بسیار امکان جالب و مورد نیاز هر فروم معتبری هست (البته باید فرهنگ سازی بشه)
مرسی از ادمین ها :11:
Printable View
بسیار امکان جالب و مورد نیاز هر فروم معتبری هست (البته باید فرهنگ سازی بشه)
مرسی از ادمین ها :11:
در يك كلام: مزخرفه!
جمع كنيد لطفا بند و بساطش رو.
◙
بنظر من میشه توی این تاپیک و تاپیک نظر سنجی در باره دگمه تشکر اسپمر ها رو راحت تشخیص داد بدون هیچ سابقه قبلی.
شما تو دیگر فروم ها نمیبینی ؟ والا ما که تو هر فروم معروف خارجی عضو شدیم سپاس داشت.نقل قول:
معذرت میخوام ولی چه ربطی داره ؟ خوب چون این طرح خیلی وقت پیش اعمال نشد پس کلا دیگه نباید اعمال بشه ؟نقل قول:
اصلا ملاک تعداد پست و سپاس و تاریخ عضویت این حرفها نیست. اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم و اگر اطلاعاتی داریم در اختیار بقیه هم بزاریم و همینطور از اطلاعات دیگران استفاده کنیم این دکمه سپاس هم یه جورایی یه امکانیه که میتونیم به یه کاربری نشون بدیم این پست تو به درد من خورد همین. شما چرا اینقدر قضیه رو پیچ میدید و جدی میگیرید. مثلا من یک تشکر داشته باشم یه 10000 تا تشکر چیزی ازم کم میشه یا بهم اضافه میشه ؟
بیا اینم یه نمونه ش. همکار سابق موبایل... برای تشکر فعالیت نمیکرد که الان از نداشتنش داغدیده باشه.نقل قول:
نباشه بهتره .
اگر هم تشكر باقي موند ، در قسمت تنظيمات كاربر باشه خوبه ( فقط خود كاربر تعداد تشكراتي كه ازش كردن ببينه ).
عجیه ... این جا برعکس همه جا هست ... مدیران وقتی ماژول مفیدی نصب میکنند همه حمایت می کنند و اونا رو دلگرم میکنند ولی اینجا !!! جل الخالق
تگ url مشکلی نداره مشکل فیل*ترینگ غلطه که مجبور شدن از کار بندازنشنقل قول:
به نظر من سیستم تشکر لازم نبود:46:
سلام
نمیدونم این قضیه چرا اینقدر جدی گرفته شده !
باور کنین این "تشکر"ها
مثل تعداد پست ها
مثل تعداد ستاره ها
مثل عناوین
و ...
هیچ اهمیتی ندارن
حداقل موضوع اصلی اینها نیست
اصلا نباید این موارد اینقدر مورد توجه قرار بگیره که روی فعالیت و کمک کردن به دیگران تاثیر بزاره
از این دکمه هم میشه برای تشکر استفاده کرد هم برای fun
که هیچکدومشون هدف اصلی نیستن
-------------------------------------------
قبلا خیلی درخواست براش بود
نمیدونم چرا الان همه یادشون افتاده که مضخرفه
عجب
نقل قول:
تایید میشه... منم همینو میگم.
منم همین عقیده رو دارم ولی به شخصه تجربه کردم که تو جواب دادن پستها و درخواستها تعداد پستها,ستاره ها و ... تاثیر گذاره..! (حتی تو جواب Pm مدیر ها..!)نقل قول:
به نظر من تنها راه برای اینکه این امکان باقی بمونه و حساسیت نسبت بهش کم بشه همونه که گفتم یعنی اینکه فقط نقش یک پست تشکر رو بازی کنه و تعدادش لحاظ نشه...
به نظره من یکی جوابه یکی رو تو فروم میده لطف کرده و اصلا نیازی به دکمه تشکر و پست تشکر نیست
البته این امکان از تعداد پستهای بیهوده خیلی کم میکنه باید فرهنگ سازی بشه :دی
حالا چرا به صورت فارسی نیست؟خوب مثل نقل قول که فارسی نوشته شده اینم فارسی باشه بهتره
در کل با این کار موافقم چون باعث کم شدن پست های بیهوده میشه
آره خیلی خوبه ،خودش یه جور ترغیب واسه پستهای با محتواست
فقط به جای thanks تشکر بهتره
اگه فقط بنویسه
خوبه وگرنه نباشه بهتره
(اسم تشکر کننده نباشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت 5 اسپم بدی ای حال میده ای حال میده ای حال میده ................
خر خر پف پف! تف! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!
آخ ببخشید اشتباه شد!
بگزریم
حالا واقعا به حرف و نطراته کاربرا هم توجه میکنید یا ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا جان خسته نباشي براي فروم به اين قدرتمندي اين قسمت لازم بود .
اميدوارم بچه ها ازش خوب استفاده كنند .
من اصلا با این تشکر حال نمی کنم. خیلی مسخرست یک جورایی. اینکه تمام فروم های دیگه یک همچین امکانی دارند دلیل نمیشه که ما هم دنباله رو باشیم. تازه اغلب فروم های قوی رو نگاه بکنید می بینید هر چی interface شون سبک تر بوده موفق تر بودن.
استفاده از این سیستم تشکر در سایت های بزرگی مثل Yahoo Answers هم خیلی محدود بوده.
دوستان سلام
کار بسیار خوبی بود و همچنین نگذاشتن این دکمه توی متفرقه
باعث میشه خیلی از پست ها دیگه داده نشن
ولی یه اسپمر بازم کار خودش رو میکنه که ماشاءالله این فروم از این کاربرا کم نداره
اگه بشه قانونی برای اینکه الکی هم دکمه تشکر نزنن گذاشته بشه خوبه
ممنون بابت این کار مفید
برای من هم خیلی عجیبه . همیشه فکر میکردم همه اینجا طرفدارش هستن و فقط ما مدیر های بدجنس مخالفیم . اینا اون موقع کجا بودن والله اعلم . ( تک و ت.ک البته مخالفت هایی بود اما نه تا این حد .نقل قول:
البته بیشتر بچه ها موافقن ولی یه سری تغییرات در سیستم لازمه که خودم و دوستان در پست های قبلی به آن اشاره کردندنقل قول:
کمبودش برطرف شد . امید وارم که ورش ندارید .
با سلام
اگر جمله :
از حالت bold هم دربياد بشه مثل نوشته هاي ديگر پروفايل عالي ميشه.نقل قول:
از ایشان 0 بار و در 0 مطلب تشکر شده است
موفق باشيد.
خیلی خوبه ؛ اینجوری از بار سایت هم کم میشه چون پستهای که بیشتر به تشکر از فرد پاسخ دهنده بود از بین میرن و دیگه جایگاهی ندارن
به نظرم نبودش یک نقطه ضعف بود برای سایت
امکان این وجود داره که بفهمیم از کدوم پست هامون تشکر شده ؟
اگه این باشه...خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : خودم پیدا کردم...تو قسمت "مشاهده مشخصات" قسمت آمار و ارقام گزینه Find all thanked posts by japrap رو باید زد
خيلي بهتره از پست هايي به عنوان تشكر جلوگيري ميشه اميدوارم از آزمايشي به دائمي در بياد .
حالا خودمونیم آقا بابک بچه ها میگن قبول نمیکنین این پست شما جای تشکر داشت یه خبر در مورد قبل داده بودیننقل قول:
مشکل اینه که محبوبیت یا هرچی که اسمشو میذارین باعث میشه بیخود تشکر بازی بشه
به نظر منم چیز خوبیه ؟ از اسپم جلوگیری میکنه .
خوب هر کی دوست نداره استفاده نمیکنه دیگه
هم محبوبیت... هم تیم و تیم کشی و ...نقل قول:
مثلا الان من که توی این بحث طرف شماها هستم... میام هی از پست هایی که بر ضد مخالفینه تشکر میکنم
مثل همین تشکری که از شما کردم
و برعکس...
خدایی اسم که اون پایین نباشه.. حد اقل من چشمم به تشکر الکی خیلی ها نمیوفته و ترقیب نمیشم که در جواب منم همون کار رو بکنم
حالا نگید چقدر بی جنبه ای ها... من اینجا مثالی هستم از خیلی ها :46:
به نظر من راهاندازی سیستم سپاس خوب هست اگه دوستان همکاری کنند و کمی کدها تغییر کنه.
قبلاً 3 گروه عمده مخالف سیستم سپاس بودند.
1- کسانیکه نصف بیشتر پستهاشون، پستهای تشکر بود. در نتیجه با اضافه شدن سیستم سپاس، تعداد پستهاشون کم میشد و درجهشون نزول میکرد. پس مخالف این کار بودند!!
2- تعدادی از مدیران و برخی از اعضا که سیستم سپاس رو سربار انجمن میدونستند و معتقد بودند که این سیستم فقط بار وارد بر سرور رو زیاد میکنه.
3- کسانیکه از تشکر بازی بیزار بودند. این افراد معتقد بودند که سیستم تشکر باعث میشه که کاربران به دنبال تشکر باشند و سیستم گدایی تشکر رو راهاندازی کنند!!!
دسته سوم حق دارند. در انجمنهای دیگهای که سیستم تشکر دارند افرادی هستند که تشکر گدایی میکنند (حتی در انجمنی دیدم که مدیران ارشد برای فعال شدن لینکهایی که قرار داده بودند، تشکر کردن رو الزامی کرده بودند و تا تشکر ازشون نمیکردی، لینک فعال نمیشد!!!)
اما من میگم: سیستم سپاس خوبه به شرط اینکه کدها تغییر کنه.
اولاً به تنظیمات کاربران، امکانی اضافه شود که بتوان نمایش یا عدم نمایش تشکرها را تنظیم کرد. مثلاً چنین گزینههایی داشته باشه:
1- عدم نمایش تمام تشکرها
2- تنها تشکرهایی که از من شده را نمایش بده
3- نمایش تمام تشکرها
با قرار دادن چنین امکانی و تنظیم آن بر روی گزینه 3 به طور پیشفرض برای تمام کاربران، میتوان از بار چنین سیستمی کاست.
ثانیاً: با عدم نمایش تعداد تشکرهای شده از یک نفر میتوان از بسیاری از گداییهای تشکر جلوگیری کرد.
ثالثاً: اصلاً اگر تعداد تشکرهای شده از یک نفر و لست افراد تشکر کننده از یک پست، تنها برای صاحب اون پست نمایش داده بشه، اون وقت فکر نمیکنم اصلاً گدایی برای تشکر به وجود بیاد!! چون هدف از سیستم تشکر دو مورد زیر است:
1- جلوگیری از پستهای تشکر
2- ترغیب فرستنده پست برای فعالیت بیشتر
خوب با اجرای این پیشنهاد، به این دو مهم دستیافته میشود.
این دو تایپیکی شدن هم دردسر شده
Subمن جواب شما رو تو اون تایپیک دادم
پس چرا من نميتونم تشكر كنم؟:41:
سلامنقل قول:
شما که به ازای هر پستتون 2 تا تشکر کردید.
...
...
...
تشکر از دیگران: 13
...
مشکل کجاست؟
سینا جان ازتون خواهش میکنم این تشکر رو بردارین بابا فروم خیلی سنگین شده با این اینترنت ذغالی دیگه اصلا بالا نمیاد الان هم دارم به سختی پست مید ...
یعنی این کم شدن سرعت واسه این سیستم سپاس جدیده ؟!!!
اگه اینه که منم باهاش مخالفم
هیچ چیز نباید جلوی سرعت فروم رو بگیره
اصلا برتری این فروم به بعضی قروم های دیگه همین سرعت خوبشه
با تمام کسانی که مخالفند موافقم..
ممنون
خیلی به درد میخوره
باید زودتر راه اندازی میشد
یا علی
عیزم خوب پست نده !!!!!! :d :d
اقا باور کنین من کلی به این فروم علاقه دارم چون که سرعت بالا اومدنش خوبه لطفا این سیستم تشکر رو بردارین
sam جان معلوم هست چی میگی؟!
چه ربطی داره به سرعته بالا اومدن
یه mode نیم وجبی که سرعتی نمیگیره اونطوری
جلل الخالقا!
به به به
سیـــــــــــــــــــنا
اینورا کجا بودی ازت خبری نیست
بیا اینجا برادر که جات خالیه:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=273
سلام
نبودش خیلی بهتر بود
اصلا جالب نیست