بنام خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.......چییییی میگییییییی!!!!
تو هم که رفتی تو کار Hacking عزیز ;)
حداقل همه رو 5.9 میزدی که کسی شک نکنه
این نمره هایی که شما زدی، خوب همه میدونند که ویستا بالاترین نمره اش 5.9!!!1
ما که نفهمیدیم اخرین rate که میده چقدره
ولی مال من 5.4 هستش
اون 5.4 که میگی پایین ترین نمرته میانگین نیست!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بالا ترین امتیازی که ویستا میده 9/9 است original جان خسته نباشینقل قول:
V6.0 Build-6001
شنیدی میگن انچه عیان است چه حاجت به بیان است....نقل قول:
(پاراگراف 4 رو بخون....لینک از Microsoft هست)کد:http://windowshelp.microsoft.com/windows/en-us/help/f59082f4-6385-4a61-ba7e-2de9625a780a1033.mspx
قربونت برم عزیزم خودت خسته نباشی :10:
The base scores currently range from 1 to 5.9. The Windows Experience Index is designed to accommodate advances in computer technology. As hardware speed and performance improves, higher base scores will be introduced. However, the standards for each level of the index stay the same. For example, a computer scored as a 2.8 will remain a 2.8 unless you decide to upgrade the computer's hardware.
ما با Microsoft [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاری نداریم آنچه اینجا گفته شده برای سیستم های معمولیه ما با سیستم های فوق حرفه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چه سالی میخواهند امتیاز پایه را برای یک سیستم استاندارد 5.9 در نظر بگیرند.خوب معلومه بعد از یه مدتی از این امتیاز کوچ میکنند به 9.9 ( فعلآ در این ورژن آخرین امتیاز به حساب میاد .) بعدش هم ورژن های جدید تر در ویندوز جدیدتر.
ضمنآ اساس این نمره دهی هم میدونید دیگه چیه.
من نمیتونم عکس upload کنم چرا؟!............................
ولی من شنیدم 99.99 هست بالاترینش:31:نقل قول:
اینم امتیاز نوت بوک من:
کد:http://s3.supload.com/free/Score2-20080830143008.jpg/view/
کد:http://s3.supload.com/free/Score-20080830143008.jpg/view/
من وقتی عکس upload میکنم اینجا خیلی کوچیک نمایش میده مجبور شدم لینک بذارم....
امتیازم خویه؟
اها...سیستم فوق حرفه ای هستی پس...باره اول میشنوم چه جالب....عجب ورژنی داری که کاری به Microsoft نداره و رو هوا بت نمره میده....لینک دانلودشو داری برام بفرست...نقل قول:
سیستمت رو میشه بنویسی;)
سیستم خوبی داری :46:نقل قول:
عجب دنیایی شده !!! مشخصات سیستمت چیه؟نقل قول:
اساس این نمره دهی (گفته خودت) چیه؟
اپس شاید این هم راست میگفته!!:46:نقل قول:
ولی amd 7600 حتی نمی تونه نمره 5.9 بگیره!!چه برسه...نقل قول:
اصلا شما واسه amd 7600 athlon x2 am2 یه سرچ بزن ببینم میتونی اصلا همچین چیزی پیدا کنی!!!!!!!!!!!!!!فکر نکنم وجود خارجی داشته باشه!!نقل قول:
دوما اصلا اون سیستمی که اوشون نوشتند فکر نکنم اصلا تو ایران به سادگی بتونی پیدا کنی...تازه پیدا کنی....8.5 از کجاش....نمدونم چرا بعضی ها میخوان اذیت کنن!!!!:46:
220 220 220
دوستان عزیز طبق آخرین اخبار از یک منبع آگاه (220 لیتری) بالاترین امتیازی که میده 220 هست:27::21::31:
cpu من phenom 9950 هست بهش 5.4 داده ولی مال یکی از دوستان 9750 بوده که بهش 5.9 داده.قضیه چیه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-پست اولت اضافی بود!نقل قول:
نوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- منبع اگاهت چیست؟
3-به خودت چه نمره ای داده؟
4-220 یعنی چه؟
5-تو هم راحتی!!!!!! سر کار می گذاری!!!!:5:
6-شوخی بسه یه کمی هم جدی باشید!
منظورت چیه؟ امکان های مختلفی دارهنقل قول:
همونطور که NewBoys گفت ربطی به عدد نداره...خیلی چیزا میتونه موثر باشه مثلا گرافیگ 7950 Geforce DDR3نقل قول:
از 8500 geforce قویتره ;)
سلامنقل قول:
ولی این دیگه از اون حرف ها بود ها!!!!
فعلا" که بیس اسکورش 5.9 هستش چه حرفه ای چه فوق حرفه ای!!!!
خوب لپ تاپ من 5.2 داره :
HP pavilion DV6650 Special Edition - Gaming series
AMD Turion X2 Dual - 2.4 GHZ
Ram 4 GB FSB800
HDD 250 GH sata7200rpm Hitachi+
Geforce 8600M GT - GDDR3 Gaming edition 1024MB total
..........
بچه ها گرافیک 8400 asus gs امتیاز 1 میگیره ، هم تو گرافیک ، هم گیم گرافیک
یعنی اینقدر ضعیفه این کارت ؟ :41:
نه نباید اینقدر ضعیف باشه که این نمره رو بگیره...احتمال زیاد درایئر منسبی براش نصب نکردینقل قول:
دوستان من وقتی که از منوی استارت توی سرچ تایپ می کنم System حدود 300 تا فایل و پوشه میاره حالا کدوم رو باید باز کنم؟
این نمره رو میشود تغییر داد خیلی راحت!!!!!!نقل قول:
بله میشه تغییرش داد ولی چه سود غیر از کلاس گذاشتن آن هم از نوع دروغینقل قول:
منظور ما بررسی نمرات و نوع سخت افزارهای بچه هاست والا دستکاری نمره که سودی نداره!!!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=248351&page=4
برو اینجانقل قول:
Control Panel\System and Maintenance\System
میتونی این کار رو هم بکونی روی computer کلیک راست کنی و properdies رو بزنی و روی rating کلیک کنی.
از دوستانی که لپ تاپ هم دارند خواهش دارم امتیاز لپتاپشون به همراه مشخصات لپ تاپ بذارند تا مقایسه کنیم.
لپ تاپ من inspiron 6400 dell هست که اوایل تابستون پارسال 750 تومن خریدم .
Ram : 1GB DDR2 533
Cpu: Intel 1.73 Core Due
VGA:Intel 945GM
HDD :80GB
امتیازش خوب نیست هرچند نسبت به قیمتش انتظاری هم نمیره . فعلا که کارمارو یکسال و اندی هست که راه انداخته و مشکلی هم نداشته.
شما هم لطف کنید مشخصات لپ تاپتون و تست ویستا رو بذارید.
ویستا کمترین نمره ای که به من میدهد 2.8 که مال گرافیکه گرافیکم 256 است اما وقتی ویندوز جدید نصب کردم و رفتم توی directx diagnostic یا همون dxdiag مقدار گرافیک من شده بود 891 mbآیا کسی میدونه چرا؟نقل قول:
من لب تاب ندارم اما نمره ای که به تو داده خوبه!!!!!!نقل قول:
اینم نمره سیستم ما!
ram:1GB
HDD:320
VGA:HD3650
CPU:intel 3.2
به کارت گرافیکت نمره خوبی داده . کارتت ATI هست درسته ؟ مثل اینکه تازه گرافیک رو عوضش کردی چون cpu ت و رمت امتیازش پایینه :46:نقل قول:
:27:از کجا فهمیدید؟نقل قول:
کارت گرافیکو 1 ماه عوض کردم ولی کل سیستم مال تیر پارسال:46:
خوب کاری کردی که عوض کردی:5: . یعنی به موقعش کارت گرافیکو عوض کردی . میتونی بگی برای کارت چقدر پول دادی ؟ مشخصات دقیقتر کارتت رو هم اگه تونستی بذار .:31:نقل قول: