سلام اگه میشه راهنمایی بکنید من در مرحله دو گیر کردم میگه باید بری ضد هوایی رو از بین ببری بعد یه هلیکوپتر خودی میاد پیغام میده من میرم تمام سربازا میکشم ولی هلیکوپتره رو میزنن من game over میشم میشه راهنمایی بکنید
Printable View
سلام اگه میشه راهنمایی بکنید من در مرحله دو گیر کردم میگه باید بری ضد هوایی رو از بین ببری بعد یه هلیکوپتر خودی میاد پیغام میده من میرم تمام سربازا میکشم ولی هلیکوپتره رو میزنن من game over میشم میشه راهنمایی بکنید
نقل قول:
:5:
سلام دوست عزیز وقتی یک مرحله ای میریم باید تا اخرش رفت یا نه منظورم اینه
باید تمام مامورتهای یک مرحله رو تا آخر انجام بدیم چون که داخل مرحله اول
اگر یک ماموریتی رو انجام بدیم بعدش از بازی بیایم بیرون باید از اول تمام ماموریتها
رو بریم این دیگه چه جورشه :18::19: فقط داخل خود مرحله بازی چک پوینت میده
دیگه به صورت کلی سیو نمیشه باید تا آخر رفت.
ولی به نظر من اصلا حس و حال نسخه اول رو نداره. بیشتر شده شبیه به Ghost recon AW. اصلا میشه گفت دقیقا از روی همون بازی ساخته شده. حتی نوع حرکت کاراکتر ها و ...نقل قول:
من به خیال نسخه قبلی گرفتم ولی دیدم هیچ شباهتی به اون نداره!
نقل قول:
در هر مر حله چک پوینتهایی گذاشته شده که گیمر که به اونجا برسه اگه بمیره بازی از همونجا شروع میشه
از بازی هم بیای بیرون همین حالتو داره یعنی از چک پویینتی که قبلا ذخیره شده شروع میشه
سلام.بازي خودش تو هر مرحله چندتا چك پوينت داره.منم زياد بازي نكردم بهمم درست حسابي چجوريه اما ميام جواب ميدم.
خوب هر كس نظري داره ديگه و سليقه ها متوافته.
این بازی اصلا جالب نبود خوب که زیاد پول واسش ندادم فقط 1000 تومن. اصلا هیجان نداره کارای انفجاریش خیلی کمه و انفجاراش خوب طراحی نشدن خوب راه نمیرن کلا گرافیکش پایینه کمینم که نمیکنه . اصلا بازی هایی که کمین نمیگیرن حال نمیدن .
سلام:
به نظر من بازیه خوبیه.درسته گرافیکش پایینه،ولی همه چیز که گرافیک نمیشه.
هوش مصنوعی بازی خیلی خوبه.همه چیزش هم طبیعی هست.باید با حوصله جلو برید.سعی کنید همراه با دوستاتون توی حرکت به دشمن شلیک کنید.بسیار بسیار جذاب و کار ساز خواهد بود.من از این بازی خیلی لذت میبرم.
دست codmaster درد نکنه.
من بازیو عصر گرفتم و نصب کردم به نظر بازیه خوبی میاد...
دوستان پچ انگلیسی ندارید برای بازی ؟؟
این که دانلود کردم روسیه !
شاید یکی از بهترین بازی های شبیح سازی شده همین بازی بازه
این بازی خیلی نزدیک به واقعیت هستش و با یک گلوگه کشته خواهید شد ..همیشه کار گروهی رو پیشه قرار بدید و
هیچ گاه خودسرانه و بدون برنامه عمل نکنید در غیر این صورت کشته خواهید شد.
سلام، میشه بگید چه جوری میشه مهمات برداشت و یا سوار وسایل نقلیه شد؟!
کلید Inter Action کدومه رو کی بورد؟
فکر میکنم تو همه بازی ها یا E باشه یا F !!نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید من این بازی رو تمام کردم
احساس می کنم کمه بود
مال من 11 مرحله بود
ماله دوستان هم همین قدر است ؟
باتشکر
بله همین قدر بود، البته خیلی کم هم نبود، مخصوصا اگه درجه ی سختی رو بالا می ذاشتید تموم کردنش زمان می برد.نقل قول:
(پ.ن. بر خلاف نظر بسیاری از دوستان من خیلی از این بازی لذت بردم...)
بله 11 مرحله هستش و خیلی هم لذت بخش هستش . داستانش کاملا جنگ و درگیریه یه تکون کوچولو میخوردم خدانگهدار تا بعد
خوب مشکلش همینه دیگه تا بخوای تکون بخوری می میری. اونوقت دیگه حال نمیده! مثل این بازی Tom Clancy's H.A.W.X که روی یه جنگنده میتونی 200 تا موشک نصب کنی ! خوب خیلی غیر واقعیه ولی هیجانش خیلی زیاده یا COD که ده تا گلوله می خوری نمی میری ولی آدمو پای کامپیوتر میخکوب میکنه.نقل قول:
سلام
من اواسط بازی به دلیل کمبود تیر و مهمات
رمز تیر و عوض نکردن خشاب رو زدم
فقط من سوار تانک یا نفربر نتونستم بشم
گفتم شاید بیشتر از مرحله 11 باید باشه ؟
دوستان سوار تانک یا نفربر شدن ؟
باتشکر
بازیش یه جوریه...
یه تیر که میخوریم یه تایمر میاد و بعد از اون دیگه میمیریم....
نمیشه خودمون رو ترمیم کنیم؟؟:دی
به نظرم زیاد جالب نیومد البته زیاد هم بازی نکردم شاید به این خاطره که خوب و با دقت بازی نکردم فقط شاید جمعا 1 ساعت شد..چون میدیدم با یه تیر بعداز چند ثانیه کشته مشییم و هیچ راهی هم برای ترمیم وجود نداره خوشم نیومد
سلام
میخواستم ببینم میشه یکی از دوستان فایل اجرائی اصلی بازی رو برام up کنه (ofdr.exe). چون میخوام پچ نصب کنم ولی بازی من از قبل کرک شده.
خیلی ممنون میشم
خب وقتي يه بازي انقدر واقعي باشه كه پريدن از روي يه پرچينش 30 ثانيه طول بكشه تعجبي نداره كه با يه تير خوردن لحظه شماري براي مردن شروع بشه !!؟؟
بازيه من هم 11 مرحله بود ولي خيلي از واقعياتش دست و پا گير بودند و سرعت منو كم ميكرد بخاطر همين من خيلي حال نكردم.
:46:
اصلا از این بازی خوشم نیومد .
دریغ از 2زار هیجان .
سیستم aiming هم که کلا رو اعصابه .
میشه جدیدترین ترینرش واسه جون بینهایت رو بذارین؟
طبیعیه . آخه بازیش شبیه ساز جنگه نه مثه این بازیهای آرکید که یه تفنگ برداری بزنی تو دل دشمن بعدش پشت کاور بری زخمات خود به خود ترمیم شه :21:نقل قول:
بازی اسونی نیست اولد اسکول گیمر طلب میکنه
نقل قول:از قسمت Game Trainers & Unlockers هر کدوم رو خواستی کلیک کنیکد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_operation_flashpoint_2.shtml
بچه ها در مود Multiplayer-Co-op اش می تونن چند بازی کن کنار هم در یک سیستم و یا کنسول بازی کنن؟
اوه اوه اوه
زندگی من این بازیه
ازوقتی که نسخه اولش رو گرفتم قریب به 10 بار بازی کردم اما چند روز پیش یکی از بچه گرفته بود خوشش نیومد داد به من وقتی دیدمش عشق کردم
یکی از تنها بازی هائی که من عاشقشم ....
الان دوبار تمومش کردم و فقط دارم مولتی پلیر تو اینترنت بازی میکنم
نمیدونید چه حالیه :31:
به شما درجه میده من الان 800XP دارم اگه کسی بازی کرده باشه میدونه چیه
بچه ها اگه کسی مولتی پلیر بازی میکنه منو ادد کنه آیدی من it.arash هست
تازه معنی بازی رو میفهمم
من برای اولین بار در عمرم بازی جنگی گرفتم اون هم این بازی رو.حالا هر مرحله 4-5 بار میمیرم دوباره از اول شروع میکنم.
یه چندتا سوال دارم از اونایی که بازی رو تموم کردن.
این بازی رمز تفلب هم داره؟البته به جز رمزهایی که mission ها رو باز میکنه.
میشه یه کاری کرد که به جای رهبر گروه،یکی دیگر رو حرکت داد؟یعنی بین 4 نفر تیم میشه جا به جا شد؟
کلی دکمه تنظیم شده برای گفتگو با اافراد مختلف ، اونها کجا قراره فعال بشه؟
تو قسمتهای مختلف بازی بهت دستورات جدید میدن.بعضی هاش رو من حواسم نبوده رد شده،چطور میتونم یه کاری کنم که دستورات رو تکرار کنن؟
این قضیه اسلحه ها چطوریه؟وقتی میری که از توی اون جعبه ها یا از جسد آدمها اسلحه و ... برداری بعضی ها رو بر نمیداره.در حالیکه مثلا دکمه/اسلحه شماره 6 هیچی توش نیست و خالیه و اینکه از کجا میشه فهمید کدوم اسلحه برای اون مرحله مناسب تره؟
بقیه اش رو هم بعدا میپرسم.فعلامرجله 3 رو ببینم میشه بدون کشتن کسی و مردن خودم تموم کنم.(این تیمهایی که رنگشون آبین به چه دردی میخورن آخه؟زخمی میشن تیم ما باید درمونشون کنه و الا میمیرن.همش هم که گیر میکنن و میمیرن و آخرش باز همین 4 نفر میمونن)
دوستان یکی بگه این بازی چه طوری دوربین هاش زوم می کنند . یعنی عقب و جلو می برند ؟.
کسی نیست مرا یاری کند ؟. تو بازی دوربین های مختلفی هست . مثل دوربینهای اسلحه ها. اما با هیچ کدوم نمیشه زوم کرد و تصویر رو عقب جلو برد. من کیبوردم کوچیکه و تو تنظیمات کیبورد همه دکمه های رو که کیبوردم نداشت رو تغیر دادم ولی هیچ دکمه ای زوم نمی کنه.احتمالا دکمه های ترکیبی لازمه کمک کنید لطفا
من که نمیدونم کدوم دوربینها رو میگیدنقل قول:
یکی که دوربین اسلحه است.که با کلید راست ماوس میشه زوم کرد (با کلید چپ شلیک) البته برای هدفگیری تیراندازی
یکی برای اون binocular که من تا حالا نتونستم ازش استفاده کنم!
دیگه فکر کنم یه دونه حالت دید شب یا night vision هست که توی تعریفش باید ببینید چه دکمه ای تعریف کردید،من مال خودم رو عوض کردم والا میگفتم default چی بوده.
دیگه چه دوربینی داره؟!!!
(یعنی یکی پیدا نمیشه بیاد اینجا کمک کنه؟:41: من هنوز تو مرحله 3 میمیرم اونجاش که کا دهکده رو میدن دست اینها میگن محافظت کنید.یا تانک رو منفجر کردن و من توش بودم یا خودم رو کشتن یا تیمم رو کشتن خلاصه همش میمیرم.یکی کمک کنه)
کلیک راست موس که دید بازیکن رو می بره رو دوربین ولی زوم نمی کنه.
دقیقا همونجایی که شما میگی منم گیر کردم اخرشم از ترینر استفاده کردم خیلی بازی سختی بودنقل قول:
من که uninstal کردم رفت پی کارش رفتم cod نصب کردم.
سلام
بازی برای من کند میشه!
مدل گرافیکم:Nvidia geforce 7100(512 mb)
خوب حالا شما واسه چی اینو گفتی؟:13:نقل قول:
اگه منظورت اینه که چیکار کنی بهتر بشه یا برنامه هایی مثل GameGain نصب کن یا تو تنظینات خود بازی برو و رزولوشن و چیزای دیگه رو پایین بیار.