کجا برای pc عرضه کرده ؟؟؟
Printable View
کجا برای pc عرضه کرده ؟؟؟
الان تو بازار ریخته !!
کجا بازی ریخته من هر جا رفتم واسه پی سی گفتن نداریم حداقل یه آدرس درست و حسابی بگید تا ما هم بریم بگیریم دمتون گرم
من از صادقیه برج مینا گرفتمنقل قول:
کجا بازی ریخته من هر جا رفتم واسه پی سی گفتن نداریم حداقل یه آدرس درست و حسابی بگید تا ما هم بریم بگیریم دمتون گرم
آقا علی خیلی با معرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بگی کدوم طبقه و کدوم شرکت(وست-تکین-مدرن-بویز) خیلی باهات حال کردم ---راستی وانتد و دارک سکتور رو هم برای پی سی داره؟ خیلی خیلی خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر همکف پر بازی فروشیه !
میانگین امتیازات بازی در سایت metacritic برای
pc با 4 ریویو میانگین 71
xbox 360 با 13 ریویو میانگین 75
ps3 با 10 ریویو میانگین 71
هرچند هنوز سایتهای بزرگ برای این بازی ریویو ننوشتن و یا اگر نوشته باشن metacritic هنوز توی سایتش وارد نکرده
من که هر چی گشتم بازی رو پیدا نکردم
حالا فردا هم دوباره می گردم ببینم گیرم میاد؟
خود فروشگاه پی سی ورلد برای فروش نذاشته؟
منم فردا بازی رو میخرم، تو مجله نقدش رو خوندم دلم آب شد ولی نمیدونم درست میبینم یا نه، تو گیم اسپات بهش امتیاز 4.5 دادن !!
آقا مجيد شما گيم اسپات رو بي خيال شو :31:نقل قول:
تو گیم اسپات بهش امتیاز 4.5 دادن !!
دوستان براي ps3 اومده؟
Gamespot (:2:) ديگه خودش رو كاملا از بقيه جدا كرده !!!
ديگه ميخواد ثابت كنه كه آشغالترين سايت بيده !!!
اون از Halo WarS و اين هم از GodFather !!!
آقا من هم 360شو خریدم هم pc اما نمیدونم برای چی لودینگی که می خواد وارد بازی بشه توی pc نمیره!!!!!
عزیزان چند دی وی دی هست این بازی؟
آخه برای من گفت 2 تا بعدش اومدم خونه دیدم 2 تا دی وی دیش یکی بود!!!:18:
البته با یکی از همون دی وی دی ها نصب شد!!!
4.55 گیگم بیشتر مصرف نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18:
گرافیک بازی خیلی چرته نسخه ی قبلیش بهتر بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2:
ولی بازیه باهالیه با این یکی خیلی حال کردم!
از كجا خريدي اين بازي رو ؟ :46:نقل قول:
آقا من هم 360شو خریدم
I live in mashhad :31:نقل قول:
همون تو مشهد از کجا خریدی؟
یکی به من بدبخت بگه با گرافیک 8400GS میتونم این بازی رو روون بازی کنم ؟
حتی اگه رو Low بزارم مشکلی نیست، فقط روون کار کنه.
اره می تونی! با مدیوم روون میری
سعدی من نخریدمداداشم رفت خرید من نسخه ی pc شو خریدم. که اونم توی پاساژ بهزاد بود.نقل قول:
آخه رفیقم گرافیک 8600 داره میگه تیک میزنه !!!نقل قول:
اره می تونی! با مدیوم روون میری
OH MY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOD
این چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بازی ایه!!!!:18::18::18::18::18::18:
وای دارم دیوانش میشم!!!!!
خیلی توپه!
میتونی همه کار کنی واااااااااااااااااااااااا اااای!!!!!:18:
من هنوز اولشم این همه امکانات یاد گرفتم نمی تونم اصلا حفظشون کنم!!!
از گزاشتن نگهبان و گارد ویژه و ... برای خودت و مغازهات تا دسته جمعی حمله کردن و ...!!!!!
گرافیکشم خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من توی PC دوباره ریختم درست شد عجب بازی ای شده اول دیدم توی PC گرافیکش گنده بعدش رفتم دیدم روی Low هست تا آخر بردم تنظیمات رو ..... چرم لباسشم به خوبی دیده میشه!!!!!
غیر قابل تصور عجب گیم پلیی داره!!
این Don View چه کارایی میکنه!!!
عینهو یک بازیه RPG هست یک چیزی بگم بخندین رفتم توی مغازه یارو رو زدم بازم گفت من پول نمی دم بعد یک بیلاخ داد :27::27::27::27:
یکدفعه ی دیگه هم یک کار زشتی کرد که ..... :21:
خیلی باهاله اصلا ....
حتمیییی بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
البته اینقدر امکانات داره من هنوز زیاد یاد نگرفتم حتمی جلوتر قشنگتر میشه!!!!
در آخرم :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18: .
با مشخصات کامپیوتر من همخونی داره(تو امضام)؟
اونایی که بازی کردن بگن بازیش چه جوری بود؟از شماره ی قبلیش قشنگ تر هستش؟
خوب اینطور که بچه ها تعریف دادند باید بازی خوبی باشه
البته gamespot به این بازی امتباز 4.5 رو داده
ولی باید برم این بازی رو بگیرم
مطمئنا بهتر از wheel man هست با اینکه سبکشون زیاد شبیه هم نیست
شما امتیازات گیم اسپوت و این جور سایتها رو ول کن
اصل اینه که خود ادم از بازی خوشش بیاد
من هم فردا میرم بازی رو بگیرم...کف کردیم از بس بی بازی موندیم
نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان این بازی رو من هنوز ندیدم اما وقتی اون امتیاز افتضاح رو توی سایت گیم اسپات
دیدم واقعا ناامید شدم:19: چون امتیازاتی که داده میشه از روی هوا داده نمیشه بر اساس یک سری آیتمهای اساسی که هر بازی داره مثل گرافیک و مهمتر از اون گیم پلی داده میشه از کسانی که بازی رون اجرا کردن
لطفا بگن که آیا مستحق این امتیاز هسته یا آخه سرم خیلی شلوغه:5::31:
اصلا. به احتمال زیاد EA پول به Gamespot نداده بوده اونم اینطوری تلافی کرده. Gamespot کلا دیگه از روی هوا که چه عرض کنم از تو کدوم فضایی اینطوری امتیاز داره میده خدا می دونه. البته اشکالاتی که گرفته به جا هست ولی 4.5 دادن دیگه از اون حرفها بود.نقل قول:
دوست عزیز شما بازی کردی یا نه آیا در حد بازی های امروزی هسته در ضمن حداکثر سیستم چی میخواد:10:نقل قول:
بلاخره هر کسی یه نظری داره، تو همون گیم اسپات خیلی از کسایی که بازی کرده بودن بهش 9.5 داده بودن !نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان این بازی رو من هنوز ندیدم اما وقتی اون امتیاز افتضاح رو توی سایت گیم اسپات
دیدم واقعا ناامید شدم:19: چون امتیازاتی که داده میشه از روی هوا داده نمیشه بر اساس یک سری آیتمهای اساسی که هر بازی داره مثل گرافیک و مهمتر از اون گیم پلی داده میشه از کسانی که بازی رون اجرا کردن
لطفا بگن که آیا مستحق این امتیاز هسته یا آخه سرم خیلی شلوغه:5::31:
منم بازی رو دارم نصب میکنم، بازی کنم ببینم چه جوریه.
نه !!! 6.8 دادن !!نقل قول:
بلاخره هر کسی یه نظری داره، تو همون گیم اسپات خیلی از کسایی که بازی کرده بودن بهش 9.5 داده بودن !
بله تمومش کردم 1000/1000 ولی روی Xbox 360 نه PC. چند صفحه قبل بری بطور خلاصه در مورد بازی توضیح دادم.نقل قول:
منم بازی رو نصب کردم و خیلی ازش خوشم اومده ...
به نظرم خیلی بازی قشنگیه.
بازیش قشنگه ولی نمیدونم چرا اینقدر خسته کننده شده !!!!!!
من بازی رو گرفتم ولی موقع بازی تصویر خود به خود پایین میره وقتی با موس دوربین رو می چرخونی تصویر خود به خود به سمت پایین میره
نمی دونید دلیلش چیه؟
چه طوری میشه نشونرو رو هدف قفل کرد ؟
ما godfather2 رو برام از یکی از گروهای ایرانی برای آفلاین اومده اما اول نصب سریال نامبر میخواد لطفا سریال نامبر این بازی رو دوستان برام پست کنید به خدا ثواب داره فقط چند تا شماره بیشتر نیست من درخواستمو در تاپیک كرك و سريال و پچ بازيها گذاشتم ولی کسی جوابمو نمیده کرکشو دارم سریالشو میخوام:11::40::11:
سربال :
S8ff-5fge-hynk-phyl-prld
85fx-6zhy-mz4m-jmz2-rrld
zxdv-d9sz-ubvv-8ubt-zrld
s2t3-a866-xun9-mxul-drld
سریال:
S2t3-a866-xun9-mxul-drld
mxss-b3d6-n8sg-sn8q-lrld
5rqy-hdcv-l3af-sl38-krld
5b4l-yhm6-85zp-x858-urld
یه چندتا اسکرین شات بزارین ببینم چجوریه.دمتون گرم.
رفیق اگه از فری آفلاین گرفتی، یه فولدر به اسم Crack توی DVD هست.که توش 2 تا فایله. یکی کرک بازی و اون یکی کیجن.که اسمش rld-tgf2.اگه بازش کنی و دکمه ی Generate رو بزنی بهت سریال می ده.این هم یه سریال برای کسانی که سریال ندارن :نقل قول:
کد:EQPF-XCU8-N6HZ-3N6E-7RLD