حمید اگر پایه هستی خودمون این هیکارو رو بسازیم زود تر از se بدیم بیرون.حالا خواستی اسمشو میگذاریم سوباسائوزارا.
مگه چیمون از این چینی ها کمتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید اگر پایه هستی خودمون این هیکارو رو بسازیم زود تر از se بدیم بیرون.حالا خواستی اسمشو میگذاریم سوباسائوزارا.
مگه چیمون از این چینی ها کمتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول دبلیو 1 !! بعد هم هیکارو !! و...
داداش آواتارت کیه ؟؟
@حامد
پایتم ..اسمش کاکرو بیشتر میخوره ..حالا میخوای ابهتش خیلی زیاد باشه میتونیم اسمشو بزاریم گودزیلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@بهراد
خودمم نمیدونم .. هر کی بگه جایزه داره...تو یه فیلم بود به اسمه( مرکوری نمیدونم چی) که این یارو از یه بچه ی عقب افتاده که پدر مادرشو کشته بودن تا سرحد جونش مواظبت کرد (بچه رو میخواستن بکشن چون میتونست سوپر کد همون مرکوری رو بخونه) خلاصه یارو انده جوانمرد بود اسمش هم تو فیلم آرت بود مخفف آرتور ..مامور FBI .... هه هه تو تاپیک شایعات فیلم تعریف میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جمش کنید اوضاع خیت میشه میان به جرم اسپم تاپیکو میبندن ....
برای اینکه اسپم نباشه G705 هم جی پی اس داره هم وای فای .
اسم این آقا بروس ویلیس هست و بسیار معروفه جدا نمی شناسینش؟!نقل قول:
خوب جایزه پلیز
یه x1 بدین:31:(البته وقتی که اومد)
قدری اسپم بازی شد ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ...نه بابا میدونستم میخواستم شما رو تست کنم :31:
جایزه شما w3 با دوربین 30 مگاپیکسل و السیدی 60 اینچ ... اینشالا خودم طراحی می کنم میدم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==================================
امروز g705 و ورژن مخصوصی از اون به اسم g705u معرفی میشه .. حالا اون u به نظرتون چیه ؟
حمید میخواستم بگم بروس ویلیس که این آقاهه اومده و گفت !!!
این U احتمالآ مخفف یونیورسال هست :دی
آقا جی705 همون بی بی هست یا این اسلایدره که عکسش رو گذاشتین هست ؟؟
اون اسلایدره فک کنم از سری اف بود ؟؟
جی 705 همون اسلایدر کومیکو هست همون که تو کلوپ اخبار به بوی ایران گیر دادی :31:
اون که من چن صفحه قبل گزاشتم f305 بود معرفی شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دیجیتال فتو فریم :
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio
Livepics of the G705:
In addition 2 videos:کد:http://www.se-community.com/album.php?album_id=651
Overview G705 (m4v-Format)
UI impressions G705 (m4v-Format)کد:http://www.se-community.com/vids/g705/G705_3d.m4v
کد:http://www.se-community.com/vids/g705/g705_overview.m4v
اف305 رو که میدونم !!!نقل قول:
جی 705 همون اسلایدر کومیکو هست همون که تو کلوپ اخبار به بوی ایران گیر دادی
اون که من چن صفحه قبل گزاشتم f305 بود معرفی شده.
آخه بعد از معرفی (دقت کن معرفی) اف 305 یه سری شایعه شد که یه اف (های اند) قراره بیاد که عکس هم ازش گذاشتید
من فک کردم اونه
بی بی هم مدلش شده بود جی 705
راستی این فتو فریم چکار میکنه :دی ؟؟
+
بسلامتی علی ریسر !! ان96 هم که بلاخره اومد به بازار !!
تو قسمت In Store Now جی اس ام آرنا زده !!
سلام علیکم.به به جناب الکساندر میبینم که حسابی داری به تاپیک خودت حال میدی.کار خوبی میکنی.ادامه بده منم به زودی میام بهت ملحق میشم
به به این جی705 چقدر خوشگله پدر سوخته!!چه دکمه هاش با هم ست شده ان
اقا من که با طرحش خیلی حال کردم.شاید اگه روزی پول اکسپریا جور نشد این یکی از کاندید هام باشه
جون جون!
سلام بر تو مصطفی .
Sony Ericsson today announced the G705 slider phone model for the America market. G705u, a special version of the G705 was also announced. G705u is the first UMA enabled phone from Sony Ericsson making it possible to roam between mobile- and LAN networks.
The Sony Ericsson G705 and G705u have most features in common exept that the G705u is UMA enabled. UMA enables users to seamlessly roam between the mobile network and local area networks thanks to GSM/Wi-Fi™ dual capabilities. UMA functionality is depending on operator implementation. Both G705 and G705u has built in aGPS and Google Maps pluss Wayfinder navigation.
Press release:
This elegant slider phone, complete with large 2.4” screen, allows users to surf the internet at high speed with turbo 3G and its full HTML browser – just use the shortcut key and you're straight through to Google™ search from the idle screen. Page a bit too small? Use the illuminated zoom web shortcut key or just tilt the phone and it automatically switches to landscape view.
"The G705 is ideal for those who need a bit of help organising their busy life." said Catherine Cherry, Global product marketing manager at Sony Ericsson. "This life-enhancing phone has everything you need to keep track of your daily activities and is perfect for keeping in touch with friends. It also allows you to stay fully up-to-date thanks to the full HTML browser, email support, and desktop RSS feeds - all delivered at turbo 3G speeds."
The G705 keeps you updated with the information most important to you via RSS feeds that are delivered straight to your phone’s desktop. Whether its sport scores or news from around the world, be the first to break that story to friends or work colleagues. Complete with 3.2 megapixel camera and video capabilities, upload your favourite and funny moments straight to the web for friends all over the world to see. Time to relax? Use the phone’s Wi-Fi™ connection to upload pictures, create a picture blog or download music and videos from your favourite web sites. Entertain your friends and family with all your great images on the 1GB memory card, or relax with the sounds you want through the built-in FM radio.
On your way to an important meeting but can’t find your way? The inbuilt aGPS combined with Google Maps™ for Mobile and Wayfinder™ navigation means that you will never have to ask for directions again – and it will even help you find a restaurant or bar to relax with friends and family.
Also announced today is the G705u, the first UMA enabled phone from Sony Ericsson. UMA enables users to seamlessly roam between the mobile network and local area networks thanks to GSM/Wi-Fi™ dual capabilities. The G705u is exclusive to the operator Orange in its territories.
In addition, Sony Ericsson is pleased to today announce a partnership with Google™ meaning that YouTube™ will be integrated into selected upcoming models from Sony Ericsson. This capability will allow users to instantly download and upload video directly from their phone to YouTube™. The G705 will be YouTube™ compatible and further models will be announced at a later stage.
The new G705
Stay one step ahead of the rest
Large 2.4" screen – view websites and emails with high clarity
HTML browser – surf the net how it was meant to be
Automatic rotation – switch from portrait to landscape with just a tilt of the phone
Google shortcut key – Go to Google from the idle screen with one key press
Inbuilt aGPS combined with Google Maps for Mobile and Wayfinder – never get lost again
Wi-Fi and DLNA certified – connect the way you want
3.2 megapixel camera – snap and share your favourite images via Bluetooth
YouTube compatible – upload videos or download favourite clips
Ditch the filofax and stay organised the stylish way with the G705.
The G705 and G705u (exclusive to Orange) support GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 and UMTS/HSDPA 2100. G705 will be available in selected markets from early Q4 in the colours Silky Gold or Majestic Black. G705u (exclusive to Orange) will be available from early Q4 in the colour Luminous Black. The G705 will also be available in a version for American markets supporting networks GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 and UMTS/HSUPA 850/1900/2100. G705 for American markets will be available early Q1 2009.
The Sony Ericsson G705 at a glance
Camera
3.2 megapixel camera
Up to 3.2x digital zoom
Photo fix
Photo light
Video light
Video recording
Picture blogging
PictBridge printing
Video blogging
x-Pict Story™
Music/Entertainment
Bluetooth™ stereo (A2DP)
Media player
Mega Bass™
TrackID™
PlayNow™
Album Art
Music tones (MP3/AAC)
3D games
Java™
FM Radio
Video streaming
Video viewing
Web/Internet
Full HTML browser with auto rotate
RSS feeds on desktop
Photo feeds
Web shortcut keys
Communication & Messaging
Speakerphone
Polyphonic ringtones
Vibrating alert
Video calling
Picture messaging (MMS)
Predictive text input
Sound recorder
Text messaging (SMS)
Instant messaging
Microsoft® Exchange ActiveSync™
Design
Navigation key
Auto rotate
Picture wallpaper
Wallpaper animation
Connectivity
Bluetooth™ technology
Modem
Synchronisation
USB mass storage
USB support
Wi-Fi™
DLNA Certified™
Organizer
Alarm clock
Calculator
Calendar
Flight mode
Notes
Phone book
Stopwatch
Tasks
Timer
Location-based service
aGPS
Geo tagging of photos
Inbuilt aGPS
Google Maps™
Wayfinder™ navigation (three month trial version)
@ بهراد
اون عکس های اند باید کانسپت باشه ...بی بی جی 702 بود ...فوتو فریم هم از اسمش پیداشت عکس و اسلاید شو اینا نشون میده دیگه .
ها اون u هم ورژن برند شده اورنج هست با یه امکان جدید wifi roam یه همچین چیزایی.
همون قاب عکسه ولی دیجیتالش. یعنی عکسو از طریق Pc و این خرتو پرتا میریزی توش اینم برات نشون میده.نقل قول:
راستی این فتو فریم چکار میکنه :دی ؟؟
می بینم که همه قصد خرید x1 دارننقل قول:
اقا من که با طرحش خیلی حال کردم.شاید اگه روزی پول اکسپریا جور نشد این یکی از کاندید هام باشه
به به !!
بارز ترین خصوصیتش فکر کنم همون وای فایش هست (البته سری جی مخصوص نت هستند )
@سعید (خدا لعنتت نکنه حمید)
یعنی این دیجیتال فتو فریم عکسهای گوشی رو نشون میده !! به به !!
@مصطفی
ایول !! شما هم قصد خرید ایکس1 داری :دی
@ همه :31:
من x1 نمیخوام c905 چشمو گرفته بدجور
دیجیتال فتو فریم :
جون حمید اینجا رو مثل اساتو نکن.نقل قول که خوشگل تره
@هیچ کس:d
اقا من فکر کردم از رو قیافش و سری جی بودنش یو ای کیو دارای قلمیه.نخیر زیر دلم رو زد..نمیخواهمش.مال خودت
درود و 2 صد بدرورد بر تو ای حمید(لفظ قلم حرف زدم منم بلدم:d )
@بهراد:d
اما بهراد قبول داری گوشیه خیلی خریه؟:d
منو صدا میکنی به حمید فحش میدی؟نقل قول:
@سعید (خدا لعنتت نکنه حمید)
فقط مخصوص نشون دادن عکسای گوشی نیست. هر عکسی بکنی توش اینم نشونت میده. پسر یه عکس لایو بکنی توش تا صبح نگاش کنی. wow
مصطفی میخوای بیای دانشگاه شوشتر؟
من ایکس وان رو ترجیح میدم !!نقل قول:
@ همه
من x1 نمیخوام c905 چشمو گرفته بدجور
خفن زدم تو کار یه گوشی فول تاچ !!
اگه این هیکارو واقعی باشه وای میستم تا بیاد و اونو میخرم !! اگه نه باید بین ایکس وان و امنیا و الجی یکی رو انتخاب کنم :دی
پنلش لامصب خیلی خره :دینقل قول:
@بهراد:d
اما بهراد قبول داری گوشیه خیلی خریه؟:d
این طرز نقل قول رو میگم !! به حمید فحش دادم !!نقل قول:
منو صدا میکنی به حمید فحش میدی؟
فقط مخصوص نشون دادن عکسای گوشی نیست. هر عکسی بکنی توش اینم نشونت میده. پسر یه عکس لایو بکنی توش تا صبح نگاش کنی. wow
مصطفی میخوای بیای دانشگاه شوشتر؟
این در واقع ال سی دی بزرگ هست که به گوشی وصل میشه و شبیه قاب عکس هست ؟؟؟؟ یعنی هر کاری با گوشی بکنی اینتو نشون میده ؟؟ وبگردی ؟ عکس ؟ فیلم ؟........؟
عکس لایو دیگه چیه :دی ؟؟
پشتش خیلی خشکله ها !!
خصوصیات بارز :
- Accelerometer sensor for auto-rotate
Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
Weight 98 g
1 GB card included
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels
- Built-in GPS receiver
- A-GPS function
بقیه چیزاشم که میدونید :دی
واااااااااااااااااااااااا اااااینقل قول:
این در واقع ال سی دی بزرگ هست که به گوشی وصل میشه و شبیه قاب عکس هست ؟؟؟؟ یعنی هر کاری با گوشی بکنی اینتو نشون میده ؟؟ وبگردی ؟ عکس ؟
اصلا هیچ ربطی به گوشی نداره
از اینا سونی، سامسونگ،توشیبا،الجی و... میزنن. اصلا کاری به گوشی نداره که. حالا شاید اینی که اس ای زده از این کارا هم بکنه
منظور اونا از عكس لايو يه چيز ديگه است :دينقل قول:
عکس لایو دیگه چیه :دی ؟؟
فكر كنم آخرش بيان در اينجا را گل بگيرن 80 درصد اسپم شده
اين اوليم بود :دي
بابا از روی چی نشون میده ؟؟؟ رم میخوره !! با کابل وصل میشه به یه چیزی ؟؟ دوربین داره !!!؟؟؟نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا ااااای
اصلا هیچ ربطی به گوشی نداره
از اینا سونی، سامسونگ،توشیبا،الجی و... میزنن. اصلا کاری به گوشی نداره که. حالا شاید اینی که اس ای زده از این کارا هم بکنه
خاب منظورم اینه دیگه !!
قاب عکس های دیجیتال انواع مختلفی دارن
حافظه دارن
بلوتوث دارن
مموری میخورن
فلش میخورن
کابل دارن
حتی یه نوع قبلا دیده بودم وایرلس داره و از سایتهای اشتراک گذاری عکس تصویر میتونی بگیری
قیمتشونم بالای 100 - 150 تومنه
ولی خودمونیم ها.فرقی بین این تاپیک و تاپیک اخبار نیستا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره :D
اینم مشخصات قاب عکس دیجیتال سونی اریکسون
Presented as an accessory fit to go hand in hand with any SE Cyber-Shot handset, the IDP-100 weighs 320 grams, measures 205 x 145 x 25 millimeters and brings the following features:
– a 7 inch screen with 800 x 480 pixels, a 400:1 contrast ratio and "brilliant and vivid colors";
– auto-rotation for viewing photos in both landscape and portrait mode;
– touch control, directly from the frame's menu, so that no remote is needed;
– Digital Image Correction (DIC) for automatically adjusted images;
– inbuilt Bluetooth for easy photo transfers;
– USB 2.0, Memory Stick Micro, microSD and microSD Duo cards compatible;
– 128MB of internal memory, enough to store up to 500 photos;
– and world clock with three time zones.
دی: c905 وارد بازار شده(از عکس کنار قاب عکس فهمیدم)لول
wow !!نقل قول:
– inbuilt Bluetooth for easy photo transfers;
– USB 2.0, Memory Stick Micro, microSD and microSD Duo cards compatible;
– 128MB of internal memory, enough to store up to 500 photos;
باید یدونه از اینا با یه ds220 و یدونه از اون ساعتا بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هايي كه اينترنت پرسرعت دارن اين لينكا چك كنن
تبليغ جديد X1 هستش
شخصيت جديدي به نام جاني ايكس را درست كردن
يه دمو هست كه مبهمه
يه شمارش معكوس هم درست كردن
ببنيد قضيه چيه!
کد:http://www.whoisjohnny-x.com/?en-gb#/johnnyX/trailer
کد:http://www.sonyericsson.com/premiere
ایول.پس تا 120 ساعت دیگه رسما وارد بازار میشه.
خیلی با کلاس کار کردن.
حال کردم.
30 سپتامبر توی سوئد، آلمان و انگلیس ریلیز میشهنقل قول:
ایول.پس تا 120 ساعت دیگه رسما وارد بازار میشه.
اروپا، آسیا، خاور میانه، آمریکای لاتین و افریقا Q4 2008 ریلیز میشه
آمریکای شمالی، روسیه، چین و استرالیا هم بعدا میگن که کی ریلیز میشه
این قضیه 120 ساعت فکر کنم چیز دیگه ای باشهکد:http://www.engadget.com/2008/09/10/sony-ericsson-launching-first-round-of-xperia-x1s-on-september-3/
@ بچه ها
سلام علیکم :31:
عرض شود که 15 سپتامبر وب کست در موردایکس وان برگزار میشه تا ریویو نویس ها و ... بتونن عمقی با گوشی کار کنن ... تاریخ رسمی ریلیز اس ای اعلام کرده 30 سپتامبر است. تو لینک زیر توضیح داده جانی ایکس هم به همین موضوع مربوطه :
کد:http://www.ad-hoc-news.de/drucken.html?art_id=19480502
خاب من این فیلم رو دیدم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینترنت پر سرعته دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راجع به یه یارو هست که تصادف کرده و حافظش رو از دست داده !!
بهش میگن جانیX !!
یه عده هم دنبالشن که بکشنش !! گوشیش هم که X1 هست !!
حالا اگه تونستم فیلمشو در میارم میذارم واستون (کم حجم میکنم و بعد آپ میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من هم دیدم.جالبه.
حجم کلیپش به صورت high quality تقربا 8 مگ هست.
خدمتی دیگر از بهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ رو واسه اینکه قول داده بودم با کلی بدبختی ردیف کردم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه بروبچز پی30 !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دو ورژن 1.3 مگابایتی :
و 2.8 مگاباتی :کد:http://golden-behi.persiangig.ir/video/Johnny-Low.wmv
خودم پیشنهاد میدم 2.8 مگی رو دان کنید !! اون 1.3 مگی رو هم واسه اون خیلی داغونا آپ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/144105214/Johnny-High.wmv.html
شانس بدم و بدتون این پرشین گیگ قاط زده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این 2.8 یه رو نتونستم اونجا آپ کنم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجبور شدم تو rapidshare [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپش کنم !!
میتونین ازواسه دانلود راحتتر استفاده کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.rapidbaz.com
فقط بگیرید و منبع رو ذکر کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر شما باعث فعالیت بیشتر ما میشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکها هم کاملآ سالمن !! خودم یه بار دان کردم ازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بچه ها اینم یه کانسپت درست حسابی امکانات رو داشته باشین :31:خدارو چه دیدی شاید بیاد!!!!:20:
:18::18::18:
این زیرنویس هات حواس آدمو پرت میکنه!نقل قول:
هرجا تونستی تبلیغ دادی دیگه!:31:
مشخصاتش مثل W1 میمونه!:27:نقل قول:
یه سوال:این کیبوردش کشوییه یا میره تو خود گوشی؟
کشویی مثل X1 میمونه
پس چرا کوچیک تر از بدنه خود گوشیه؟نقل قول:
من عکس از نیم رخش رو پیدا نکردم که بهتر بهت نشون بده ولی این عکس که گذاشتم نشون می دهد که چه جوری بدنه بزرگتر از صفحه کلید هست یه چیزی شبیه به این تصویر ولی برعکس:31:نقل قول:
هرجا کلیپ دانلود میکنم (اکثرآ کلیپهای رپ) اینا اسم سایت رو مینویسن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این زیرنویس هات حواس آدمو پرت میکنه!
هرجا تونستی تبلیغ دادی دیگه
منم هم اسم خودم و هم اسم سایت رو خشکل زیرنویس کردم !! اولشو میتونن ببرن ولی وسطشو نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم PSP Phone البته از نوع چینیش :