................................
Printable View
................................
این تاپیک از موضوع اصلی خودش منحرف شده. بعضی دوستان اینجا رو با سایتهای تبلیغاتی اشتباه گرفتن و دنبال کسب و کار برای خودشون هستن. محسن خان یا مدیریت کن یا ببندش.
سلام علیکم
دوستان به نظرتون بهترین قالب فارسی گالری عکس واسه جوملا چیه؟
یک گالری عکس مذهبی دارم راه میندازم
ممنون
یا علی مدد
نقل قول:
آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152408
کسی از دوستان ماژولی برای پیام شخصی سراغ داره که عکسم داشته باشه و پیامو تو بانک ذخیره کنه؟
سلام
کامپوننت وب هاستینگ با امکان اضافه کردن سیستم پرداخت نیازمندم.
نسخه قبلی جومفا را دانلود کرده ام تو سایت که اضافه می کنی ؟؟؟؟ نمایش داده می شود.
اینکدینگ را utf8 زده بود که utf-8 اصلاح کردم بازم اصلاح نشد.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه یا نسخه جدید اون را فارسی کنه و ارائه بده. با تشکر
توضيح: من كامپوننت هاستينگ كه توسط آقاي اميد پيله ور و تيم جومفا براي جوملا 1.0 فارسي سازي شده است وقتي رو جوملا 1.5 مي ريزم كل نوشته هاي فارسي كامپوننت ؟؟؟ اجق و وجق نشان داده مي شوند.
نسخه جديد فارسي سازگار با جوملا 1.5 را نياز دارم.
اين هم لينك دانلود نسخه 1:
کد:http://parsaspace.com/download.aspx?file=com_webhosting.zip&username=menay
دقيق مشكلت رو متوجه نشدم بيشتر توضيح بدهنقل قول:
واسه هاستينگ اسكريپت هاي مخصوص اين كار هست از اونا مي توني استفاده كني
سلام دوستان
چطوری میشه توی قسمت user3 دو تا ماژول رو با هم گذاشت که هردوشون توی یک خط ، یکی سمت راست و دیگری سمت چپ باشه مثلا جستجو و آخرین اخبار
قالب نازنین را کسی ندارد برای دانلود بگذارد
من واسه یه سایت خبری ، میخوام از جوملا استفاده کنم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ، البته بعضی ها گفتند از ورد پرس ، بعضی ها گفتند E107 و خلاصه یه سری هم گفتند جوملا حالا من جوملا رو انتخاب کردم . کسی هست راهنمایی کنه که چطور ، جوملا رو تبدیل به یه سایت خبری کنم . یعنی از چه ماژول ها ، کامپوننت ها و قالب هایی باید استفاده کنم ؟ اگه تاپیک خاصی هم مختص این موصوعه ، ممنون میشم لینکش رو بهم بدید
نقل قول:
یکی راهنمائی کنه لطفا"کد:http://mahmoudabad.org
سلام وقت بخیر
من جوملا فارسی 1.5.14 رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم و نصب کردم ولی تو بخش مدیریت محتوا یه مطلب یا بخش یا مجموعه که اضافه می کنم دیگه نمی تونم حذفش کنم اصلا کنارش چک باکس ندره که بخوام تیک بزنمش!!!
ممکنه این نسخه کاملش نباشه؟؟؟
سلام. جوملا رو باید به وسیله ی یه نرم افزار که نقش سرور رو بازی می کنه نصب کرد. (البته در کامپیوتر شخصی). چند تا از این نرم افزار ها موجودند؛ مثل easyphp، wampserver و ... . شما از کدوم یکی استفاده کردی؟نقل قول:
سلام
من دنبال ماژولي هستم كه منوي درختي درست كنه كمكم ميكنيد؟
اين مشكل مربوط به شبيح ساز شماست البته همه شبيح سازها اين مشكل را دارند شما بايد php3 را دانلود و به شبيح ساز خود اظافه كنيد البته جوملا 1.5.15 كه تو راهه ديگه اين مشكل رو نداردنقل قول:
سلام
من یه قالب با کلاس واسه یه سایت شخصی و رسمی(فارسی) میخوام
با تشکر
جناب remigolian
شما که همش در حال تبلیغ هستی
واقعا اینجا جای تبلیغاته؟
هر وقت اومدیم تو این تاپیک به امید اینکه یه قالب جدید واسه دانلود ببینیم اما باز شما در حال ادامه دادن به تبلیغات خودتون هستین
نمیدونم چرا مدیران p30world همش در حال گیر دادن به بحث های ریز هستن و این چیزهایی که خیلی هم واضح و خلاف قوانین هست رو رسیدگی نمیکنن!!!!!!
سلام
بچه ها من دنبال یک کامپوننت هستم برای نمایش جدول لیگ برتر .
خواهشا یکی کمکم کنه
کد:http://www.mashkan.com/web/
این قالب که پولی است؟
نقل قول:
جدیدا میخوام ماژول یا قالب نصب کنم از لینک مستقیم با این ارور مواجه میشم!!
باید چی کار کنم ؟؟؟
- JFolder::create: مسیر مورد نظر را نمی توان ایجاد کرد
- Unable to create destination
امکان داره مسیر ماژول قبیل یا یه نسخه قبلی داشتید و نمی تواند روی آن بنویسد البته مکان داره مطمئن نیستم:46:نقل قول:
سلام دوستان
کسی قالب مذهبی برای جولا یا مامبو سراغ داره؟
با تشکر از همتون.
شما ميتونيد به اين آدرس مراجعه كنيدنقل قول:
گروه طراحي خليلان رسانه
قالب مذهبي المبينکد:www.khalilan.com
از خلیلان برای معرفی این سایت تشکر می کنیم.
کانون فرهنگی هنری اباصالح (عج) باسمنج
بچه ها کسی قالب مجانی فارسی برای جوملا 1.5.15 در مورد بازی های رایانه ای نداره ؟! من خیلی به یه قالب شبیه ja sanidine احتیاج دارم !
بیشتر یه قالب میخوام که همراه با جایگاه های مخصوصی برای پلاگین ها باشه مثل اسلاید شو اینجور چیزا !
راستی اگه کسی اسلاید شو برای 1.5.15 داره دریغ نکنه من خیلی بهش احتیاج دارم همچنین به کامپونت نظرات !
لطفا یکی به من کمک کنه ! ممنون
سلام
من دنبال یک ماژول دایرکتوری برای جوملا مثل این :
میگردم ،کد:http://www.social.com/
کسی سراغ داره ؟
ممنون :40:
یک درخواست دیگه هم دارم لطفا
این منوی "پرش" که زیر انجمن هم هست ، و تمام قسمت های سایت رو اسکرول کینه برای جوملا هست ؟
سلام دوستان.
من می خوام تو منوی اصلی سمت راست سایتم یه گزینه جدید درست کنم.چطور باید این کار رو انجام بدم؟
آدرسم:با تشکرکد:http://electricity1.co.cc/
دوستان عزیز سلام
من یه ماژول برای دریافت نظرات کاربران می خواستم خواهشن سریع راهنمایی کنید
اگه کسی لطف کنه و برای من آدرسشو میل کنه ممنون میشم خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنید ....
منتظرتن هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
دوستان من به دو کاپیوننت احتیاج دارم
یکی کاپیوننتی که مطالبی رو که روی سایت می زارم موضوع بندی کنه مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کاپیوننتی که موضوع بندی سمت راست وب سایت بزاره
ممنون
با سلام از دوستان خواهش میکنم اگه کسی لینک دانلود انجمن ساز جوملای جدید که فارسی شده رو داره لینک دانلودشو بزاره ممنون میشم .
سلام
من دنبال یک قالب فارسی برای یک سایت آموزش زبان می گشتم (جوملا) کسی سراغ داره ؟ ( :31:free )
سلام،
دوستان اگر یکی از قالب های حرفه ای رو بصورت غیرقانونی دانلود کنیم (بدون پرداخت پول)، میشه اون ها را در سایتی که به زبان انگلیسی هست استفاده کنیم؟ یعنی صاحب اصلی قالب می تونه متوجه شه و احیانا شکایت کنه؟
سلام....ایا از دوستان کسی میتونه راسه تبدیل قالب 1.013 به 1.5 به من کمک کنه؟
لطفا سريع كمكم كنيد، خيلي فوريه.
چطوري ميتونم وسط يه مطلب گالري عكس بذارم؟ با چه كامپوننت يا ماژولي؟
خيلي ممنون
یه سوال کامپوننت هایی که روی جوملا نصب میشند روی سیستم میترا هم نصب میشند؟
از کجا می تونم آموزش تبدیل قالب جوملا به ئیترا رو پیدا کنم؟
(خواهشا آدرس خود سایت میترا فارسی رو ندید!:31:)
جوملا و میترا در 99 درصد شبیه به هم هستند ... در واقع میترا یه توزیع از جوملاست ... به نظر من خودت را به میترا محدود نکن ... جوملا هم پشتیبانی فارسی قوی داره و هم آپدیت و گسترشش بیشتره ...
کامپوننت هاشم به هم میخورند و باید نصب بشه ... همینطور تمپلیت هاش
سلامنقل قول:
دوست عزيز هاست رايگان رو از پرشين گيگ بگير و يا اينكه اگه وبلاگ مذهبي داري ما مي تونيم هاست و دامين رايگان در اختيارت قرار بديم. فقط كافيه شما به اين آيدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا به وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بياين و توي قسمت نظرات سوالتون رو مطرح كنيد.
سلامنقل قول:
دوست عزيز خيلي ساده است چون تو پرميسيون يا همون دسترسي نوشتن پوشه public_html رو بهش ندادي. واسه اينكار برو تو هاستت و سطح دسترسي رو 777 كن درس ميشه.
يا علي