راست می گی سامان؟!نقل قول:
سرعتش چطور بود؟؟؟
خوب بود یا بد؟ام ام اسش کار می کرد یا نه؟؟؟
اصلا 0919 واسه کدون شهره؟!
Printable View
راست می گی سامان؟!نقل قول:
سرعتش چطور بود؟؟؟
خوب بود یا بد؟ام ام اسش کار می کرد یا نه؟؟؟
اصلا 0919 واسه کدون شهره؟!
بابا این سرویس فعلا تو قزوین به صورت آزمایشی راه افتاده طبق خبرایی هم که رسیده با این کار ریده شده به کیفیت سیم کارتای همراه اول
آخه همراه اول رو چه به اینترنت بیا برو یه قل دو قلتو بازی کن
بعدم دوستانی که میگن 15 ریال گرون فکر کنم شما اصلا از اینترنت موبایل استفاده نکردین و اونو دارین با اینترنت دیال اپ یا adsl مقایسه میکنید تو موبایل مخصوصا با اپرا مینی حجم خیلی کمی تبادل میشه و قیمت خیلی مناسبه البته اگه مثل ایرانسل یه طرهایی بزارن که این مقدار کمتر بشه خوب بهتره
خوب چرا با دایال آپ مقایسه نکنیم ؟نقل قول:
مثل اینکه شما زیاد باهاش کار نکردی.
من در زمانهای اضطراری ایرانسل رو به کامپیوتر وصل میکنم و با اون میرم اینترنت.
با اینکه گزینه نشون دادن عکس ها رو غیر فعال میکنم و فقط تکست ها رو لود میکنم ،ولی بازم از لحاظ هزینه گرونه.
15ریال که وحشتناکه.
بابا اینجا ایران یعنی جایی که ............؟نقل قول:
:wac::wac:
ممنون از خبرت ، ولی ما آخرش نفهمیدیم وضعیت جی پی آر اس این همراه اول چطوره!!!نقل قول:
آخه قزوین چرا؟!
بعد اگه کیفیت سیم کارتای قزوین بد شده پس چرا جایی صداش درنیومد:41:؟؟؟
ضمن اینکه قیمت هر کیلوبایت هم لحظه به لحظه داره بالا پایین میشه...
بالاخره قیمت اصلیش چنده؟!
اقا این ارم جی پی ار اس یه ۲ یا ۳ روزه که از زیر انتن برداشته شده بعضی اوقات هم ۱ ساعت میاد و روش یه خط کشیده شده و میره!
گیگابایتی 15 ریال چطور؟نقل قول:
شما سرعت ماکس جی پی آر اس و حجم ترافیک شبکه رو مقایسه کن ، ببین میشه جی پی آر اس رو ارزون داد؟؟
قبول دارم کیلوبایتی 15 ریال بدون عکس هم خیلی گرونه
مقایسه کردیم این حجم ترافیک رو. چرا نمیشه ارزون داد؟؟؟
ایرانسل این همه که مفتی داد حالا هم 6 ماهه کیلوبایتی 1 ریال میده...
پس میشه ارزون داد. ولی باید بخوان که نمیخوان...
خب چرا میزنی؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل کی مفتی داد؟
اون اولش 2 ماه مفتی بود ، چون مشترکاش 10 درصد الان هم نبودند ، سرعت یکم خوب بود که البته خوبم نبود
3 ماه پاییز ، ما تو شهرستان داشتیم حسرت اینترنت مفتی رو می خوردیم و شما داشتین تو تهران حالشو میبردین
اینا رو شما بهش می گی ترافیک شبکه؟
اصلا من خودم دلم می خواد ارزون بده ، حتی ارزونتر از کیلوبایتی 1 ریال ، ولی نه دیگه مگابایتی 15 ریال
هر چند دوستمون احتمالا شوخی کرد
همین الانش هم که شده کیلوبایتی 5 ریال من مشکل اساسی دارم
فوق العاده اعتبارخوری داره
و همچنین شبکه همراه اول هم به هیچ وجه کشش کیلوبایتی 1 ریال رو هم نخواهد داشت
فکر کنم صفحه ارسال تنظیمات رو از تو سایتش برداشته.آخه با همون لینک قبلی که میرم پیغام خطا میده.
عزیزم سوء تفاهم نشه... کجا زدم ؟؟؟ :11:نقل قول:
من خودم از اول چشمم رو رو همه چی بسته بودم میگفتم ایرانسل عالیه و حرف نداره ولی هیچکس باور نکرد.
چون سیم کارتم دائمی بود ولی همه اعتباری داشتن.
چند وقت پیش داداشم یه ایرانسل خرید که بهش یه دونه اعتباری رایگان هم هدیه دادن.
من اون اعتباری رایگانه رو برداشتم واسه خودم و یه گوشی دیگه واسش خریدم و 2 تاش رو روشن کردم.
با کمال تعجب دیدم که اصلا این دوتا واسه خودشون 2 تا دنیای متفاوتن.
هرکی هم میگه نیست الکی میگه.
اعتباری های ایرانسل به درد لای جرز دیوار میخوره. واقعا میگم. چه تو تماس گرفتن. چه تو اس ام اس زدن.
اصلا سرعت کانکت شدن به اینترنتشون هم به کلی فرق داره.
بارها تو یهزمان با هر دو سیم کارت امتحان کردم اینو.
همون پاییز پارسال که اینترنت رایگان بود من هی تو همین فروم میگفتم بابا به خدا من سرعتم عالیه همه میگفتن نه.
اما من تا حالا با دائمی ایرانسلم نه پول اضافه دادم نه خدمات بد دریافت کردم.
یه شب حتی چند ساعت اعتباریه به کل آنتنش رفت ولی دائمیه پره پر بود.
چون اکثر ایرانسل دارا اعتبارین فکر میکنن کل این اپراتور مشکل داره.
ولی واقعا دائمیش عالیه و فقط داره از اعتباریا میدزده... :2:
ولي من با اعتباريم ، چند باري كه پنج شنبه و جمعه اومدم تهران ، سرعت عالي بود ولي شهر خودمون اصلا وصل نميشد
اينترنت همراه اول هم فكر نكنم اصلا اعتباري و دائميش فرق داشته باشه
مزخرف و مزخرف
اصلا شما ببین راه میفته که بخواد فرق کنه یا نکنه؟؟؟ !!! :دی
تهران هم همه جاش یه جور نیست. شما برو سمت غرب تهران اگه تونستی تحمل کنی...
اصلا هم شوخي نكردمنقل قول:
اصلا من خودم دلم می خواد ارزون بده ، حتی ارزونتر از کیلوبایتی 1 ریال ، ولی نه دیگه مگابایتی 15 ریال
هر چند دوستمون احتمالا شوخی کرد
قيمت هاي gprs كلا چه ايرانسل چه همراه اخر همه بالاست
باتشكر
اقا این ارم gprs ما رفته. مال شا هست هنوز ارمش ؟؟
بابا خوش به حالتون ، ما همون آرمشم نداریم...
فک کنم تا 6 ، 7 سال دیگه به ماها برسه!
باز شما تهرانی ها که خیلی خوشبحالتون میشه (اگه GPRS وصل بشه)!
ما مشهدی ها (شهرستانی ها) به این زودی ها طعم اینترنت رو روی سیمکارت های همراه آخر نمی چشیم .
ای .... یادم آمد که ایرانسل شبکشو از مشهد راه انداخت ما به دوستای تهرانی پز میدادیم ....
من یکی از دوستام تو مخابرات شهرمون گفت مخابرات انقدر سیم کارت داده و شبکه به شدت دچار مشکل و به زودی شاهد مشکلات دیگری هم خواهیم بود و جی پی ار اس هم فقط جنبه تزینی داره
به چی این همراه آخر شما امیدوارید
وقتی ایرانسل اینترنت داره میده ، اپراتور سوم هم تو راهه ، دیگه معقول نیست از اینترنت همراه آخر استفاده کرد ، اونم با این قیمت کذایی!!
راستی آنتن دهی همراه آخر که تو مشهد افتضاح (با کمی غلو) بود
هنوز همراه اول جي پي ار اس راه اندازه نشده و نخواهد شد دوست عزيزم
باتشكر
همراه اخر به هيچ عنوان به پاي ايرانسل نميرسه
حتي همراه اخر نتونسته بعد از 13 سال سرويس gprs را راه انداز ي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي ايرانسل در عرض كمترين زمان ممكن اين كار را كرد اگه بهش مجوز هم ميدادند الان خدمات نسل سوم تلفن همراه هم راه اندازي ميكنه
از جنبه انتن دهي ايرانسل خيلي بهتر از همراه اخر هست الان در شهركرد انقدر وضع انتن دهي همراه اخر بد هست كه همه به سوي ايرانسل هجوم اورده اند
واقعا پيش بيني ميشه انتن دهي ايرانسل تا سال اينده بسيار بسيار بهتر از همراه اخر باشه
واقعا من تعجب مي كنم چرا بعضي ها سيم كارت هاي گرانقيمت همراه اخر را مي خرند اونم همراه اخري كه امكاناتش بسيار كم هست و حتي براي صندوق پستي هم هزينه فعالسازي ميگيره در حاليكه در ايرانسل اصلا هزينه فعالسازي خدمات معني نميده و درستش هم اين است
به واقع هر انسان عاقلي ايرانسل را به عنوان خط اصلي انتخاب ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايرانسل هميشه حرف اول را ميزنه
مديرعامل شرکت مخابرات در حالي از آماده شدن مقدمات راه اندازي GPRS تلفن همراه در 5 ماهه آينده خبر داد که قرار بود اين سيستم تا پايان شهريور راه اندازي شود.
"صابر فيضي" در گفت وگو با برنا، با بيان اينکه ارائه خدمات GPRSبر روي تلفن همراه مستلزم آماده شدن نرم افزار مورد نياز است افزود: هم اکنون مراحل پاياني آماده شدن اين نرم افزار طي شده است.
وي با بيان اين که نرم افزار اين سرويس در تهران آماده شده است اظهارداشت: تنها کارهاي حقوقي نرم افزار GPRS براي ثبت باقي مانده است.
مدير عامل شرکت مخابرات اضافه کرد: تا پايان سال به طور قطع خدمات اينترنت بر روي تلفن همراه در تهران راه اندازي مي شود؛ ضمن اين که تا دو ماه آينده مراحل آزمايشي آن نيز طي مي شود.
وي ادامه داد: ارائه خدمات GPRS نيازمند به روز شدن شبکه است و بر اين اساس با راه اندازي اين سرويس در شبکه تلفن همراه اختلالاتي ايجاد خواهد شد.
از اول هم معلوم بود همراه آخر توان راه اندازی اینترنت نداره 5 دیگه باز یک بامبول دیگه در میاره و به تعویق میندازه
نقل قول:
مديرعامل شرکت مخابرات در حالي از آماده شدن مقدمات راه اندازي Gprs تلفن همراه در 5 ماهه آينده خبر داد که قرار بود اين سيستم تا پايان شهريور راه اندازي شود.
از اين قرارها دو سال هست كه بوده!!!!!!!
اپراتور سوم زودتر راه ميافته
اصلا همراه اول با اين قميتش كسي استقبال نخواهد كرد
مطمئنی به خاطر کیفیتشه؟ و نه چیز دیگه؟نقل قول:
الان در شهركرد انقدر وضع انتن دهي همراه اخر بد هست كه همه به سوي ايرانسل هجوم اورده ان
نظر شخصی خودت رو برای دیگران به کار نبر.(معنی انسان عاقل هم فهمیدیم)نقل قول:
به واقع هر انسان عاقلي ايرانسل را به عنوان خط اصلي انتخاب ميكنه
اگه اینجوره منم میگم اینجا همه ایرانسل رو مسخره میکنند و اونهایی که میخوان شماره ایرانسلشون رو به بقیه بدند 20 تا رنگ عوض میکنند.
از 2 روز پیش که اخبار گفت کارت شارژ 5 هزار تومانی همراه اول هم قراره بیاد تعداد مشتریامون که برای خرید سیمکارت همراه اول میان 6-5 برابر شده.نقل قول:
اصلا همراه اول با اين قميتش كسي استقبال نخواهد كرد
همراه آخر از لحاظ كيفيت به گرد پاي ايرانسل نخواهد رسيدنقل قول:
ديگه فكر ميكنم جي پي آر اس همراه آخر نشون داد كه از لحاظ كيفيت در چه سطحي هست
ايرانسل تنها مشكلي كه الان داره(در مورد اعتباري) نرم افزاريه
شايد حرف شما براي پارسال درست بوده باشه ولي الان ايرانسل ديگه جا افتاده
شايدم شهر شما اينطوريه!
ايرانسل داره بعد از گذشت فقط 2 سال از فعاليتش ، حرف از پيش شماره 937 ميزنه
اصلا یه مدتیه من خودمم مشکل ارسال پیام کوتاه رو دارم ، اصلا به طرف مقابل نمی رسه...نقل قول:
اگه هم برسه خیلی دیره!به خاطر همین مجبور می شم باهاش تلفنی صحبت کنم!
دیگه واقعا آدم می مونه چی بگه!!!نقل قول:
5 ماه که سهله من به 5 سال دیگه هم امید ندارم...
حداقل توو شهر خودمون!
بالاخره آخرین هزینه ی اتصال به اینترنت همراه اول چقدر شد؟!
14.8 یا بیشتر؟!؟!؟!
ام ام اس چطور؟هنوز همون 100 تومنه؟یا تغییر کرد؟؟؟
وضعیت ثبت نام جی پی آر اس تهران به کجا رسید؟اصلا استقبال شد؟!
صاف مستقیم بخوره تو سرشون با این خدمات گندشون!
واقعا این (همراه آخر ) شورش رو درآورده .:21::21: ما که هیچ خیری از دولت ندیدم بازم ایرانسل که خصوصی هستش ...
با این همه پولی که از ملت بدبخت به جیب زده هنوز Gprs و Mms رو فعال نکرده . واقعا کسی نیست چیزی به اینها بگه :13:. بعد میان و دم از عدالت و ... میزنن. حتی تو افغانستان هم که جنگ زده هستش سیمکارت ملیشون یه چیزی حدود 90 هزارتومنه . این درحالیست که هنوز همراه آخر داره سیمکارتهاش رو با قیمت 150 تومن واگذر میکنه و رندهاش رو هم سوا کرده و هرکدوم رو به قیمت پایه 20 تا 40 میلیون به مزایده گذاشته :13: واقعا اینا شرم نمیکنن .بذار حداقل اینجا این موضوع رو مطرح کنم تا فکر نکنن که مردم چیزی نمیفهمن.:13: اس ام اس رو هم که به بهانه ی ترویج زبان فارسی گرون کردن:13:
دیگه واقعا حیرون موندم از کارهای دولت .
منظورت از کیفیت چیه؟نقل قول:
طرحهای رنگیشه یا تبلیغاتش؟یا کیفیت صدای اپراتورش که میگه در حال حاضر .........
حالا این مشکل نرم افزاریه ایرانسل چی هست؟
مثل ریگ سیمکارت پخش کردن هنر نمیخواد .همراه اول هم تو یک دوره که یکسال طول کشید بیشتر از 10 میلیون شماره بیرون داد.
فکر میکنی چقدر از سیمکارتهای ایرانسل فعال هستند.فقط اینو بگم دفعه قبل که سیمکارتهاش جایزه داشت(وقتی 30 تومن بود)هزاران شماره در پست موندش و باطل شد.الان خیلیها به جای کارت تلفن یک سیمکارت ایرانسل میخرند و به جای اینکه برند یکساعت جلوی باجه معطل بشند با موبایل حرف مینند.
GPRS چه ربطی به عدالت داره.شما با دولت مشکل داری میای به اپراتور دولتی گیر میدی.نقل قول:
حالا ارضا شدی؟
به دوست قبلی هم گفتند جمع نبند.دلیلی نمیشه که شما یک چیز رو قبول داشته باشی و کس دیگه که اون رو قبول نداشته باشه نفهم جلوه بدی.
دوست عزيز ملاك شما از كيفيت چيه؟
كيفيت يعني يه آنتن كامل كه اگه 1 درصدش كم بشه ، ديگه نتوني باهاش كاري كني؟
يا بعضي مواقع مسيجت فردا برسه؟
بخش مركز تماس ايرانسل هم جديدا بعد از چند ثانيه وصل ميشه به اپراتور
كاري به گذشته ندارم ولي الان ميتونم بگم عالي شده
از نظر آنتن دهي هم كه خيلي خوب شده
كيفيت همراه آخر تو بعضي از شهرا افتضاحه
اصلا چرا بايد سيمكارت گرون داده بشه ، تا ما بگيم كيفيت داره؟
اصلا يه حلبي مگه چه ارزشي داره؟
مقايسه اپراتور دولتي و خصوصي هم به هيچ وجه درست نيست
اپراتور دولتي قدرت داره و ميتونه هر غلطي خواست بكنه (مثل قطع كردن ام ام اس)
اينو اسمشو ميشه گذاشت رقابت؟
با سيمكارت دولتي ، اگه بخواي خودتو سرگرم كني ، بايد بشيني گردو باهاش بشكني
يه سوال:
شما از چند سال پيش تا حالا چه تغييري توي خطتون احساس كرديد؟
اصلا وقتيكه وزير مياد ميگه آنتناي ما براي 10 سال پيشه و قابليت ارتقا و ظرفيت سازي جي پي آر اس رو ندارن ، ديگه نميشه در رابطه با كيفيتش صحبت كرد
در ضمن مگه همراه آخر كم تبليغات ميكنه ، اونم تبليغاتي واقعا پوچ ، كه نصفش خراب كردن ايرانسله ، نصف ديگش هم تبليغ مزيتهاي اجتماعي پيامك!!
آخه كدوم اپراتوري مياد روي اس ام اس تبليغ ميكنه؟
واقعا هيچي براي تبليغ نداره!!
ايرانسل آرزوي سيمكارتو براي خيليا برآورده كرد
مگه چه اشكالي داره؟
بر فرض هم كه خطهاي هديش و بعضي خطهاش فعال نباشه ، بازم توي 2 سال به نظر من خوبه
حتما انتظار دارين كه خطهاي دائمي و حتي اعتباري همراه آخر كه اين همه پول از مردم ميكشه ، بمونه؟
نظر مردم عادي به هيچ وجه تو اين مورد براي من شرط نيست
مردمي كه از يه آنتن فول و خدمات پيامك و كد 091 ذوق زده ميشن!
اين حرفا براي يه سال پيشه و الان ايرانسل به خوبي جا افتاده
ولي به هر حال نظر شماست و قابل احترام!!
درست نیست این مطلب رو اینجا مطرح کنم ولی مثل اینکه شما یه کاره ای هستی که بهت اینقدر برخورده :5:نقل قول:
ببین عزیز من خودم چند ساله که همراه اول دارم ولی دلیل نمیشه بیخودی ازش حمایت کنم اپراتوری که به کاربرش خدمات ارزش افزوده نمیده باید بره بوق بزنه.:5:
پس فکر کردی عدالت به چی میگن ؟ عدالت این هست که یه اپراتور دولتی بیاد یه سیمکارت رو که رند هستش 40 ملیون به مزایده بزاره و یه کاربر مایه دار بره اون رو بخره و یه شماره ی غیر رند رو با همون قیمت 150 تومن بده دست مردم ؟ تو کدوم کشور یه سازمان دولتی همچین کاری رو میکنه؟
میگن دروغ گو کم حافظه هست ... یه کم به اون مغزت فشار بیار نترس طوری نمیشه ... بنده خدا اینی که گفتی که مزیته ایرانسله نه عیبش ... یعنی اینقدر ایرانسل کار دریافت سیم کارت رو راحت و ارزون کرده که دیگه حتی به قول خودت نیاز به تلفن عمومی بیرون هم نیست ... همه علاوه بر سایر امکاناتش دیگه مثل یه تلفن عمومی همراه ازش استفاده میکنند... مگه تو قاموس شما تلفن موبایل واسه کار دیگه ایی غیر از ارتباط تلفنی استفاده میشه ... البته شما مغازه دارا بایدم این حرف رو بزنید ... چون جلوی اون بنداز بنداز فروان به خلق ا... گرفته شد با اومدن ایرانسل ... البته شما راه های دیگه ایی هم بلدین ... تو اون تاپیک هم گفتم .... یه خط بیخود 34 تومنی رو بیشتر از 80 شماره های معمولی و بیخود رو با هزار ناز و عشوه مینداختین به مردم ... بده حالا همه میتونن راحت بدون دردسر سیم کارت بگیرن ... حالا خوبه دیگه دست و پا زدن ها و تقلید های تابلوی همراه اول فراموش نمیشه ... تا قبل از اومدن ایرانسل همراه آخر حتی حاضر نبود یه سایت حتی اگر به صورت سمبلیک واسه به قول خودش 22 میلیون مشترک بزنه ... این یعنی آدم حساب نکردن مشتری... تو دنیایی که دیگه بغالی هم جدیدا سایت داره ... آره واسه امثال تو همراه آخر بهترهنقل قول:
دوستان عزيز لطفا" رعايت كنين و از موضوع اصلي خارج نشين .
ممنون .
ضمن تایید صحبت های مهدی جان باید بگم واقعا تبلیغات همراه اول پوچ و بی ارزشه...نقل قول:
مثلا چی!
مثلا توو ماه رمضان نشون می ده :
"آقا جون پسر فلان کس پیامک داده عذرخواهی کرده"
بعد آقاجونش می گه :
"خب تو هم برو دعوتشون کن به افطار..."
پسره :
"تا برم و بیام صبح میشه!"
بعد پدرش می گه :
"خب تو هم بهش پیامک بزن!!!"
----------
آخه دیگه اس ام اس هم تبلیغ میخواد؟!اونم به این سبک و سیاق؟؟؟
دیگه تبلیغ از این مضهک تر هم داریم؟!
من خودم در حال حاضر از همراه اول استفاده می کنم نه ایرانسل ولی هروقت زنگ زدم به ایرانسل پسرخالم مشکلی نبوده و راحت باهاش تماس گرفتم...
آخه بدبختی اینه که همون پیامکشون هم درست حسابی نیست.
توی اون تبلیغ میدونی باید پسره چی بگه؟
باید بگه تا پیامک من برسه به دست طرف که 2 روز گذشته !!!!!!
واقعا هم همینه...
تازه قیمتشم کردن 23 تومن بهش هم مینازن...
همینجوری داشتم این تاپیکو می خوندم که اینو دیدم، نمی دونم چرا ولی :laughing::laughing:.نقل قول:
دوباره همراه اول یه تبلیغ دیگه گذاشت...
این دفعه فقط عید رو تبریک می گه!
همین!!!
راجع به هیچی هم حرفی نزد...
باز خوبه ایرانسل حداقل واسه اینجور مناسبتا یه جور جشنواره ای چیزی راه می ندازه!
خدائیش اگه ام ام اسش هم کار می کرد قطعا از همون ایرانسل استفاده می کردم...
ام ام اسش رو هم اگه بذارن کار میکنه.
ولی واسه یه مجوز کوفتی که قرار بود 3 ماهه داده بشه یک سال و نیمه که مردم بدبخت سر کارن.
اون 3 ماه واسه این بود که قرار بود همراه آخر تو اون 3 ماه ام ام اس بده ولی نداد.
واسه همین هم تا الان عقب افتاده...