ديگه هيچ حرفي براي گفتن نبود گير دادين به تبليغ پشت پيراهن تيم ملي!!:13:
ديگه هيچ حرفي براي گفتن نبود گير دادين به تبليغ پشت پيراهن تيم ملي!!:13:
واقعا متاسفم
تیمی که صاحب نداشته باشه همین میشه!
لباس تیم ملی حکم پرچم کشور را داره اون وقت اقایون برای پول بیشتر به خودشون جسارت دادند که روی اون تبلیغات کنند!
متاسفم برای این تیم و مسئولینش...
شما دیگه ته پروفوسرید بابا !! اون موقع که ایرانول روی لباسا بود شما خواب بودید یهو بیدار شدید ؟؟؟
مگه دیشب رو لباس یران تبلیغ داشت؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اصلا !!! :دينقل قول:
مگه دیشب رو لباس یران تبلیغ داشت؟؟؟؟؟؟؟؟
من بازیو ندیدم خوب: دینقل قول:
ایرانول یک زمان اسپانسر تیم بود اما اسمش بزرگش فقط روی گرمکن ها و یا کاپشنهای تیم بود هیچوقت به صورت ابعاد بزرگ به شکلی که تبلیغ سایپا دیشب روی لباس تیم ملی بود نبود.نقل قول:
این لباسهای تیم ملی در زمانی هست که ایرانول اسپانسر تیم بود
این لباس اصلی تیم بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم لباسی بود که تیم در تمرینات می پوشید:
تو جهان تنها ارم تولیده کننده لباس تیم هست که روی لباس تیم ملی وجود داره و در این حد مشکلی نیست اما اینکه به شکلی که در شب دیدیم روی لباس تیم ملی تبلیغ بشه یک توهین هست.
و این لباس تیم ملی در بازی دیشب:
من نمیدونم این لباس سایپا هست و یا لباس تیم ملی ایران!
نه اتفاقا حرف كه زياده ولي دلمون خون شده از بس كه گفتيم و كسي اهميت نداد!!:41:نقل قول:
90 دقيقه جلوي يه مشت عرب ____ بازي كنن فقط يه موقعيت گل داشته باشن اونم روگيج بازي مدافع اونا نه كار تيمي
بعد از اين نتيجه ميان با پررويي تمام ميگن بازي تداركاتي بود و دستاورد هاي خوبي داشتيم.
ميگم اقا خدا كنه تيم ببازه با اين دايي نره جام جهاني
ميگن پس كو اون حس ناسيوناليستيت پس كو غيرتت چون دايي مواضعش بر ضد استقلاله داري اينو ميگي
ميگم نه بخدا اتفاقا بخاطر تعصب به ميهنم دارم اينو ميگم
ميگم اگه اينجا اتفاقي بيفته كه نريم بالا بهتره تا بريم جام جهاني بدون امتياز و با 10 تا گل خورده و بدون گل زده
سرافكنده بشيم.بشيم اسباب بازي تيمهاي بزرگتر .بشيم مالديو اونا و بعد برگرديم بگيم بازي تداركاتي نداشتيم
وگرنه قهرمان جام جهاني ميشديم
من هنوز هم میگم تیم ملی با هر مشکلی باید به جام جهانی بره!
من حاضرم تیمم در جلوی تیمهای مثل مکزیک و پرتقال زنگ تفریح بشه تا اینک جلوی یک مشت عرب شکست بخوره و سر افکنده از مسابقات کنار بره!
در ضمن تیم ما تو مسابقات جهانی نشون داده اگه کمی خوش شانس باشه و فقط کمی بهتر روش کارش بشه می تونه مثل تیم فوتسال شگفتی ساز بشه.
نباید نیمه ی اول بازیمون جلوی مکزیک را فراموش کنیم تیم ما نشون داد میتونه غول کش باشه.
بازی با قطر ملاک خوبی برای مشخص کردن عیار تیم نبود! نباید از تیمی که یک هفته هست کنار هم جمع شدند انتظار بازی خوب داشت.
از طرفی خیلی از این بازیکنان اولین بارشون بود در تیم بازی می کردند.
این بازی تنها برای پیدا کردن تیم دوم خوب بود.
تازهترين ردهبندي فيفا منتشر شد؛
ايران چهار پله صعود كرد
در تازهترين ردهبندي تيمهاي فوتبال جهان، تيم ملي ايران با چهار پله صعود، در مكان چهلو چهارم دنيا قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ردهبندي ماه نوامبر فيفا، تيم ملي فوتبال ايران با 642 امتياز پس از استراليا و ژاپن در مكان سوم آسيا و چهل و چهارم دنيا قرار گرفت.
تيم ملي ايران در اين ردهبندي نسبت به ماه قبل، چهار پله صعود داشت.
همچنين در اين ردهبندي تيم آلمان نسبت به ماه پيش با يك پله صعود جاي ايتاليا را در مكان دوم گرفت.
ردهبندي پنج تيم برتر آسيا به شرح زير است:
1- استراليا 739
2- ژاپن 722
3- ايران 642
4- عربستان 590
5- كره جنوبي 589
به خاطر لباس محروم نميشيم؟آخه مخالف قوانين فيفايه
کاری که ایران کرد خلاف قوانین هست تو قوانین فیفا به پیشنهاد اسپانیا اومده که هیچ تیمی حق نداره روی لباسش تبلیغ کنه!
حتی شنیدم تازگی ها سختگیر تر هم شده و گفته حتی روی لباسی که تیم در تمرینات هم میپوشه نباید تبلیغی باشه!
اگر این لباس را ایران در یک بازی رسمی پوشیده بود مطمئنن ایران بدجور جریمه میشد اما چون بازی تداکاراتی بوده بعید بدونم که فیفا سخت بگیره.
به فيفا چه ربطي داره ما خودمون بايد مقصرين رو تنبيه كنيم
(علي لول , كفاشيان , تاج)
راحت ترين كار فحش دادن بهشون تو ورزشگاه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
راحت ترين كار فحش دادن بهشون تو ورزشگاه
نقل قول:
به نظرر دوستمون راحت ترين كار بهترين كار هست
جالبه
تازه ميدونه كي اين دستور رو داده
يه خورده با دليل حرف بزنيد بد نيست .
از دست منو تو كاري بر نمياد جز اين تو كار بهتري ميدوني بگو ما قبول ميكنيمنقل قول:
در منظور من از فحش دادن توهين به اينها نبود
بلكه نشان دادن اينكه ما با شما نيستيم بود
درضمن چيو با دليل حرف بزنم چه كسي جز اين 3 كله پوك ميتونه باعث پوشيدن اون پيراهن باشه
تو ميشناسي بيا با مدرك به ما بشناسشون
تو دهات ما وقتی بخوان به یکی نشون بدن که باهاش نیستیم بهش فحش نمیدن و با حمایت نکردن ازش یا... اینو بهش نشون میدن ولی انگار توی شهر شما از هر کی خوششون نمیاد بهش فحش میدن.نقل قول:
در منظور من از فحش دادن توهين به اينها نبود
بلكه نشان دادن اينكه ما با شما نيستيم بود
برديا جان دهات ما همين ايرانه كه وقتي (سر بازي ملي) ساكت ميري تو استاديوم ميشينه
فرداش ميان ميگن اين همه تماشاگر اومدن مارو تشويق كردن و شما عناصر نفوذي شيطان بزرگ ما رو تخريب ميكنيد ...
بجای قرار داد با puma که به فدراسیون پول میداد اومدن با دایی قرار داد بستن به شرط اینکه فدراسیون به دایی به ازای لباسا پول بده و بعدم اومدن رو لباسا سایپا یعنی تیم جون جونی دایی را نوشتن ... فکر کنم چند وقت دیگه عکس و پوستر خود دایی را بزنن... :2:
در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به دبي
مطر(جوجه اردک زشت:27:): برابر ايران از حيثيت فوتبال امارات دفاع ميكنيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال امارات گفت: مي خواهيم در مسابقه فردا مقابل ايران از حيثيت فوتبال كشورمان دفاع كنيم.
اسماعيل مطر در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به دبي، درباره رويارويي با تيم ملي ايران گفت: بارها برابر اين تيم بازي كرده ام و شناخت خوبي از ايران دارم. حريف ما از تيم هاي قدتمند فوتبال آسيا است و بازي كردن برابر آن همواره دشوار است؛ اما بايد بر اين تيم غلبه كنيم.
وي ادامه داد: پيش بيني نتيجه اين مسابقه براي هيچكس كار راحتي نيست، بنابراين از حالا نمي توانم در مورد نتيجه بازي اظهار نظر كنم؛ اما در سه مسابقه اخير نتوانستيم در حد پتانسيل موجود فوتبال امارات بازي كنيم و اين بار مي خواهيم شرايط را تغيير دهيم.
مطر گفت: به نتيجه پاياني ديدار با ايران خيلي خوشبين هستم و مي دانم كه بازيكنان تيم ملي امارات براي شكست دادن ايران در وضعيت روحي و رواني خوبي قرار دارند.
وي تاكيد كرد: براي گرفتن 3 امتياز نيازمند حمايت همه جانبه هواداران، مسئولان و تلاش مضاعف همه بازيكنان هستيم. اميدوارم هواداران ما فردا تا آخرين دقايق مسابقه تيم ملي كشورشان را تشويق كنند.
انتهاي پيام/
حميدرضا آصفى: 800 بليت به ايرانى ها مى رسد
در حالى كه پيش از اين صحبت از اختصاص ۱۰۰۰ بليت به تماشاگران ايرانى در دبى بوده سفير جمهورى اسلامى ايران در ابوظبى مى گويد: حداكثر ۸۰۰ بليت در اختيار ايرانى هاى علاقه مند به تماشاى بازى تيم ملى فوتبال ايران و امارات قرار خواهد گرفت . هنوز بليتى فروخته نشده است كه بحث اشكالات در فروش را مطرح كرده اند.بازى روز چهارشنبه برگزار مى شود و نماينده فدراسيون فوتبال بايد بليت هاى مخصوص ايرانى ها را تحويل بگيرد ؛ استاديوم امارات مثل استاديوم آزادى ۱۰۰ هزار گنجايش ندارد و حداكثر ۱۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه آل مكتوم مى توانند بازى را تماشا كنند . حميدرضا آصفى ادامه مى دهد: طبق مقررات فيفا ۵ تا ۱۰ درصد ورزشگاه به تماشاگران حريف تعلق مى گيرد و اگر بشود ۷۰۰ تا ۸۰۰ بليت به ايرانى ها برسد براى كشورمان مطلوب است. سفارت يا كنسولگرى مسؤوليت توزيع بليت را ندارد و فدراسيون با نماينده سفارت در ارتباط است و بليت ها در اختيار نماينده فدراسيون قرار گرفت. ايرانى ها براى تهيه بليت متكى به سفارت و كنسولگرى نباشند چون سفارت وظيفه تهيه و فروش بليت ندارد
بازی تیم ملی فردا هست اما جایی ندیدم ساعت بازی را زده باشه.
کسی می دونه ساعت بازی چند هست؟
اردوگاه ملى
سختگيرى دايى در اولين تمرين در دبى
ايران ورزشى - ملى پوشان فوتبال كشورمان كه يكشنبه ظهر وارد دبى شده بودند، پس از استراحتى چند ساعته در هتل محل اقامتشان، اولين جلسه تمرينى شان را به مدت ۲ ساعت و در زمين شماره ۲ ورزشگاه الوصل برگزار كردند. در اين تمرين سنگين و فشرده ملى پوشان به مرور كارهاى تاكتيكى براى ديدار مقابل امارات پرداختند. در جريان اين تمرين على دايى با سختگيرى خاصى از ملى پوشان مى خواستند تا برنامه هاى تاكتيكى ويژه تيم ملى را براى بازى فرداشب پياده كنند. سانتر از كناره ها، كارهاى تاكتيكى، حفظ توپ در فضاى محدود و شوت به دروازه از مهمترين بخش هاى تمرين يكشنبه شب تيم ملى بود.
تمرين با حضور كيا و هاشميان
ايران ورزشى - دومين تمرين تيم ملى ديشب و از ساعت ۱۹ به وقت تهران در باشگاه النصر برگزار شد. در اين تمرين مهدوى كيا و هاشميان هم حضور داشتند. همچنين آخرين تمرين تيم ملى را امشب در ورزشگاه آل مكتوم دبى برگزار مى كنند.
لژيونرها آمدند، خسته اما مصمم
امروز مشت دايى باز مى شود
ايران ورزشى - تيم ملى كشورمان ديروز در حالى دومين روز اقامت خود را در كشور امارات پشت سر گذاشت كه لژيونرها هم به اردوى تيم ملى ملحق شدند تا دايى تمام بازيكنانش را براى بازى با امارات در اختيار داشته باشد. مهدى مهدوى كيا و هاشميان ديروز صبح به ملى پوشان ملحق شدند و قرار بود شجاعى و نكونام هم در آخرين ساعت ديشب به اردوى تيم ملى ملحق شوند تا تيم ملى امروز اولين تمرينش را با تمامى ملى پوشان برگزار كند. تمرين تيم ملى امروز با حضور همه بازيكنان انجام مى شود اين يعنى كه دايى تركيب اصلى اش را محك خواهد زد. امروز تيم ملى فرصت خواهد داشت دقايقى با تركيب اصلى خود آشنا شود. آيا دايى مشت خود را باز خواهد كرد يا اينكه تا فردا صبر مى كند.
18:45نقل قول:
ای متن کوتاه بلند شو!!!:31:
تلویزیون بازی را ساعت 19:00 زده بود.
چنده بلاخره؟
اولش ۱۹ زده بود بعدش درستش کرد. بازی ساعت ۱۸:۴۵ شروع میشه.نقل قول:
من دقیقا یادم نیست ایران در مرحله مقدماتی در گروه جدیدش چه نتایجی کسب کرده . بازی با عربستان و کره شمالی رو فقط یادم هست :دی
اگر ممکن هست یکی از دوستان زحمتش رو بکشند و بنویسند .
میزبان و مهمان بودن رو هم اگر ممکن هست مشخص کنید .
دایی تیم رو خراب کرده ! وسط زمین دست اماراتی هاست ! باقری نمیتونه اونجا خوب کار کنه ! ابروریزی شده !
ولی از روی رفاقت که با دایی داره , داره اونجا بازی میکنه ! بعد اونوقت علی کریمی رو با لجبازی از تیم کنار گذاشت !
من که وقت خودمو نمی ذارم نیمه دوم رو نگاه کنم.حیف نیست بری ببینی فقط میزنن زیر توپ؟
میشنم یه دست بازی میزنم حال می کنم.الآن هم نیمه دوم شروع شده
راستی من نمی دونم وحید هاشمیان و زارع برای چی دعوت می شن تیم ملی؟چه کار شاخصی این چند وقته انجام دادند؟من خودم پرسپولیسی هستم اما خدایی آرش برهانی چی کمتر از رضایی یا هاشمیان سالخورده داره؟اصلاً آخرین گل هاشمیان برای تیم ملی چند سال پیش زده شد؟
به خدا من نمیدونم این دایی چرا اینقدر رو شانسه:2:
امارات قشنگ باید بازی رو 4-0 یا 5-0 میبرد! خداییش غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟
این بازی بود ایران کرد؟ با این بازی شاید تیم چهارم گروه بتونن بشن!:27:
کل بازی ورد و دعا داشتن میخوندن که نبازن به امارات:27:
يك بر يك به نفع ايران:31:
تیم ملی این مساوی رو مدیون باقری و رحمتیه!نقل قول:
باقری نمیتونه اونجا خوب کار کنه
اتفاقا هیچم به نفع ایران نیست ! امارات به سه تیم دیگه تو این گروه باخته بود ولی داشت ایرانو میبرد!:27:نقل قول:
يك بر يك به نفع ايران
خدا وکیلی شانس آوردیم.تیم اگه دست جلال طالبی بود بهتر بازی می کرد.حالا مگه میشه ادعای دایی رو جمع کرد.مطمئن هستم میگه در کل ما بهتر بودیم.
120% تائید میشه!نقل قول:
آره حالا میاد میگه شایسته برد بودیم:27:نقل قول:
خدا وکیلی شانس آوردیم.تیم اگه دست جلال طالبی بود بهتر بازی می کرد.حالا مگه میشه ادعای دایی رو جمع کرد.مطمئن هستم میگه در کل ما بهتر بودیم.
تو این چند سال بازی به این ضعیفی از ایران ندیده بودم!
در مجموع خیلی بد بازی کردیم ! ولی من فکر می کنم اگر از اول بازی از جوون هایی مثل معدنچی و غلام نژاد استفاده می کرد , خیلی بهتر بازی می کردیم و حتی بازی رو میبردیم !
واقعا نمیدونم چرا افرادی مثل ستار زارع به تیم ملی دعوت میشن ! دوره ی بازیکنانی مثل مهدوی کیا و هاشمیان ( !! ) هم دیگه تموم شده و باید بازیکنایی مثل جواد کاظمیان دعوت بشن به تیم ملی ...
رحمتی هم ستاره ی بازی بود و یک امتیاز رو مدیون رحمتی هستیم ...
کریم باقری هم خوب بازی کرد و با گلی که زد جواب محکم و قاطعی به منتقدین دعوت او به تیم ملی داد !!
تاکتیک علی دایی برای این بازی: 100 بار صلوات 1000 بار الله اکبر!
افتضاح بودیم.
چه بازی بود کردیم انصافا حقه اماراتی ها بودند پیروز بشند اگر ما رحمتی را نداشتیم چیکار می کردیم؟
تیم ملی به نظر من تحقیر شد.
هیچ تاکتیکی نداشتیم بازیکنانمون کاملا غریزی بازی می کردند.
خاک بر سر غلام رضا رضایی کنم اون دقیقه اخر چه گندی بود زد؟
با یک بغل پا توپ گل بود.
پنالت هم اصلا نبود!
کریم باقری در طول بازی زیاد خوب نبود به نظر من میل به حملش باعث شده بود نکونام در جلوی دفاع تیم تنها باشه و همین هم باعث میشد به دفاع بیشتر فشار بیاد.
اما تجربه ی کریم به داد تیم رسید من مطمئنم هرکس دیگری جای کریم اون ضربه را میزد توپ گل نمیشد.
پیروز قربانی با اینکه محبوب ترین بازیکن من در استقلال هست اما در این بازی خوب بازی نکرد کاملا مشخص بود که استرس داره و با ترس بازی میکرد.
با این شیوه بازی جلوی کره جنوبی به مشکل می خوریم.