موقعی که داری Extract Files میکنی تیک گزینه Keep Broken Files رو بزننقل قول:
Printable View
موقعی که داری Extract Files میکنی تیک گزینه Keep Broken Files رو بزننقل قول:
سلام دوستان من چندتا فایل rar با حجم بالا دان کردم ولی وقتی می خوام exract کنم ارور زیر را می ده:
unexpected end of archive به نظر شما مشکل چیه کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟؟؟؟؟
چکار کنم خوهش می کنم کمک کنیـــــــــد
چندتا حالت میتونه داشته باشهنقل قول:
اول نرم افزار winrar رو به آخین ورژن ارتقا بدید
حجم فایل ها رو برسی کنید مثلا قرار بوده پارت شماره 26 96 مگابایت باشه ولی 93 مگابایت دانلود شده
اسم پارت ها رو برسی کنید که طولانی نباشن بیش از حد و در صورت امکان اونها رو به ترتیب 1 ..2 ..3 و ... الی اخر شماره گذاری کنید
شاید پسورد فایل رو بصورت حروف کوچک و بزرگ در هم نوشته باشن اون رو هم رعایت کنید
winrar که آخرین ورژن هست فایل هم اصلا پسورد نمی خواد حجمشم چک کردم کامل بود rename هم کردم کوچکش کردم ولی بازم همون ارور را می ده خوهشا یکی کمک کنه آخه خیلی فایل های با ارزشیه دیگه هم نمی تونم دان کنمنقل قول:
نقل قول:
اون فایلتون رو با Winrar باز کنید و Repair رو بزنید ببینید و آرشیو جدید بسازید ببینید حل میشه
سلام .
آقا من 597 مگ دانلود کردم که موقع اکسترکت کردن این ارور رو میده :
?)کد:! C:\Documents and Settings\---\My Documents\Downloads\Compressed\braveheart3.rar: Packed data CRC failed in Braveheart.hdrip.x264.www.rapitmovie.co.cc.mkv. The volume is corrupt
! C:\Documents and Settings\---\My Documents\Downloads\Compressed\braveheart4.rar: Packed data CRC failed in Braveheart.hdrip.x264.www.rapitmovie.co.cc.mkv. The volume is corrupt
! CRC failed in the encrypted file Braveheart.hdrip.x264.www.rapitmovie.co.cc.mkv (wrong password
چیکار باید بکنم :41:؟
ضمنا کامل دانلود شده و اسمش رو کوتاه کردم و keep broken رو هم تیک زدم .
جون بچتون کمک کنید دیگه ! تالا حدود ۲ گیگ از دانلودی هام این مشکل رو داشتن . ضمنا با IDM هم دانلود میکنم و کامل هم دانلود میشه .
نقل قول:
یکی از مشکلاتی که به چشم میاد تو این ارور اینه که پسورد رو اشتباه وارد کردید
سلام
من یک فایل726 mb در 8 پارت دانلود کردم که در راپید شر اپلود شده بود وبا راپید باز دانلود کردم(فایل avi)
ولی فایلها رو نمیتونم بهم وصل کنم البته فایلها سالمند و وقتی که باهم اجرا شوند درست کار میکند فقط بهم وصل نمیشوند:41:
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
فرمت فایل ها چگونه اند؟ rar یا بصورت split در اومدند؟(پسوندشون 001 هست)؟نقل قول:
فرمت فایلها.avi.001 و avi.002. و......نقل قول:
ضمنا فقط فایل اول کار میکنه
باتشکر:10:
سلامنقل قول:
با نرم افزار HjSplit میتونی با هم پارت ها رو Merge کنی :
موفق باشید :40:کد:http://hotfile.com/dl/28702410/3b27ab3/Hj_Split.rar.html
سلام
همانطور که میدونید حجم فایلها خیلی بالا رفته:8::8:
این امر با عث شده که هاردم کم کم رو به پر شدن بره تصمیم گرفتم اکثر اونا رو دویدی کنم ولی بعضی از فیلمها 10گیگ یا 7 گیگی هستن اونا رو نمی تو نم تو یک دیودی جا بدم بخاطر همین می خوام اونا رو به صورت پارتهای کوچیک تر تقسیم کنم ولی نمیدونم با چی و چطوری اگه امکان داره من رو راهنمای کنید:11::11:
شما اگه بخواین تبدیل کنی به فایل های rar میتونی از بخش split to volume گزینه dvd-r رو که 4481 مگابایت و برابر با حجم یک dvd خام هستش رو انتخاب کنی و اطلاعاتتون رو کپی کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من تعدادی فیلم به صورت rar و در چند قسمت(part1, part2, ...) دانلود کردم و مشکل اینه که اکسترکت نمیشن و ارور میدن:
توی 9 پارت 5 فیلم
که پارت 1و2 فیلم یک
پارت 3و4و کمی 5 فیلم دو => فقط ارور پارت 3 و4 می باشد
پارت 5و6 فیلم سه
پارت 7وکمی 8 فیلم چهار
پارت 8 و 9 فیلم پنجم
ارور زیر را مشاهده می کنم
The volume is corrupt
The file is corrupt
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 899x231 و حجم آن 33 کیلوبایت میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دانلود منیجر و از لینک mdiafire که با رپید باز مستقیم کردم
مشکل از فایل است چطور بازیابی کنم
up :10::41::19:
کسی نیست جواب ما را بده !!!
کلیک راست روی فایل بعد extract files بعد از پایین سمت چپ تیک keep broken files رو بزن.نقل قول:
تشکرنقل قول:
فیلم دو که مشکل داشت از پارت 3 و 4 تشکیل میشه
فیلم دوم extract و پخش می شه ولی تا دقیقه 10 بعد قطع می شه
سلام
دوستان من چند فايل دارم كه اسم فايل هاي داخل win rar طولاني هست و موقع اكستركت اين پيغام رو مي ده
ممنون مي شم راهنماييم كنيد
سلامنقل قول:
از یه نرم افزار فشرده سازی دیگه استفاده کن.
سلام
من فایل zip از اینترنت دانلود کردم این ها پسورد دارن و من پسورد این ها رو ندارم
چطور می توانم پسورد های این ها رو پاک کنم و از zip خارج کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اگه پسوردشون رو نمیدونی اونایی رو که از اینترنت گرفتی اسمشون رو سرچ کن میاد بعد اونجا حتما نوشتن.
رفیق عزیز من قبلا از فایل ها که پسورد شون رو گم کردم کم نداشتم اما می خواهمنقل قول:
قفل این ها رو بشکنم برای همیشه راحت بشم
حتی اگر پسورد اون رو نداشته باشم
.............
و می شه کمی واضح تر بگی یعنی چی اینترنت سرچ کنم !!!!:8:
اگه پسورد فایل ها رو نداری و از اینترنت دانلودشون کرده باشی میتونی اسم فایل های که دانلود کردی رو تو گوگل جستجو کنی و پسوردشون رو به دست بیاری.نقل قول:
نرم افزار های پسورد پیدا کن هم نمیتونن پسورد درست پیدا کنن.
موفق باشی.
دوست عزیز منظور من رو خوب متوجه نشدینقل قول:
منظور از برنامه , برنامه های شرکتی نیست خیلی از برنامه های که از سایت پرشین گیگ می تونی
دانلود کنی و صاحب فایل می تونه هر پسوردی روی ان بگذاره
من دنبال چیزی هستم که پسورد رو کرک کنه بشکنه
بدون این که من پسورد روی فایل رو بدونم
ممنون هستم که وقت می گذاری و جواب می دی :11::11::11:
دوست من منم گفتم که اون نرم افزار ها گفته شده به درد نمیخوره گاهی وقتا به درد میخوره ولی اکثراً به درد نمیخوره.نقل قول:
اینم اون نرم افزار ها
پیدا کردن پسورد فایل های zip و rar
RAR PASSWORD UNLOCKEDکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381488
برنامه برای بازکردن قفل rarکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=357902
اینجا دوستان گفتنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=364673
و یه چیز دیگه اون لینکایی که تو پرشین گیگ میزارن رو میتونی اونا رو هم تو گوگل جستجو کنی شاید یکی یه جایی گذاشته با پسورد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397038
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
تعمیر فایل rar
RecoveryToolboxForRARInstall
http://www.recoverytoolbox.com/download/RecoveryToolboxForRARInstall.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 780x450. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 780x450. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
برای رفع خطای crc میتونی از برنامه 7 -zip استفاده کنی مشکل حل میکنه
سلام دوستان
من امروز بعد از یک هفته دانلود یه فایل تقریبا 8 گیگی رو از میهن دانلود،دانلود کردم که 42 قسمت بود.
حالا winrar ارور crc failed......... file is corrupt رو در قسمت 23 میده.
با نرم افزارهایی مثل alzip - 7zip امتحان کردم همون ارور رو داد.
دو بار هم دوباره این پارت رو دانلود کردم بازم همون ارور رو داد.
حالا موندم چکار کنم.از وستان کسی هست کمک کنه؟؟؟
سلامنقل قول:
این فایلهای سایت میهن دانلود فک کنم بیشتر فایل هاش یا فایل های بزرگش اینجور خطاها رو میده!
شما کلیک راست کن روی فایل اولی بعد سمت چپ پایین نوشته keep broken files تیکش رو بزن بعد extract کن.
دوست من قبلا این کارو کرده بودم.اما چون بعد از extract فایلها نیاز به extract فایلهای اکسترکت شده هست به همین خاطر با مشکل روبه رو میشه.راه حل دیگه ای دارید که بشه این مشکل رو حل کرد؟؟نقل قول:
با تشکر
سلام
وقتی فايل زيپ رو از اينترنت دانلود میکنم بعد اونو منتقل میکنم به يک درايو ديگه ديگه باز نميشه اين خطا رو ميده:
the compressed (zipped) folder is invalid or corrupted.
مشکل چيه؟ ممنون
سلامنقل قول:
به طریق زیر فایل رو Extract کن :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4959368&postcount=3
سلام دوستان.
من یه فایل rar دانلود کردم که پسورد داره.پسوردش رو هم می دونم و مطمئنم درسته.وقتی می خوام فایل رو باز کنم پسورد کار می کنه،اما وقتی می خوام Extract کنم.تا نصفه می ره بعد می گه پسورد غلطه!حالا من چه کار کنم؟
با تشکر
اقا جدید ترین ورژن چیه؟
من یه فایل Part شده (قسمت شده) دانلود کردم (5 پارته که فقط پارت اول رو دانلود کردم) بعد تو پارت اول وقتی کلیک میکنم میگه:
تا حالا فایلهای پارت شده زیادی دانلود کردم که وقتی مثلا پارت یک رو دانلود کردم از Winrar متونستم ببینم اما خوب طبیعا نمیتونستم اجرا کنم تا پارت ها کامل بشن.
حالا آیا فایل زیپ شده دانلودی خرابه یا مشکل بعد از دانلود همه پارت ها حل میشه؟؟؟
:11:
دوستان سلام !
بهترین برنامه برای درست کردن فایل های فشرده ی خراب چه نرم افزاریست ؟
لطفا لینک دانلودشو اینجا قرار بدید ..... .
والا نمی دونم.نقل قول:
Hello ???!نقل قول: