منم با ایشون موافقم !نقل قول:
یه رقابتم ایجاد میشه بین کاربرا.
Printable View
منم با ایشون موافقم !نقل قول:
یه رقابتم ایجاد میشه بین کاربرا.
فقط امیدوارم تو امضا یا پستهای دوستان جمله تشکر فراموش نشه یا امثال اینها نبینم.
عجب رقابتی شده 98 به 94 !!
آنچنان میگی تعداد مخالفان زیاده که انگار 1 موافق هست و شونصد میلیون نفر مخالف!!!! تا الان که من دارم پست میدم، اختلاف 5 تا هست.نقل قول:
خیلی از دوستان هنوز از این مسئله آگاه نشدند.
در ضمن اینجا مدیر سالاری حاکم هست نه کاربر سالاری. پس اگه همه هم موافق باشند ولی مدیران سایت مخالف، نفر همونها اجرا میشه (حق وتو دارند!!!)
اولین تغییر اعمال شده در دوره آزمایشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینا جان به نظر من این کار خیلی خوب و سنجیده بود
یه چیزی بگم بهم نمیخندین؟
این دکمه ی تشکر کجاست؟
تون پست ها که من نمیبینمش
این دکمه در بعضی انجمن ها,زیر مجموعه ها و تاپیک ها وجود نداره (= غیر فعال شده).نقل قول:
موفق باشید.
به نظر من خیلی هم خوبه اما تا در انجمن جا بیفته یخورده طول می کشه البته این هم بگم که دیر به این فکر افتادید اما بازم خوبه که الان گذاشتید
ببخشید سینا جان ولی با این کار کاملا دکمه ی تشکر بی فایده میشه . بهتره خلاصه تر ش کنید یعنی مثلا از فلانی کلا 20 تا تشکر شدهنقل قول:
دلیل برداشته شدن اون نوشتهها اساساً اینه که همه بدونن تعداد تشکرهایی که ازشون میشه، تأثیری ندارهنقل قول:
ایول .... دستتون درست! .. کار خوبی کردید ... اگه از اول این وطوری بود من" بله" رو می زدم.
نقل قول:
من حس میکنم این درست نباشه
اساس این دکمه تشکر اینه که طرف فعالیت مفید کنه و ازش تشکر شه و بقیه ببینن کارش درسته و انگیزه پیدا کنه(به زبان ساده)
ب نظر من عکس این قضیه اتفاق بیوفته بهتره
یعنی اسم تشکر کننده ها مشخص نباشه، ولی تعداد تشکرهای انجام شده از یه نفر (فقط یه عدد) باشه :46:
نقل قول:
اونوقت در این صورت این تشکر به چه دردی میخوره؟
تا اونجایی که من میدونم برای تشویقه دیگه
وقتی طرف ببینه تشکر هایی که ازش میشه تاثیری نداره، پس به چه درد میخوره این سیستم؟!!
سیستم تشکر خیلی مزخرفه. ما امیدمون به این بود که P30World مثل بقیه فروم های دیگه عمل نکرده و مدیریت هوشمندانه تری داره ولی ظاهرا ...!
من هم فک کنم این سیستم جدید بهتر باشه که نشون نمیده
قبلا نظم سایت را بهم زده بود
اینجوری خیلی بهتر شد!نقل قول:
كمي تا قسمتي چيز خوبيه
اگه درست و به جا ازش استفاده بشه چيز خوبيه
هنوز مونده تا تو انجمن جا بيفته
ولي به هر حال به خاطر thanks
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
thankx
اگه همجا تشکر باشه خیلی بهتره!
نتایج تا حالا:
بله 100
خیر 102
من اولش به خوب بودن سیستم تشکر رای دادم
اما الان که میبینم بعضی از دوستان رفتن پستهای قدیمیشون رو با اضافه کردن "تشکر یادتون نره" ویرایش کردن رای ام رو پس میگیرم
قبلا یه مزیتی که وجود داشت این بود که کسی از کسی توقعی نداشت
اما حالا گدایی تشکر باب شده
:13:
بازم تشکر از زیر آواتار برداشته شد خیلی خوب شد
حالا کجاشو دیدی بعضی از این تایپیک هارو دیدی که تا تشکر نکنی نمیتونی ببینی مطلبو فک کنم کم کم اینجوری بشهنقل قول:
از اولشم نظر همین بود که اسم یه هیات زیر پست نباشه که زد اینجوری شدنقل قول:
این کار باعث کم شدن پستهای تشکر میشه و این عالیه و شمارنده اونم خودش یه نوع درجه و مرتبه به حساب میاد.
منم کاملا با نظر شما موافقم با این کار دکمه تشکر هیچ فایده ای نداردنقل قول:
سینا جان لطفا به حالت قبل برگردد
دکمه تشکر فقط یک ابزار هست صرفا برای نشان دادن تایید یا تشکر
تعداد تشکرات در پروفایل نمایش داده میشه .. ضمن اینکه صرفا هم ملاک سنجش نیست
به به به!
میبینم که عوض کردید
یه مقدار طولش زیاده و با فرمته اونیکی ها هم فرق هایی داره ولی باز خیلی خوب شده
من هنوزم رو حرفم هستم که با این کار دکمه ی تشکر بی فایده شد اصلا ورش دارین بهتره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه خلاصش کنین خیلی بهتره اینطوری چه فایده ای داره آدم هر موقع میخواد تعداد تشکر یکی رو ببینه باید بره تو پروفایلش و خودشو الاف کنه . اصلا کار خوبی نبود به نظرم .اگه میخواد اینطوری باشه ورش دارین بهتره
درسته ملاک سنجش نیست اما جالبه براتون بگم این باعث میشه وقتی یه سوالی از یه نفر پرسیدی و جواب داد و تشکر نکردی
اون فرد دیگه جواب شما را نخاهد داد
یه دلیل دیگه: کسی که پستی میده وقتی زیر پستش ببینه که ازش تشکر شده می فهمه که اون پستش مفید بوده ولی الان هیچی نمی فهمه! در ضمن با این کار دوباره پست های تشکر شروع میشه....
این قواعد و قوانین چیه سر هم میکنید ؟ :31:نقل قول:
اگه دکمه تشکر نباشه چی این اتفاق نمیافته ؟
ببیند افراد تشکر کننده لیست میشن فقط زیر آواتار افراد در همه جای فروم ، نوشته نمیشه که چقدر تشکر دریافت کردهنقل قول:
نمونه اش اینجاست :
سينا بهتر نيست حالا كه آيكونهاي نقل قول و ويرايش فارسي هستند ، تشكر هم فارسي باشه.
اين رو تو امضاي يكي از بچه ها تو اين پست ديدم :
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2716128#post2716128
قشنگ طراحي شده.
با سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مي تونيد در مورد تفاوت اين دو تشكر يكمي توضيح بديد.!!؟؟
||سپاس** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/*يا حق*/
مگه هر دو جورش هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی که ازش تشکر می شه درجه کاربریشم بالا میره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز , بی فایده چیه؟ کافیه توی انجمن ها چرخی بزنید و ببینید که این دکمه چقدر کاربرد داره.
ظاهرا شما کار دکمه تشکر رو کلاس گذاشتن می بینید و تنها چیزی که براتون مهمه دیدن تعداد تشکرهای یک فرده.
جلوگیری از پست های تشکر خودش یک موهبته. تازه کار منی که می خوام تشکر کنم رو هم خیلی راحت تر میکنه. با یک کلیک ساده.
موفق باشید.
فکر نکنم حداقل توی اعضای تیم مدیریت و کاربران فعال P30World همچین شخصی وجود داشته باشه. مطمئن باشید فعالیت برای اعضای P30World هیچ سود مادی نداره و همش علاقه و خواست برای تبادل و افزایش اطلاعاته.نقل قول:
نه دوست عزیز شما منظور منو اشتباه گرفتی! من میگم وقتی از زیر نام کاربری برداشته بشه بی فایده میشه به شخصه الاف نیستم برم تو پروفایل کسی که ببینم چند تا تشکر داره. منم میگم چیز خوبیه ولی اینطوری به نظرم اصلا خوب نیستنقل قول:
نمی دونم چرا این دکمه از نظر شما الان بی ارزش شده.نقل قول:
مهمترین کاربردش جلوگیری از پستهای تشکره که هنوز هم پا برجاست.
نقل قول:
به نظر منم طراحی این آیکون قشنگتر هست و چه بهتر که به جای تشکر هم از واژه ی کاملا فارسی سپاس استفاده شود.
دکمه ی تشکر به نظر من از همون اول می بایست می بود .چند باز هم به میثم خان گفتم اما آقای میثم اصرار داشتن که این کار باعث ایجاد گروهای تبانی و ... میشه . خوشحالم که بالاخره نظر مدیران پی سی ورلد نسبت به این حرکت مثبت شد .
حرکت بعدی انشاالله آزاد کردن html باشه که خیلی از پست ها رو کوتاه تر و زیباتر میکنه .