سلام دوست عزیز دیکشنری های که تو قسمت جاوا معرفی شده روی گوشی شما اگه جاوا ساپورت کنه اجرا میشـــه :46:نقل قول:
قسمت درخواســـت برنامه های کاربردی هم یه نگاهی بنداز دوستان زیادی درخواست دادن ...
موفق باشید!:40:
سلام دوست عزیز دیکشنری های که تو قسمت جاوا معرفی شده روی گوشی شما اگه جاوا ساپورت کنه اجرا میشـــه :46:نقل قول:
قسمت درخواســـت برنامه های کاربردی هم یه نگاهی بنداز دوستان زیادی درخواست دادن ...
موبایل من کتبی که با پرنیان درست شده را خیلی طول میکشد تا باز کند چرا؟
حافظه موبایل و کارت هم فضای خالی زیادی دارد!
سلام دوستان یهمشکلی داشتم که نمیدونم جاش رو درست اومدم یا نه !!! خلاصه ببخشید
من یه گوشی S700I دارم که GPRS رو تازه روش فعال کردم ! و کار هم میکنه ! ولی هر برنامه ی مسنجری رو که روش میندازم کار میکنه ولی وقتی که میپرسه اجازه میدی برنامه از اینترنت استفاده کنه ؟ ok میکنم یه کمی سرچ میکنه ولی به اینترنت وصل نمیشه و اررور میده نمیدونم مشکل از کجاست اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ضروریه :(
ممنون
آقا من مدتها تو کف این مشکل بودم الان حل شد! بلاخره تونستم یه کتاب رو درست ران کنم:10:نقل قول:
مرسی:11: :11: :11:
دیگه این 5310 هیچی کم نداره:8:
ebuddy رو امتحان کردی؟ خیلی خوبه حتما" جواب میده، فقط با خود گوشی یه آی دی بساز بعد میتونی به yahoo , msm , ... کانکت بشینقل قول:
با اون هم امتحان کردم ولی به کانکتشن وصل نمیشه !!!
سلام دوستان .
میدونین چطوری میشه قفل گوشی N73 رو باز کرد ؟
کدش رو گم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل setting گوشی یه آپشن هست که بقیه برنامه هارو با تنظیم GPRS همخوانی میده باید اون رو ست کنی، تا این کارو نکنی با هیچ برنامه ی دیگه ای هم بجز خود باروزر گوشی نمیتونی از GPRS استفاده کنی...نقل قول:
دوستان میتونی دیک برنامه چت معرفی کنید که در حال حاضر کار کنه؟
چون الان هرچی دارم نه با ایرانسل کانکت میشه نه با همراه اول
دوست عزیز برا منم تازگی همینجوری شده نمیشه کانکت شـــد :41:نقل قول:
خیلی از برنامه ها رو امتحان کـــردم ...
مشکل؟
وقتی از طریق ایرانسل می خوام به اینترنت وصل شم ... وقتی از مرورگر خود گوشی استفاده می کنم هیچ مشکلی نیست و سایت ها رو به راحتی باز می کنه ...
ولی وقتی از opera mine 5 مخصوص n70 استفاده می کنم سایت باز نمی کنه ( یه کم خط load پر می کنه ولی یه دفعه این ارور میاد :
verification of server certificate failed . please check the date setting in your device.
در حالیکه با مرورگر خود گوشی باز می کنه .. مشکل چیه ؟( در هر دو از یک conection استفاده می کنم ها ) فقط زود 2 روز دیگه مرخصیم تمومه .. خواهش می کنم چی کنم
مدل گوشی : n70
با سلام و تشکر از همه، بعد از نصب نرم افزار و اجرای آن، نرم افزار user name و pass می خواد. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
عجیبـــه :18:نقل قول:
اسم برنامه چــیه ؟
که احتیاج به یوزر و پسورد داره !!!
با سلام من گوشیم 6270 هست تا مدتی قبل برنامه بانک ملی رو گوشیم کار میکرد اما یکدفعه پیغام conflicting application میده برنامه پاک کردم دوباره ازسایتش گرفتم بازم همینطور بود .
ممنون میشم جواب بدید
با سلام.
گوشي من (5700) فايلهاي جاوا رو خيلي كند اجرا مي كنه ولي گوشي دوستم(سوني اريكسن k850) خيلي سريع تر از مال من اين كارو ميكنه!!!
راهي براي افزايش سرعت لود شدن برنامه هاي جاوا هست؟
من یک گوشی سامسونگ jet8003 و دنبال یک دیکشنری براش میگردم سارا دیکشنری یا چندتا دیگه را امتحان کردم جواب نداد چه کار کنم ؟ اگر دارید معرفی کنید؟
دوست عزیز راهی نیســـت بستگی به گوشی و ساپورت کردنش داره :20:نقل قول:
دوست من هر برنامه ای رو میخوای قسمت درخواست برنامه ها براش تایپک بزن !نقل قول:
زودتر به جوابت میرسی :11:
سلام من گوشيم 5800 هست با بعضي فايلاي جاوا مخصوصا کتابهاش مشکل داره
کاملا صفحه کليد ميخواد وليکن تو گوشي من فقط رو بعضي کتابها کليد جهتي ميده و دکمه ستاره مثلث واعداد رو ندارم لطفا کمک کنيد
سلام دوستان
من یه گوشی nokia 6500 slide دارم که اشتباهی برنامه جاوایی که default رو گوشی نصب بود رو پاک کردم!!!!!!
الان هیچ کدوم از بازیها و برنامه ها و حتی ماشین حساب گوشی کار نمیکنه؟؟
لطفا اگه کسی میدونه چه جوری باید برنامه اشو پیدا و نصب کنم کمکم کنه
منتظرم،ممنون
سلام دوست عزیز :11:نقل قول:
اسم برنامه و بازی اگه یادتونه بگید تا لینک دانلودش اگه باشه براتون قرار بدیــــم :20:
نقل قول:
اسم خاصی نداشت، گوشی رو به سیستم وصل کردم یه فایل که نمیدونستن چیه-اسمش آشنا نبود- و پاک کردم فکر کنم جاوای گوشی بود از اون به بعد هیچ برنامه ای که به نوعی با جاوا سرو کار داره اجرا نمیشه!!!
پیغامی که میده اینه :
Supportive file .nothing to display
در صورتی که مطمئنم برنامه ها هیچ ایرادی نداره
ممنون میشم هرکی اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه!
ُ
گوشیتو یه بار ریست کارخونه کن تو تنظیماتش هســـت . . .:46:نقل قول:
با سلام من گوشیم 6270 هست تا مدتی قبل برنامه بانک ملی رو گوشیم کار میکرد اما یکدفعه پیغام conflicting application میده برنامه پاک کردم دوباره ازسایتش گرفتم بازم همینطور بود .
ممنون میشم جواب بدید
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
با سلام من گوشیم 6270 هست تا مدتی قبل برنامه بانک تجارت رو گوشیم کار میکرد اما یکدفعه پیغام conflicting application میده برنامه پاک کردم دوباره ازسایتش گرفتم بازم همینطور بود .
ممنون میشم جواب بدید
سلامنقل قول:
حالا بانک ملی یا تجارت ؟ :31:
شما گوشیتو ریســـت کن ببین چی میشـــه ...
چون داره ایراد از پوشه برنامه ها میگیره !!!
سلام.من یک گوشی sony ericsson مدل k750 دارم.می خوام رمان بریزم روش البته روی memoryش .از طریقreader.نمی دونم چه کار باید بکنم.لطفا راهنماییم کنین ممنون.
سلامنقل قول:
خب مموری رو با ریدر بالا میاری ؟
موقعی که مموری بالا اومـــد پوشه برنامه و بازی و غیره نمایش داده میشه شما رمان با فرمت jar رو میریزی قسمت برنامه ها یا other و بعد تو گوشی قسمت برنامه ها میری و اونو نصب میکنـــی :46:
سلام
من نمی تونم با گوشیم فایل هایی با پسنود جار رو بلوتوث کنم باید چی کار کنم آیا نرم افزاری برای این کار است
گوشی من نوکیا 6700کلاسیک هست و فقط از جاوا پشتیبانی می کنه
مرسی
دوســت عزیز برنامه X-plore هست که برای شما نمیخونه (سیمبین) !نقل قول:
شما باید از برنامه جاوا BlueFTP استفاده کنیــد برای ارسال فایلهای جاوا :11:
سلام
سامسونگ اس 3500 تحت جاوا هستش ؟
آره دوست عزیز جاوا هستش :11:نقل قول:
یه آنتی ویروس خوب و سبک میخواستم واسه سامسونگ اس 3500 میشه لطف کنین لینک دانلودشو واسم بگذارین
دوســـت عزیز گوشی شما جاوا هستش و آنتی ویروس جاوا هم نیســـت :41:نقل قول:
راستش
من یه گوشی سامسونگ S3500 واسه کسی گرفتم با یک مموری 1 گیگ مارکهای متفرقه
از همون دفعه ی اول که این گوشی از گوشیهای دیگه بلوتوث میگیره نمیدونم چی میشه که گوشی هی خاموش روشن میشه به قولی ریست و تا مموریشو بیرون نیاری خوب نمیشه
اینجور شدنش هم وقتی از بعضی گوشیها بلوتوث میگیره اینجور میشه مثلا من که خودم n70 دارم اگه از من فایلی از طریق بلوتوث بهش داده بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد اما بعضا گوشیهای دیگه به مشکل بر میخوره و همونطوری که گفتم هی ریست میشه
لطفا علت اینکه اینجور میشه رو بهم بگین و راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم
یکی گفت باید آنتی ویروس روش نصب بشه و یکی گفت رمو عوض کن مشکل از اونه
حالا کدومشه به نظر شما ؟
آنتی ویروس که نیســت برای جــاوا ...نقل قول:
شما رم رو عوض کنیـــد و امتحان کنیــد ببینید چی میشــه ؟
روی گوشی w205 من فایلهای جاوا رو روی مموری میذارم با حجم های مختلف
با فایلهای حجیم که ارور میده مموریت کمه و روی فایلهای کم حجم هم حتما باید روی مموری گوشی بریزم و ری مموری کارد کپی نمیشه.
چاره ای براش هست؟
دوست عزیز با مموری های دیگه امتحان کردی بازم همینجوریـــه نصب نمیشــن ؟نقل قول:
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوست عزیز ب 2تا مموری دیگه هم تست کردم دقاقا اینطوری میشه.نقل قول:
راهی براش نیست بتونم رو مموریم کپی کنم؟
دوســت عزیز شما تو این تایپک هم مشکلتون رو بیان کردید پس منتظر باشید همونجا دوستانی که جوابتون رو دادن بیان کمکتون کنن چون اگه من اینجا جوابتون رو بدم خودتون گمراه میشید که کار منو انجام بدید یا اون دوستی که تو تایپک دیگه راهنمایی کرده !نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از این به بعد مشکلات خودتون رو تو یه تایپک بیان و دنبال کنیـــد :11:
سلام.من رمان مسافر کوچه های عاشقی رو دانلود کردم ولی توی گوشیم باز نمی کنه.لینکش خرابه؟یا مشکل از گوشی منه؟
آخه رمانهای دیگه رو باز می کنه!
سلام بر همه ببخشید من یک سوالی دارم من یک گوشی ال جی دارم ولی نموتونه فایل های جار رو بفرسته چکار کنم که بتونم این فایل ها رو از طریق بلوتوث بفرستم بعضی میگن برنامه اکسپلورر میخواد ولی من اکسپلورر خوبی که جار باشه پیدا نکردم ممنون میم اگه کسی راهنماییم کنه:41: