میگم حالا کریسمس کی واسه تاریخ ما میشه؟؟؟؟؟؟
به جز فیفا دیگه بقیه تاریخ ندارن ای کاش بقیه هم داشتن تا دلامونو صابونب میزدیم.....
Printable View
میگم حالا کریسمس کی واسه تاریخ ما میشه؟؟؟؟؟؟
به جز فیفا دیگه بقیه تاریخ ندارن ای کاش بقیه هم داشتن تا دلامونو صابونب میزدیم.....
یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.
یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.یوووووونس دوست داریم.
فقط اصل نکته اینه که:اگه من با دیال آپ 13 مگ دان کنم،بعد کرک شده نباشه،بعد چی میشه؟ضمنا ورق کجا کرک نیست؟کامل اجرا میشه که؟یعنی میگه بخر،میگم بییییاه!بعد میگه کانکت شم؟میگم نه!بعد میره توش!نکنه توی بازی محدودیت غیر سنی داره؟چه جالب!متوجه نشده بودم!
World Series of Poker
Tetris
Asphalt 3
Café Solitaire 12-Pack
Hooked On: Creatures of the Deep
مطمئنم از هفته بعد ONE هميشه در صدر خواهد بود....:40:
الان میفهمم که تو مایه های رزمی-موبایلی هم استعداد دارم
یونس جون دمت گرم
رو n81 8gig خوب جواب داد
من كه مطمئن نيستم...تو اينكه بازيه خوبيه شكي نيس ولي...فك نكنم بيشتر از چند هفته در صدر باشه..نقل قول:
تازه اگه باشه..:5:
در كل... منتظرم تا كرك شه:40:
چرا؟نقل قول:
مثلا" چه بازي ميخواد جاشو بگيره؟؟ آسفالت؟؟:16:
بازي هاي آسفالت 4 و Real Football 09 هم براي N-Gage مياد...:8:
همچنين بازي رقص Dance Fabulous كه هم ميتونيد با آهنگ هاي خود بازي و هم آهنگ هاي خودتون كه تو گوشي داريد بازي كنيد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات به زبان اصلي:
Today in Rome, Nokia announced a new first party N-Gage dance game for release in 2009. Called Dance Fabulous, it is an innovative mobile dance and music game where players are given freedom to create unique choreographies to all the music store on their mobile device. Players are emotionally connected to their music through avatars that they create, customize and control.
Other features include customizable male and female dancers, the ability to use any music stored on your device, and one-touch gameplay. Included with the game will be custom music created by legendary Eurythmics artist Dave Stewart and performed by up nad coming singer Cindy Gomez.
The game is being developed by Digital Legends and will be published by Nokia in 2009.
خوبه...تا حالا 15 عنوان براي 2009 معرفي شده....خيلي عاليه...
اویل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ همون رزیدنت اویل منظورت؟:18:نقل قول:
ایول بابا
عکسی ازاش نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----
توی سایت ان گیج قسمت showroom پس چرا بازی های جدید رو نزاشته فعلا فقط ورمز و Sudoku رو زده Coming soon؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:5:
اگه یونس جون زحمت بکشه تاریخ ورود هر کدوم از بازیها رو که میدونه به شمسی بده من نوکرشم..........
جفتش يكيه ديگه...:31: عكساش تو صفحه هاي قبل هست...نقل قول:
ضمنا" متال گير رو يام رفت بگم...:27:
هيچي معلوم نيست...همين ONE قرار بود 6 ماه پيش بياد كه تا الان طول كشيد...:27:نقل قول:
فقط 2009...
سلام به همه
بچه ها من جديدا N-gage گوشيم رو نصب كردم فعلا هم بازي ONE ريختم كه نسخه تريال هست.
كرك بازي وقتي اومد به صورت بازي كرك شده هست يا اينكه به صورت يه فايل جداگونه؟؟؟
در ضمن n gage بازي هاي Silent hill و METAL GEAR SOLID نداره؟؟؟
به صورت بازي كرك شده براش تاپيك زده ميشه...مثل بقيه...نقل قول:
تو صفحه قيل تمام بازي هايي كه قراره براش بياد گفته شده...نقل قول:
پس اینOne کی میخواد کرک شه؟؟؟پس این binpda کجاست ؟؟؟نکنه خبر نداره oneاومده؟؟
از آقا یونس هم تشکر میکنم بابت کرک نشدش.
حالا حالاها كرك نميشه....خيالت تخت...:27:نقل قول:
اصلا مطمئن نباش یونس جان!نقل قول:
حالا حالاها كرك نميشه....خيالت تخت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهو می بینی زرتی کرکش کرد. شاید می خواد ببینه تو این فصل بازی دیگه ای میده بیرون یا نه! بعد که همه بازی های این وقتش رو (با این سیستم ضد کرک) داد بیرون، یه دفعه بکونه تو پوز نوکیا!
چون احتمالا سیستم ضد هک «کافه ورق» با ONE یکی باشه ، حتما BiNPDA از قبل از عرضه ONE داشته رو این سیستم کار میکرده!
شایدم تا یکی دو ماه دیگه اصلا نتونه کرکشون کنه!
عجب متن خفنی نوشتم!
نقل قول:کاش امکان خریدش تو ایران بود...نقل قول:
امروز داشتم بازی می کردم همین وان رو ، واقعا محسوس بود که چقدر زحمت کشیده شده واسش...
من كه تاييد كردم بازيه خوبيه فقط ميخواستم تاكيد كنم كه هيشي پايدار نيس:31:نقل قول:
راسي دستت درد نكنه خيلي زحمت ميكشي:11::40:
بازی Cafe Solitaire هنوز کرک نشده
خير...هر وقت كرك بشه براش تاپيك جداگانه زده ميشه...نقل قول:
lمن الان نصبش کردم و بازیش کردم خیلی قشنگه عالیه ولی حیف که من همش میبازم از همشون...........
ولی حیف همه ی بازیهای ان گیج رو نصب کردم الا اصل کاریش اونم اسفالت...
تو خماریشم خفن.....
میگم ععععععععععععععععععععععععع ععجب چیزیه این One!دیدم کف کردم،دیدی کف کردی،دید کف کرد،دیدیم کف کردیم،دیدید کف کردید،دیدند کف کردند،ولی هم من،هم تو،هم او،هم ما،هم شما،هم آنها تو خماری کرک شدنشن!
نک بابا با اعصاب ملت بازی نکن من سه ساعت داشتم تو فلسفه ومنطق نوشتت تفکر میکردم.....
سلام
ببخشيد اين بازي one چطوري نصب ميشه ؟
انگار اتصال به اينترنت ميخواد ؟
نه....مثل همه بازي ها نصب ميشه....اتصال به اينترنت فقط واسه خريد بازي ميخواد....:46:نقل قول:
آخه فايلي كه تو لينك گذاشتين حجمش حدود 390 كيلوبايته . من اولش تعجب كردم . يه فايل exe توش هست كه وقتي با برنامه secman باز ميشه ميخواد به اينترنت وصل بشه و خبري از extract توي pc نيست . وقتي هم به اينترنت وصل باشي تازه شروع ميكنه به دانلود .نقل قول:
آها...منظورت قبل از نصبه...:31:نقل قول:
فايل اصلي رو هم 3-4 پست پايينتر آپ كردم...دانلود كن...:10:
انگاري كه نديدمش !!
آخه تو كافي نت بودم و عجله داشتم . وقتي حجمشو ديدم گفتم اين ديگه بايد خيلي دمو باشه !!البته الان فرصت دانلود ندارم ولي ترتيبشو ميدم .
ممنون از راهنماييتون .
كافه كرك شد....:8:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273331
کافه چیه؟؟؟؟؟
برو تو تاپیکش میفهمی چیه ......:20:نقل قول:
اره رفتم ولی ورق که حالی نمیده.......
بله ديگه...از اين به بعد با اومدن وان انتظارا رفته بالا....:27: ديگه bia رو هم به زور ميپسندند...:31:نقل قول:
ببخشيد يه سوال داشتم .
من آسفالت 3 رو نصب كردم و نسخه ي سيمبيانش رو با پسوند sis و حجم 4 مگا بايت داشتم . وقتي مقايسه كردم ديدم عين همديگه هستن در حالي كه حجم نسخه ي n-gage خيلي بالاتره .
ميخواستم ببينم bia هم همينطوره ؟ چون ورژن sis اون رو هم دارم .
آره ميشه گفت شبيه همند....با اينكه من سيس رو بازي نكردم ولي طبق شنيده ها ميگم..:20:نقل قول:
Bia سيمبين گرافيكش بهتره.مراحلش هم خيلي كمتره و 2دقيقه اي تموم ميشه
خیلی خوب می شد برای ان گیج بازی مکس پین رو می ساختن یعنی واقعا دیگه می ترکوند
اقا یونس خبری نداری؟ احتمالش هم نیست که بسازن؟
مكس پين؟؟؟:31: ميشه ساخت لي به نظر من با گوشي اصلا" حال نميده... چون نياز به ماوس داره...نقل قول:
ممنون .نقل قول:
پس با اين وضع نيازي به دانلود اون ورژن نيست . الته بايد بگم آسفالت 3 در n-gage نسبت به ورژن سيس روي n82 روانتر اجرا ميشه . شايد اينم از خواص انگيجه .
راستي با دايل آپ زغالي بازي one رو هم گرفتم . يك ساعت طول كشيد و ارزشش رو داشت . خداييش ورژن تريالش هم همه ي بازيهايي رو كه تا حالا بازي كرده بودم يكجا مي خورد !!
اگه كرك بشه فكر نكنم حالا حالا ها چيز ديگه اي بازي كنم .
منم همینطور ولی از حق نگذریم اون بازی فضایی هم حال مضضاعفی داره ماهیگیری هم عالیه ............
اصلا همه ی بازیهایی که من رو گوشیم دارم از بهتریناست.......
به جز اسفالت کوفتی که نمیدونم چرا نمیشه.......