آقا از همتون ممنونم داش برهان لطف بسیار کردن و این بلوپرینتو برام فرستادن.
Printable View
آقا از همتون ممنونم داش برهان لطف بسیار کردن و این بلوپرینتو برام فرستادن.
ایول داش برهان و داش ممد...
خب اگه میشه بلوپرینتشو بذارید اینجا که ما هم ببینیمش...
البته اگه امکانش هست...
مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر برادران اسلامی و باحال:
ببینم کسی بلوپرینت این خلبان باحالو داره؟
من اینو تو فروشگاه دیدم مال آموزش مکس.
یعنی آموزش ساخت این کاراکترهم تو اونا هست؟
لطفا یه بزرگی کنیدو بهم یاری بدید.
ممنون
فکر نمی کنم بتونی گیرش بیاری ، اگه پیدا بشه که Digital ضرر کرده حسابی ، معمولآ اموزش های پولی چیزی ازشون درز نمیکنه ...
با سلام
آقا از دوستان کسی از ماشین های ایرانی بلوپرینت داره ؟
ممنون
•♥•
اینم بلوپرینت همبر...E e ee یعنی همون هامر:
کد:http://blueprints.mutsaers.us/images/blueprints_f-j/hummer/hummer_3.jpg
با کمک دوستان پیداش کردم!نقل قول:
[HTML]http://blueprints.mutsaers.us/images/blueprints_k-o/mercedes/mercedes_benz_w114_220d.jpg[/HTML]
سلام به همه اگر مشکلی نیست یک بلوپرینت از اسلحه Bazooka یا همون RPG میخواستم.
دوست عزیز تو سایت the-blueprints.com میتونی پیدا کنی ...
با سلام .
بی زحمت میشه یه بلوپرینت از یه تفنگ با کیفیت خیلی خوب بزارین ؟
ممنون میشم .
سلام دوستان خسته نباشید...
من بلوپرینت کاراکتر های بازی Mortal Kombat Armageddon رو میخواستم اگه ممکنه....
خیلی بهش نیاز دارم لطفاً...
موفق باشید.
سلام دوستان من یک بلوپرینت از یک ماشین ford قرمز رنگ شیک می خوام.اگه میشه بزارید.
داداش برو اینجا کلی ford داره.
کد:http://www.smcars.net/forums/ford/
سلام
من چند تا بلوپرينت انسان (كارتوني و غير كارتوني) مي خوام. سايت the-blueprins واسه ي من باز نمي شه هر جا هم سرچ كردم نبود كه نبود!! :13:
اگه كسي مي تونه بلوپرينتاي آدم اين سايتو واسه من يه جاي ديگه آپ كنه بذاره ممنونش مي شم.
من یک مجموعه بلو پرینت از تمامی ماشین ها و وسایل نقلیه دارم هرکی می خواد به امیل من اف بزنه من براش می فرستم به ایمیلش هر کی هم سرعت اینترنت بالایی نداره (حجم 300 مگ) می تونم براش پست کنم الیته هر کی خواست فعلا پی ام بده 2 و 3 تا تصادفی براش بفرستم اگه خوشش اومد انوقت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
Samand Blueprints
ِه كمي كجه اگه روتيتش كنيد درست ميشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئنی قشنگ گشتی :41:
توی همین تایپیک به عقب برو میتونی کلی Blueprint انسان یا هر چی که بخای پیدا کنی...
اینجارو نگاه کن ...
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=255564&page=10
شرمنده نمی دونستم اینو کجا باید می زلشتم امید وارم اگه جاش نا مناسب بود به مکان درستش منطقل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو این لینک می تونین عکسایه بیشتری رو ببینین
سلام
اگه امکانش هست بلو پرینت حیوانات هم بزارید مثل اسب - گربه - گاو
من بلوپرينت مرسدس بنز كلاس C رو ميخوام...
هيچ جا گير نمياد...
مثلآ C200 - C250 - C280 - C300
همشون از نظر ظاهری يه شكلن...
لطفا یکی کمکمون کنه ...نقل قول:
سلام
اگه امکانش هست بلو پرینت حیوانات هم بزارید مثل اسب - گربه - گاو
نقل قول:
کد:http://free-textures.got3d.com/natural/free-character-references/free-character-texture-references-man-1/pages/free-character-texture-references-man-101.html
نقل قول:
کد:http://free-textures.got3d.com/natural/free-character-references/free-character-texture-references-man-1/thumbnails/free-character-texture-references-man-102.jpg
ادامه در این صفحه
نقل قول:
کد:http://free-textures.got3d.com/natural/free-character-references/free-character-texture-references-man-1/index.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسی نميتونه كمكی بكنه؟؟؟نقل قول:
من بلوپرينت مرسدس بنز كلاس C رو ميخوام...
هيچ جا گير نمياد...
مثلآ C200 - C250 - C280 - C300
همشون از نظر ظاهری يه شكلن...
سلام دقيقا نمي دونم اوني كه ميخواي هست يا نه.نزديك 2 گيگ بلو پرينت دارم اگه اين نبود بايد صبر كني تا برات پيدا كنم
سلام
دوستان گرامیو عزیزم
کسی بلوپرینت مدل جدید لامبورگینی رو داره ؟
اگه پیدا کردید لطف کنید برام بزارید
خیلی نازه باس بسازیمش :)
ممنون رفيق...نقل قول:
خيلی لطف كردی...
ولی هر چی گشتم پیدا نکردم....:41:
کلا بعید میدونم پیدا بشه...:13:
ولی اگه گیر آوردی حتما خبرم کن...:20:
لطفا یکی کمکم کنه اگه سایت هم باشه مشکل نداره :13:نقل قول:
سلام لطفا بلو پرینت ماشینا مدل بالا را برام پیغام خصوصی کنید
با سلام
اگه ممکنه بازم از کاراکتر بلوپرینت بگذارید.
با تشکر
يكسري سايت تو اين چند وقت پيدا كردم شايد بعضياش تكراري باشه ولي تقريبا همه چي توشون هست :
کد:http://www.the-blueprints.com/blueprints/
http://www.smcars.net/forums/blueprint-forums/
http://www.celshading.com/gallery/displayimage-39-4.html
http://www.allcgtextures.com/v/Animals/
http://cgtextures.com/
http://characterdesigns.com/index.php?sitepage=photosets
اقا دستت درد نکنه واقعا عالیه.
به امید اون روزی که ایران هم حرفی برای گفتن داشته باشه.
بازم متشکرم.
با سلام خدمت دوستان
من دنبال بلوپرینت پیکان میگردم اگه از دوستان کسی داره بزاره تو سایت.
با تشکر
ببخشید من یه بلوپرینت از یه قایق می خواستم .... :دی
بلوپرینت پیدا نکردم اما خوده مدل رو پیدا کردم :31:نقل قول:
دانلود :کد:http://mo3del.ru/download_52049657/civil_ship.rar
سلاملکم
من بلوپرینت Mercedes Benz SL 63 AMG 2008 رو میخواستم
یکی پیدا کردم اما زیاد خوب نیست
اینه ذلیل شده چرخاشم یکیش کوتاه تره: دی
پیشاپیش موتوشکرم