والا به تمام این سوالات کسی می تونه جواب بده که لا اقل یکی از اینها رو داره ،
به semorena عزیز نامه زدم ، درخواست کردم ، عاجزانه خواستم رویو بنویسه ولی خبری نیست.
شما هم درخواست کنید شاید جواب بده.
Printable View
والا به تمام این سوالات کسی می تونه جواب بده که لا اقل یکی از اینها رو داره ،
به semorena عزیز نامه زدم ، درخواست کردم ، عاجزانه خواستم رویو بنویسه ولی خبری نیست.
شما هم درخواست کنید شاید جواب بده.
خوب شايد نتونه رويو بنويسه ...
شما بايد فقط اون سوال هارو ازش مي پرسيدي .
اینجا توضیح دادم در مورد FP شون :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2877157&postcount=3716
آقایون کسی از بلندی صدای dv5-1070 چیزی میدونه.آیا به دل 1520 میرسه یا پایین تر یا بالا تره.
نقل قول:
عزیز اچ پی بهترین اسپیکر ها رو داره و تقریبا از همه ی مدل ها از جمله 1530 بلندی و کیفیت بهتری داره .
دوستان سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) Dv5-1070 ، فینگر پرینت داره؟
2) من امروز قیمت Dv5-1070 ، ت1690 گرفتم. قیمت Dv4 کسی میدونه؟
3) فرق بین Dv5-1070 با Dv4-1070 دقیقا در چیاش؟
4) این که میگن گرم میکنه ، یکی که داره بیاد قشنگ بگه که داستان چیه؟ (در حد نرمال یا نه واقعا فجیع یا ...)
5) در آخر : این بهتره یا 1530 ( از همه لحاظ)
سلام
1. قراره در بعضی سری های خاص که ریلیز میشن قراره داشته باشه ولی 99% اونها از جمله 1070 های موجود در ایران و دبی , خیر فینگر پیرینت وجود نداره .
2. DV4 - 1070 = 1.610000 با گارانتی ایران اچ پی
3. تفاوت های اساسی :
300 گرم سبکتر هست dv4 ها
ال سی دی dv4 = 14.1 و dv5 = 15.4
گرافیک dv4 = geforce 9200 gs و dv5 = geforce 9600 gt
4. کمی بیشتر از حالت عادی داغ میکنه .
5. من 1070 رو ترجیح میدم .
1.من بالاخره تصميم (از نوع كبري!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم DV5 1040 بگيرم! چند صفحه قبل يه review از register جان ديدم كه خيلي عالي بود ولي زيرش نوشته بود بعدا مفصل تر توضيح ميده در بارش كه خواهش ميكنم توضيح بده.در كل اگه كسي داره بگه چطور كاركرده براش؟
2.بعد تو رنج قيمت 1250000 غير از وسترو(چون بي ريخته)انتخاب بهتري هست؟كارم هم استفاده نرم افزار هايي مثل ds Catia هست.
3.من تو review ديدم نوشته بود مودم نداره !يعني release نداره كه مودم داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
geforce 9200 gs و geforce 9600 gt فرقشون چه قدره؟
300 گرم چه قدر ارزش داره ، یعنی تفاوت وزنی هست که آدم به خاطرش از کارت گرافیک بزنه ؟ ( وزن برام مهمه)
این داغ کردن بعد از چه مدت استفاده از دستگاه از حالت عادی خارج میشه؟ ( یعنی مثلا من اگه 1 ساعت نیم باهاش بازی کنم باید دیگه خاموشش کنم یا نه ، بعد 4-5 ساعت این اتفاق میفته؟)
از اینکه به سوالهای من جواب میدید هم بسیار ممنونم
اینا رو بگید که دیگه برم فردا پس فردا بخرم.
سلام
1. 9200 Gs در حده یه یه 8400 Gt هست و از رده ی لپ تاپ های معمولی رو به بالا هستن و خیلی واسه بازی خوب نیست ولی 9600 Gt الان از بهترین و قویترین گرافیک های بازار هست . اره تفاوت 9200 Gs با 9600 Gt خیلی زیاده .
2. نه تفاوت وزنی 300 گرم کمه و اونقدر زیاد نیست که ارزش داشته باشه قید گرافیک خیلی بهتر Dv5 - 1070 رو زد .
3. 1.5 ساعت که نه ولی بعد 2.5 تا 3 ساعت جوری که من شنیدم اره .
سلام
باتوجه به مشکل حرارتی این سری به نظرتون خرید بدون گارانتی حتی با وجود مراقبت زیادعاقلانست؟ هرچند فکر نمیکنم در صورت سوختن مادر برد کاری از گارانتی هایه ایران بر بیاد!!
صدای این سری همانند سری pavilion DV6000 هست و از همام نوع اسپیکر های altec lasting استفاده شده ... فرق زیادی نکرده فقط ظاهرینقل قول:
کلا صدای dell و Toshiba Qosmio و HP compaq نه pavilion بلندتر هستند تا DV5
من چند تا سفارش دارم بزودی میارم ... یکیشو احتمالا قبل تحویل یه ریوو ازش میزام ... الان که فعلا بازار نوت بوک رو خواباندم چون کارای مهم تری دارمنقل قول:
.من بالاخره تصميم (از نوع كبري!) گرفتم DV5 1040 بگيرم! چند صفحه قبل يه review از register جان ديدم كه خيلي عالي بود ولي زيرش نوشته بود بعدا مفصل تر توضيح ميده در بارش كه خواهش ميكنم توضيح بده.در كل اگه كسي داره بگه چطور كاركرده براش؟
اما این تاپیک خیلی خوب و جامع پیش رفت ... استفاده کنید
کلا از لحاظ قدرت و کیفیت در کنار ووسترو ، HP pavilion سری های 6000 و Asus F3S قویترین هستندنقل قول:
2.بعد تو رنج قيمت 1250000 غير از وسترو(چون بي ريخته)انتخاب بهتري هست؟كارم هم استفاده نرم افزار هايي مثل ds Catia هست.
مودم هم توی بعضی سری ها وجود داره ... کلا حذف شده دیگه توی دنیا دارن ADSL و WiFi استفاده میکنند ... تکنولوژی قدیمی هست dial-upنقل قول:
3.من تو review ديدم نوشته بود مودم نداره !يعني release نداره كه مودم داشته باشه؟
نقل قول:
من فکر نمی کنم یه لپ تاپ به خاطر گرم کردن بسوزه ... بابا تلویزیون یا موبایل که نیست !!! سیستم تهویه اچ پی خوبه ولی به نظرم چون شما دارید از اولین سری هاش استفاده میکنید بهتره با گارانتی بخرید
register جان بابت راهنماييت ممنون.:40:
به نظر شما کدوم بهتره !!؟ یه مقایسه اگه می شه بفرمایید!
vaio sz 740 n5
dv 4t 1070
تقریبا از لحاظ قیمت نزدیکن! :8:
منم این و برای کارای دانشجویی و یکمم فیلم و بازی می خوام!
کلا به نظر شما می ارزه به جای hp یه vaio با کانفیگ پایین تر بردارم؟
تشکر!:11:
من در این موارد سری Sz رو ترجیح میدم ...
ولی برای بازی و فیلم و کارهای سرگرمی نه حمل و نقل و مدیریتی Hp بسیار سرتره نسبت به Sz
مزیت های 1070 :نقل قول:
ال سی دی بزرگتر
سی پی یو قوی تر و سریعتر
گرافیک کمی بهتر
رم قوی تر ( 2 برابر )
و ....
مزیت های 740 :
کیفیت ساخت کمی بهتر
ال سی دی شفاف تر و بهتر ( 13 اینچی واسه فیلم و بازی جالب نیست )
وزن کمتر.
*** به نظر من 100 % dv4 - 1070 بهتره و واقعا sz 740 نسبت به پولی که داری میدی نمی ارزه و تا 1 سال دیگه خیلی قدیمیه شده و باید .... ولی 1070 .......
به نظر تو واسه سی پی یو 2.4 یا 2.1 و رم 2 , ادم 1.600 بده ارزش داره ؟ ایا تا 9 ماه دیگه جزو ضعیف های بازار نمیشه و با این رشد و سرعت بازی ها بعدا مشکل ساز نمیشه ؟؟؟نقل قول:
من در این موارد سری Sz رو ترجیح میدم ...
ولی برای بازی و فیلم و کارهای سرگرمی نه حمل و نقل و مدیریتی Hp بسیار سرتره نسبت به Sz
اگه n7 میگرفت باز یه چیزی .
مزیت های Dv 1050 نسبت به 1040 به جز هارد بیشتر و blueray چیه؟
به نظرتون ارزش داره 70 تومن بیشتر بدی 1050 رو بگیری؟
من دشمن دل هستم تو دشمن SONY !!! :31:نقل قول:
به نظر تو واسه سی پی یو 2.4 یا 2.1 و رم 2 , ادم 1.600 بده ارزش داره ؟ ایا تا 9 ماه دیگه جزو ضعیف های بازار نمیشه و با این رشد و سرعت بازی ها بعدا مشکل ساز نمیشه ؟؟؟
اگه n7 میگرفت باز یه چیزی .
اين دقيقا مسله ي منم هست!نقل قول:
تفاوتشون تو بلو ري و كارت گرافيكيي!
vga
9200gs :4t
9600 gt :5t
هارد هردو شونم يكيه ( 320GB )!
ولي مي خام يكي نتايج تست هاي 3d mark رو روي اين دو تا كانفيگ نشون بده!
اونطور كه ديدم خيلي از مدل هاي hp ,sony كارتهاشون gs هست! :19:
سلام به دوستان اون تاپیک مشاوره رو که قفل کردن ما میاییم اینجا سوال میپرسیم:
1-13500000 پول دارم واسه کار مهندسی (کار با solid وcatia) نوت بوکو میخوام دوستان وسترو 1510 با بالاترین کانفیگو پیشنهاد دادن رفتم دیدم خیلی زشت بود بعد اقاهه گفت که کلا" تو وسترو1510 رم 4 نداریم رمش 3 هست ما براتون اپگرید میکنیم.درسته؟ رم 4 اورجینال نداره؟
2-با اون پول اچ پی چه مدلی با چه کانفیگی میتونم بگیرم...
3-جناب رجیستر خان شما که خودتم دستت تو کاره با solid هم کار کردی.دل یا اچ پی کدومو پیشنهاد میکنی؟
4-وسترو 1510 که چند تا دیدم یکی میگفت ساخت چینه یکی میگفت مالزی یکی هم میگفت لهستان ....بهترینش با پول من ساخت کجاست؟کدومشو بخرم؟
5_1510وسترو فینگر پرینت هم داره؟
تاپيك رو اشتباهي اومدي .. اينجا بحث درباره hp dvه بايد سوالت رو اينجا مي پرسيدينقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
چند تا سوال بیشتر درباره ی Dv-5 که فقط خواهشن حرفه ای ترها جواب بدن تا به همش یکجا و دقیق جواب داده بشه:
1- این سری Dv5 چند وقته اومده؟ خودم فکر میکنم جدید باشه که اطلاعاتم دربارشون زیاد نیست!
2- dv5 ها چند کانفیگ دارند؟
3- dv5 بین Hpها چه جایگاهی داره؟خودم فکر میکنم برترین کانفیگهای Hp در این سری باشه و از 6880 و بقیه باید بالاتر باشه.البته هیچ مقایسه ی فنی هنوز ندارم دم دست چون اطلاعات من بیشتر درباره ی دل و توشیبا و سونی و... هست نه HP این سری
4-امروز با یکی از فروشنده های اصلی شرکت رایانه همراه بحث میکردم میگفت این سریهای Dv5 همه باس 1066 دارند! اما من فکر نکنم اینطور باشه.نظر شما چیه؟
5- اگه دنبال هارد 500 یا 640 یا بالاتر! در سری 15 و 17 اینچی دل یا Hp باشم چه مدلهایی وجود دارند؟فعلا توشیبا دارم ولی تازگیها بیشتر نظرم روی Hp هست بخاطر نمای ظاهری قشنگتر از Dell و مهمتر از اون همونطور که رجیسترجان قبلا گفتند بخاطر ریکاوری و صدای برتر
دوست عزیز در خود تاپیک مشاوره مطرح کن ... قفل شد و پیغام دادیم که تاپیک جدید در هامن بخش بزنیدنقل قول:
رجیسترجان این سوالات ما رو هم به نحو احسن و فنی جواب بدی تا خوب توجیه بشیم یک دنیا ممنون
سلام دوستان.
با تشکر از اطلاعات مقیدتون باید بگم که من هم برای خرید بین دو مدل dell xps m1530 و hp dv5-1070 گیر کردم و موندم.
من برای بازی نمی خوام.دوام و سرعت و خدماتش برام مهمه. نظر شما چیه؟
نقل قول:
1- این سری از اوائل 2008 عرضه رسمی شدند ... البته قبلش مدلهای پایین تر بوده و آزمایشی و نه با این طراحی
توی ایران حدود 2 ماهی بیشتر نیست عرضه شدند ... توی دبی هم حدود 3 ماهه
2- زیاد ... اگر قطعات منظورته خوب رم و هارد و ... رو دست بزنی از توش کانفیگ میاد بیرون ... اما سری های تولیدی که با قدرت و حد کانفیگ خاصی کاستوم میشن : 1010 و 1050 و 1040 و 1070 و ... که 1070 قویترین و گرانترین هستند ... ظاهر و امکانات شبیه همه البته امکانات و ... هم فرق کرده که قیمت پایین و بالا میشه نه فقط قطعات مثلا همین بلوری یا اسکنر اثر انگشت
3- سری جدید و قوی هست ... چون هنوز special نداره به پرطرفداری HP pavilion dv6000 و 9000 نیست و همچنین طراحی اون سری شیک تره ... اما خوب جدیدتره و اگر نقص هاش مثل حرارت و باتری کم و ... برطرف بشه شاید با قیمت خوبش پرطرفدار بشه ... همین الان HP Pavilion dv5t ها بالاترین طرفدار رو به خود اختصاص دادند در کل جهان در جدیدترین نظرسنجی ها و همه دنبالشون هستند (نسل جدیدتر و قدرت بالاتر)
4- راست گفته ... همه اونهایی که سی پی یو سنترینو 2 دارند قویترو سریعتر و باس بالاتری دارند
5- باید لیست ها رو ببینی : HP dv5t 1070 و HP pavilion dv9880 که قابلیت دوهارده شدن رو دارند برای این کار مناسب هستند ... توی دل XPS M1730 و dell vostro 1700 و 1710 اینطورند
موفق باشی :10:
1070 بسیار بهتره برای کارهای پیشرفته حتی بازی ... ولی بدرد بازی طولانی نمیخوره : شارژ کم و حرارت زیادنقل قول:
وگرنه توی سرعت بسیار بالاتر دل 1530 هست ، نسل جدیده و ارتقا پذیر
کیفیت عالی و خدماتش با گارانتی خوب بهتره
آیا اچ پی از نظر گارانتی و وارانتی خوب عمل می کند؟؟ اگر دستگاه خراب شود آنرا عوض می کند؟ شنیده ام که گارانتی dell بسیار عالی عمل می کند. آیا اچ پی هم در این سطح است؟ اگر مشکلی برای دستگاه ایجاد شود دقیق تعمیر می کنند؟؟
سلام
1. اگه منظورت از گارانتی دل و اچ پی گارانتی اینترنشنال هست که باید بگم هر 2 خوب هستن فقط دل ساپورت نرم افزاری و..... کمی بهتری رو داره ولی چه فایده که در ایران .....
2. اگه منظورت گارانتی ها داخلی هست , تا 1 ماه اول گارانتی تعویض دارن ( تعویض قطعه ی خراب شده نه خود دستگاه ) و از 1 ماه به بعد گارانتی تعمیر دارن .
3. گارانتی های خوب دل و اچ پی : زیگورات ( دل ) - ایران اچ پی و همپارد ( اچ پی ).
با سلام به دوستان میخواستم بدونم بین این Dv 5 1070 و Dv 7 1070 کدوم بهتره وفرقشون تو چیه بعد تو ایران هست یا نه؟
بله هست Dv7 مانیتورش 17 هست ولی Dv5 15 اینچ جفتشون تو ایران هست
نقل قول:
سلام
هر 2 در ایران موجود هستن .
از لحاظ گرافیک - رم و سی پی یو , با هم برابر هستن , اما :
1. وزن دی وی 5 = 2.6 کیلو گرم , اما دی وی 7 = 3.4 کیلو گرم .
2. هارد دی وی 5 = 320 گیگ , اما هارد دی وی 7 = 640 گیگ .
3. ال سی دی وی 5 = 15 اینچ , اما ال سی دی دی وی 7 = 17 اینچ .
4. قیمت دی وی 5 = 1.720.000 , اما قیمت دی وی 7 = 2.100.000 .
موفق.....
ولی من تو یه سایت خوندم زده بود گرافیک DV5 تا 1790 share میکنه اما DV7 2350 share میکنه
بعد این باس cpu اینا 1066 هست
بالاخره من لپ تاپ خریدم:31:
Hp Dv5-1060 با این کانفیگ :
cpu : intel 2.6 3mb cache
ram 3 gb
hdd : 250
vga : Gf 9600 512 dedicate
و بقیه مخلفات :31:
اگر سوالی بود در خدمتیم :20:
نقل قول:
اینا تو خودشون tv tuner دارند؟
نقل قول:
سلام
من که گفتم اصلا به این مقدار SHARE زیاد توجه نکنین و اصلا اهمیت زیادی نداره . مهم اون مقدار اصلی ( 125 یا 256 یا ... ) و اون چیپست و پردازنده ی گرافیکی هست .
اره باس 1066 شده .
یه نیمچه REVIEW واسمون بزار . در مورد ظاهرش - سرعتش و... گرم کردن و .... توضیح بده .نقل قول:
در ضمن سی پی یو رو که اشتباه نوشتی داداش :27: