هیچم اینطور نیست
گذاشتن یک لنز معمولی روی گوشی های موبایل و گرفتن این همه پول از مشتری آیا ظلم نیست
همین igou الکی روش 12 مگا پیکسل میزنند
و یا همین دبیلو 902 در حد 5 عکس نمیگیره
Printable View
هیچم اینطور نیست
گذاشتن یک لنز معمولی روی گوشی های موبایل و گرفتن این همه پول از مشتری آیا ظلم نیست
همین igou الکی روش 12 مگا پیکسل میزنند
و یا همین دبیلو 902 در حد 5 عکس نمیگیره
تو چرا رنگ عوض می کنی.یادت نیست قبلا می گفتی گوشی فقط W960!!نقل قول:
فکر کنم امضات هم همین گوشی بود.
دلیل نداره تو که از یک گوشی خوشت اومد بقیه هم خوششون بیاد.
موفق باشید:11:
سلام دوستان...میخواستم بدونم الان تو بازار قیمتش چنده؟w902
قیمت گوشی به 295 رسیده قیمت امروز 88/2/24
این عکس با کا 850 گرفته شده در هوای ابری البته گوشی حک شده است:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه سوال از اونايي كه w902 دارن .
كيفيت عكس و كيفيت موزيك پلير در چه حديه ؟؟؟؟( البته موزيك با هدفون )
حتما اونايي كه اين گوشي رو دارن جواب بدن براي خريد ميخوام . ممنون ميشم .
نقل قول:
تعریفی نداره
پیشنهاد نمی کنم بخری
مخصوصاً دوربینش که نسبت به 5 مگا پیکسلی های نوکیا خیلی مزخرفه
همین
w960 صداش از دبیلو 902 بهتره
الان میگن صدای دبیلو 595 خوبه در حد دبیلو 810
آدم پولش رو دور بریزه بهتره. یکی از دوستام داره وقتی دیدم و با N95 خودم مقایسه کردم، تازه فهمیدم که واقعاً سونی اریکسون گوشی زدن بلد نیست.
GPS که نداره. واریلس که نداره. سیستم عامل که نداره. صدا که نداره.
نمی دونم این همه پول برای چی؟
به نظر من هر کسی این گوشی رو بخره واقعاً حماقت کرده. شما کافیه امکانات این گوشی رو با یه گوشی نوکیا در همین قیمت مقایسه کنین. تازه معمولاً همه میگن گوشی های نوکیا گرونتره.
وقتی فیلم برداری این گوشی رو دیدم یاد N73 افتادم که گوشی قبلیم بود.
حتماً میگین چرا داری توهین می کنی و از این جور حرفها
شما همین الان برین فیلم برداری n95 رو با این گوشی مقایسه کنین، کیفیت فیلم برداری w902 دقیقاً نصف کیفیت N95 هستیش و در حد افتضاء. باید واقع بین بود و الکی حرف نزد. من که دارم این حرفها رو میزنم با مدرک میگم.
درسته دبلیو 902 با این قیمت اصلا نمی ارزه نهایتا 200 بیارزه اونم به خاطر سبکی و والکمن بودنش:8:
نقل قول:
حالا چرا دعوا داری؟!! :11:
خوب حماقت کردیم ..
جوونی کردیم ..
فک کردیم اینهم مثل خدا بیامرز W810 آدمه ..
حالا هم مثل .. پشیمونیم دیگه ..
قول میدم بزودی برم N97 بخرم :10:
دیگه هم هرگز به سونی اریکسون بر نمی گردم ..
آبجیمون رفته بود گوشی N85 خریده بود. هر دو تامون از یه منظره عکس انداختیم و توی کامپیوتر مقایسه کردیم .. آبرو و حیثیت سونیاریکسون رفت به باد فنا ..
واکمنش هم که چیزی بیشتر از همون پلیر نوکیا نداشت ..
خودم هم موندم واسه چی رفتم چهارصد تومن پول بی زبون رو گذاشتم روی این آیینه دق ..
از 650 تومن روز اول ورود ، حالا رسیده به 250 تومن !!!
به این هم میشه گفت گوشت کوب؟
.
دوست من عاقبت بد موقع خریدن گوشی همینه . اگه شما یه خورده صبر میکردین بعد میخریدین اینطوری نمیشد . شاید فریمویر گوشیتون خیلی قدیمیه . منم k850 دارم ولی حاضرم سر گوشیم شرط ببندم که عکسش خیل بهتر از n95 خدابیامرزه . رفیق منم n85 داشت ولی اصلا خوب عکس نمیگرفت . یه چیز دیگه اینکه عکس های نوکیا از نظر رنگ هیچ شباهتی به خود سوژه نداره و خیلی پررنگش میکنه . اگه درست گوشیتونو تنظیم میکردی جلو n85 کم نمیووردی . در مورد قیمتش هم الان گوشیهای بازار همینطوره. مثلا n79 هم که دوسه ماه بعد از w902 اومد الان 290 تومنه .نقل قول:
فریمور گوشی رو هم آپدیت کردم ولی فرقی نکرد ..نقل قول:
در مورد رنگ درست میگی .. نوکیا عکس ها رو مثل آب نبات خوشمزه میکنه با اون رنگ آمیزی اغراق آمیز و غیر واقعی .. خیلی نامردیه ..
اما عکسهایی که من با این دوربین W902 میگیرم بلوره میشن. خیلی مسخره است وقتی زوم میکنی روی کعسها پیوستگی تصویر از بین میره و دونه دونه و پیکسل پیکسل میشه. در مورد عکسهای N85 این اتفاق نمی افته.
در هر حال عکسهای W902 بی رنگ و رو و وارفته و بی کیفیته (بعد از پنج ماه که همه جوری امتحانش کردم)
حالا هم از فکر نوکیا خریدن بیرون اومدم و دارم Omnia HD رو بررسی می کنم.
.
این فارسی نداره ؟
چجوری روش بریزم ؟
بابا الان 5تا گوشی دارم اینه فقط داره بازی در میاره
نقل قول:
منم امروز برای رفیقم این گوشی رو گرفتم و متاسفانه امکان تایپ فارسی نداره. اگر کسی راه حلی سراغ داره بگه... :41:
مرسی... :40::40:
شما اینا رو دان کن :
آخرین ورژن a2 uploader :
اینم فایل زبان فارسی:کد:http://rapidshare.com/files/244058808/a2uploader.rar
آموزش :کد:http://rapidshare.com/files/261021086/language.zip.html
اول فایل رو که دانلود کردید آنتی ویروس بهش گیر میده (ماله من نود 32) ولی چیزی نیست .. موقع کار باهاش آنتی ویروس رو غیر فعال کنید وگرنه پاکش میکنه ..یه فایل دیگه همراه برنامه هست که باید اول نصب کنید اسمش :ggsetup-2.2.0.1.exe هست یا همچین چیزهایی ....اول اونو نصب کنید بعد برنامه رو اجرا کنید ..یه همچین پنجره ای باز میشه :
کد:http://www.gigaimage.com/images/tvusv4i51ln01cb3cdlq.jpg
روی فولدرها دابل کلیک کنید واردشون میشید.نقل قول:
برای دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی :
گوشی رو خاموش میکنید و گوشی رو به اندازه کافی شارژ میکنید ..
دکمه file system tools رو میزنید بعد طبق دستوراته برنامه (همون کلید c رو نگه دارید, و وصل کردنه کابل ) تو سه سوت فایلهای سیستمی براتون باز میشه مثله پنجره زیر :
که فولدر های مختلف رو نشون میده ..کد:http://www.gigaimage.com/images/o4ocyz7b3izqw9pw5py.jpg
فایلهایی که میخواین تو فولدر های سیستمی گوشی کپی کنید باید از حالت زیپ خارج کنید ..بعد سلکتشون کنید بکشید بیارید تو پنجره برنامه جایی که فولدر بازه .. یعنی از پنجره فولدر هاوی فایلها تو کامپیوترتون فایلها رو سلکت کنین بعد درگشون کنید تو پنجره برنامه جایی که فولدر سیستمی مورد نظر بازه دراپشون کنید !
فقط یادتون باشه بعد از تغییرات در فایلهای سیستمی در آخر حتما دکه قرمزه shutdown fs manager رو بزنید تا اتصال قطع شه و برنامه بنویسه ready !بعد میتونید گوشی رو از کابل جدا کنید.... گوشی هم به اندازه کافی شارژ داشته باشه مثلا 20 درصد به بالا
بعدش گوشی رو روشن کنید و وقتی اومد بالا writing language رو به arabic تغییر بدید .
مسیر برای فایلهای زبان (برای اضافه کردن زبان فارسی) :
tpa\preset\system\language
فایل زبان رو که دانلود کردید آنزیپ کنید ..9 تا فایله ..بریز تو همون مسیری که برای زبان هست .. فارسی که میخونه برا نوشتن هم زبان رو بزارید رو arabic تا فارسی بنویسه ..گچ پژ هم داره ..
اقا ديدم تاپيك w902 هست ديگه نزنم ! من يكي از دوستام خريده و يه مشكل داره !! وقتي مي زنه به شارژ مگه اين پيقام رو مي ده ! stop charging . stop using phone and contact a sony ericsson call center
كسي مي دونه مشكلش چيه ؟؟؟؟ فوريه!:11::11:
قیمت 250 واسه این گوشی خیلی زیاده . با 200 تومن و دقیقا همین امکانات میشه w980 گرفت .
سلام و درود بر همه...
نظرتون درمورد W902 چيه ؟
ميخوام بدونم اين مدل فايل هاي فلش (SWF) رو ميتونه به عنوان بك گراند و Screen saver نشون بده يا نه ؟
درضمن اگه اين گوشي خوب نيست براي موسيقي چه گوشي هايي پيشنهاد ميكنيد ؟
ممنون...
دوستانی که این گوشی رو دارن بگن آیا گوشی فایل های فلش رو ساپورت می کنه؟؟؟
و این که کند نیست ؟؟ یا مثل w910 بعضی اوقات ریستارت کنه؟؟؟؟
شاید این هند روزه از این گوشی گرفتم
كسي نيست جواب بده ؟نقل قول:
فایل فلش رو ساپورت میکنه
میشه بک گراند هم کرد ! اسکرین سیور هم 99% فک کنم بشه ولی مطمئن نیستم
صداشم عالیه ! توی هندزفری
کلآ دبلیو 995 واسه موزیک ساخته شده :دی
فیمت هم 450 به بالاس :دی
منظور w902 هست آی کیو :دی
آره فایل های فلش رو ساپورت میکنه هم به عنوانه منو و بک گراند و اینا ... صداش خوب هست واکمنه دیگه ... دوربینش هم متوسط رو به بالا هست یعنی دوربینش 5 هست ولی میتونی گوشیهای با دوربین 5 بهتری پیدا کنی ! ولی برا موسیقی خیلی خوبه ! گوشی خوش دست و باریکیه . و کیفیت ساخت بدنش بالاست.
تا اینجاش رو میدونم ولی اینکه سرعت گوشی چه جوریه و ریستارت میکنه رو در جریان نیستم ..دوستانی که دارن بگن.
قیمتش هم بدونه گارانتی 240 تومن حدودا .
من این گوشی رو تازه خریدم، ازش خیلی راضیم، اما سرعتش یه کوچولو کمه.فایل فلش رو هم ساپورت میکنه. صدای هندزفری خیلی عالیه، کیفیت تصویر هم همینطور، کار با واکمنش راحته
خوش دست و باریکه، shake control اش هم چیز خیلی جالبیه، با بالا پایین کردن گوشی صدا کم و زیاد میشه که این یه قلمو تا حالا ندیده بودم :)
البته بیشتر جنبه سرگرمی داره وگرنه به صورت معمولی هم ولوم و تعویض آهنگ و shuffle راحت انجام میشه. قیمتش هم خیلی خوبه
در کل ازش خیلی راضیم، با گارانتی پارس کامتل قشم و نصب نرم افزار، مموری 8گیگ و ... کلا شد 260 تومن، علاءالدین. - شنبه 11 مهر
آی کیو جلبک !!نقل قول:
منظور w902 هست آی کیو
جواب این بود کچلنقل قول:
درضمن اگه اين گوشي خوب نيست براي موسيقي چه گوشي هايي پيشنهاد ميكنيد ؟
چقدر باتریش ضعیفه!
دیشب فول شارژ کردم امشب شده 15%! کار معمولی هم باهاش کردم، عکاسی و موزیک و یه کم بازی.
قبلا z530 داشتم خیلی باتریش قوی تر بود.
برای همه همینطوره یا باتری من مشکل داره؟
نه مشکل باتریش حاد نیست
1.5 روز با استفاده وحشتناک جواب میده
گوشی نو همینطوره ! یکی دو هفته که استفاده کنی هی شارژ و خالی بشه درست میشه ! فقط سعی کن اینقدر شارژش تموم شه که گوشی خاموش شه بعد شارژش کن تا 100 درصد فول ! من هر چی گوشی گرفتم همینطوری بوده بعد یه مدت درست میشه.نقل قول:
برای همه همینطوره یا باتری من مشکل داره؟
برا اطمینان هم ببین رو بالتریش برچسب هلوگرام داره ؟
نقل قول:ممنون، آره باتری هولوگرام داره،نقل قول:
این که بزاریم باتری کامل خالی شه بعد شارژ کنیم برای چیه؟ چه تاثیری داره؟
خب بعضیها میگن باتری های لیتیومی رو لازم نیست تا ته خالی شه بعد شارژ کرد ولی به نظره من رو عمر باتری تاثیر داره رو حساب تجربه میگم :دی چون من هر چی گوشی گرفتم همینطوری باهاشون کار کردم هیچوقت مشکل باتری هم نداشتم. حالا همیشه که نه ولی چند وقت یه بار بزار تا آخرش خالی شه بعد شارژ کن.
آیا کسی میدونه کیفیت صدای هدفون w902 چطوره؟
دوام باتریش چطوره؟
صدای هدفون خیلی عالیه، BASS خیلی خوبی داره، خود هدفونش هم جنس خوبی داره، باتریش بد نیست، بهتر از اینهم میشد باشه.نقل قول:
با تشکر از 3d spring عزیز
میخام بدونم که آیا مثل k800 میشه در هنگام شارژ هدفون رو بهش وصل کنیم.
با تشکر...
ممنون، بله میشه.نقل قول:
ببخشید آیا کسی میدونه w902 با برنامه های جاوا مشکل داره یا نه ؟ بخصوص کتابای الکترونیکی که خیلی برام مهمه؟ ممنون...:11:
سلام به همگی.
من این گوشی رو 4 روز قبل 230 گرفتم.ظاهرش که به نظر من عالیه...
در پشت گوشی یه نمه لق میزنه...
تو قسمت media فایلای 3gpدرست اجرا نمیشه یا بهتر بگم سرعت گوشی به شدت کم میشه...ولی از قسمت filemanager که فایلای تصویری رو باز کنی این مشکل بر طرف میشه...
با دوربینش زیاد حال نکردم...البته به این گوشی مثلا میگن واکمن،زیاد توقع دوربین عالی از این گوشی نداشته باشین...
صدای اسپیکر کمه ولی کیفیت خوبی داره...
کیفیت صدا در هدفون عالی و بلندی صدا بدک نیست
کیفیت صفحه قابل قبوله،اندازشم تقریبا متعادله،جای شارزر خوب نیست...ضد حاله که بغل گوشیه...
مموری 8 گیگ به نظر من برای این گوشی زیاده چون سرعت جستجو توی فایلای mp3 کم میشه،اگه یه سی پی یو درست رو این گوشی بود بهتر بود...
حرف اخر هم اینکه با این قیمت گوشی بسیار عالی هست به نظر من.....................
اقایون چنتا سوال دارم مخصوصا از کسایی که این گوشی رو خریدن،
چرا هدفون من معمولی دو تیکس و بلوتوس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باطری با کار معمولی 2 روز جواب میده،که به نظر من خیلی کمه!!!!!!!!!!!!!!!
در imei اعداد 7 و 8 02 هست که قبلا شنیده بودم کارخونه اصلی 01 باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و باطری من روش نوشته cell made in singapore finished in china
و دقیقا زیرش همینارو به یه زبون دیگه نوشته و مثل عکس gsmarena نیست...
میخواستم ببینم این باطری تقلبیه یا اصلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که مشکل خاصی ندیدم تا حالانقل قول:
نباید لق بزنه!نقل قول:
در پشت گوشی یه نمه لق میزنه...
کلا Media این گوشی کنده، اصلا گوشی کنده! با تمام حسن هایی که داره، این یه ایرادش اذیت کنه!نقل قول:
تو قسمت media فایلای 3gpدرست اجرا نمیشه یا بهتر بگم سرعت گوشی به شدت کم میشه...ولی از قسمت filemanager که فایلای تصویری رو باز کنی این مشکل بر طرف میشه...
فابریکش همینه، بلوتوس اگه بخوای باید جدا بخری.نقل قول:
چرا هدفون من معمولی دو تیکس و بلوتوس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره باطریش خیلی قوی نیست.نقل قول:
باطری با کار معمولی 2 روز جواب میده،که به نظر من خیلی کمه!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم برای منم همینجوریه، با گارانتی کامتل قشم گرفتم.نقل قول:
در imei اعداد 7 و 8 02 هست که قبلا شنیده بودم کارخونه اصلی 01 باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من نوشته Made in china فقط، مثل همون عکس gsmarena. فقط وسطش یه بارکد مربع شکل هم هست که تو اون عکس gsmarena نداره. اگر هولوگرام داشته باشه بعید میدونم تقلبی باشه.نقل قول:
باطری من روش نوشته cell made in singapore finished in china
و دقیقا زیرش همینارو به یه زبون دیگه نوشته و مثل عکس gsmarena نیست...
میخواستم ببینم این باطری تقلبیه یا اصلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در كل نسبت به قيمتش خوبه.ظاهر خوبي هم داره.اين نقطه ضعف نوكياست.