سلام
مثل ویندوز ویستا راحت آپدیت میشه ؟ یا هر ورژن جدید میاد باید اینو پاک کرد و ورژن جدید رو دانلود کرد ؟؟ ممنون میشم ؟؟
Printable View
سلام
مثل ویندوز ویستا راحت آپدیت میشه ؟ یا هر ورژن جدید میاد باید اینو پاک کرد و ورژن جدید رو دانلود کرد ؟؟ ممنون میشم ؟؟
نه دوست عزیز..نسخه ها ازمایشی هست و فکر نکنم با update بتونید به ورژن جدیدتر برید....نقل قول:
جدیدترین نسخه ها در این تایپیک قرار میگیره....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام خدمت همه ی دوستاننقل قول:
چرا مایکروسافت ایکن ها رو اینقدر درشت میزنه ؟
به نظر شخصی بنده اگر بخواد از همین اینتر فیس استفاده کنه دوباره مثل ویستا شکست میخوره
چون همه ی مردم از ظاهر سبک و اسان اک پی استفاده میکنند , این محیط رو دوست ندارند
یه سوال داشتم ؟
ایا میشه ویندوز 7 که الان در بازاربه طور ازمایشی هست رو به جای سیستم عامل اصلی استفاده کرد ؟
اگر جوابتون نه هستش دلیلش رو بگید با تشکر
سلام
منم با آقا مرتضی موافقم
منم از بس شنیده بودم ویستا خوب نیس حتی به بار هم نصبش نکردم.
تابستونی دلم میخواست واسه یک بار درست و حسابی با ویستا آشنا شم.یکی از دوستان گفت یک بار نصبش می ارزه ولی زود پاکش میکنی.
الان حدود 5 ماه که نصب کردم و کلی باهاش حال میکنم
تقریبا میشه گفت 99 درصد نرم افزارهایی که من میخوام را پوشش میده.
منم عمرا به ایکس پی بر نمیگردم.به شما هم توصیه میکنم اگه سخت افزارتون خیلی قدیمی نیس امتحانش کنید
شاید مشتری شید!
من یه مجموعه لرد دارم که نوشته کدوم نرم افزارها توسط ویستا قابل قبوله که اکثرا هم هستن
آیکن ها با گزینه ویو دسکتاپ کوچک میشه.نقل قول:
ویندوز 7 میانه ویستا رو با نرم افزار ها و سرعت xp رو قراره درست کنه.ضمنآ تا نسخه کامل نیومده این نسخه بتا قابل اعتماد نیست.چون خیلی مشکلات داره.
کسی خبر داره که ساختش تو چه مرحله ایی قرار داره و کی نسخه نهاییش آماده میشه؟
در نخستین ساعات سال جدید میلادی، سایت ها و انجمن های روسی و چینی تصاویر مربوط به ویندوز 7 نسخه آزمایشی اول (نگارش 7000) را منتشر کردند.
با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توانید این تصاویر را که از فایل 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD دریافت شده اند مشاهده نمایید.
پیش بینی می شود در همایش CES 2009 که در ماه ژانویه توسط مایکروسافت برگزار می شود، نسخه آزمایشی اول ویندوز 7 رسماً معرفی گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نقل از Neowin.Net)
این ویندوز 7 نذاشت لپ تاپ بگیرم... باید منتظر بشم تا روی لپ تاپ ها هم بیاد...
این درسته که تو 7 ثانیه بالا میاد؟
7 ثانیه که نه...15 ثانیه...نقل قول:
گفتن میخوان روش کار کنن ولی هنوز همچین چیزی نیست....
یعنی از وقتی که دکمه پاور رو زدی تا صفحه دسکتاپت بیاد 15 ثانیه ؟
این وبندوز 7 واسه استفاده های خاصه یا عمومی ؟؟
برای تنوع هم که شده ارزش داره که یه بار امتحان کنید
تبدیل XP به 7
کار یکی از بکس وطنی ی خودمون هستش به نام حامد
نو سایت winmatrix هم به طور رسمی معرفی شده
حتما دانلود کنید
لینک برنامه در سایت winmatrix
لینک دانلود از سایت deviantartکد:http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=21595
کد:http://hameddanger.deviantart.com/art/Seven-Skin-Pack-2-0-Ultimate-107886427
یه جا خوندم که نوشته دسکتاپ برای gadget ها بهینه سازی شده... یه کم لطفا توضیح بدین...
در ضمن gadget های ویستا هم روش کار میکنه؟
با سلام
داخل لرد 2009 که جدیدا نوین پندار منتشر کرده این ویندوز و کرکش هست، البته من هنوز نصبش نکردم. به نظر شما ارزش داره؟
دوست عزیز همه چونه دانلود کردنش رو می زنن اونوقت شما که نیاز به دانلود نداری چونه نصبش رو می زنی؟نقل قول:
مسلما برای تنوع نصبش ارزش داره
بله متاسفانه منم دیدم...نقل قول:
دوستان تمامی این ها فقط تبلیغ هست ونسخه ی نهایی هنوز منتشر نشده که اون شرکت اعلام کرده....حتی نوشته بود vista sp2... متاسفانه واسه فروشش هر چی بخوان مینویسن....
حتی من از فروشنده پرسیدم که چطور هنوز 7 نیمده این lord منتشر کرده؟؟؟!!!...بهم گفت:اومده بابا از دنیا عقبی ها....کلی هم از قابلیت های جدیدش بهم گفت منم گفتم ok اومدم بیرون....
مثل زمانی شده که xp sp3 حدودا 1 سال قبل از اینکه microsoft منتشرش کنه تو ایران به مردم غالب میکردن!!!!
در مورد گجت ها مثل ویستا هست...منظور از بهینه شده فکر کنم این بود که در حالت default در 7 هر گجتی جدا هست...یعنی مثل ویستا همشون یه جا سمت راست نیستن...نقل قول:
اما در کل مثل ویستان...
اره...نقل قول:
هم خاصه هم عمومی ;)....
سلام دوستان
همون طور که میدونید ماکروسافت اعلام کرده که سرعت بوت شدن ویندوز 7 به مراتب بالاتر از ویندوزهای ویستا و xp خواهد بود .
این هم ازمونی که سایت لایف هکر در این مورد انجام داده و به این نتیجه رسیده که هنوز سرعت بوت شدن ویندوز 7 در حدی که گفته می شه یعنی 15 ثانیه نیست و ماکروسافت در حال بهینه کردن سرعت بوت این ویندوز هست .
هنوز چیزی از رونمایی ویندوز 7 توسط مایکروسافت نگذشته است که سایت لایف هکر آزمون های کارایی این سیستم عامل را شروع کرده است. در اولین سری این آزمایش ها متخصصان این سایت به این نتیجه رسیده اند که ویندوز هفت 20 درصد سریعتر از ویستا بوت می شود.
بر روی یک کامپیوتر سه سیستم عامل ویندوز اکس پی ، ویستا و هفت نصب شد. در مقایسه سرعت بالا آمدن، ویندوز ویستا از صفحه انتخاب سیستم عامل تا صفحه Login ویندوز را در 37 ثانیه به انجام رسانید. اما ویندوز هفت همین مرحله را طی 27 ثانیه طی کرد... مدت زمانی برابر با ویندوز Xp!
این در حالی است که ویندوز 7 هنوز به صورت کامل بهینه سازی نشده است و پیش بینی می شود که پس از ارائه نسخه نهایی، حتی سریعتر از ویندوز Xp بارگزاری گردد. ممکن است این زمان به 25 یا 26 ثانیه و یا حتی کمتر کاهش یابد. شما چه فکر می کنید؟
البته شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که در حال کار بر روی زمان بوت 15 ثانیه ای برای ویندوز هفت هستند. مطمئنا این نسخه نهایی ویندوز 7 نیست که مورد آزمایش قرار گرفته است و ممکن است نسخه نهایی کندتر از این مقدار باشد و همچنین ممکن است برخی امکانات به بوت ویندوز اضافه گردند که سرعت آن را پایین بیاورند. اما به هر حال هدف مایکروسافت این است که هفت را به عنوان بهترین نسخه ویندوز عرضه کند و در این راه هم کاملا مصمم و جدی به نظر می رسد!
منبع :کد:http://gizmodo.com
یک برنامهنویس به نام رافایل ریویرا (Rafael Rivera) توانسته با تهیه یک برنامه، بعضی از ویژگیهای ویندوز 7 را که مایکروسافت آنها را از دید کاربران نسخه آلفای این سیستمعامل مخفی کرده است، برملا سازد.
ریویرا کارشناس یک شرکت ویرجینیایی است که نرمافزارهای secure messaging به دولت ایالات متحده میفروشد. این برنامه که Blue Badge نام گرفته است، 9 فایل سیستمی ویندوز 7 از جمله explorer.exe و shell32.dll را وصله میکند.
Blue Badge همچنین طرح امنیتی خاصی را که مایکروسافت در نسخه آلفای این سیستمعامل گنجانده تا بعضی از ویژگیهای ناتمام آن را مخفی کند، غیرفعال میسازد.
شرکت مایکروسافت به منظور بررسی ویندوز 7، آن را فقط در اختیار کارکنان و کارمندان خود قرار داده است. این گزارش میافزاید: بنا به بررسیهایی که Rivera صورت داده، ویندوز 7 اقدام به بررسی حوزه (domain) و نام کاربری (username) اختصاص داده شده به کاربر میکند و ویژگیهای یادشده را فقط در اختیار کارکنان تمام وقت خود قرار میدهد.
به گزارش Techworld کاربران با استفاده از Blue Badge میتوانند به taskbar جدید ویندوز 7 (که مایکروسافت اواخر اکتبر در Professional Developers Conference بسیار بر آن مانور داد) و نیز دیگر بخشهای ناتمام آن دست یابند. از جمله این بخشها میتوان به multi-touch gestures اشاره کرد
مایکروسافت بدلیل هسته سنگین ویندوز ویستا در نظر ندارد این سیستمعامل را بسمت نوتبوکهای فوق سبک یا Netbookها هدایت نماید بلکه این شرکت برای این دسته از تجهیزات ویندوز 7 که از هسته بسیار سبکتر و کوچکتری برخوردار است را کاندید نموده است.
سیستمعاملی که بگفته این شرکت قادرخواهد بود تا بر روی نتبوکهایی با درایو SSD و حجمی به کوچکی 16GB براحتی و بدون هیچگونه مشکلی اجرا شود.
«نتبوکهایی با درایو SSD و با حجم 16GB خواهند توانست سیستمعامل بعدی مایکروسافت یعنی Windows 7 را براحتی اجرا کنند.» این خبر توسط مایکروسافت اعلام شد.
Leon Braginski مدیر ارشد برنامهنویسی مایکروسافت در جریان سخنرانی که در «کنفرانس مهندسی سختافزار ویندوز» انجام داد اشاره کرد که هسته این سیستمعامل به همراه فایلهای کمکی شامل فایلهای restore، Log points، فایلهای Hibernation و فایلهای موقتی حداکثر به 8GB فضا احتیاج داشته و بر روی درایوهایی با ظرفیت 16GB به میزان 8GB دیگر فضای خالی در اختیار کاربر خواهد بود.
وی سپس افزود: «حجم کلی ویندوز 7 از ویستا کمتر است و به این ترتیب یک درایو با اندازه 16GB برای داشتن یک تجربه دلنشین از کار با Windows 7 کاملاً کافی خواهد بود.»
اولین نمونه از Netbookها سال گذشته توسط شرکت Asus و با نام Eee PC 701 وارد بازار گردید.
این دستگاه دارای یک درایو از نوع SSD و با ظرفیت 4GB بود.
شرکت Asus در این Netbook از سیستم عامل لینوکس استفاده نمود زیرا حجم درایو آن برای نصب و اجرای ویستا کافی نبوده و از سویی مایکروسافت حاضر نشد تا مجوز استفاده از ویندوز XP را در دستگاههای جدید به سازندگان سیستم بدهد.
بعد از آن و همزمان با گسترش بازار این دستگاهها و ورود شرکتهای دیگر با مدلهای متنوع، مایکروسافت از تصمیم خود مبنی بر کنار گذاردن XP منصرف گردید و بدین ترتیب در چندین مدل از Netbookها شاهد حضور XP بودیم.
همزمان با این اتفاق و ضمن اینکه تولیدکنندگان در برخی از Netbookها از درایوهای استاندارد استفاده نمودند،
مایکروسافت تغییراتی را بر روی نسخه ویژهای از XP صورت داد تا امکان استفاده از این سیستمعامل در درایوهای SSD با ظرفیتهای پائینتر (حتی 2GB) میسر شود.
مایکروسافت از ایجاد تغییر در ویندوز ویستا با هدف استفاده از آن در دستگاههای Netbook منصرف شد زیرا این سیستمعامل به منابع بسیار زیادی احتیاج دارد و با این حساب بنظر میرسد برای دیدن حداکثر ظرفیت و کارائی دستگاههای Netbook باید منتظر انتشار Windows 7 بمانیم.
گارتنر پیشبینی میکند قیمت درایوهای SSD تا سال 2010 تا پنجاه درصد قیمتهای فعلی کاهش یابد. این همان تاریخی است که مایکروسافت برای انتشار Windows 7 تعیین نموده است.
نسخه بعدی سیستمعامل رومیزی مایکروسافت که Windows 7 نام دارد احتمالاً مجهز به ویژگی جالب توجهی خواهد بود که مناسب استفاده در سیستمهایی با پردازنده گرافیکی ضعیف و یا حتی بدون GPU میباشد.
بر اساس مطالب منتشر شده در یکی از اسناد MSDN ویژگی Windows Advanced Rasterization Platform 10 -WARP10 به احتمال قوی به Windoes 7 افزوده خواهد شد.
در این مقاله آمده است WARP 10 توانائی اجرای Direct3D 10 و 10.1 را از روی CPU دارد.
بدین ترتیب دستگاههایی با سختافزار گرافیکی ضعیف و همچنین سیستمهایی که فاقد پردازنده گرافیکی میباشند خواهند توانست از قابلیتهای گرافیکی پیشرفته استفاده کنند.
به گفته مایکروسافت مطابق نتایج بدست آمده تستهای انجام شده، این ویژگی بر روی سیستمی مجهز به پردازنده Penryn اینتل موفق شد تا بازی Crysis را در نرخ فریم 5.69 FPS و با دقت 800x600 پیکسل اجرا نماید.
البته باوجود اینکه مایکروسافت وعده داده است که Windows 7 برخلاف ویستا برای اجرا نیازی به سختافزار و مشخصات بالا ندارد، با اینحال در سیستمهایی با مشخصات و قدرت پائین معمولاً بیشتر از سیستمعاملهایی مانند لینوکس و حتی XP استفاده میشود تا ویستا یا Win 7.
در هر حال بنظر میرسد این حرکت از سوی مایکروسافت با هدف تشویق و ترغیب کاربران به استفاده از سیستمعامل آتی این شرکت صورت گرفته باشد.
دوستان سلام
من ویندوز سون رو نصب کردم وای که چه ویندوزیه اصلا دوست داری فقط پشت سیستمت بشینی و تا شب باهاش کار کنی
به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز رو نصب کنن حتی با اینکه آزمایشی اما خیلی بهتر از ویستا کار میکنه و مهمتر زیباست به گفته
مایکروسافت هم این نسخه ازمایشی امنیتش بیشتر از ویستای نسخه کاملش هست
و اما یه سوال؟
دوستان مشکلات مربوط به ویندوز 7 رو کجا مطرح کنم؟ اینجا؟
بله...مشکلی هست همینجا مطرح کنید...نقل قول:
به اینجا مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=272957
با عرض سلامی دوباره
میخواستم مشکلم رو بیان کنم
مشکل من با آپدیت ویندوزه اینکه
من ویندوز رو نصب کرده بودم آپدیت هم مشکلی نداشتم تا اینکه برای کرک ویندوز پچی رو اجرا کردم که من فکر میکنم از اون موقع به بعد دیگه ویندوزم آپدیت نمیشه البته من اینطور فکر میکنم و تا حدودی درسته
این عکسها رو میزارم با توجه به این عکسها بهم بگید راه چاره چیه؟
این عکس مربوط میشه به اکتیو ویندوز که خودتون میبینید که چی شده
این عکس هم مربوز میشه به کد خطای ویندوزم که من از طریق help ویندوز کارایی که گفته بود رو انجام دادم اما توفیقی حاصل نشد
ممنون دوستان
به نظر من قوی ترین قدمی که توسط ماکروسافت برداشته شده همینه... جالب این که من روی یه سیستم ذغالی هم با سرعت غیر قابل انتظار (در حد XP) نصب و استفاده کردم. اینم اون سیستم ذغالی مورد تست:
CPU: 2GHz Celeron
Ram: 512MB DDR
VGA: Onboard (نمی دونم دقیقا چی بود)
خلاصه خیلی به صاحب اون سیستم حال داد!
واقعا؟! کارایی خوبی روی اون سیستم داشت؟ برای درایور ها از درایورهای ویستا استفاده کردید؟نقل قول:
من ویندوز 7 رو نصب کردم ... چند تا سوال فنی دارم :20:
آخرین آپدیت درایور nvidia واسه این ویندوز هست یا نه ؟
دومین سوال من ... نمیدونم کسی از شما محصولات BoysTeam رو خریده یا نه ولی این شرکت که برای بازی هایی که منتشر میکنه خودش نصب میسازه و نصب هاش توی ایکس پی خیلی راحت و سریع نصب میشه ولی توی ویستا و 7 خیلی طول میکشه ... مثلا saintsrow2 رو توی ایکس پی 10 دقیقه ای نصب کردم ولی توی ویستا و 7 حدود 4 ساعت باید صبر کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
این دست نصبیه که BoysTeam ساخته ... آیا کسی راهی برای حل این مشکل سراغ داره ؟!
تجربه منWindows 7 beta
راستش چند وقت پیش تصمیم گرفتم یه هارد جدید برا سیستمم بخرم و اینکا رو -از اونجایی که علاقه چندانی به نرم افزارها و نسخه های بتا ندارم دوست ندارم روی سیستمم نصب کنم ولی حالا یه هارد اضافه دارم و چه خوب که این کار رو روی هارد قدیمی ترم انجام بدم-ساعت 1 شبه و میخوام نسخه بتا از ویندوز 7 رو نصب کنم
1- نصب ویندوز 7 مانند ویستا آغاز شد با این تفاوت که رنگ زمینه به آبی تغییر داده شده بود-و مرحله اولیه نصب کمی بیشتر ویستا طول کشید.
2-بعد از ریستارت سیستم با بوت اسکرین متفاوتی به ادامه نصب پرداخت و جالب اینکه در این مرحله رزولوشن تصویر من رو به 1280x1024تغییر داد فکر کنم گرافیکم رو شناخته
3-بر خلاف ویستا بعد از این مرحله سیستم دو مرتبه ری استارت شد.در ادامه یوزر و پسورد و تاریخ رو تنظیم کردم و ویندوز 7 آغاز شد:
ظاهری شبیه ویستا ولی تغییراتی داشت مثلا ترنسپرنتی رو بیشتر کرده بودند بعضی قسمتهای اضافی حذف شده بودند مثل استارت منو کلاسیک
جالب اینکه تمام امکاناتaero graphic برام فعال بودند و بیشتر سخت افزارها رو شناخته بود مثل گرافیک و لن و صدا و فقط مودم دایل آپم رو نشناخته بود.
حالا تصمیم گرفتم به سیستم امتیاز بدم- خوب باید بگم نحوه امتازدهی نیز تغییر کرده و از 5.9 هم بالاتر داریم مثلا در سیستم من به این صورت بود:
Cpu 6.3 amd phenom 9750 quad cores
Ram 5.5 corsair dhx 800(2x1gb)
Graphic 6.1 sparkle geforce8600gts .512mb. 128bit
Gaming graphic 4.5
Disc(HDD) 5.8 maxtor320sata
UAC پنجره
نیز تغییراتی در تنظیم داشت یعنی از دو حالت خاموش یا روشن به چهار حالت زیر تغییر کرده:
1-never
2-notify me whwn a program want change
3-always notify me
4-always and wait for my response
بعضی نرم افزار ها جدید بودند مثلا اینترنت اکسپلورر نسخه 8 نصب ود و مدیا پلیر نسخه 12
دو یا سه قسمت به راست کلیک اضافه شده:
Display setting , gadgets
حجم درایو ویندوزم 19.5 بود که زیاد بنظر میرسه!!!!!
کنترل پنل تغییراتی داشت و همینطور تسکبار نیز تغییرات جزیی داشت از لحاظ ظاهری
دو تا قسمت جدید(برنامه جدید) هم به سون اصافه شده بودند که میشد در قسمت استارت آپ دیدشون ولی چون دیروقته حوصله کنجکاوی در این موارد رو نداشتم..
عزیزان این سوال رو یه جا دیگه پرسیدم گفتم این جا هم بپرسم
هر ویندوز7 واسه خودش لایسنس مخصوص داره یا فرقی نمیکنه ... ؟
سلام
دوستان
بنده تو لب تاب (دیسک کلن آپ )کردم و (های برنیت)از بین رفته
کسی میدونه چه شکلی میشه بر گردوندش؟؟؟
مدل لب تابم toshiba tekra A9 هست
بروبچ حرفه ای اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا :(
ویندوز 7نصب کردید؟نقل قول:
نقل قول:
موقع دیسک کلین زدی فایل های هایبر نتو حذف کردی . با یه دستوری تو cmd میشه دوباره درستش کرد .
برو تو انجمن ویستا ، تایپیک رفع مشکلات ، اونجا بگرد ، هستش .
بله امکان داره که از کزکی که کردید باشه...نقل قول:
به نظر من همینجوری بزارید باشه...Update هایی که میخواید رو جدا از سایت microsoft بگیرید بهتره....
در ضمن برای اکتیو کردن میتونید از این ها استفاده کنید:
windows 7 x32نقل قول:
gg4mq-mgk72-hvxfw-khcrf-kw6ky
6jkv2-qpb8h-rq893-fw7tm-pbj73
4hjrk-x6q28-hwrfy-wdyhj-k8hdh
windows 7 x64
نقل قول:
7xrcq-rpy28-yy9p8-r6hd8-84gh3
rfftv-j6k7w-mhbqj-xymmj-q8dch
d9rhv-jg8xc-c77h2-3yf6d-ryrj9
jydv8-h8vxg-74rpt-6bjpb-x42v4
482xp-6j9wr-4jxt3-vbpp6-fqf4m
بله داره...اما در این نسخه های beta که هم اکنون هست , این مورد چندان مطرح نیست....نقل قول:
یعنی اکثرا به صورت 30 روز رایگان(با تمدید90 روزه) از نسخه بتا استفاده میکنند...
بچه ها چرا من جدیدا راست کلیک میکنم و روی Gadgets میزنم هیچ چی برام باز نمیشه ؟!!!!
قبلا میشد.
به نام خدا
مايكروسافت با اعلام اين كه انتشار نسخه آزمايشي عمومي ويندوز 7 ايده*آل نبوده است محدوديت 2.5 ميليون دریافت اين برنامه را براي دو هفته معلق كرد.
به گزارش ايسنا، اين خبر كه توسط يكي از مديران مايكروسافت در وبلاگ اين شركت اعلام شد براي جبران تاخير به وجود آمده در انتشار اين برنامه به دليل مشكلات وب*سايت مايكروسافت بوده است.
قرار بود اين نرم*افزار از روز جمعه براي دریافت آماده باشد اما به دليل تقاضاي بالا، مايكروسافت ناچار شد عرضه اين برنامه براي دانلود را متوقف كرده تا ظرفيت سرورهاي خود را افزايش دهد.
غول نرم*افزاري مايكروسافت مايل است نسخه آزمايشي بتاي ويندوز 7 توسط ميليون*ها نفر مورد استفاده قرار بگيرد و قصد دارد نسخه نهايي اين نرم*افزار براي رايانه*ها را تا فصل تعطيلات سال جاري ميلادي آماده كند.
ويندوز 7 كه سيستم عامل جديد مايكروسافت است قرار است جانشين ويندوز ويستا شود كه چندان مورد استقبال كاربران قرار نگرفته است.
منبع:همشهری
مگه راه دیگه ای هم هست؟نقل قول:
واقعا؟! کارایی خوبی روی اون سیستم داشت؟ برای درایور ها از درایورهای ویستا استفاده کردید؟
خوشبختانه تونستم پیدا کنم.
اگه راه دیگه ای هم هست لطفا بگین.
نه از همون درایور های ویستا(یا در موارد اندکی XP) باید استفاده کنید...نقل قول:
===================
توجه:
امروز دوباره چندین سایت و حتی ایمیل های تبلیغاتی مشاهده کردم که در حال فروش ویندوز 7 با قیمت های مختلف هستند...
دوستان برای این نسخه پولی نپردازید...این نسخه ی منتشر شده همونطور که میدونید بتا هست و با این که زیاد جلب توجه کرده اما ارزش پرداخت پول رو به طور اختصاصی نداره...
در ضمن این نسخه در تاریخ 1 August منقضی میشه...و تا اکنون هم برای از بین بردن این حالت راهی نیست....
موفق باشید.
سلطان رو خوب اومدینقل قول:
:10:
از محيط گرافيكي سيستم خود خسته شديد ؟
به دنبال ايجاد تنوع در محيط كامپيوتر خود هستين ؟
شما هم مي توانيد براي اولين بار ويندوز 7 را تجربه كنيد
نسخه بعدي ويندوز در راه است .
مدت هاست كه مايكروسافت بر روي ويندوز 7 كار مي كند. قرار بود اين ويندوز در سال 2010توسط مايكروسافت منتشر شود، اما انتشار اين ويندوز ممكن است مدتي با تاخير همراه باشد ، انتظار ميرود مايكروسافت كپي از MAC OS را ترك كند و آنرا با OWN توليد كند.اگر شما مقايسه اي بين ويندوز ويستا وMAC OS انجام دهيد خواهيد ديد كه تشابهات زيادي وجود دارد .
تنها چند روز از رو نمایی مایکروسافت از جدید ترین نسخه از ویندوز با نام Windows 7 نگذشته که بار دیگر همه ی نگاه به سمت سوی ویندوز و نسخه ی جدید آن معطوف شد.
تا پیش از این مایکروسافت به شدت در مورد ویندوز 7 مخفی کاری می کرد. هرچند که تصاویری از برخی نرم افزارهای تغییر یافته سیستم عامل جدید منتشر شده بود. اما با نمایش دیروز مشخص شد سیستم عامل جدید جزو عمده ترین تغییرات ویندوز از زمان روی کار آمدن ویندوز 95 بوده است.
اولین ویژگی که برای بسیاری از کاربران بسیار مهم می باشد معماری زیر بنایی ویندوز 7 می باشد که دیگر مانند ویستا مجبور به جستجو جهت درایور های مخصوص و مشکلات عدم نصب نرم افزار ها و ... وجود نخواهند داشت و به گفته مایکروسافت این مشکلات در این نسخه از ویندوز حل شده است!
در این نسخه از ویندوز شرکت مایکروسافت با تحلیل هایی که از کاربران خود به عمل آورد سعی نمود ویندوز7 را بهینه نماید که این بهینه سازی در محیط کاربری و سایر قسمت های واین نسخه از ویندوز ارائه شده است.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جديدترين و متفاوت ترين طرح از مايكروسافت
متفاوت با تمام ويندوزهايي كه تاحالا ديدين ....
يك تجربه شيرين براي علاقمندان به مايكروسافت
رابط کاربری جدید نشان دهنده حرکت شجاعانه شرکت مایکروسافت است. این رابط کاربری جدید برخی مفاهیم را که کاربران ویندوز بیش از 13 سال است با آن سرو کار دارند کنار می گذارد و کاربران را با امکانات جدید و مهیجی آشنا می کند. هر چند ممکن است زیربنا و باطن ویندوز 7 نسبت به پدران و اجداد خود تغییر چندانی نکرده باشد، اما این ظاهر تغییر یافته می تواند نشانگر تولد نسل جدید و تکامل یافته ای از سیستم عامل ها باشد.
همانطور که می دانید ورژن بعدی ویندوز، ویندوز 7 (Windows Seven) است که مایکروسافت 2 سال پیش، وعده آن را داده بود. البته اول با اسم رمز بلک کومب بود و بعد به اسم ویندوز وینا تغییر نام داد ولی الآن یکسالی که مایکروسافت اسم سون یا 7 رو واسه نسخه بعدی ویندوز انتخاب کرده.
سیستم عامل جدید مایکروسافت، ویندوز Seven ، بسیار کاراتر از پدرش ویندوز ویستاست . ویندوز 7 حافظه کمتر و مصرف پاورکمتری استفاده خواهد کرد و استارتاپ و شات دون سریعتری دارد . ویندوز Seven همچنین قطعات متصل شده به کامپیوتر را خیلی سریعتر و دقیق تر شناسایی خواهد کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این نسخه از ویندوز كه آخرین شاهكار شرکت مایکروسافت نام گرفته است علاوه بر زیبایی بسیار زیاد و خیره كننده، با تحلیل های بعمل آمده از کاربران سعی شده ویندوز را بهینه نماید که این بهینه سازی در محیط کاربری و سایر قسمت های این نسخه از ویندوز قابل ملاحظه است. در این نسخه، مایکروسافت عادات استفاده کاربران خود از سیستم عامل را تحلیل کرده و ویندوز 7 را بر اساس آن تولید نموده است. برای مثال مایکروسافت دریافته که 70 درصد کاربران ویندوز همیشه بین 5 تا 15 پنجره را باز نگه می دارند. اما در بیشتر زمان کار از یک و یا دو تا از این پنجره ها به صورت فعال استفاده می کنند. تمام اینگونه اطلاعات به مایکروسافت کمک کرده تا ویندوز 7 را به گونه ای طراحی کند تا محیط کاربری بهتری نسبت به گذشته داشته باشد.
آفای Jon DeVaan یکی از مقامات مایکروسافت می گوید : با وجود اینکه ویندوز Seven بر روی کدهای پایه یکسان (same code base as Vista) با ویندوز Vista ساخته شده، اما ویندوز Seven خواهد توانست سریعتر از ویندوز ویستا لود شود چون ویندوز Seven درایور قطعات سیستم را به صورت موازی لود می کند در حالی که ویستا این کار را به صورت سریال (تک تک) انجام میداد و همچنین ویندوز Seven تعداد سرویسهایی که در هنگام استارتاپ ویندوز، اجرا می شدند را کم کرده است.
ویندوز Seven همچنین پیشرفتهایی نیز درهسته (kernel) داشته، بطوری که CPU در فرکانس پایین تری کار می کند (run) می شود و مدت زمان بیشتری بیکار می ماند. (در افزایش سرعت سیستم نقش بسزایی دارد !)
یک تغییر عمده این سیستم عامل نوار ابزار (taskbar) آن است. نوار ابزار ویندوز 7 با تلقی رایج ما از نوار ابزار (که از ویندوز 95 تا به حال دیده ایم) تفاوتی به اندازه یک دنیا دارد.
متون توضیحی روی دکمه ها به تاریخ پیوسته اند و جای خود را به ایکون های بزرگ داده اند. نحوه چینش ایکون ها بالاخره تغییر کرده است؛ دیگر اجرای یک برنامه باعث به هم ریختن ترتیب و نحوه قرار گیری ایکون هایتان در نوار ابزار نمی شود. هم اکنون برای باز کردن پنجره ها از درون نوار ابزار می توانید به صورت 2 مرحله ای عمل کنید، ابتدا موس را بر روی ایکون آن پنجره قرار دهید تا پیش نمایش کوچکی از آن را مشاهده کنید و سپس با کلیک بر روی این پیش نمایش وارد صفحه مورد نظر شوید. کلیک راست بر روی آیکون ها یک رابط کاربری جدید را در اختیار شما قرار می دهد که مایکروسافت آن را "Jump Lists" می نامد.
لیست پرش، دسترسی سریع کاربر به امکانات برنامه را ممکن می سازد. برنامه هایی که دارای منوی Recently Used هستند (لیستی از نام فایلهایی که اخیرا توسط برنامه باز شده اند)، این امکان به شکل خودکار به لیست پرش آنها اضافه می گردد. همچنین رابط کاربری خاصی در نظر گرفته شده که این امکان را فراهم می آورد که برخی امکانات را به لیست پرش برنامه ها اضافه کنیم. مثلا امکان کنترل شیوه پخش در مدیا پلیر را به لیست پرش آن اضافه می کند.
مدیریت پنجره ها هم دست خوش تغییراتی شده است. دانستن این مطلب که اکثر مردم عادت دارند که تنها از یک یا دو پنجره به طور همزمان استفاده کنند باعث شده که ویندوز 7 پنجره ها را سریعتر و ساده تر ساماندهی کند. اگر یک پنجره را به بالای صفحه نمایش بکشید (Dragging)، آن پنجره خود به خود در حالت Maximize قرار می گیرد؛ اگر پنجره ای را به سمت چپ و یا راست بکشید، به صورت خودکار تغییر اندازه می دهد و تنها 50 درصد صفحه نمایش را اشغال می کند. با این فناوری، دو پنجره را به راحتی می توان در محل مورد نظر جا داد؛ به شکلی که سریعا در کنار هم قرار گرفته و لبه های آنها بر هم مماس شود. سپس به راحتی نقل و انتقالات بین دو پنجره را انجام داد
یکی دیگر از مهمترین بهبودهای ویندوز 7، امکان Peeking (نگاه انداختن) پنجره ها است. انتقال به یک پنجره به شکل سریع و سردستی برای خواندن برخی مطالب داخل آن بدون ورود کامل به آن پنجره می تواند بسیار کاربردی و باعث صرفه جویی در وقت باشد. برای ساده تر کردن این کار، با حرکت دادن موس بر روی نوار ابزار پیش نمایش تمامی پنجره ها را می توان دید و پنجره ای را که موس را بر روی پیش نمایش آن می برید می توان به شکل یک صفحه شیشه ای دید. سپس با کنار بردن موس تمامی این صفحات پیش نمایش محو می گردند. همانگونه که شما از امکان نگاه انداختن در پنجره های مختلف استفاده می کنید، می توانید از آن برای دیدن دسکتاپ هم استفاده کنید.
نگاه انداختن به دسکتاپ خیلی مهم است. به خاطر اینکه در ویندوز 7 دسکتاپ جایی است که گجت ها در آن زندگی می کنند. این روزها همه از لپ تاپ استفاده می کنند و در یک لپ تاپ با آن نمایشگر کوچک دیگر جایی برای ساید بار که در ویندوز ویستا تعبیه شده بود باقی نمی ماند. بنابراین این گونه شد که در ویندوز هفت کل دسکتاپ به گجت ها اختصاص یافت. حالا وقتی هم که تعداد زیادی پنجره روی دسکتاپ باز است. با یک نگاه کوچک میتوانید از وضعیت آب و هوا روی دسکتاپ مطلع شوید.
بخش Taskbar ( در پایین سمت راست جایی که ساعت قرار دارد ) هم بهبود یافته است. مشکل این بخش همیشه این بوده است که با ایکون های بی مصرف پر می شده است. در ویندوز 7 این بخش کاملا توسط کاربر کنترل میشود. شما تعیین میکنید که چه آیکونی نشان داده بشود و چه آیکونی پنهان بماند. برنامه هایی که جدید نصب میشود و به Taskbar اضافه میشوند به صورت پیش فرض در این بخش پنهان می مانند.
بخش مهم دیگری از رابط کاربری ویندوز جدید، جستجوگر (Explorer) آن است. ویندوز 7 مفهوم جدیدی به نام کتابخانه ها (Libraries) را مورد استفاده قرار داده است. این امکان باعث می گردد که ما به نوع بخصوصی از فایلهای مان بدون توجه به محل قرار گیری آنها در هارد درایو، و تنها بر اساس نوع و پسوند آنها دسترسی داشته باشیم.
به چهار دلیل بعد از آمدن ویندوز 7، دلیل زیادی برای زنده ماندن ویستا وجود نخواهد داشت :
- اگر نرم افزای روی ویستا اجرا شود بدون مشکل روی ویندوز 7 هم اجرا می شود.
- اگر کامپیوتری قادر است سیستم عامل ویستا را اجرا کند می تواند ویندوز 7 را هم اجرا کند، تازه سریع تر از ویستا، این یعنی عدم نیاز به سخت افزار قوی تر جهت اجرای ویندوز 7
- مصرف باطری در ویندوز 7 بهینه است. بنابراین طول عمر باطری لپ تاپ ها با ویندوز 7 بیشتر از ویستا خواهد بود.
- ویندوز 7 از همان روز اول ارایه، در مقایسه با ویستای سرویس پک 1 قابل اطمینان تر خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میرسد مایکروسافت با ارائه ویندوز Seven قصد غافلگیر کردن کاربران را داشته.
از ویژگی های جدید ویندوز Seven، می توان به پشتیانی از هارد دیسک مجازی و یه یوزر اینترفنس کاملا جدید و قشنگ و ویژگی های تصویری و گرافیکی جدیدی اشاره کرد!
بیل گیتس طی مراسمی که در توکیو برگزار میشد، در کنفرانس Windows Digital Lifestyle Consortium به سخنرانی پرداخت و یه سری از ویژگی ها و اطلاعات جدیدی رو از ویندوز Seven آشکار کرد.
بیل گیتس برخی از ویژگی های ویندوز سون رو به شرح زیر اعلام کرد :
استفاده کمتر از انرژی، اشغال فضای کمتری از رم، افزایش و سهولت کانکت شدن با بقیه کامپیوترها و موبایلها، بهترین پلتفرم برای بازی و نیز اینترنت و ….
به نظر میرسد، مایکروسافت با ارائه ویندوز سون قصد غافلگیر کردن کاربران را داشته. از ویژگی های جدید ویندوز سون، می توان به پشتیانی از هارد دیسک مجازی و یه یوزر اینترفنس کاملا جدید و قشنگ و ویژگی های تصویری و گرافیکی جدیدی اشاره کرد!
بیل گیتس طی مراسمی که در توکیو برگزار میشد، در کنفرانس Windows Digital Lifestyle Consortium به سخنرانی پرداخت و یه سری از ویژگی ها و اطلاعات جدیدی رو از ویندوز سون آشکار کرد. بیل گیتس برخی از ویژگی های ویندوز سون رو به شرح زیر اعلام کرد :
استفاده کمتر از انرژی، اشغال فضای کمتری از رم، افزایش و سهولت کانکت شدن با بقیه کامپیوترها و موبایلها، بهترین پلتفرم برای بازی و نیز اینترنت و ….