من که هنوزم می شینم پاشون:31:نقل قول:
بچه ها این قسمتی که دیروز از فوتابالیستا پخش شد جدید بود؟؟؟
من تا حالا ندیده بودمن برن تیم ملی:18:
Printable View
من که هنوزم می شینم پاشون:31:نقل قول:
بچه ها این قسمتی که دیروز از فوتابالیستا پخش شد جدید بود؟؟؟
من تا حالا ندیده بودمن برن تیم ملی:18:
خانواده ی دکتر احم... اه! اشتباه شد! تو روحش..
خانواده ی دکتر ارنست..
یادش بخیر..
57.04%لوک خوش شانس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 55.56%سندباد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34.07%پلنگ صورتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 49.63%پسرشجاع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30.37%جیمبو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 28.15%گوریل انگوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 33.33%تام و جري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 49.63%ملوان زبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40.00%هاكل بري فين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24.44%پت و مت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 36.30%هاج زنبور عسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.78%بي خانمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21.48%بابا لنگ دراز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 41.48%خرس های کوهستان(جکی و جیلی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30.37%حنا دختری در مزرعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16.30%هایدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.04%می تی کومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50.37%ای کیو سان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 44.44%آنه شرلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25.93%
چرا این درصدا اینجورین از 100 رد شدن!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
به خاطر اینکه انتخاب چندگانه فعال هستش
و خیلی ها به بیشتر از یک گزینه رای دادن
نه جديد نبودنقل قول:
سوباسا مثلا مريضه داره توي هذيون هاش خواب مسابقه هاي 3 سال پيش رو ميبينه!
نه سوبا داره مصدوم شده زده به سیم اخر.رفته توی سه سال پیش که رفتن مسابقات جام حهانی نوجوانان.نقل قول:
بازی با کارل هیانز اشنایدر.توی سری جدیدش خیلی قشنگ تر ساخته شده.
آهاي يادش بخير فقط كارگاه گجت
کارگاه گجت خداوکیلی خیلی خنده دار بود.یعنی من یک بند می خندیدم.نقل قول:
اما یه کارتون رو من بگم شاید خیلی از شما ها ندیده باشید.توی ایران پخش نشده توی ار تی ال بود فکر کنم.RTL
کارتون یوگی هو.خیلی قشنگ بود خدا وکیلی حدود 8 سال پیش بود.من می دیدم.شایدم بیشتر.ولی واقعا قشنگ بود.
ایران نشونش نداد ولی خیلی من ازش خوشم میامد با اینکه چیزی از المانی نمی فهمیدم.اما خوب بود.:8:
هاكل بري فين واقعا عالی بود !
بچه ها هرکی این برنامه ای که میگم یادش باشه معلومه واقعا آخرشه
یه برنامه کودک بود که البته به صورت کارتون بود و توش چند نفر آدم ؛ کوتوله شدند و با هم سفر میکردند و تو سفرشون اتفاقای زیادی می افتاد کی اسمشو یادشه ؟؟؟؟؟
حدود چند سال پیش بود.نقل قول:
از چه کانالی پخش می شد؟
اگه حدود 10 سال پیش باشه مطئما من باید یادم بیاد.حدود ساعتش هم اگه می تونی بگو.مثلا من هیچوقت حتی بچه بودم کارتون های ساعت 9 و 10 رو نمی دیدم.
ببخشید اشتباه گفتم کارتون نبود !!! سینمایی بود.
فکر کنم بعدازظهرها داشت
سریالشم خیلی طولانی بود
همون حدود 10 سال پیش بود
همون فوتبالیستها ... البته الانم نگاه می کنما :دی
ای کیو سان پت و مت خیلی خوب بود یادش بخیر
همینایی که رای اورده من عاشقش بودم ... ( مث فوتبالیست ها و حنا دختری ... )
اما یکی دیگه هم بود اسمش اینجا نیست منم یادم رفته ، شعرش اینجوری بود : " بشکن من نمیشکنم ... " :دی همینقدرش یادمه !!! اول اسمشم دو داشت فک کنم !
میتی کومان و بابا لنگ دراز
یادش بخیر...کلی من اذیت میشدم بابت اینکه این باباهه نمیرفت پیش دخترش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های کوه آلپ
کاراگاه گجت
چون توی نظرسنجی نبودند به هایدی و پلنگ صورتی رای دادم!
:31:
فوتبالیست ها
.
.
.
یه کارتون فراموش نشدنی...!
فکر کنم تازگیا هم داره از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشه!
نقل قول:
انچنان تاه هم که نه.حدودا از 4 یا 5 ماه پیش داره پخش می کنه.از بس زیاده.
ماسک --- همونیکه وقتی ماسکشو میزد تبدیل به یه آدم با انرژی بینهایت میشد که میتونست کارهای باورنکردنی و مسخره ای انجام بده ...
سبز میشد .. درسته دیگه . ( فکر کنم صداش ماله جیم کری بود )
فوتباليست ها
لاك پشت هاي نينجا
كارگاه گجت
ماسك
پلنگ صورتي
گوریل انگوری
تام و جري
بابا لنگ دراز
هایدی
3 بار دیدم چون تلویزیون همیشه ی خدا نشون می داد اینقدر ایران ضعیف بود (هنوز هم نشون می ده )
می تی کومان
آنه شرلی (عشق من ) هیچ وقت تلویزیون قسمت آخرش را نشون نداد
من خیلی کارتون رابین هود رو دوست داشتم. خیلی قشنگ بود و هست.فوتبالیستها هم خیلی قشنگ بود ولی نمیدونم چطوری اینقد میپرن بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
من عاشق زيباي خفته بودم..روزي 10 بار ميديمش :دي
از کارتون هاي تلويزيون هم...بهتره بپرسيد کدوم رو دوست نداشتي...چون کلا عاشق کارتون بودم و همه رو ميديدم
هاکل بريفين...هايدي..بل و سباستين...بچه هاي کوه آلپ..جک و جيلي...چوبن...هاچ زنبور عسل... اون مورچهه چي چي بود که دور گردنش يه دستمال قرمز توپ توپي داشت؟ :دي همون... ديگه بگم... پسر شجاع...تام و جري... خانواده دکتر ارنست...آن شرلي...بابالنگ دراز...حنا دختري در مزرعه...نِل... پرين وووووووووووووووووووووو همه ديگه :دي
از بین لیست کارتونای اینجا من ملوان زبل و پت و مت رو انتخاب کردم، مخصوصا پت ومت که فکر کنم از خیلی از سریالای طنز هم هنوز بامزه تره.
من از بین کارتونای ژاپن خاله ریزه رو دوست داشتم مخصوصا اهنگشو. ولی همیشه وقتی کوچیک میشد حسرت میخوردم اه چرا همیشه باید اینطوری بلا سرش بیاد.
از بین کارتونای والت دیزنی هم البته بیشتر دو بعدی هاش قشنگن. ولی من چون کاراکتر اردک دونالدو از همه بیشتر دوست داشتم مجموعه کارتونهای Donald duck از همه بیشتر خوشم میومد
بتمن رو نذاشتین من خانواده رو کچل می کردم تا ببینم
همه قسمتاشو حفظم :دی
بعد از اون تام و جری
و اسکوبی-دوو ! :دی
من اون موقع ها از بابا لنگ دراز خیلی خوشم می اومد حتی هنوزم وقتی دلم میگیره میرم دی وی دی شو نگاه میکنم به نظرم برا شخصیت بچه ها واقعا خیلی مفیده
بسم الله الرحمن الرحیمسلام:20:
من خودم عاشق همه کارتونای قدیمیم ولی کماندار نوجوان - فوتبالیستها - زورو رو خیلی دوست داشتم ولی از این زورو جدیده و فوتبالیستا سری جدید که تلوزیون پخش می کنه اصلا خوشم نمیاد.
فوتبالیستای جدید از نظر گرافیکی بالا ولی یه جوریضربه زدناش مصنوعی ...
کارتون بی خانمان خیلی خوب بود.یه دختر تنها و بیکس که نه ناامید میشد نه ادب و نزاکتش را از دست میداد.سیر داستانیش خیلی خوب بود.:12:
اما از همه بیشتر افسانه سه برادر دوست داشتم هم عروسکیش هم کارتونیش.فوق العاده بود.:40:
چوبين
واتوواتو
بالتازار
بار با پاپا
.
من هنوزم دنبال سندباد هستم.از كجا ميشه دانلودش كرد؟
آاخه فوتبالیست ها هم شد کارتون.. هاکل با جیمو ول کردین چی نگاه می کردین..!!
حیف که سطل سحر آمیز و میگ میگ (همون گرگه:21:) اینجا نیستن!
گرگه بیچاره اون همه محاسبات فیزیکی انجام میداد آخر یه چیزی میفتاد تو سر خودش:31:
غیر از اونا بابا لنگ دراز خیلی توپه.
فقط لوک خوش شانسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسس چون برام شانس می اورد!:31:
لوك خوش شانس و جيمبو.
فوتباليستا هم واسه اون زمان سرگرم كننده بود هرچند هميشه بايد 1هفته واسه ديدنه قسمت جديد صبر ميكرديم
از بیشتر کارتونایی که دیدم خوش میومد اما تام و جری 1 چیز دیگه بود
:31:
عاشق مدرسه موشها بودم.
ترسناك ترين كارتوني هم كه ديدم خونه ي مادربزرگه بود:19:
مسافر كوچولو
.
فقط 4 تا کارتون منو حسابی مجذوب خودش کرد
1- می تی کومان
2- چوبین
3- دژ فضایی ( صرفا فصل اولش بعد دیگه جذاب نبود)
4- بابا لنگ دراز
کارتونهای زیر هم بعد از کارتون های فوق بارم محبوب بود
1- سندباد
2- خانواده دکتر ارنست
4- لوک خوش شانس
3- ای کیو سان
نظر من! فوتبالیستهای 1 (دوران کودکی کنتا و کاکرو اینا:31:) از نظر من بهترین کارتون تاریخه! رتبه دوم رابینهود البته سینمایی محسوب میشه سوم هم میتی کمان چهارم هم شاید لوک خوش شانس!
---------- Post added 24-07-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 23-07-2010 at 11:59 PM ----------
دوست عزیز توی اینترنت راحت پیدا میشه کافیه گوگل بزنی کارتون سندباد با دوبله اصل:31:نقل قول: