کسی هست که کنکور پزشکی آزاد 89 قبول شده باشه (تو رشته های دندان پزشکی داروسازی و پزشکی)
اگه کسی هست درصدها تراز کلی شهر و رشته قبولی رو برام بنویسه.
خیلی ممنون.
کسی نیست جواب مارو بده؟
Printable View
کسی هست که کنکور پزشکی آزاد 89 قبول شده باشه (تو رشته های دندان پزشکی داروسازی و پزشکی)
اگه کسی هست درصدها تراز کلی شهر و رشته قبولی رو برام بنویسه.
خیلی ممنون.
کسی نیست جواب مارو بده؟
سلام خدمت دوستان. ازتون خواهش میکنم بهم جواب بدین .من کاردانی الکترونیک آزاد گرفتم بعدشم لیسانس الکترونیک الان28 سالمه کار هم دارم از بچگی عاشق پزشکی بودم به خاطر پدرم مجبور شدم فنی بخونم البته هنرستانی بودم ولی میخوام کنکور پزشکی سال آینده شرکت کنم آیا میتونم با مدرک کاردانیم در کنکور تجربی شرکت کنم؟
سلام بچه ها من رمز خریدم ولی دفترچه نداشتن میشه یکی دفترچه تجربی پزشکی رو به صورت pdf بزاره برام ممنون:40:
کسی نیست جواب بده خیلی ضروریه:41:نقل قول:
سلام بچه ها من رمز خریدم ولی دفترچه نداشتن میشه یکی دفترچه تجربی پزشکی رو به صورت pdf بزاره برام ممنون
ممنون پیدا کردم دیگه لازم نیست:8:نقل قول:
کسی نیست جواب بده خیلی ضروریه
سلام دوستان تراز رشته های مامایی پرستاری تهران علوم پزشکی ورامین و کرج چند؟؟؟؟
کسی نتونست تراز مارو پیدا کنه؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان تراز رشته های مامایی پرستاری تهران علوم پزشکی ورامین و کرج چند؟؟؟؟
عمو یه سر بزن اینجانقل قول:
کد:http://azmoon.gaj.ir/file/taraz/7.pdf
سلام دوستان گفتم یک چند تا آدرس خوب در مورد منابع درسی رشته پزشکی - دندانپزشکی - داروسازی شاید به درد دوستان بخوره
آدرس مطالب از سایت معاونت اموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران هست که خیلی خوب درس های مربوطه رو توضیح داده
برنامه درسي و سرفصل دروس رشته پزشكي عمومي (قسمت اول)
education.tums.ac.ir/content/?contentID=102
رنامه درسي و سرفصل دروس رشته پزشكي عمومي (قسمت دوم)
education.tums.ac.ir/content/?contentID=103
برنامه درسي و سرفصل دروس رشته دندانپزشكي عمومي
education.tums.ac.ir/content/?contentID=105
برنامه درسي رشته داروسازي عمومي - قسمت اول
education.tums.ac.ir/content/?contentID=106
برنامه درسي رشته داروسازي عمومي - قسمت دوم
education.tums.ac.ir/content/?contentID=107
تعداد رشته هایی که توضیح داده زیاد هست برای دیدن بقیه میتونید به ادرس زیر مراجعه کنید
education.tums.ac.ir/content/?contentID=104
کجا میشه رفت پزشکی خوند ارزون و ایران قبول کنه؟
دوستان من دانشجوي كارشناسي شيمي هستم-ورودي 89-
ديپلم تجربي هم دارم.
ميخواستم بدونم ميتونم تغيير رشته بدم برم پزشكي بخونم؟
يعني راهي هست كه من پا شم برم پي پزشك شدن؟
هر راهي كه ميشناسيد بهم بگيد آخرش اوني كه به شرايطم ميخوره انتخاب ميكنم ديگه.
مثلن ميشه دوباره كنكور بدم؟
ميشه تو دانشگاه تغيير رشته بدم؟
يا چي؟
اشتباهی.........
این طرح رو کی می خوان بردارن؟
سلام می خواستم بدونم کسی که معافیت پزشکی برا بیماری دیابت نوع 1 داره میتونه در رشته ی پزشکی تحصیل کنه؟
سلام.پزشکی هسته ای جدا از پزشکیه یا اینکه یکی از گرایشات تخصصیشه؟
منظورم اینه که اول باید پزشکی بخونی بعد واسه تخصص این رشته رو قبول شی یا بعد کنکور میتونی این رشته رو انتخاب کنی؟
نه عزیزم،پزشکی هسته ای دکترای تخصصی هست یا فلوشیپ بالاخره باید بعد از گرفتن مدرک پزشکی عمومی باید اونو بخونی و رشته ای منفرد نیست.نقل قول:
به نام خدا
سلام امروز از طرف دانشگاه بقیت الله با من تماس گرفتن و فکر کنم منو پذیرفته بودن از لحاظ شرایط کنکور ولی من رتبم 536 منطقه 1 شده ساکن مشهدم نمیدونم ارزش داره برم یا نه لطفا دوستان منو راهنمایی کنند و مزایا و نقاط ضعف این دانشگاه رو به من بگن
با تشکر
بردارن ؟ مرد مومن میخوان طرح رو افزایش بدن ! کحا برش دارن /؟؟نقل قول:
تازه الان کسایی هم که متخصص میشن تعهد 8 الی 12 سال طرح اضافه رو هم دادن
یکی از تخصص ها هستنقل قول:
به دانشگاه های درست و حسابی فکر کنیننقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من.
شرایط و ویژگی های اون رو بخونید تا اگاه بشید از شرایطش.
فکر میکنم برای این رشته نیاز به بسیجی فعال هم باشد برای پذیرش.
بچه ها کسی میتونه بعد از گزروندن 7سال عمومی به یه دلیلی از گزروندن طرح معاف بشه ؟ مثلا طرف مشکل پزشکی داشته باشه
در حالت عادی هیچ راهی برای دور زدن طرح نیست مگه این که بری خدمت سربازی ( برای آقایون ) . با مشکل پزشکی که نه ولی با کارت بسیج و ... میشه طرح رو دور زد . اگه مشکل پزشکی شدید ( مثلا افسردگی شدید و سرطان و برخی معلولیت ها و ... داشته باشی که اصلا بهت پروانه پزشکی نمیدن و اگه دانشجو هم باشی اخراجت میکنن )نقل قول:
این نکته رو هم عرض کنم که حتی آقایونی که از خدمت سربازی معافیت ( هر نوع ) دارن و حتی کسایی که قبلا سربازی رفتن هم باید به طرح نیروی انسانی اعزام بشن .
طرح نیروی انسانی دوره پزشکی عمومی هم قراره مثل دوره تخصص افزایش پیدا کنه :)
عمو محسن یه سوال دارم الان من کارت معافیت پزشکی (دبابت) دارم البته 19 سالمه ها .میخوام بدونم من برم پزشکی بخونم می تونم این طرح رو بگذرونم که بهم پروانه پزشکی بدن یعنی مشکلی پیش نمیاره برا تحصیل پزشکی
ahzo فکر نمیکنم برای شما مشکل خاصی وجود داشته باشد الان با خیال راحت فقط تمام تلاشت رو برای موفقیت انجام بده اگر همچین موردی بود در دفترچه کنکور اعلام میکردند وقتی اعلام نشده یعنی مشکلی نیست در ضمن از الان زیاد به این موارد فکر نکن چون از کار اصلی یعنی درس خواندن می مانی
پس با خیال راحت فقط وفقط تمام نیروی خودت رو برای درس خواندن صرف کن موفق باشی
کسی میدونه چجوری میشه رفت خارج پزشکی خوند بدون امتحان و اینا مثل کنکور خودمون؟
gozine2
خیلی دانشگاهای خارج کشور هستن که الان راحت پذیرش پزشکی میدن . البته باید فکر هزینه بالا و مکان و دوری اینا هم باشی .
و اینکه اگر بخوای برگردی ایران مورد تایید وزارت علوم باشه . مثل ترکیه و آذربایجان و آلمان و ... اگه هم که نه ، کانادا گزینه خوبیه
آذربایجان به هیچ وجه تایید نیست و برای ترکیه هم شرایط سختی مثل کنکور وجود دارهنقل قول:
ترکیه و آذربایجان
دانشکده پزشکی آذربایجان توی باکو ، مورد تایید وزارت علوم هست و حتی بعد از علوم پایه ، دانشجو با دادن یه امتحان در صورت قبولی می تونه برگرده ایران . از دوستای نزدیکم هستن که اونجا تحصیل کردن و الان دارن ادامه شو اینجا می خونن .
اگر شما دوستتون تو آذربایجانه من دوتا داداشم اونجان . پس خواهشا خوب تحقیق کنید بعد بگید.نقل قول:
این شرایطی که شما میگید برای ورودی های 2009 هستش یعنی هرکسی بعد2009 بره اونجا واسه تحصیل مدرکش تو ایران مورد قبول نیست:ohno:
درضمن اینم محاله که کسی بعد از خوندن علوم پایه با یه آزمون به قول شما بتونه بیاد اینجا ادامه تحصیل بده. وگرنه ملت کرور کرور میپریدن اونور آب بعد دو سه سال میومدن تو بهترین دانشگاه ایران ادامه تحصیل میدادن
فکر میکنم منظور شما آزمون جایابی هست که سال آخر تحصیل دوره عمومی هست و بین دانشجویان مشغول به تحصیل تو خارج کشور که میخان در داخل ادامه تحصیل بدن برگزار میشه و خیلی محدود پزیرش میکنن:19:
دوستان جند تا سوال داشتم:
1.اینکه الان وضعیت استریت شدن چجوری؟چند درصد
2.متاهل بودن واسه دوره دستیاری و همینطور طرح و سربازی تفاوتی ایجاد میکنه؟
3.شرایط عمومی بورسیه شدن در دانشگاه های خارج کشور برای ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی چگونه هست؟
واسه طرح ( که اگه برین نیازی به سربازی نیست و بلعکس ) متاهل بودن تاثیرش اینه که اگه درخواست بدین میافتین توی شهر خودتون توی بیمارستان دولتی یا یه روستای نزدیک شهرخودتون کار میکنین 2 سالنقل قول:
وضعیت استریت شدن نمیدونم چیه میشه دقیقتر توضیح بدین ؟ من کلیدر زمینه پزشکی تحقیق کردم ولی نمیدونم استریت شدن یعنی چی
وزارت بهداشت که در حال حاضر بورسیه نمیکنه ولی ارتش و دانشگاه بقیه الله قبلنا بورسیه میکردن میفرستادن خارج .
کلا برای ادامه تحصیل اصلا به داخل کشور فکر نکنین بهتره در اروپا ادامه تحصیل داد . در داخل کشور بعد از متخصص شدن هم بین 8 الی 18 سال ( بسته به نوع رشتتون ) شما رو خواهند فرستاد به مناطق محروم برای طرح. ( این قانون از سال 90 شروع شده ) بعد از اون هم اجازه برگشتن و طبابت در شهر خودتون رو هم به راحتی بهتون نمیدن
دقیقا درسته.پسر داییم خدمت سربازیش را رفته بود. بعد خدمت دارو سازی قبول شد و بعد از فارغ التحصیلی 2سال طرح هم رفت.اول آخرش باید طرح ر برید.نقل قول:
دوستان یه سوال
میزان درآمد یک جراح متخصص قلب برای مثال در ایران که از دانشگاه های بسیار خوبی نظیر تهران فارغ التحصیل شده باشه چطور هستش؟منظورم اینه که بعد از طرحشون و وقتی هنوز شروع به کاری نکردن در کلان شهری مثل تهران و صرفا در اون شهر و به انتخاب خودشون برای اولین بار شروع به کار میکنن چطوره؟و بعد از کجا باید شروع به کار کنن؟آیا بیمارستان های خیلی خوب چنین پزشکی(که در دانشگاه هم از بهترینا بوده) رو قبول میکنن؟و چحور عمل هایی رو بهشون میدن؟(سطح پایین تر در ابتدا؟)و در کل درآمد این شخص چطور خواهد بود؟(صرف نظر از مطب چون فکر نکنم در ابتدا مطب بگیره چون سابقه کار چندانی نداره این شخص.)
برای کسی میخوام این جوابارو.
دوست عزیز حراج و متخصص قلب خیلی فرق میکنن ؛ البته معلومه که شما جراح قلب منظورتون بودنقل قول:
میزان درآمد جراح قلب بستگی به محل کارش از 10 تومن تا 200-300 تومن در ماه متغیره . بستگی به سابقه و اعتبار داره . دانشگاه هم زیاد تاثیرگزار نیست ؛ کلا دانشگاه هایی که تخصص جراحی قلب رو ر ایران دارن فک کنم 4-5 تا بیشتر نباشن و زیاد فرقی نمیکنه از کدومشون فارغ التحصیل شده باشه طرف .
برای اینکه در بیمارستان دولتی بخواد کسی جراحی کنه یا باید از طرف وزارت بهداشت حکم ماموریت داشته باشه یا عضو هیئت علمی دانشگاه اون شهر باشه . در بیمارستان دولتی هزینه جراحی ها خیلی پایین هست و البته پزشکان هم حق دارن برای هر جراحی چیزی در حدود نصف هزینه اون در بیمارستان خصوصی ؛از مریض ها زیرمیزی دریافت کنن .نقل قول:
منظورم اینه که بعد از طرحشون و وقتی هنوز شروع به کاری نکردن در کلان شهری مثل تهران و صرفا در اون شهر و به انتخاب خودشون برای اولین بار شروع به کار میکنن چطوره؟
در بیمارستان خصوصی هم جراح رو استخدام نمیکنن ؛ طرف باید سرمایه داشته باشه و در هزینه های بیمارستان مشارکت کنه و خودش سهامدار بیمارستان بشه تا مسئولیت همه کارهایی که میکنه به عهده خودش باشه . وقتی سهامدار شد ( شاید تا صد ملیون تومن سرمایه براش لازم باشه ) اونوقت میشه رئیس بخش و بعد از اون میتونه توی بیمارستان یا توی مطب بیمار ها رو برای جراحی در بیمارستان راهنمایی کنه .
در شهرستان ها که هر بیمارستان از هر جراح فقط یه دونه داره معمولا ؛ اگه بیشتر داشته باشه هم خودشون یه جوری با هم کنار میان .نقل قول:
آیا بیمارستان های خیلی خوب چنین پزشکی(که در دانشگاه هم از بهترینا بوده) رو قبول میکنن؟و چحور عمل هایی رو بهشون میدن؟(سطح پایین تر در ابتدا؟)
اتفاقا همه جراح ها برای ارتباط با مریض ها و همراهاشون ملزم به داشتن مطب هستن . مریض ها برای جراحیشون به مطب مراجعه میکنن و اونجا حساب کتاب میکنن و بعدا نوع بیمارستان بای جراحی مشخص میشه .
کلا در مورد نحوه وارد شدن به بیمارستان ها ؛ سرمایه خوب یا معادلش رابط ها و حمایت کننده های خوب در جامعه پزشکی لازمه . نه سابقه و فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های خوب .
بچه ها کدوم شهر تو آزاد قبول شدنش از همه راحت تره ؟ نیمه شمالی کشور
خوب اون 10 تومن الی 300-400 تومن از کجا میاد دوست عزیز؟یعنی تازه که مدرک تخصص قلبشو گرفته و طرحو گذرونده از کجا میتونه 10 تومن ماهی دربیاره؟نقل قول:
بعد از 20 25 سالی که این کارا رو کرد و طرحم گذروند دیگه با سیستم پزشکی حسابی آشنا شده در میاره
نقل قول:
فرقی نمیکنه مدرکش رو تازه گرفته باشه یا با تجربه باشه مهم اینه که حق داره برای مطب پروانه داشته باشه و توی بیمارستان ها کار کنه .
پزشکی رو بیخیال بشید،نیاید،توصیه اکید همه ما بچه های پزشکی
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
استریت شدن از این قراره که درصدی از ورودی پزشکی یک دانشگاه در پایان دوران تحصیل میتونن مستقیم و بدون گذروندن دوره طرح خدمت انسانی برای رفتن به دوره تخصص(رزیدنتی)اقدام کنه،قبلا فکر کنم 1% اول ورودی دانشگاه این امتیاز رو داشتن،جدیدا شنیدم شده 5%،مثلا اگه یه دانشگاه 100تا دانشجو ورودی بگیره،اخر 5 نفر اولش میتونن از این امتیاز استفاده کنننقل قول:
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
دوره طرح نیرو انسانی هم میخواد بشه 4 سال
من یه چیزی رو متوجه نمیشم این گذروندن طرح غیر از اینکه تو منطقه محروم هست (که البته یه سری مزایای زیادی به نظر من داره) چه اشکال بزرگ دیگه ای داره؟ باید بدون گرفتن حق ویزیت تو مناطق محروم کار کرد؟!!! یعنی بر اساس این چیزی که اینجا دارین میگین باید 8 تا 18 سال برای تخصص و 4 سال هم برای عمومی به صورت مجانی کار کرد؟!!
یعنی براساس این چیزی که در این تاپیک من با نگاه اجمالی متوجه شدم 4+8 تا 18 یعنی بین 12 تا 22 سال!! یک دکتر متخصص بعد از قارع التحصیل شدن باید بره طرح؟ خوب با این حساب که دیگه بعدش بازنشسته شده!!
من یه چیزی رو متوجه نمیشم این گذروندن طرح غیر از اینکه تو منطقه محروم هست (که البته یه سری مزایای زیادی به نظر من داره) چه اشکال بزرگ دیگه ای داره؟ باید بدون گرفتن حق ویزیت تو مناطق محروم کار کرد؟!!! یعنی بر اساس این چیزی که اینجا دارین میگین باید 8 تا 18 سال برای تخصص و 4 سال هم برای عمومی به صورت مجانی کار کرد؟!!
یعنی براساس این چیزی که در این تاپیک من با نگاه اجمالی متوجه شدم 4+8 تا 18 یعنی بین 12 تا 22 سال!! یک دکتر متخصص بعد از قارع التحصیل شدن باید بره طرح؟ خوب با این حساب که دیگه بعدش بازنشسته شده!!