این قد این ساری رو دیدم از هر چی سایته بدم اومد دوستان ما رو هم دریابید نمیخاستم مزاحمتی واسه دوستان دیگه ایجاد کنم ولی به خدا نمیشه کمککککککک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قد این ساری رو دیدم از هر چی سایته بدم اومد دوستان ما رو هم دریابید نمیخاستم مزاحمتی واسه دوستان دیگه ایجاد کنم ولی به خدا نمیشه کمککککککک
من خیلی دیر دارم تشکر میکنم.ولی بازم طبق معمول همیشه گل کاشتی روز دیدار عزیز.به شخصه خیلی حال کردم.بازم ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
خواهش عزيز. در برابر اون همه لطف شما در زمينه سخت افزار اين تاپيك چيز قابل داري نبود. دوستان ديگه هم كه موفق نشدن بازم لطف كنند در ساعات ديگه سعي كنند و هر بار هم 5 يا 10 بار بيشتر انجام ندين و به وقت ديگه موكول كنيد. حتما مثل ساير عزيزان موفق ميشيد...
سلام
دستتون درد نکنه من با 3 بار وارد کردن موفق شدم. الان نصبش کردم.مشغول چك كردن كامپيوترم هستش.(چه خبره...تا حالا كلي اسپاي جمع كرده :ohno: )
فقط یک سوال: آیا می تونم روی همه کامپیوترهای شبکه داخلي خودمون نصبش كنم؟( 20 تا سيستم داريم)
بله عزيز مي تونيد ولي هر 2 ايميلي كه وارد كرديد براي گرفتن لينك دانلود رو بايد به ياد داشته باشيد. براي رجيستر دوباره اين محصول وبروت...نقل قول:
نوشته شده توسط رويا خانوم
:ohno: :ohno: نمي تونستيد زودتر بگيد.نقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
اين كه مي شه نوش دارو پس از مرگ سهراب. آخه با اين پيري و فراموشي من چي كار كنم ...فقط دوتاش يادم مونده سوميش چي؟ :sad: :sad:
ممنون دوست عزیز.خوشحالم که تونستم یه کمکی به دوستانم در انجمنها بکنم.نقل قول:
نوشته شده توسط Roozedidar
ولی شما یه چیز دیگه هستی ;)
با تشکر
Roozedidar جان سلام و سپاس فراوان مرا نیز پذیرا باش.
Gilopa وVenus عزيز اصلا قابل شما عزيزان رو نداشت و به قول Gilopa عزيز هر كمكي كه بتونم دريغ ندارم از شما دوستان در سراسر اين كره خاكي...
سلام
ebilove- Goldfish جانها:biggrin:
فرستادم.
تشكر: مهدي;)
مرگ موش جان یه دنیااااااااااااااااااااا ممنون خیلی لطف کردی
از روز دیدار عزیزم کمال تشکرو دارم
مرسی
اين آقا مرگ موش با اين برو بكس سايت وبروت ريخته روهم :biggrin: دوست عزيز goldfish قابل شما رو نداشت...نقل قول:
نوشته شده توسط goldfish
روز ديدار جان
خيلي حال دادي.واقعا بيستي.
خيلي ممنون.
ممنون عزيز. تو خودت نمره بيستي... ;) :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
حال دادی رفیق
خواهش عزيز و خوش آمدي به اين انجمن...نقل قول:
نوشته شده توسط lachin
سلام
دست شما درد نكنه خيلي عالي بود ولي سخت از حرف a شروع كردم به v كه رسيد بالاخره قبول كرد.
بازم ممنون
موفق و موئد باشيد
شانس شما بوده و بعضي مواقع متاسفانه سخت ميشه گرفتن ايميل دانلود. اما خوشحالم شما دوست عزيز هم موفق شديد...نقل قول:
نوشته شده توسط Bamshad
سلام
با عرض معذرت.
Roozedidar عزيز محبت نماييد كمك كنيد.بنده احتياج به يك سريال ديگر دارم لطفآ اگر برايتان زحمتي نيست برايم بفرستيد
با تشكر از زحمات بي دريغ شما
سلام
Bamshad جان
فرستادم.
ممنون آقا مرگ موش مثل هميشه لطف كردي...نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
ممنون ميشم كه يكي هم براي من بفرستين
ممنون جيگر!!!... وگرفتم!
دوستان ادامه بدين تا اين باگ رو نكشتن...
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
خيلي ممنون دوست عزيز لطف كردي.
موفق و موئد باشيد
من هم برام اومد........................البته بايد از خودتون فكر در بكنين..........؟
اينقدر به خودت فشار نيار عزيز... :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط bemi
منم ميخوام مرسي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
gigi_afshin جان پيغام خصوصيتون رو چك كنين;)
پس تا بدين لحظه هنوز اين باگ رو نتونستن متوجهش بشن. انشاا... تا پايان دانلود همه دوستان در انجمن ادامه داشته باشه...
دوستان سلام
ا ين برنامه به نسخه 4.5.709 ارتقاپيداكرده
لينك دانلود بدون ريسيوم:
اگه دوستان لينكي دارند كه ريسيوم داشته باشه لطفا مرقوم فرمايند
موفق باشيد
عزیز شما میتونی همیشه آخرین نسخه این نرم افزار رو به همین روشی که ذکر کردم بگیرید و حتی اگه به روز نباشه به راحتی و قانونی به روز کنید...نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
من این تاپیک رو چند دقیقه پیش دیدم و همون دفعه اول که ثبت نام کردم قبول کرد . دست همه دوستان درد نکنه ...
جداُ دست همه دوستان درد نکنه....
من قبلابرنامه رو ربرام فرستاد به ايميلم(خود شركت سازنده (ارجينالشوفرستاد)) ودانلود كردم ولي چون هاردم خراب بود پاك شود :sad:
دوباره دانلود كردم ولي اينبار موقه نصب nod32 ميگه ويروس داره ونصب نميكنه در صورتي كه قبلا اين مشكل رو نداشت :evil:
الان جايي نيستم كه بشه عكسشو بزارم وگرنه ميزاشتم ;)
فقط گفتم مراقب باشين :blink: :evil: :evil: :blink: :evil: :evil:
جدا مورد عجيبي هست. اين آنتي ويروس چيزي بگه حتما راست ميگه :biggrin: اما خب شما بايد ببني مشكل از كجا آب ميخوره چون اسپاي سوييپر هم مشكلي نداره تا اونجا كه من ديدم عزيز...نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
با سلام
من با حرف a توانستم لينك دانلود اين نرم افزار رو در ايميلم همراه با پسورد بگيرم. فايلي گه دانلود كردم ورژن 4.5 اين نرم افزار است ولي بعد از نصب و براي آپديت كردن در قسمت Active آن نوشته شد كه اين نرم افزار تا تاريخ 10 نوامبر 2005 اعتبار داشته و بايد اين كد renewed شود.
==============
اشكال كار كجاست؟
سلام ممنونم . جالب بود منم دنلود کردم . برای تمامی برنامه ها مشه این کارو کرد ؟
مشکلی نیست عزیز و شما میتونی حدود یک سال استفاده کنید. پس از اون هم خدا بزرگه...نقل قول:
نوشته شده توسط Incentive