فايروال نرم افزاري نه سخت افزاري چون همونطور كه ميدانيد بهترين فايروالها فايروالهاي سخت افزاري است كه توكار خودش نگم بينظير ولي كم نظير هستند .نقل قول:
آره دقيقا من به اون وشما وتمام كساني كه توكارشبكه هستند ميتونم حق بدم كه با فايروالهاي نرم افزاري كاركنند .
شايد من از نرم افزاري استفاده ميكنم كه خانگي باشه اما كارمن تجاري هست وخيلي زياد به امنيتم اهميت ميدم اللخصوص درمورد فايلهاي آلوده البته بايد بگم كه هميشه بكاپ دارم ولي اگر كامپيوتر من ازكاربخوابه چه ازطريق ويروس يه هكرها بايد بگم كه شايد چند روز كارم بخوابه وحدودا يه سرور ازكار ميخوابه .
البته من ميدونم كه ميشه كاسپرهاي تجاري رو بخرم اينطوري بهتره اما من به اين نوع خريدها اعتماد ندارم چون
اينم پرسيدم كلي دنگو فنگ داره حالا هيچ كاري نداريم .
گفتم اين نظر دوستان هست كه من ازورژن 6 استفاده كنم نه نظر شخصي من .
نميدونم من از اينترنت سيكوريتي استفاده ميكنم نميدونم شايد خانگي باشه شايدم شبكه ولي ورژن كاسپر من 6 هستش .نقل قول:
خود دوستم نرم افزار رو به من داد پس حتما ورژن شبكه هستش .
منظور از business چيه تجاري منظورتونه يعني شبكه يا خانگي .
حالا من چيكار كنم چطور بفهمم كه business هست يا خانگي يا شبكه .
ولي بايد بگم كه internet security هستش .
باتشكر
دني
:11:
چون از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده میکنید پس نسخه خانگی به حساب میادنقل قول:
برای نسخه های مخصوص شبکه محصول اینترنت سکیوریتی منتشر نمیشه بلکه صرفا گونه های مختلف آنتی ویروس ارائه میگردد
البته محصولات خانگی کسپرسکی هم با نصب بر روی ویندوز سرور قادر به حمایت از معدودی از کلاینت ها هستش
ولی در این حالت باید از Key هایی که چند کامپیوتر را ساپورت میکنند ( به تعداد کلاینت ها ) استفاده کنید
نسخه 6 کسپرسکی چه از لحاظ شناسایی و چه از لحاظ فایروال و گارد امنیتی قابل مقایسه با نسخه 7 یا 8 نیست
بالاخص در برابر ویروس های جدید که قدرت چندانی از خود نشان نداده
بهر حال انتخاب با شماست :46:
سلام به همگي دوستان محترم
راستش الان 3 سالي ميشه كه من از kaspersky internet security استفاده ميكنم و كاملا از اين برنامه راضي هستم...
ولي الان 1 ماهي ميشه كه با آپديت اين برنامه مكشل دارم ! جديدا روي هر سيستمي كه نصبش ميكنم آپديت نميشه و فقط چند لحظه كوتاه شروع به آپديت ميكنه و بعد پيغام ميده كه آپديت با موفقيت انجام شد ! ولي بعدش دوباره پيغام ميده كه بايد آپديت كنيد ! اين اتفاق تا حالا برام پيش نيومده بود و هرچقدر با برنامه كلنجار رفتم درست نشد ! key هاي معتبري هم دارم و روي سيستم خودم جواب ميدن ! راستش ميترسم ويندوزم رو عوض كنم ! ميترسم كه اين بلا هم سر من بياد و ديگه نتونم آپديتش كنم ! تا حالا روي 4 سيستم همين مشكل رو داشته ! با دو ورژن 7 و 8 اين مشكل رو دارم ! و هر دو تا همين پيغام ها رو ميدن !
نميدونم سوالم رو جاي درستي پرسيدم يا خير... به هر حال ببخشيد...
اگه از دوستان كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنه...
همگي موفق و پيروز باشيد...:wub: