آره منم موافقم بازی لولایی و گلچین یه سر و گردن از بقیه بازیگرا بالاتره مخصوصاً گلچیننقل قول:
Printable View
آره منم موافقم بازی لولایی و گلچین یه سر و گردن از بقیه بازیگرا بالاتره مخصوصاً گلچیننقل قول:
نامه شوراي نظارت به ضرغامي درباره "بزنگاه"
رييس شوراي نظارت بر سازمان صداوسيما طي نامهاي خطاب به مهندس عزتالله ضرغامي، رييس سازمان صداوسيما سريال «بزنگاه» را كه از شبكهي سه سيما پخش ميشود داراي اشكالات اساسي دانست. همچنين دكتر حسين مظفر، بر پركردن اوقات مفيد و حياتي مومنين در شبهاي ماه مبارك رمضان به صورت حجمي انتقاد كرد.
وي دراين نامه اظهار اميدواري كرد برخي پيامهاي منفي در قسمتهاي بعدي سريال «بزنگاه» اصلاح شود.
دكتر حسين مظفر تكرار الفاظ زشت و ناروا و نمايش تصويري پرخاشگر و غيراخلاقي از روابط افراد خانواده نسبت به يكديگر و نگاه سمپاتيك به معتاد و حساسيتزدايي و قبحشكني نسبت به مقولهي اعتياد را از اشكالات اساسي اين سريال اعلام كرد.
وي تمسخر غيرمستقيم مراسم عزاداري و نيز سوگواري پيشوايان اسلامي، لوثكردن آئين و مراسم تشييع جنازه و عزاداري مسلمانان، توهين به اذكار و مفاهيم ديني چون تهلل، تمحيد، نمايش تصويري مذموم از بانوان چادري، نمايش چهرهاي مذموم و زشت از طبقات متوسط و پايين اقتصادي را از اشكالات اساسي سريال «بزنگاه» دانست.
مظفر در پايان اين نامه از مهندس ضرغامي درخواست كرد نتيجهي بررسي سازمان صداوسيما هرچه سريعتر به شوراي نظارت منعكس شودد.
به گزارش ايسنا، همچنين دكتر حسين مظفر، رييس شوراي نظارت بر سازمان صداوسيما طي نامهاي خطاب به مهندس ضرغامي رييس سازمان صداوسيما ضمن ايراد و انتقاد كلي بر پركردن اوقات مفيد و حياتي مومنين در شبهاي ماه مبارك رمضان به صورت حجمي اعلام كرد:
«پخش اين سريالها مورد اعتراض بسياري از مردم مومن قرار گرفته است»
در بخشي از اين نامه آمده است:
در بررسيهاي اوليه و اجمالي كارشناسان شوراي نظارت از سريالهايي كه در شبهاي ماه مبارك رمضان پخش ميگردد، ايراد و انتقاد كلي بر پركردن اوقات مفيد روزهداران در ايام معنوي شبها به صورت حجمي كه ميبايست بيشتر به دعا و نيايش و سازندگيهاي معنوي و روحي و حضور در مساجد سپري گردد وارد است.
وي پخش حجمي اين سريالها را مورد اعتراض بسياري از مردم مومن دانست و با اشاره به پيامهاي منفي برخي از اين سريالها اظهار اميدواري كرد اشكالات وارده به محتواي اين سريالها در قسمتهاي بعدي اصلاح شود.
منبع: سایت تابناک
به نظرم زیاد بیراه هم نگفته تو آمریکا فیلمی که توش مصرف مواد داره درجه R میگیره اونوقت ما تو پربیننده ترین وقت تلویزیون میایم نحوه استعمال مواد مخدر رو نشون می دیم و از اون بدتر استفاده از بچه برای حمل مواد(از اون بدتر تو سریال روز حسرت)
نمی گم تو جامعه همچین چیزی نیست ولی نباید به اسم انعکاس حقیقتهای جامعه، قبح و زشتی این عمل رو کم کنن یا اون صحنه ای که مرده رو داشتن می بردن واسه دفن جلوی خونه جنازه رو مینداختن بالا، در حالیکه این عمل به نوعی تمسخر عملی است که در چند قدمی قبر برای جنازه انجام می شود و درستش اینه که در نزدیکی های قبر جنازه رو روی زمین می گذارند و چند متر جلوتر این کار را تکرار می کنند و چندبار این عمل رو تکرار می کنن تا وقتی که به قبر برسند و بنابه روایات اینا برای انس میت با قبر هستش. ( فشار قبر که شنیدین )
خلاصه این سریال بی ایراد هم نیست.
میگم مثل اینکه این عطاران از وقتی که رفته تو سینما فیلم بازی کرده یکم داره تریپ روشنفکری میادا نه؟
بابا اینا دیگه کی هستن!
متاسفم...
به نظر من خیلی هم بیراه گفتهنقل قول:
اصلا طنز یعنی همین که با نگاه خنده دار مشکلات جامعه رو بگین
اصلا آموزشی در کار نیست
این مسائل اونقدر توی جامعه هست که همه میدونن
البته در اینکه طنز عطاران بیخوده و ظاهرا عجله ای ساخته شده و روش کار نشده هیچ شکی نیست
با وضع فعلی جامعه که افسردگی داره اپیدمی میشه همچین برنامه هایی که نیم ساعت مردم رو بخندونه غنیمته !
حتی اگر سریالش هیچ پیام و مفهومی نداشته باشه !
100 % سریالی بی ایرادی نیست اما برخی ایرادهاش هم انچنان جدی نیست که اینگونه جلوش موضع گرفتند!نقل قول:
بعد اینکه تو این سریال جز چند صحنه که اون هم اصلا نمیشه بهش گفت مصرف مواد را نشون میده صحنه ی دیگه ی پیرامون مواد نداشته و این صحنه ها قابل مقایسه با فیلمهای امریکایی نیست...
نمی دانم شاید نشون دادن یک پیک نیک روشن توی حمام خیلی صحنه ی ناجوری هست!
اتفاقا خوب به این مراسم دفن پرداخته اینها خرافات هست و باید بهشون پرداخت تا کم رنگ بشند مراسم عزاداری هم متاسفانه الان اینگونه شده و بیشتر شبیه تئاتر هست...
سلام
به نظر من که واقعا بی نظیره!
اگه با دقت زیاد دیده بشه،شدید کرکر خندس،تیکه های خیلی باحالی توش داره!
من که موقع افطار،هیچی نمی تونم بخورم،از بس محو تلویزیون میشم!
چه از لحاظ بازیگر چه از لحاظ تیتراژ،چه از لحاظ موضوع حرف نداره و با کارهای قبلی عطاران هم خیلی فرق داره:8:
اگه صدا و سیما بخواد از سر و ته اش بزنه،خیلی حیف میشه:41:
نکته خیلی مهمش اینه که واقعیت ها رو خیلی راحت و بی تکلف نشون میده و اصلا سعی نمی کنه مخاطبو به زور بخندونه!
خلاصه که خیلی باحاله ،حتی یه صحنه شم نباید از دست داد که من متاسفانه یه صحنه شو از دست دادم!
اونجایی که حمید لولایی ورزش می کرد،این تن بمیره یکی خوب توصیف کنه چه جوری بود؟
راستی یه سوال! اون دختر ترشیده رو گریمش کردن یا واقعا قیافش اینطوریه:18:
تو قسمت دیروزی هم اونجا که اینها لباس رنگی پوشیده بودن و خواستگارا به احترام اونا لباس مشکی پوشیده بودن خیلی باحال بود،مخصوصا وقتی فهمیدن که باید لباساشونو عوض کنن:31:
در ضمن مضامین اخلاقی و اجتماعی رو هم خیلی خوب نشون داده!
دم عطاران گرم:46:
پشتم عطاران حال دادي
این نظر شماست ولی تو رساله های عملیه جزو مستحبات دفن میت هست که انشاالله قسمت هممون خواهد شد. بحث رو منحرف نکنیم بهتره.نقل قول:
ولی این حلیمه خانوم هم بامزست ها نه ؟
همون پیرزنه
آره.نقل قول:
تمام کارکتر ها به نوعی کرکر خنده هستن.
خوابی که تعریف کرد خیلی باحال بود !
محمود گبرلو معتقد است سريال تلويزيوني «بزنگاه» از مرزهاي طنز عبور كرده و به هجوياتي تبديل شده كه هيچ پيامي براي مخاطب ندارد.
اين منتقد سينما و تلويزيون گفت: امسال تلويزيون دچار آفت سريالزدگي شده و سريالها جز آبروريزي چيز ديگري براي صدا و سيما ندارند.
وي افزود: در مجموع سريالهاي مناسبتي امسال بخصوص بزنگاه، ضعيفترين سريالهايي هستند كه در حال پخش هستند و اين براي مديران شبكه كه چندين سال است سابقه سريالسازي و مديريت در تلويزيون را دارند، يك مديريت شرمآور است. براي اينكه ما سال به سال بايد شاهد شكوفايي تكنيكي و محتوايي برنامههاي تلويزيون باشيم. مخصوصاً با حضور مديراني كه چندين سال در شبكهها حضور مستمر دارند و هر سال بايد نسبت به ارتقاي كاري خود بيشتر فكر كنند اما متأسفانه روز به روز تنزل ميكنند.
وي ادامه داد: سريال «بزنگاه» هم از آن دست سريالهايي است كه اگر ساخته نميشد يا پخش نميشد، هيچ اتفاقي نميافتاد و اين سؤال را براي ما پيش ميآورد كه چه لزومي دارد كه ما هر سال در ماه مبارك رمضان سريال مناسبتي داشته باشيم؟ البته خود من اصل قضيه را نفي نميكنم. به هر حال ضروري است كه در ايام ماه مبارك رمضان كه مردم بعد از افطار لحظاتي را به استراحت اختصاص ميدهند، سريالي ببينند كه تأثير فرهنگي نيز داشته باشد. اما اگر سريالي بخواهد به رفتارهاي اجتماعي آدمها لطمه بزند، اگر اين سريال ساخته و پخش نشود و به جاي آن حتي اگر چند آيه از قرآن و صداي موسيقي پخش شود، بهتر است.
گبرلو با بيان اينكه سريال بزنگاه ضعيفترين سريالي است كه اصلاً ارزش صحبت كردن ندارد، اظهار داشت: در اين سريال ما شاهد يك تكنيك بسيار ضعيف هستيم كه متأسفانه از لحاظ محتوايي و فرهنگي نيز غني نيست. گاهي اوقات ممكن است رفتارهاي غلط به صورت زيبا و هنري در تلويزيون نشان داده شوند تا تماشاگر تأثير مثبت بگيرد، اين حركت بدي نيست. اما نبايد آن حركت آن قدر غيرخلاقانه و غير هنري ارائه شود كه نه تنها تأثير نداشته باشد، بلكه بتواند تأثيرهاي منفي در رفتارهاي عمومي مردم نيز داشته باشد.
وي ادامه داد: زمان پخش سريال بزنگاه به هيچ عنوان مناسب نبست زيرا وقتي است كه همه اعضاي خانواده اين سريال را ميبينند و متأسفانه هم از لحاظ كارگرداني به شدت افت كرده و تكنيك ضعيفي دارد و هم از لحاظ كارگرداني محتوا يا نويسندگي هم خيلي سطحي به معضلات جامعه نگاه ميكند.
وي تصريح كرد: در مجموع سريال بزنگاه نه تنها تأثير مثبتي بر تماشاگران ندارد، بلكه ميتواند تأثيرات منفي در رفتارهاي اجتماعي به خصوص كودكان ما داشته باشد. زيرا آنها با بسياري از ناهنجاريها آشنا نيستند و تلويزيون بسيار بد آنها را با اين ناهنجاري آشنا ميكند.
اين منتقد با بيان اينكه اشتباه تلويزيون اين است كه فكر ميكند مانند سالهاي قبل بايد سريال مناسبتي داشته باشد، اظهار داشت: تلويزيون بزنگاه را خيلي سريع و عجولانه تهيه كرده و فكر ميكند مردم آن را ميپذيرند. در صورتيكه امسال ضعيفترين سريالها را در تلويزيون شاهد هستيم و نشان ميدهد مديران دچار روزمرگي شدهاند. شايد تغيير و تحول مديريتي در تلويزيون منجر به تغيير در تفكرات و برنامهسازيها شود.
وي در ادامه گفت: اشكال بزرگ سريال بزنگاه اين است كه آنچه كه ما ميبينيم مشخص نيست طنز است يا هجويات يا باعث خنده مردم ميشود؟ طنز يك تعريف استاندارد حرفهاي دارد كه بسياري از معضلات اجتماعي در قالب آن ارائه ميشوند تا مردم از آنها پيام مثبت بگيرند. اما هجويات آن است كه امورات و عرفيات و رفتارهاي اجتماعي هجو ميشود بدون آنكه به نتيجه برسد. سريال بزنگاه نيز دچار هجو شده بدون اينكه قصد داشته باشد پيامي را به مخاطب ارائه دهد. اين نكته را مخاطب نميپذيرد و تنها اين سريال نبوده و قبلاً هم ما سريالهايي از اين دست را داشتهايم و منجر به بازخورد منفي مخاطب ميشود.
گبرلو گفت: امروز تلويزيون نقش بسيار مؤثري در ترويج يك فرهنگ در جامعه دارد و اگر ما ميخواهيم سريالي بسازيم كه در قالب طنز برخي از معضلات جامعه را بازگو كند، بسيار با ظرافت و تكنيك خاص بايد اين كار را انجام دهيم. نميشود چون بازيگر كمدي داريم، يك دوربين بكاريم و بازيگران هرچه ميخواهند جلوي آن انجام بدهند و ضعف سريال بزنگاه هم اين است كه در ساخت سريال از روانشناسان و متخصصان طنز بهره نبرده و به همين دليل بزنگاه يك سريال سطحي، آبكي و كمعمق از آب درآمده است.
يك منتقد سينما و تلويزيون معتقد است مجموعه تلويزيوني «بزنگاه» ضعيفترين كار «رضا عطاران» در مقام كارگرداني محسوب ميشود.
منوچهر اكبرلو گفت: سريال «بزنگاه» تا اينجا نسبت به كارهاي ديگر رضا عطاران ضعيفترين كار او به شمار ميرود چرا كه براي خندهگيري از تماشاگر از تمهيداتي استفاده ميكند كه بسيار نخ نما شده است و حتي نمونههاي اين شوخيها را در فيلم فارسيهاي دهه 40 در سينماي پيش از انقلاب شاهد بودهايم.
وي افزود: به نظر ميرسد رمز موفقيت عطاران در كارهاي قبلي نقد رفتارهاي اجتماعي ايرانيان به زمان طنز بوده است.اما در اين مجموعه ديدگاه مشخصي براي اين نقد اجتماعي وجود ندارد و صرفا مضمون مكرر دعوا بر سر ميراث را عرضه ميكند. عطاران در اين كار خلاف آثار پيشين صرفا متكي بر تواناييهاي بازيگري بازيگران كمدي است و طبيعي است كه بازيگر كمدي صرفا در بستر موقعيتهاي جذاب است كه ميتواند ابتكارات خود را عرضه كند.
اكبرلو تصريح كرد: در كارهاي پيشين «رضا عطاران» نقد رفتار اجتماعي وجود دارد اما در اينجا هدف صرفا شوخي است و از آنجائيكه ديدگاهي وجود ندارد، اين شوخيها هيچ گاه به نقد تبديل نميشود.در نتيجه تاثير آن صرفا در حد هجو و ضد ارزش تلقي شدن آن آداب اجتماعي تلقي ميشود. تاثير نهايي آن هم هجو ارزشهاي اجتماعي است بدون آنكه با نقد صحيح، پيشنهاد اصلاحي براي آنها وجود داشته باشد.
وي درباره تاثير نتيجهگيريهاي مثبت سريالها و تاثير آن بر مخاطب در مقابل القاءات منفي كه در طول پخش به مخاطب ارائه ميشود، گفت:آنچه از تركيب دانش روانشناسي و نحوه تاثيرگذاري هنر سينما وجود دارد، اين است كه اين گونه بيان مضمون هيچ گاه به انتقال مفهوم منجر نخواهد شد و تماشاگر صحبت شدن درباره اين مضامين را تحمل ميكند، اما صرفا به جنبه سرگرم كنندگي كليت اثر توجه ميكند.نتيجه آنكه هيچ گاه پيام مورد ادعاي توليد كننده اثر منتقل نخواهد شد.
وي گفت: گرچه در اين گونه كارها به طور آشكاري حتي تماشاگر عام متوجه ميشود كه هدف اصلي نه انتقال پيام بلكه فقط توليد يك اثر تفنني است.اين امر هم در قصه و هم شيوه كارگرداني خود را نشان ميدهد.بنابراين ميماند ادعاي تهيهكننده و مديران شبكهها كه اظهار ميدارند اين گونه آثار را براي حل مشكلات اجتماعي توليد كردهاند. اما در نهايت هم تماشاگر خاص و نيز تماشاگر عام اين ادعاها را هرگز جدي نگرفتهاند.
با تمام نقل قول هاي بالا صد در صد مخالفم! :2:
من نمي دونم چرا هر چي مياد اوضاع جالب مردم ما رو نشون بده مي گيم هجو شده! :19:
همش انتظار دارن كه تو برنامه ها بگن اينجا بهشته و اعتياد نيست و شهر در امن و امان است!
هجو اون چيزايي هست كه به اسم برنامه هاي .......... به خورد مردم مي دن!
دوستان نظر سنجي اضافه شد! اگر هنوز تصميم گيري رو براي اظهار نظر زود مي دونيد صبر كنيد.
سلام خوبید:11:د؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من سریال بزنگاه بد نیست یعنی میشه گفت خوبه ..... ولی بعضی تیکه هاش اصلا جالب نیست ...... در کل من سریال های رضا عطاران رو دوست دارم.....وای این دختره چه نازه همین درسا ....خیلی بانمکه.... خوب فعلا تا بعد.
این منتقد بالا احتمالا خودش جزو جماعت سیخ به دست بوده که از این سریال خوشش نیومده :27: . . .
بابا اینقدرها هم که اینا میگن بد نیست ، اتفاقا جزو بهترین های امساله :18: یه کمی نسبت به کارهای قبلی عطاران اُفت داشته که اونم به خاطر اینه که عطاران داره یه روند جدیدی رو هم از لحاظ فنی و هم محتوایی تجربه می کنه . . . :20:
باید صبر کرد ، هنوز قضاوت درباره هر کدوم از سریال ها زوده . . . :31: حرف این منتقدهای در پیتی هم برای من که هیچ ارزشی نداره . . . :13:
هر چی میگزره بازم سریال قشنگ تر میشه ... قسمت قبل که واقعا یه نکته منفی شدید داشت اگه دوستان متوجه شده باشن خیلی جالبه که این نکات هم توی سریال اومده ...
این قسمت هم به نظرم یکمی قیچی شده بود ... واقعا گل کاشته ... البته به نظر من علاوه بر لولایی و گلچین خود عطاران هم عالی بازی کرده و جالبه تو فیلم صادقی زیاد نمایان نیست !
اگه واقعا سانسورش كنن هم گند ميخوره به سريال هم عطاران رو خراب مي كنند! كه 100 در 100 هم همينطور ميشه! :13:نقل قول:
آقا ول كنيد اين چرت و پرتايي كه اينا ميگن ، اينا برا خودشون يه چيزي ميگن ، فكر كنم اگه اينجا بحث و بررسي بزنگاه باشه نه بحث و بررسي اين حرفا ، بهتره!!
در ضمن با اينكه نه حرفاي مظفرو قبول دارم نه اون يارو منتقده ولي عطاران سطح شعورش پايينتر از اونيه كه بخواد كاري نو ابداع كنه يا مشكلي از جامعه حل كنه!!
خیلی جالبه.ملت همیشه در صحنه و پند اموز جامعه میان دم از بار اموزشی سریال میزنن.مردک یه تیکه اشغال تحویل مردم داده .البته از جهت دیگه قبول دارما خیلی پند اموزه مثلا همه فهمیدن اعتیاد چیز خیلی بدیه.
تازه كاملا برعكس!نقل قول:
اينجا معتاد آدم خوبيه ، هيچ مشكل جسماني نداره (به جز موقع خواب) ، به بچش خيلي محبت داره ، معلوم نيست از كجا پول درمياره مواد بخره؟
این بنده خدا راست میگه . . . مثلا روز حسرت خوبه که مردم یاد میگیرن که اگه خانمشون سرماخورد ، برن یه زن دیگه بگیرن تا اینقدر دختر ترشیده زیاد نشه و فساد هم کاهش پیدا کنه . . . :27:نقل قول:
آخه دوست من شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی آخه ؟ ! لطفا برای همچین صحبت هایی با دلیل و مدرک صحبت کنید . . . :5:
پ.ن : راستی قسمت امشب هم باحال بود :39: اونجا که علی صادقی حالش به هم خورده بود و درسا هم دکتر شده بود :27: درسا خیلی باحال ادای دکترها رو درآورد . . . :18: . . .
اره البته. دقیقا اینطوریه تو این سریال.حالا این هیچی این یارو رو یونجه بارش نمیکنن میاد داریوشم مسخره میکنه .نقل قول:
یه نکته پند اموز دیگه از حقایق ملموس ایران اسلامی: 99 درصد مردم سر ارث و میراث دارن با هم میجنگن.خیلی نکته ظریفیه من گزینه اول نظر سنجی این تاپیکو انتخاب میکنم.
پس خوبه به حرف ملت پندآموز كه دم از بار آموزشي سريال مي زنن پي برديد!نقل قول:
نه عزیز. ولی یه همچین سریالی که حتی اگه تو دستشویی هم بهش فکر کنی وقتت تلف شده نه ارزش تاپیک زدن داره نه نظر سنجی ما که رفتیم ولی شما میتونی بیای با دلیل و مدرک از نکات پند اموز این سریال اینجا صحبت کنی .نقل قول:
نقل قول:به نظر من دو تا دوستمون یه مشکلی با عطاران دارن ...نقل قول:
من به شخصه که تمام طنزها رو دنبال میکنم کار عطاران رو بعد از این سریال از همه ی قبلی ها بالاتر میدونم و حتی درجه ای در حد مهران مدیری در ارائه مسائل میدم . بعضی جاها فک میکنم دارم سریال ساخت مدیری رو میبینم از بس رک گویی توش وجود داره . و خوب پرورش میده مفهوم رو .
البته این نظر شخصی منه و اونم نظر شخصی شما اما باید ببینیم ملاک شما برای خوب یا بد بودن چیه ....
مفهوم واقعی طنز اینه که حرفها رو پشت لبخند ها بزنه . حالا مهم نیست فعلا چه حرفی . فقط باید مفاهیم رو پشت لبخند بزاره و به مردم ارائه بده . عطاران به بهترین روش این کار رو کرد . حرفاش دقیقا مشخصه در حالی که شما دارین بهش میخندین . این کار یعنی طنز نه اون سریال شبکه پنج یا اون سه در چهار . اونا شاید ادمو بخندونه اما ففط میخندونه . و بعضیاش هم همون کار رو بلد نیستن .
در کل من همین که مفهوم رو با خندیدن درک کردم و سطح بالای کار رو دیدم عطاران رو بشتر از همیشه تحسین میکنم . :46:
ایول. دقیقا.:27:نقل قول:
به نظر من اين سريال صرفا براي طنز ساخته شده و فقط جنبه طنز داره و اگر هم مشكل جامعه رو مطرح ميكنه فقط به خاطر تمسخر و استفاده از اون براي طنز بودن هست و هيچ ارزش ديگه اي نداره
به نظر من خوب تونسته واقعيت ها رو نشون بده لااقل از بهتر از اين مامور بدرقه
اگه به مسخره بازي باشه كه مثلا همين مرد هزار چهره همش مسخره بازي بود و همش اين مديري اشتباه ميشد با يكي
اونوقت اين چنين سريال هاي كه تخيلي ساخته ميشند. آيا پند و آموزشي داره واسه ي مردم
در مورد آموزش و پند در اين سريال الون پندي نداره اما صد در صد از اخر سريال ما پند بزرگي رو ميگيريم
اينكه انقدر به خاطر مال دنيا تو سر هم نزنيم و با هم با صفا ودوستي زندگي كنيم
چرا آخرش؟
همين الان پند بگيريم!!!
دوست من مثلا نشون دادن يه دختر زشت سيبيل دار كه در حال ترشيدن هست و خواستگار نداره و توي جامعه ما خيلي طبيعيه ، فكر نميكنم به قصد مطرح كردن مشكل اجتماعي باشه و صرفا براي تمسخر هست
مثلا از فردا همه ميرن خواستگاري اين نوع دخترا؟
دوستان لطفا جوگير نشيد
سريال قشنگيه ، منم خودم هر شب دنبال ميكنم ، ولي از جنبه طنز!
حتما از فردا ديگه هيچ كسي سهم الارث كسي ديگه اي رو نميخوره؟
نه؟
اصلا قرار نیست با دیدن فیلم شما به فکر دخترهای ازدواج نکرده باشید ... یا اصلا قرار نیست از فردا سهم همو بالا نکشیم ...نقل قول:
من و شما اینا رو خوب میدونیم ... این فیلم هم نمیخواد اینا رو به ما گوش زد کنه ... اصلا هیچ فیلمی نمیخواد اینو بگه .
فقط فیلم حرفهای یه کارگردانه .... مهم اینه که چقدر در گفتن حرفاش خوب عمل کنه ... اینجا عطاران عالی عمل کرد همین .
آقا به نظر من اصلا نباید به این سریال گفت طنز
بابا طنز هم حرمتی داره
طنز یعنی اینکه با دید خنده بیای مشکلات جامعه رو بیان کنی
ولی متاسفانه توی خیلی از طنز ها یا مشکلات جامعه بیان نمیشه و فقط برای خنده ( فکاهی )
یا اصلا آدم از اول تا آخرش باید بشینه چپ چپ تلویزیون رو نگاه کنه و گریه اش بگیره به جای خنده
این کار رضا عطاران هم به نظر من ظاهرا هدف داره ولی خب عجله ای ساخته شده
یعنی مثل خیلی از کارهای ماه رمضون دو هفته مونده که ماه رمضون شروع بشه یه چیزی میسازن که بره روی آنتن و اصلا روش کار نمیکنن
حالا بیخیال
این درسا چه جوری این همه دیالوگ رو حفظ میکنه
آقا ادای دکترا رو خیلی با حال درمیاورد
100% تاييد ميشه !نقل قول:
به نظر من امسال عطاران پست رفت کرده سریال های قبلیش خیلی بهتر بود این یکی فقط مسخره بازیه
کاش مهران مدیری واسه ماه رمضون یه سریالی می ساخت!
خب البته نظر هر کسی حداقل برای خودش محترمه...
ولی دو نوع نظر هست که تقریبا برای همه هیچ ارزش خاصی نداره...
یکی تعریف بیخود و بی جهت، یکی دیگه هم کوبیدن بیخود و بی جهت...
بعضی از دوستان فکر کردن نقد یعنی کوبیدن، یه عده دیگه هم تعریف و تمجید بیش از حد رو در مقابل اون یه عده دیگه لازم میدونن!
کسایی که میگن این سریال ارزش بحث نداره، خیلی بیخود توی این تاپیک نظر میدن...
ولی اونهایی که میخوان سریال رو نقد کنند (یا مثبت یا منفی) باید اولا نظرشون رو فقط از جانب خودشون بگن، ثانیا توی نظراتشون حکم ندن؛ اینکه میگن هر کی میشینه پای این سریال وقتش رو تلف می کنه چرت محضه! حاضرم قسم بخورم اونی که این رو میگه خودش حاضر نیست حتی یک قسمت از سریال رو از دست بده؛ حداقل اونقدری از سریال رو دیده که بخواد در موردش نظر بده؛ اگر نه که پس بیخود نظر داده...
در مورد حرف اون منتقد ها هم فقط یک دقیقه سکوت واجبه...
چون این جماعت منتقد هم فکر کردن نقد یعنی کوبیدن؛ اصلا این کسایی که نقد کردن رو من تا حالا اسمشون رو بعنوان منتقد نشنیده بودم. جماعتی هستن که میان موافق نظر بالا دستی هاشون نظر میدن تا علاوه بر پاچه خواری یه مقداری هم خودشون رو معروف کرده باشن...
یه نکته ای که توی این سریال کاملا واضحه اون طنز تلخیه که فکر کنم خیلی ها بهش پی برده باشن...
تلویزیون اینقدر چهره معتاد رو بشکل کلیشه ای نشون داده که ما نمی تونیم یه معتاد سر حال رو فرض کنیم؛ فکر می کنیم معتاد یعنی "آیینه عبرت"! یعنی کسی که هیچ شعوری نداره، کسی که انگله! نمیخوام بگم معتاد آدم خوبیه، ولی بخدا اونهایی که معتاد هستن هم قبل اعتیادشون یه چیزی شبیه به ما بودن؛ خیلی هاشون از سر ناچاری و بخاطر حس نکردن مشکلات زندگی و کمبود هایی که داشتن (کمبود مالی، عاطفی و...) به این راه کشیده شدن...
باور کنید آدم ها با هم فرق میکنن...
معتاد این سریال دخترش رو دوست داره...
اونو میزنه ولی بعدش میفهمه که اشتباه کرده و سعی میکنه از دلش دربیاره...
خودش هم قبول داره که لیاقت زنش رو نداشته...
اون چیزی که باعث میشه من این سریال رو تحسین کنم، نگاه واقع بینانه ای هست که به روابط خانوادگی و اجتماعی افراد داره، همین...
بيست بار اين جمله رو تاييد ميكنم .....نقل قول:
کسایی که میگن این سریال ارزش بحث نداره، خیلی بیخود توی این تاپیک نظر میدن...
كاملا تاييد ميشه .......... همچين ميگن وقت آدم تلف ميشه .... انگار در تمام 24 ساعت دارن خوب و مفيد از وقتشون استفاده ميكنن .............نقل قول:
اینکه میگن هر کی میشینه پای این سریال وقتش رو تلف می کنه چرت محضه!
هر فيلمي جداي اون هدف ها و غيره يه جنبه سرگرمي هم داره ( براي مخاطب عام كه خداروشكر ما اصلا مخاطب عام تو اين فروم نداريم :دي) نميدونم چرا عادت كرديم اين مسئله رو ناديده بگيريم يا باهاش بد برخورد كنيم ....... اينكه يه فيلمي مردم رو بخندونه و سرگرم كننده باشه و مخاطب هم زياد داشته باشه ، حتي بدون اينكه هيچ هدفي هم داشته باشه بد نيست ...... انقدر الان مشكلات مردم زياد شده كه همين كه مردم نيم ساعت بشينن دور هم ديگه بخندن غنيمته .......
اينكه معتاد اين سريال خيلي سر حاله ، بيشتر به خاطر طنز بودن سرياله
تصور كنيد معتادش شبيه معتاداي مرسوم تو سريالاي ديگه بود ، چقدر كليشه اي و افتضاح بود!
من هم با نظر دوست عزیز vandu موافقم این سریال ضعف هایی مطمئنن داره اما نباید روی اونها بیش از حد زوم کرد و کوبیدش تو سر سریال!
من از این سریال خوشم اومده چون برای اولین بار برخی چیزها مثل معتاد و یا مراسم عزاداری را درست و اغراق امیز به تصویر نکشیده!
دیشب در سریال روز حسرت هم یکی مرد اگه مراسم عزاداریش را ببینید 100 نفر دوره مرده جمع شده بودند و زار زار گریه می کردند انگار بچشون مرده خوب این طبیعی نیست و یا حداقل من هیچ عزایی را ندیدم که هرکس توش هست تو سر خودش بزنه...
من هر چه معتاد به(چیز) دیدم همینطور بوده معمولا معتاد به چیز اگه خماری نکشه ادمهای شنگولی هستند...نقل قول:
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای یهو کولاک کردید...3صفحه رفتید جلو...ایول:46:....محمد حسین جون اگه منظورت پسته من بود من که نگفتم سریاله بدیه گفتم خوبه ولی یه تیکه هاییش جالب نیست که اونم به تدریج داره کم میشه:27:....vandu جون باهات به شدت موافقم::11:.......
تایید میشهنقل قول:
من هر چه معتاد به(چیز) دیدم همینطور بوده معمولا معتاد به چیز اگه خماری نکشه ادمهای شنگولی هستند...