و قیمت؟ :46:نقل قول:
Printable View
و قیمت؟ :46:نقل قول:
پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مشاهده کنید:نقل قول:
نقل قول:
آرمان جان این با چه گارانتی هستش و از کجا میشه پیداش کرد؟نقل قول:
در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم بدون گارانتی!نقل قول:
توی بازار تهران پیدا میشه.
سلام به همگی :20:
آقا من همین شنبه میخام برم بازار کامپیوتر ایران و هفت تا قطعه از جمله گرافیک 4870 بردارم !!:46:
(( یعنی پنجشنبه شب رفتم بخرم ولی ساعت هفت و نیم شب رسیدم و به در بسته خوردم و کلی به خودم فحش دادم !!:31:))
میخواستم بدونم تو اون خراب شده !! چه برند هایی از این گرافیک میتونم پیدا کنم ؟؟ خواهشا برند هارو با ذکر قیمت نام ببرید !!:11: (( البته جای قیمت گرفتن اینجا نیست !! ولی من عجله دارم !!:31:))
خودم از برند کلاب club زیاد خوشم نمیاد !! چون خنک کننده جالبی نداره :41: sapphire رو چطور میبینید ؟؟ پیدا میشه؟
برای این گرافیک پاور 680 گرین کافیه دیگه ؟؟ ضمن اینکه برای دفع گرمای کلی سیستم یدونه از این کیسهای 85 تومنی گرین و یه خنک کننده tuniq tower 120 هم میخرم !! اینها رو دفع گرمای خود گرافیک هم اثر مثبت میذارند . درسته دیگه؟
ممنون محبتتون میشم اگه جواب این حقیر رو لطف کنید :11::11::40:
بدون گارانتی و با این قیمت!؟نقل قول:
راستی ما نمیتونیم خودمون بیاریم؟
یعنی وارد کننده انحصاری نداره!
اگه بشه خودمون بیاریم و تر بزنیم تو بازار!
نظر من روی his هست البته اگه بتونی پیدا کنینقل قول:
سلام به همگی
آقا من همین شنبه میخام برم بازار کامپیوتر ایران و هفت تا قطعه از جمله گرافیک 4870 بردارم !!
(( یعنی پنجشنبه شب رفتم بخرم ولی ساعت هفت و نیم شب رسیدم و به در بسته خوردم و کلی به خودم فحش دادم !!))
میخواستم بدونم تو اون خراب شده !! چه برند هایی از این گرافیک میتونم پیدا کنم ؟؟ خواهشا برند هارو با ذکر قیمت نام ببرید !! (( البته جای قیمت گرفتن اینجا نیست !! ولی من عجله دارم !!))
خودم از برند کلاب club زیاد خوشم نمیاد !! چون خنک کننده جالبی نداره sapphire رو چطور میبینید ؟؟ پیدا میشه؟
برای این گرافیک پاور 680 گرین کافیه دیگه ؟؟ ضمن اینکه برای دفع گرمای کلی سیستم یدونه از این کیسهای 85 تومنی گرین و یه خنک کننده tuniq tower 120 هم میخرم !! اینها رو دفع گرمای خود گرافیک هم اثر مثبت میذارند . درسته دیگه؟
ممنون محبتتون میشم اگه جواب این حقیر رو لطف کنید
اگه His رو پیدا کردی نیاز به case نداری
ولی کلاً 4870 مشکل گرمایی نداره
هرکی می خواهد ATI بخرد به چیزی جز sapphire فکر نکنه قیمت 4870 X2 هم 760 تومانه کیفیت اول جهانی ATI را تولید می کنه و بزرگترین شریک ATI هستش و اولین چیپ این سری رو کارت گرافیک این شرکت رونمای شد و این برند مال شرکتی می باشد که برند Zotac بزرگترین و بهترین تولید کننده nVidia!!!!!!!!!! محسوب می شود به همین علت که ATI تولید می کند اسم Zotac تو لیست نیست Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
این قیمت رو از کجا آوردی ؟نقل قول:
هرکی می خواهد ATI بخرد به چیزی جز sapphire فکر نکنه قیمت 4870 X2 هم 760 تومانه
اصلاً بالاتر از 700 به درد نمیخوره
his 4870 x2 650
club 4870 x 2 640
قیمت نگفتی رفیق !!!:21:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
من هم Sapphire دارم اما اونطور که شما تمجید میکنید بهترین برند نیست برای ATI
بهترین برند که در ایران هم تقریباًمیشه گفت پیدا نمیشه Visiontek هست برای کارت های گرافیکی ATI
گفتم که his 4870 x2= 650Tنقل قول:
club 4870 x 2 =640T
نه عزیز !!نقل قول:
X2 رو نمیگم !! از این پولها ندارم !!:41:
مدل تک هسته ای 4870 منظورمه
ممنون:11:
4870 خودش اندازه یه سیستم پولشه (خنده )
هست کلاب 340
سافاییر 360
his 370
گیگابایت 410
قیمت ها اومده پایین برای خرید عجله نکنید نهایتا ظرف 5روز آینده.
فکر کنم کارت 4850 x2 داره وارد بازار میشه.
از یکی از دوستام شنیدم . لطفاً کسی چیزی توی نت پیدا کرد دریغ نکنه :D
سلام دوستان اگه میشه قیمت برند های مختلف Radeon HD 4870 512mb رو بگین!
ممنون......
اگه یه زحمتی بکشی پست های بالا رو بخونی یه چیزایی دستگیرت میشه..:46:نقل قول:
سوالتون رو در بخش قیمت مطرح کنید.نقل قول:
سلام دوستان اگه میشه قیمت برند های مختلف Radeon HD 4870 512mb رو بگین!
ممنون......
با این حال
4870 گیگا 420 با 1 گیگ حافظه
4870 his بوده 370 ( قیمت جدید ندارم)
4870 کلاب 350
4870 گینوارد 310
بچه ها قیمتا رفتن بالا من یه 4830 یا 4850 از سافایر میخواستم .. کسی قیمت داره و میدونه که کی قیمتا میرن پایین .. شنیدم طرفای دی ماه که ژانویه است قیمتا میزنن پایین ... کسی خبری داره ؟
ایران از این قاعده مستثناست!نقل قول:
بچه ها قیمتا رفتن بالا من یه 4830 یا 4850 از سافایر میخواستم .. کسی قیمت داره و میدونه که کی قیمتا میرن پایین .. شنیدم طرفای دی ماه که ژانویه است قیمتا میزنن پایین ... کسی خبری داره ؟
شنیدن کی بود مانند دیدن ؟
فکر کنم 4830 سافاییر با 4850 خودش از نظر قیمتی فرق زیادی نداشته باشند.
کلاً 4830 اگه زیر 200 باشه پیشنهاد میکنم . در غیر این صورت همون 4850 رو بخرید
ژانویه باید منتظر 4850 x2 باشیم !
فعلا که قیمت ها هنوز سیر صعودی داره. ؟؟!!!نقل قول:
این هفته که من دوبار بازار های ولیعصر رفتم اوضاع افتضاح بود و از خرید پشیمون شدم>!!؟؟
asus 4870 ddr5 با قیمت 360 تومن.نقل قول:
باسلام قیمت 4850 چنده؟4670 با 1gb حافظه چنده
بازارهای ولیعصر؟؟نقل قول:
کی اومده؟؟
سوالتون رو در تاپیک قیمت بپرسیدنقل قول:
باسلام قیمت 4850 چنده؟4670 با 1gb حافظه چنده
4670 1 گیگ قیمت ندارم ولی 512 از گیگا 108 تومن و از کلاب و سافاییر بین 100 تا 105
4850 هم از کلاب 270
من در مورد بازار ولیعصر صحبت نکردم خرید خودم بود.نقل قول:
من دیروز از نماینده گیگابایت تبریز قیمت 4850 رو گرفتم که از برند ایسوس داشت 270 چطوره به نظرتون ؟
ساپفایر 130نقل قول:
گرونه سافاير بخر ارونتره با فن دوال اسلاتنقل قول:
منظورت 230 بود؟نقل قول:
ساپفایر 130
تهران میندازند بابا !!!
4850 force3d همدان 205 تومن. با فن ac .
نقل قول:
میشه بگی کی قیمت گرفتی؟ چون من ارزونترین 4850 رو 260 قیمت گرفتم البته تو تبریز :41:
دوستان اينطور كه من تحقيق كردم Force3d همون Inno3d هست كه محصولات ATi رو با اين نام ميده بيرون
از قرار معلوم از زیر مجموعه های Inno هستش.نقل قول:
FORCE3D زیر مجموعه ی InnoVision هست که همون کارتهای Inno3D و خیلی محصولات دیگه رو تولید میکنه.
ولی خوب مگه اشکالی داره؟ من این کارت رو تو کرج دقیقا 200 قیمت دارم. فوق العاده هم توصیه میکنم. اصولا این کارتها فرقی نمیکنن از چه برندی بخرید. مگه اینکه ویژگی خاصی مثل کولینگ داشته باشن.
موفق باشید
ميدوني مشكل چيه؟نقل قول:
يكي از بچه ها خريده بعد كارتش سوخته چند نفر ديگه هم امدن وسط گفتند كه آره اين برند خرابيش زياده
واسه همين من به شخصه ميترسم برم سراغ اين برند
دوستان
درجه حرارت کارت گرافیک 4850 اچ دی گیگا بایت طوری است که اگر دست روی سینکسش بگزارممی سوزد. کارشناس فنی آواژنگ گفت موردی ندارد ولی پاور را عوض کن. پاور 780 گرین به قیمت 155 هزار تومان گرفتم. حرارت همانطور است. آیا طبیعی است. با نرم افزار gpu حرارت رت به ترتیب 82 و 91 و 81 نشان میدهد. لطفا نظر دهید؟
نقل قول:
گرمای جی پی یو به پاور بستگی نداره
اون مهندس من موندم به چند نفر اینو گفته خرج تراشیده براشون
البته پاور خوبی خریدی و ضرر نکردی مطلب من کلی بود
دما تقریباً بالاست اما نه خیلی بالا
متاسفانه سینک و فن استوک 4850 خنک کنندگی خوبی نداره اما 2 کار رو باید انجام بدید
1. تحویه مناسب کیس ، باز کردن درب کیس در صورت نداشتن تحویه مناسب
2.بالابردن سرعت فن کارت از طریق کاتالیست ورژن بالا (حدوداً بالای 45 درصد)
اگر راضی نبودید پیشنهاد نیکنم فن کارت رو عوض کنید که بستگی به حساسیت شما دارد ولی لازم نیست
آقا ممنونم. لطف کردی جواب دادی.