این هامر چقدر کهنه معلوم میشه!!
حتماً از اون تیپ یکه!!! :دی
Printable View
این هامر چقدر کهنه معلوم میشه!!
حتماً از اون تیپ یکه!!! :دی
شیشش دودیه، میگیرنش، میخوابوننش : دی
یه سوال! این الان چون شیشش کارخونه ای دودیه، پلیس گیر میده؟!
آمار این مازراتی رو دارم شهریور 87 از بندر عباس وارد شده و آذر از طریق بندر امام خمینی به دوبی برگردونده شده!
اون کادیلاک هم فکر میکنم مال سفارت کانادا هستش که روزهای اول با پلاک موقت میگشت اما الان پلاک سیاسی داره!
چرا برگردوندنش؟ نمره خورده که!نقل قول:
باورت میشه اگه بگم تو این چند وقتی که تردد میکرد با نمره یه رنو 5 اینور اونور میرفت! کلا 3 ماه تو تهران بود! مثل اینکه پسره قصد داشت همینجوری با نمره یه ماشین دیگه بچرخه که مثل اینکه پلیس فهمیده بود!نقل قول:
آخه اینام شدن ماشین؟ هیچی 206 خودم نمیشه:31::31:
بابا من هروقت میام اینجا تا دو روز دپرس مشم:19::19:
ممنون از آقا متین.
ماشین خوف با پلاک گذرموقت زیاد خوف نمیزنه!
چه حالی میکنن با این ماشینا...خوراک کورس گذاشتنه
حالا برای چی به این ماشینا گیر میدن؟
من که نمی فهمم دردشون چیه؟چون ماشین مدلش بالاست نباید وارد بشه؟!
چون این ماشینا اگه بخواد با قیمت واقعی وارد کشور بشه کارخونه های کوفتیشون به فنا میره.نقل قول:
خوب اینطوری حس رقابت بیشتری ایجاد میشه و حداقل بقیه شرکت ها هم سعی می کنن کیفیت رو بیشتر کنن
خیلی بدبختن اینا...
تو مشهد نمایندگی ستاره شرق انواع amg رو میاره
یک sl هم تو نمایشگاهش دیدم و یک کلاس m
سری های معمول bmw هم تو شهر دیده میشن
کلا مشهدیا زیاد ماشین باز نیستن )):
این ماشین ها فقط به یک دلیل پلاک نمی شن.دلیلی به نام امنیت ملی.می تونن در مسائلی نظیر ترور و ..... استفاده بشن.
ضمن اینکه اگر این ماشین پلاک بشن برای افزایش کارایی نیروی انتظامی،باید همه ماشین هاشون رو عوض کنن.تا اگر اتفاقی
افتاد بتونن به این ماشین ها برسن.صفر تا 100 این بنزای پلیس فکر کنم 7.5 یا 8 ثانیه باشه.
حالا شما حساب کن می تونن باهاش یه گالاردو بگیرن؟؟
به خسته نباشی من بالای خونمون یه f430 دیدم همون رنگ قرمز فراری، کفم واقعا برید بسیار زیبا بود واقعا آدم دوست داشت بپره ماشینو بقل کنه مخصوصا من تو ماشین بودم عقبش خیلی خوشگل بود این ماشین هارو آدم از نزدیک که میبینه یه چیز دیگست خیلی با عکسش فرق داره :31: من هیچ وقت این فراری رو یادم نمیره، ینفرم دره کاپوت عقبش که موتور توش قرار داره رو باز کرده بود نمیدونم چیکار میکرد البته من نتونستم موتورش رو ببنیم فقط در کاپوتشم خیلی بزرگ بود. اینم احتمالا همونی بود که مجله ماشین تو آزادی تست کرده بود البته احتمالا که نمیشه گفت، دقیقا چون فکر نمی کنم F430 دیگه ای تو بازار باشه.نقل قول:
یه f360 قدیمی هخ فکر کنم تو تهران بوده یا هست البته من از نزدیک ندیدم ولی فکر کنم جایی عکسای پلاک موقتش رو دیدم.
یعنی همه کشورها مجهز به lamnorghini و فراری هستن؟از نظر امنیتم که سه سوته ماشین صاحابش رو پیدا میکنن مگه پیکانه که تو خیابونا ریخته باشه.نقل قول:
خوب اینا هم می تونن از ماشین پلیس های سریع و پر شتاب استفاده کنند مگر نه اینکه ماشین پلیس های آلمان پورشه هست و ایتالیا لامبورگینی.
منم تهرانم ....همه این ماشینهایی رو که گفتید دیدم ولی ...پلاستیکیش رو
خب فقط مسله ماشینای پلیس نیست آخه پلیسهای اینا هم آموزش درست حسابی ندارن فکر کنید یه مدل قوی بدن دست اینا سه سوت چپه میکنن ایمنی جاده ها هم که افتضاح آسفالت دو روز نشده ترک بر میداره نه گارد ریل درست حسابی و استاندارد نه عرض جاده ها با ترافیکش همخوانی داره خلاصه کجا میخوای اینا رو برونی همین چند تایی هم کگه اوئمدن کافیه.
منم سرمه اي اين tt هرو تو شمال ديدم
متین این عکسا رو خودت میگیری؟
تو گنبد هم همچین خوف بازاره؟؟ :دی
Tt که دیگه خوف نیست!!
اگه tts یا r8 بود یه چیزی
نه بابا!:18: اینجا هیوندای کوپه به زور پیدا میشه!چه برسه به...نقل قول:
خوب باز تو ایران از این ماشینا کم پیدا میشه.نقل قول:
من سركارم خيابان شريعتي هست. اكثر نمايشگاههاي اينجا يه دونه tt گذاشتن تو ويترينشون. راستي چند روز پيش خيابان شاپور نزديك راهآهن يه پورشه 911 sc ديدم به رنگ سبز كدر. يه پورشه خيلي قديمي و خيلي سرحال. كلي حال كردم
به خاطر اينكه خيلي باحال بوددددددددددددددددددددددد ددد
آنتيك به معني واقعي معلوم بود كه رنگ هم نشده و رنگش خيلي قديمي بود. سبز كاهويي كه كاملا كدر شده بود. راستي كسي اين پورشه رو ديده؟
ارومیه که کلکسیون هستش! البته کمتر دیده میشه ولی وقتی هم تو خطش میفته ول نمیکنه!!!
من توی ارومیه ferrari 612scality دیده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باورش سخته ولی باهاش عکس هم انداختن دوستام! بعدش کرووت c6 بعد هم benz sl350 و audi s8 و البته lombhorgini gallardo!!!!!!!!!!! که این آخریشو من مطمئن نیستم و دوستام تعریف میکردن که دیده بودن!
چه طوری باید عکس بزارم
یه جایی آپ کن اینجا بذار تو که خودت لوگو طرحی کردی
سعی کنید عکسا نافرم بزرگ نباشه
آقا شرایط اینکه یه ماشین رو پلاک کنن چیه؟
آیا ماشینهایی هست که نذارن بیاد داخل؟
از نظر تعداد سیلندر مشکلی وجود نداره رییس راهنمایی و رانندگی گفته تا 12 سیلندر هم پلاک میکنیم
فقط اول باید عوارض گمرک و این چیزا که حدود 110 درصد ارزش خود ماشین هستش رو پرداخت کنی
اولا یا ماشینت باید نمایندگی توی ایران داشته باشه که اونا قبلا درخواست واردات ماشین از نوعی که میاری رو داده باشن و موسسه استاندارد اون رو تائید کرده باشه یا خودت باید با برگ سبز و این چیزا ببری ماشین رو اداره استاندارد اونا تستش کنن و ماشین با غاستاندارد ایمنی اروپایی و استاندارد آلایندگی یورو 4-5 تو رو یه بار هم با یورو 2 خودشون هماهنگ کنن بعد استاندارد های آلودگی صوتی رو بگذرونی یعنی ماشینت زیاد صدا نده صدای قشنگ نده .اون وقت تمام مجوزا رو که گرفتی با برگ سبز میری راهنمایی و سند و کارت و پلاک میدن.
ممنون از توضیحنقل قول:
اما 110 درصد ارزش ماشین؟
کی این ارزش رو تعیین می کنه؟
مرکز ارزش گذاری و ثبت شماره خودرو!نقل قول:
یعنی اونها کاری ندارن شما چند خریدی با توجه به بازار جهانی یه قیمتی میذارن روش؟نقل قول:
آره دیگه! اینجوری باشه من میرم یه ماشین میخرم 70 تومن میرم یه قولنامه تنظیم میکنم 30 تومن! اونوقت به نظرت سرشون کلاه نمیره؟نقل قول:
دیشب تو خبر ها اومده بود یه سمند با روکش طلایی 950 میلیون بابا ما بلدیم ها
خیلی وقته صداش در اومده
دو تا تاپیک هم در موردش نوشتن . خبرش هم با عکس می تونی توی تابناک بخونینقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40:R8
کد:http://www.gigaimage.com/images/6vnd7ncgn6xn5ac78y5.jpg
کد:http://www.gigaimage.com/images/d87mk4quawxnrw66pau6.jpg
:40::40::40::40::40::40::40:کد:http://www.gigaimage.com/images/ogctdb36atpjfq6vhzor.jpg
منبع tuningtalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این bentlye تو ایران هست
یه لیست از قدرت مند ترین ماشینهای موجود در ایران می خواستم
اگه همراه با عکس باشه عالیه