چند روزه وارد بازار شده و با گارانتی کامتل الان 450 تومان فکر کنم 2 3 هفته دیگه 400 بشه چون تازه اومده ولی دوستم گرفته و باهاش کار کردم.در مورد عکسش باید بگم عالی و و تو شبم توپ میگیره حتی تو نور کم کیفیتش عالیه. اینترفس خیلی راحت و تو دل بورو و با کیفیت صفحه عالی اصلا خسته کننده نیست در صفحه اصلی تمامه چیزائی که لازم داری مثل رادیو تقویم ساعت موزیک پلایر...میتونی بیاری و با دست جابه جا کنی مثله اف 480 بعضیاشم پائین صفحه است که مثل اچ تی سی دیاموند چپ و راست میره و خیلی کارو راحت کرده..از نظر اندازه و ضخامت خیلی مناسبه و خوشکله ضخامت 8510 سامسونگ و 905 اریکسون خیلی زیاده و با قیمت بالا 650 و 580 فقط پیکسون سامسونگ هم اندازه اینه از نظر ضخامت که اونم تو بازار 600 قیمتشه ولی بزرکتره.هر امکاناتی بخوای داره بجز سیستم عامل ولی فایل پی دی اف و وردو میخونه مثل اکثر گوشیهای ال جی . مثله سامسونگ تو ریختن برنامه های جاوا اصلا مشکل نداره.وقتی دست میگیری خیلی احساسه خوبی بهت میده.خزم که اصلا نمیشه و با کلاسه.صداشم بدون نویز و خیلی واضح و تقریبا بلند و تو گوش عالی ولی به 5800 نوکیا نمیرسه. باطریش متوسطه و اذیت نمیکنه.خودم اف 480 دارم و قبلشم اریکسون خیلی از اونا بهتره با امکانات کامل و مفید و قیمت خوب چند وقته دیگه راحت 380 تا 400.هرکی خوشش اومده شک نکنه.راستی تمام امکانات اینترنتی مثل hsdpa 3g edgeرو داره وسرعت اینترنتشم خوبه.