D2 هم همچین قابلیتی داری.نقل قول:
ولی بازم تصمیم با خودته
Printable View
D2 هم همچین قابلیتی داری.نقل قول:
ولی بازم تصمیم با خودته
D2 که قیمتش " حول و حوش 200 " هستش ؛ نه " حول و حوش 100 " ...نقل قول:
نقل قول:
راستی من بودجم حدودای 100 تومنه .حالا یکم اینور اونورش مهم نیست.
سلام
این چند تا اسپیکر رو دیدم :
اینو 4500 تومن گفت البته مارک زنیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------
این 6 هزار تومن مارک . . .!(متفرقه)
-------------------------------
این 5000 تومن مارک لئونو :
قیمتش یادم نیس :
60 تومن گفت مارک کریتیو :
یه کریتیو دیگه داشت 90 تومن میگفت که دو جفت بلندگو کنار هم بودند.
یه مارک لاجیتک بود 16 تومن میگفت شامل 2 تا بلندگو در یک جعبه.
بهترین چیزی هم که دیدم فیلیپس بود.هربلندگد بشکل نیمه یه کره بقطر 12 سانت سفید رنگ که دوتایی یه کره رو تشکیل میدادند تا حمل ونقلش آسون شه.20 تومن میگفت.خیلی قشنگ بود.البته کیفیت هیچ کدوم رو نتونستم امتحان کنم.(البته تویه سایتش پیداش نکردم)
کسی نظری نداره؟
زیر 10 تومن که متفرقه اس ... همون اولی رو برادر کوچیکه من خرید 3000 ...
کارای logitech و creative کارای معتبری هستن که توی تهران هم راحت گیر میان .. کیفیتشون هم خوبه ... کارای creative تنوع خیلی بیشتری دارن ... اگه به نمایندگی ها سر بزنی ...
الان اونی که میگی 60 تومن باید travelsound 400 باشه ... فکر کنم مدلهای زیر 400 ارزون تر هم باشن ...
سونی هم یه مدل داره SRS-TP1 ... قیمت ندارم ... ولی مطمئنا ارزون تر از مارک های فوق نیست ...
طبق معمول قاعده "هرچی پول بدی آش می خوری" هم برقراره ..
آدرسی از نمایندگی ها دارید؟من پاساژ عالی،ولی عصر و بازار رضا رفته بودم.هنوز توپخونه ،جمهوری و پایتخت نرفتم!نقل قول:
در ضمن تنها همین مدل های 5000 یا 6000 تومنی بشکل شارژِ (باتری اینترنال)موجود هستن!
ارادتمند
creative دوتا نمایندگی توی پاساژ ایران داره ... یکی روبروی پله برقی ، یکی نزدیک در پایینی (هر دو Logitech هم دارن)... پایتخت هم دو تا داره اگه اشتباه نکنم .. طبقه اول ، ضلع جنوبی ... بازار رضا هم یکی داره ... l
آره - اکثر مدلهای بالاتر باتری قلمی می خورن ... اون مدل سونی که گفتم رو اگه بتونی گیر بیاری باید خوب باشه ... نه باتری می خوره نه شارژیه ... به قول معروف Passive هستش و از power دستگاهی که بهش وصل میشه تغذیه می کنه ..
سلام . من یه راهنمایی در مورد خرید mp3 player creative می خواستم...در محدوده قیمت حدود 70 تومن....اما نمیدونم کدوم مدل کرییتیو بهتره....میخوام کار باهاش راحت باشه از لحاظ نرم افزاری و اینا مشکلی نداشته باشه(مث سونی و ...) از لحاظ شارژ مشکلی نداشته باشه..لوازم جانبی نیاز نداشته باشه واسه خرید مجدد....ظاهر قشنگی داشته باشه...من میخوام صرفا برای ضبط صدا و گوش دادن به اهنگ ازش استفاده کنم..خلاصه اینکه کیفیت و قدرت خیلی خوبی داشته باشه.. ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید و کمکم کنید
ضمنا از لحاظ پخش اهنگ و فاصله بین اونا یا گوش دادن به یه اهنگ خاص مشکلی نداشته باشه و اطلاعات رو با pc راحت رد و بدل کنه...مدت زمان شارژ بالایی هم داشته باشه و سرعت شارژش هم خوب باشه....................اوه که چقد هم توقع دارما D:
نقل قول:دقیقا چقذه توقعاتت بالاس ... (شوخی) ... ببین creative مدلهای متنوعی توی این بازه داره ، اما اگه کیفیت ضبط واسه ات خیلی مهمه شاید بد نباشه که یه کار از سامسونگ (U3) و iriver (مدل T60 و T7 که پاساژ ایران پیدا میشن) رو هم مدنظر داشته باشی ...نقل قول:
بهرحال چه creative (مثلا zen stone plus که اسپیکر هم داره - v100) و چه این دو سه تا مدل ، از نظر عمر باتری (یکی دوتاشون قلمی خورن و یکی دوتا شارژی) ، کیفیت صدا و سهولت استفاده و ... مشابه هستن ...
یه انتخاب ویژه که البته نمی دونم گیر بیاری یا نه ، sansa clip هستش که شاید پاساژ پایتخت پیدا بشه .. و به اینا برتری داره ... قیمت دقیقش رو هم نمی دونم .. یکی قیمت کرده بود نزدیک 90 تومن
اقایون محترم کسی آخرین قیمت cowon-q5 را نداره هم 40گیگ هم 60ش.
ممنون میشم زودتر جواب بدید
درضمن کدوم یکی از اینا بهتره
1.q5
2.ipod touch
3.samsung yp-p2
سیمور جان هنوز نتونستم هون مدل سونی رو پیدا کنم ولی اینار رو دیدم/:نقل قول:
بنظر من q5 بهتر هم امکانات بیشتری داره هم صفحه بزرگتری داره که البته ابعادش هم بزرگه و هم اینکه قیمت بالایی هم دارهنقل قول:
قیمت q5 را الان کسی نمی دونه ---- ؟
نقل قول:مقایسه بین این سه مدل ، خیلی مقایسه درستی نیست .. Q5 یه مدل سطح بالا ، با امکانات بسیار زیاد صوتی/تصویری و قیمت بالاس ... تاچ یه مدل رده متوسط با امکانات کمتر و قیمت پایین تر از بالاییه و بیشتر قراره یه جور handheld باشه ... P2 یه مدل در رده پایینتر و قیمت پایین تره که بیشتر امکانات جانبی متنوع رو فراهم می کنه ... بنابراین بسته به اینکه نیاز یه نفر چی باشه ، هر کدوم اینا می تونن یه گزینه خوب یا بد باشن ..نقل قول:
قیمت q5 رو هم که چند جای مختلف پرسیدی ، در این تاپیک گفتم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260241&page=3
اتفاقا دیروز بازار رضا یکی دو مدل فیلیپس دیدم .. چیزای با کیفیتی به نظر میومدن ... سونی رو از نمایندگی اش بپرس تلفنی (88802777 - ایران رهجو) .. شاید واقعا گیر نمیاد ..نقل قول:
شنبه میرم نمایندگی سونی.نقل قول:
منم موافقم فیلیپس ها ظاهر معرکه ای دارن.
و یه سوال :
بهترین نسبت قیمت به مگMb(میزان حافظه)تویه مارک های معتبر در مورد mp3player کدومه؟
(دوستی دارم که ارزون ترین 2 مگ و یا 4 مگ رو میخواد فقط برای پخش صوت)
از بین مارک های اصلی ، creative بدون شک ... یعنی حتی اگه پارامترهای قیمت - کیفیت - میزان حافظه رو با هم بسنجیم ، باز هم creativeنقل قول:
راستش میخوام wav رو بهش پیشنهاد کنم.چیزه بهتری که ارزنتر باشه سراغ دارید؟2 گیگش رو 75 میگن.نقل قول:
clips رو 2 گیگش رو همین قیمت میدن(البته فکر کنم گارانتی نداشته باشه)
هی غر میزنه trancent بخره 45 تومن!تهدیدش کردم اگه بازم غر بزنه براش لئونو میخرم:46::31: و یه سوال دیگه sandisk چیزه بخصوصی که ارزون باشه تویه ایران داره؟غیره کلیپس البته
و یه چیزه دیگه یه جایی تویه فروم خوندم کسی دنباله archos میگرده.3 هفته پیش 4 یا 5 مدلش البته دونه ای تویه پایتخت بود.گفتم بودنی چون شما بهرحال با همه در ارتباطی:10:
هممم .. از نظر کیفیت صدا zen v plus بهتره ... nwd-b سونی هم خیلی خوبه (باز از نظر کیفیت) ... ولی خب مثلا اسپیکر یه گزینه جذاب واسه مصرف کننده اس که نمیشه ازش گذشت ..
ولی همه اینا به کنار clip یکی از با کیفیت ترین محصولاتیه که توی اون رده موجوده ... اگه هست ، به نظرم ارزش خرید رو داره ... حالا گارانتی نداره هم حرفیه ... بهرحال باید ریسک کرد ... فرقی با خرید ipod نداره به نظر من (از نظر پشتیبانی)
//
مرسی در مورد archos ؛ میشه آدرس حدودی بدی ... کدوم طبقه ؛ کدوم سمت .. کدوم مغازه ..
موافقم v plus خیلی خوش کیفیته ولی از کیفیت wav خبر ندارم.سونی هم خیلی خوبه NWDB گرچه فک کنم حتی آهنگ ریختن تویه wav هم Drag Drop نیست خب سونی هم داستان خودشوداره.کلیپس این مشکلاتو نداره اما گارانتی هم نداره.
طبقه هم کف پشت کافی شاپ همون که یه ویترین مجزای توی راه رو پر از بلندگو و کیس داره و کلی iriver داره یه مدل Archos داشت که حتی تا همین اواخر هم داشتش.همین مدل رو(اصلا مدلش یادم نبود) تویه پاگرد جنوبی همکف که اونم iriverکار میکنه هستش(اون روزی که من دیدم شاید 4 تا داشتش).
طبقه اول روبروی پله برقی که نمایندگی کووان است هم یه مدل دیگشو داشت.همین طبقه گوشه شرقی همون مغازه که تویه ویترینش فقط iAudio داره.(حالم از این آدرس دادن بد شد ،این دفعه اسم فروشگاه رو یادداشت میکنم)
ارادتمند
ولی از کیفیت wav خبر ندارم.zen wav نیازی به نرم افزار مخصوص نداره ... یعنی نرم افزار مخصوص هم داره ، اما ضروری نیست .. از نظر کیفیت صدا باید یه درجه پایین تر از حالت عادی محصولات creative باشه ؛ با توجه به اینکه با یه کمپانی دیگه روی این کار کرده ...نقل قول:
مرسی از آدرس ها .. همین هم خوبه .. هر که طاووس خواهد ، جور هندستان ...
سلام
یه رکوردر خیلی خوب می خوام بگیرم. از فاصله دور صدا رو با کیفیت عالی ضبط کنه، حجمش کوچیک باشه، حافظه داخلی بالایی داشته باشه، رم خور باشه، طول عمر باتریش بالا باشه، اگه قابلیتهای دیگه هم داشته باشه بهتره.
لطفاً اگه موردی با این خصوصیات می شناسید معرفی کنید، اگه در این مورد آدرس سایت هم دارید معرفی کنید.
راستی هر چند قیمت برام مهم نیست اما قیمت مدلهای پیشنهادی را هم برام بنویسید.
با تشکر
برو سراغ سری ICD سونی ... نمایندگی های سونی بعضی مدلهاش رو دارن ... مثلا MX20 ... حدود 215 باید باشه ..نقل قول:
الیمپوس هم یه مدل داره که شاید پیدا کنی DS-50 ... همون قیمت حدودا ... 220 تومن ..
بعد یه مدت نسبتا طولانی بازم سلام:10:
من یه اطلاعاتی درباره کیفیت سری T.Sonic ها میخوام
یه چند تا مدل هست که اطلاعاتش و دارم . مثلا:
T.Sonic 820 2GBT.Sonic 320 4GB
قابلت پخش MP3، WMA، WAV، WMA DRM10
دارای رادیو FM با قابلیت پخش 20 کانال رادیویی
قابلیت ضبط تمام دیجیتالی صدابا فشار تنها یک کلید و قابلیت تنظیم شرایط محیطی
قابلیت خواندن E-book
ضبط قابلیت پخش موزیک ، ویدئو(MTV ) و عکس (jpg , bmp )
دارای قابلیت نمایش ساعت محلی و جهانی
قابلیت VAD - تشخیص صدا و ضبط فقط در هنگام وجود آن و عدم ضبط در هنگام سکوت
7 اکولایزر از پیش تعریف شده و یک اکولایزر شخصی برای پخش حرفه ای
حاوی نرم افزاری جهت قفل کردن کامپیوتر جهت ایمنی فایل ها
دارای کانکتور پر سرعت mini USB2 جهت اتصال سریع به کامپیوتر وانتقال سریع فایل ها
قابلیت نمایش KARAOKE متن آهنگ
امکان پخش A-B برای تکرار قسمت خاصی از آهنگ به دفعات دلخواه
پشتیبانی از 13 زبان مختلف برای منوها و آهنگها
نمایشگر 1.8 " رنگی TFT جهت دیدن فیلم وعکس
30 ساعت پخش موسیقی با باتری پیشرفته Li-ion داخلی با قابلیت شارژ از USB
در ظرفیتهای 2GB، 4GB
در رنگهای سفید ، مشکی (بسته به ظرفیت(
سازگار با تمامی ویندوزها، لینوکس و مکینتاش
یکسال گارانتی ITR
قیمت:700000 ريال
T.Sonic 840 2GB
قابلیت خواندن E-book
ضبط قابلیت پخش موزیک ، ویدئو(MTV ) و عکس (jpg , bmp )
دارای کانکتور پر سرعت mini USB2 جهت اتصال سریع به کامپیوتر وانتقال سریع فایل ها
نمایشگر 1.8 " رنگی TFT جهت دیدن فیلم وعکس
30 ساعت پخش موسیقی با باتری پیشرفته Li-ion داخلی با قابلیت شارژ از USB
در ظرفیتهای 2GB، 4GB
در رنگهای سفید ، مشکی (بسته به ظرفیت(
یکسال گارانتی ITR
قیمت: 800000 ريال
T.Sonic 630 2GB
قابلیت ضبط زمان بندی شده برای روشن شدن و ضبط خودکار صدا
ضبط مستقیم از طریق ورودی LINE IN از هر دستگاه جانبی دیگر و میکروفون
پشتیبانی از 12 زبان مختلف برای منوها و آهنگها
نمایشگر Color OLED چهار خطی با کیفیت بسیار بالا برای هر شرایط محیطی
15 ساعت پخش موسیقی با باتری پیشرفته Li-ion داخلی با قابلیت شارژ از USB
در ظرفیتهای 4GB ، 1GB، 2GB
در رنگهای سفید ، مشکی و بنفش (بسته به ظرفیت)
یکسال گارانتی ITR
قیمت: 680000 ريال
T.Sonic 650 4GB
قابلیت ضبط بسته به صدا بصورت دیجیتال
نمایشگر درخشان ، دو رنگه و Nod دو خطه که قابلیت نمایش متن بدون لرزش از هر زاویه و در هر نوری را دارد
امکان تکرار با سرعت های متنوع
قابلیت کار با USB Flash Drive برای اتصال یا ذخیره اطلاعات
دارای اکولایزر شامل یک امکان تنظیم دلخواه FR
دارای پورت پر سرعت miniUSB برای وصل آسان به کامپیوتر جهت اتصال فایل ها
قابل شارژ با باطری Li-ion (در صورت شارژ کامل 15 ساعت کار می کند)
دارای ساعت قابل تنظیم به وقت محلی و جهانی
در ظرفیتهای 2GB، 4GB
در رنگهای سفید ، مشکی (بسته به ظرفیت)
یکسال گارانتی ITR
قیمت: 830000 ريال
- اتصال از طریق USB بطور کامل بدون نیاز به کابل
- قابل استفاده به صورت فلش درایو قابل حمل
- طراحی سبک و زیبا با انتهای آینه مانند
- کار با WMA , Mp3 و فرمت موسیقی WAV
- کانال FM قابل ضبط با 20 کانال از پیش تعیین شده
- صدای پیشرفته دیجیتالی
- امکان نمایش زیرنویس موسیقی
- صفحه نمایش روشن و واضح قابل رویت از هر زاویه و نور
- ضبط صدای پیشرفته با VAD (تفکیک کننده صدا)
- امکان تکرار قسمتهای مهم آهنگ ، جلسات
- سرعت برگشت متنوع
- 13 زبان شامل منوهای ترانه ، آلبوم ، اسامی هنرمندان و زیرنویس
- توانایی USB Flash برای اتصال داده ها و ذخیره کردن
- دارای فقل کامپیوتر و حفاظت فایل
- 7 اکولایزر شامل استفاده کننده
- باطری داخل قابل شارژLin-ion ، توانایی پخش 15 ساعت مداوم ( با خاموش بودن Screen server و زیر نویس )
- توانایی اتصال USB.2 جهت اتصال راحت به کامپیوتر و اتصال سریع فایل ها
- امکان تنظیم ساعت محلی و جهانی
قیمت: 60000تومان
T.Sonic 650 2GB
قابلیت ضبط بسته به صدا بصورت دیجیتال
نمایشگر درخشان ، دو رنگه و Nod دو خطه که قابلیت نمایش متن بدون لرزش از هر زاویه و در هر نوری را دارد
امکان تکرار با سرعت های متنوع
قابلیت کار با USB Flash Drive برای اتصال یا ذخیره اطلاعات
دارای اکولایزر شامل یک امکان تنظیم دلخواه FR
دارای پورت پر سرعت miniUSB برای وصل آسان به کامپیوتر جهت اتصال فایل ها
قابل شارژ با باطری Li-ion (در صورت شارژ کامل 15 ساعت کار می کند)
دارای ساعت قابل تنظیم به وقت محلی و جهانی
در ظرفیتهای 2GB، 4GB
در رنگهای سفید ، مشکی (بسته به ظرفیت)
یکسال گارانتی
قیمت:680000 ريال
لینک:کد:http://transcendusa.ir/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=44&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=74&vmcchk=1&Itemid=74
T.Sonic 850 هم هست که دقیق نمیدونم چجوریه اگه میدونید لطفا بگید.کد:http://shop.ecb.ir/index5-7-f.asp?src=http%3A%2F%2Fshop.ecb.ir%2FMore-f.asp%3Fid%3D186440%26G_id%3D11325
حالا سوال؟
1.اینا از نظر ویژگی هاشون خیلی با هم فرق نمیکنند و قیمتاشونم خیلی به هم نزدیکه ولی با مدلای مختلف..چرا اینجوریه؟طبیعیه؟:18:
2.اینا مال شرکت ترنسند که فروشگاه مرآت تو بازار رضا گارانتیشون میکنه(تا اونجایی که من میدوننم مرآت خیلی معتبره) میشه رو تقریبا اصل بودن اینا حساب کرد؟
3. اگه یادتون باشه من برام کیفیت ظبط صدا خیلی مهم بود و همه این مدلا نوشته که کیفیت ظبط صدای بالایی داره. میخوام بدونم چقدر صحت داره و تا حالا کسی تجربه کرده؟
4.قیمت همه اینا به تناسب امکاناتشون نسبتا پایینه...تقلبی نیست؟:9:
5.کدوم یکی از اینا رو به من پیشنهاد میکنید؟(راستی من رفتم بازار رضا و دنبال iriver t60 گشتم ولی اصلا نبود!
حالا با ویژگیهایی که برای T.Sonicها اومده به من کدوم و پیشنهاد میکنید از نظر کیفیت و امکانات ظبط صدا؟T60 یا T.Sonic؟
ممنون میشم زود جواب بدین
ببخشید که خیلی طولانی شد:43::11:
1. این سیاست کمپانیه که فرضا مثل ipod محصولاتش معدود باشن و روی همون ها مانور بده ، یا متنوع کار کنه (مثلا creative) تا دست خریدار باز باشه ... معمولا (تقریبا!) هرچی کمپانی محصولات پرفروش تری داره ، تنوعش کمتر میشه ...
2. این مارکی که گفتی (T.sonic) چندان معتبر نیست .. حالا گارانتی اش هرچی می خواد باشه ... تنها مزیت گارانتی خوب اینه که اگه مدل غیرمعتبر بخری ، شدیدا بهش نیاز خواهی داشت(=احتمال خرابی زیاده) و اینجاس که نقش گارانتی خوب مشخص میشه ..
3.روی تبلیغات که اصلا حساب نکن ... کدوم بقالی میگه ماست من ترشه ؟ ... فرض کن در حد متوسطه و شاید کمی بالاتر...
4. نه - تقلبی نیستن ... ولی هرچیزی که "تقلبی" نیست ، لزوما "باکیفیت" و معتبر نیست ... دلیل قیمت پایینشون هم همینه ...
5. شما چرا بی خیال مارک های معتبر شدی ؟ ... بازار رضا اصلا iriver نداره .. باید بری پاساژ ایران - روبروی پله برقی (بالاتر از تقاطع ولیعصر طالقانی) یا پایتخت ... iriver هست اونجا ... سامسونگ هم هست (U3) که خب نمایندگی هاش حتما دارن ... 80 تومن حدودا
میدونی سیمور خان من حرف شما رو قبول دارم ولی یه جورایی دچار تردید شدم. یه بنده خدایی بهم گفت مارکای معروف فقط به خاطر مارکشون قیمتشون بیشتر میشه...چون از برندی که دارن استفاده میکنن و میارن رو جنسشون.اما دلیل نمیشه که مارکای دیگه که چندان معروف نیستن،خوب نباشن.
خود این شخصی که به من اینو گفت اینکارست یعنی هر کی رو که میشناسم میره پیش این یه مشورت میگیره(البته T.Sonic تایید نکرد و گفت اطلاعی ازش نداره ..ولی ردشم نکرد)
حالا من نمیدونم کدوم و بگیرم ..واسه همین دنبال کسیم که از T.Sonic هم تجربه داشته باشه و بهم بگه.
حالا اگه کسی هست که درباره این برند چیزی بدونه خوشحال میشم بهم کمک کنه
ممنون
سلام
میخوام یه MP3 Player بخرم که امکان ضبط و پخش صدا داشته باشه و قیمتش از 18 تومن بیشتر نباشه. خودم این سه مدل رو پیدا کردم. لطفاً نظر بدید و بگید در تهران از کجا بگیرم که ارزونتر باشه؟
متشکرم
MP3 Zoltrix -Z-cyber ZLING FX 256 MB
MP3 Hitech 511 1GBکد:http://www.rayaneh.com/product-1245.aspx
MP3 Hitech 513 256MBکد:http://www.rayaneh.com/product-2284.aspx
کد:http://www.rayaneh.com/product-2321.aspx
خب این شک شما منطقیه ... یعنی یه دوستی داری که به حرفش اعتماد داری و احساس می کنی که حرفش با حرف من نمی خونه ... من میخوام از این دوست شما بپرسم که ملاک خوبی یا بدی چی باید باشه ؟ ... چطور یه مارک معروف میشه ؟ ... این همه کارشناس و متخصص که توی سایت های معتبر خارجی نظر میدن عقلشون به اندازه من و شما نمی رسه ؟ ... مطمئن باش اگه یه محصولی خوب و باکیفیت باشه ، مشهور میشه و گمنام باقی نمی مونه ... قاعده طلایی اینه که "هرچی پول بدی ، آش می خوری" ؛ مطمئن باش در مورد mp3 player ها این قاعده شدیدا صدق می کنه ...نقل قول:
در مورد اینکه می خوای از یه نفر که تجربه اش رو داره بپرسی : احتمالش خیلی کمه که پیدا کنی ... هرچه مدل گمنام تر ، احتمال پیدا کردن یه نفر که قبلا تجربه اش رو داشته باشه کمتر .. من خودم با کارای ترانسند آشنا هستم ... اصولا مارک متوسط بازار محسوب میشه .. و از نظر کیفیت هم متوسطه ...
جواد جان ، اگه کیفیت می خوای بودجه رو باید ببری بالا ؛ مثلا تا 50 تومن ... با این بودجه واقعا هم باید بری سراغ همین مدلها که اعتبار چندانی ندارن و انصافا دیگه فرقی نمی کنه که چی پیشنهاد بشه .. (هرچند خوبی زولتریکس اینه که گارانتی مناسبی داره که احتمال زیاد بهش نیاز پیدا می کنی!)نقل قول:
مرسی که گفتینقل قول:
واد جان ، اگه کیفیت می خوای بودجه رو باید ببری بالا ؛ مثلا تا 50 تومن ... با این بودجه واقعا هم باید بری سراغ همین مدلها که اعتبار چندانی ندارن و انصافا دیگه فرقی نمی کنه که چی پیشنهاد بشه .. (هرچند خوبی زولتریکس اینه که گارانتی مناسبی داره که احتمال زیاد بهش نیاز پیدا می کنی!)
مشکل اینجاست که من به یک نفر 18 تومن بدهکارم و بهش قول دادم با این پول براش MP3 Player بگیرم. البته اگه قیمتش یکی دو تومن هم بالا و پایین بشه اشکالی نداره. حالا جایی سراغ داری که زنگ بزنم یه دونه از همینها رو برام با پیک بفرسته؟
خیلی ممنون
آها .. پس اگه مال خودت نیست و می خوای به واسه این ، حساب صاف کنی ، خوبه ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جای خاصی که والا یکی دو تا سایت هست واسه فروش آنلاین ... مثلا rayansaba.com رو چک کن ..
javad2625 جان 18 تومن هم مگه رکورد گیر میاد؟
لینک هایی که داده ظاهرا این قیمت رو تایید می کنن ... هرچند من نمی دونم مثلا اینا 256 مگ الان موجودی دارن یا نه ... ولی بهرحال حدود 30 تومن می تونه گیر بیاره ... (رکورد که طبیعتا نه - Mp3 player ی که رکورد کنه ، چرا)نقل قول:
زولتریکس فکر کنم باشه یه مدلش هست 37 تومن Mp4 هست. یه مدل هم Mp3 lتو سایت که گفت هست 18.500 اگر باشه!!!
تو ولیعصر با 20 تومن گیر میاد. و میتونی mp3 پلیر بخری.ولی اینکه کیفیتش چی باشه دیگه معلوم نیست:5:نقل قول:
اMp3 Player خوب قيمتش زير 100 باشه كيفيت خوب و سبك چي هستش؟؟؟ دوستم سوني خريده Mp4 ساپورت ميكنه كيفيتش خوبه صد و خوره اي گرفته 4 گيگ هم هستش ميگه mp3 خاليش زير 100 تومن هستش ؟!!!
ام پي تري هاي كه ضبط صدا با كيفيت خوب و برد بردش خوب باشه چي هست قيمت خوب؟؟؟ راديو داشته باشه هم چند ؟؟ ممنون ميشم با عكساش بزارين.
مدل Zen v plus خيلي قشنگه فقط قيمت و امكاناتش نميدونم چيه ؟!!
اين كه ميگن نرم افزار داره يعني چي ؟؟ استفاده ازش سخت ميشه ؟؟
اين مدل ها كدومشون خوبه ؟؟؟ قيمتشون رو هم ميخواستم:
1- zen v plus
2- سری NWD-B
دوستت درست میگه : زیر 100 تومن ، اکثر Mp3 playe های معتبر ، توانایی پخش تصویر ندارن ... یه استثناء : creative zen که 2 گیگش زیر 100 تومنه و از نظر کیفیت صدا و تصویر هم وضع خیلی خوبی داره ...نقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
در مورد ضبط صدا و رادیو : رادیو رو که اکثر Mp3 player های این دامنه دارن و مشکلی نیست ... ضبط صدا رو هم اکثرا دارن (متوسط و خوب هستن) ؛ اما اگه بالاتر از متوسط و خوب می خوای ، کارای iriver هست (تهران) ... مثل سری T که می تونی پاساژ ایران پیدا کنی ... u3 از سامسونگ هم هست ...
zen v plus کیفیت صدای خیلی خوبی داره ... تصویر هم پخش می کنه (البته خیلی قابلیت اساسی ای نیست - صفحه اش کوچیکه) ... 2 گیگش باید حدود 80 و 4 گیگش باید حدود 100 باشه ...
نرم افزار داشتن یعنی اینکه مثل یه کول دیسک یا فلش مموری نیست که وصل کنی به PC و باهاش کار کنی و فایل ها رو کپی کنی توش ؛ بلکه باید با استفاده از نرم افزار مخصوصش این کارا رو بکنی ... مثلا zen v plus نرم افزار مخصوص می خواد ، ولی خیلی چیز شاقی نیست و انقدرها هم دست و پا گیر نیست ... معمولا کارابری حرفه ای تر ، مدلهای نرم افزاری (MTP) رو ترجیح میدن به مدلهای بدون نرم افزار (ums)
zen v plus نسبت به nwd امکانات بیشتر (پخش تصویر و فیلم و Line in) و کیفیت صدای بهتری داره .. باتری اش هم بهتره ... تنوع حافظه نسبت به قیمتش هم بیشتر و بهتر از سونیه (اون 1-2 گیگ داره به ترتیب 60 و 80 تومن - این 2 و 4 داره تقریبا با این قیمت ها ؛ 5 تومن بیشتر)
seymour راست میگ تصویر زیر 100 که خوب باشه کریتیو هست 2 گیگ 95 هست
و iriver t60 که باطری نیم قلم میخوره نیست یا کم هست 49 تومن بود. ولی بجاش T7 iهست 49 تومن.
فعلا
ميشه اينايي كه گفتين رو عكسش رو هم بزارين ؟؟؟ حالا پس اول كدوم رو پيشنهاد ميكنين؟؟؟ حالا تصوير هم نداشته باشه مهم نيستش . اگه عكساش رو هم تونستين بزارين ممنون ميشم
-1 iriver چه مدلي؟؟؟
2- سامسونگ u3 مدل كاملش چيه؟؟؟
سري T چي هستش ؟ اگه امكا داره عكس و اسم و مدل كامل هر كدوم رو بزارين
مدل creative Zen چه فرقي با Zen v plus داره؟؟ تو سايتش نگاه كردم قيمت 48 گيگ zen v plus زده 60 $ ولي Zen گرونتر هستش
بين اين مدلهايي كه معرفي كردين از همه بهتر كدوم هستش از نظر كيفيت صدا و كارايي
با تشكر
داداش من برای iriverبروکریتیو زن 2 گیگ 95 تومن هست و چیزه خوب و کامل و باکیفیتی هست منتها قیافش ممکنه به دل نشینه ولی کیفیت بالا داره کیفیت ضبط صداش هم بد نیست ایفیت ضبطش پایین هست.کد:www.iriver.com
ولی خب برایدیدن فیلم و موزیک ویدیو خوبه.
iriver e100 هم هست 4گیگش 115 تومن منتها یه نمه کیفیتش پایین تر از زن هست مخصوصا ال سی دیش رو تو بیشتر روییوه میگن زاویه دیدش خوب نیست.
اگه میخا 50 تومن خرج کنی هم از Iriver t7 هست و t60 جمع وجور اندازه یو اس بی فلش هست. از کریتیو هم زن استون فکر کنم. رو 70 تومن Zen v plus. رو 90 کریتیو زن 2 گیگ و ....
185 سامسونگ p2
185 تا 200 cowon d2
موفق باشید
1. مدلهای iriver رو که دوستمون گفت ...نقل قول:
2. اینه : YP-U3
3. عکس ها رو خیلی ساده کافیه اسم مدل رو توی سرچ image گوگل یا یاهو بزنی ... 100 تا عکس واسه ات میاره ...
4. مدل zen اساسا واسه تصویر ساخته شده و ضمنا مدل جدیدتری هست ... zen v plus اساسا واسه صدا ساخته شده ... سایز اولی کمی بزرگتره طبیعتا ... اولی کارت می خوره ... و تفاوت های جزئی دیگه ... عمر باتری اولی بیشتره ...
توصیه : شما اگه ضبط صدا و جمع و جور بودن واسه ات مهم تره ، برو سراغ iriver .. بعدش هم این دو مدل creative ... واقعا هم تفاوت کیفیت ضبط همه اینا ، چندان زیاد نیست ... همه شون در حد متوسط به بالا و خوب هستن ... (اصلش اینه که creative ها بصورت wav ضبط می کنن و Iriver و u3 بصورت mp3 و فرمت فشرده)