چرا از Elfpack Tartes Mode استفاده نمیکنی؟ من که نصب کردم و خیلی خوب جواب داد.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/77240439/7328f192/K810_R8BA024_ElfPack_Tartes_Mod_19FIX_beta_STANDART_rev22.html
Printable View
چرا از Elfpack Tartes Mode استفاده نمیکنی؟ من که نصب کردم و خیلی خوب جواب داد.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/77240439/7328f192/K810_R8BA024_ElfPack_Tartes_Mod_19FIX_beta_STANDART_rev22.html
این چیه یه جا اپلود کن این جوری بهتره
نقل قول:
درسته SEtoolLite کا770 رو ساپورت نمیکنه.
ولی جی دی فلشر کا770 رو ساپورت میکنه و مثله آلبالو کا770 رو فلش میکنه
گوشی من:
K770i CID52 R8BA024
-
قابل توجه اونایی که K770i CID53 دارند:
(جی دی فلشر با K770i CID53 هم مشکلی نداره)
دوستانی که k770 دارن با ستول می خوان گوشیشون رو هک کنند مدل گوشی رو k800 قرار بدید من خودم امتحان کردم جواب میده
سلام به همه عزیزان من
من چند وقت پیش گوشیم و با کابل فلش کردم ولی انگار فایل کاستامی که از تاپ سونی برداشتم مشکل داره
و فایل های certificate که اولش تو پوشه کاستومه گوشیم بود رو نداره
و گوشیم وقتی برنامه morang رو اجرا میکنه این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی اوپرا رو اجرا میکنم ریست میشه
برنامه ی custgen رو هم دارم،و میتونم کاستام رو خودم بسازم ولی مشکل از فایل Customize.xml نیست
مشکل من فایل های قرار دادی با پسوند .cer هست که قبل از اینکه فلشش کنم تویه پوشه کاستام بود ولی الان ندارم و تمام سایت هارو زیرو رو کردم ولی پوشه کاستام بدون اون فایل های قرار دادی هست و ....
(من تازه کار نیستم ولی یه اشتباه بزرگ کردم که از کاستام گوشیم بک اپ نگرفتم)
من به پوشه custom ی که از داخل یه کا770 کپی شده باشه احتیاج دارم
کسی میتونه این لطف رو به من بکنه؟
k770i R8BA024 GENERIC
FS: M_EAST_N_AFR
CUSTOMIZE:CDA102568/109 R8A
سلام
میخوام گوشیمو از فریمور r8bc004 به r8ba024 تغییر بدم main رو دارم و یه fs و فایل کاستوم میخوام که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه اگه کسی سراغ داره لطفا بزاره.راستی گوشیم cid52 red است.
ورژن فریمور برای فایل کاستومایز مهم نیست فقط شما ببین مینت Generic یا چیز دیگه از این صفحه کاستوم انتخاب کن!نقل قول:
[HTML]http://iprotebe.cz/sony-ericsson-custom_files-k770-section860.html[/HTML]
اول ممنونم که به این زودی جوابمو دادی ماین گوشیم Generic است.
اما اونجا دوتا فایل بود که فکر نمیکنم فارسی داشته باشه:
HB1-06_Gen_CDA102568_8_R8A_GENERIC_RUSSIA
K770_HB1-06_Gen_CDA102568_207_R2A_GENERIC_CENT_EUROPE
دیگه سراغ نداری؟
اینی که قرمز کردم رو نصب کن Arabic داره برای فارسی نوشتن!نقل قول:
سلام دوستان !
چندتا مشکل با این گوشی دارم ( البته گوشی مال من نیست ! ) ( گوشی رو تازه خریدیم - نو )
1- بلوتوث هم میفرسته هم میگیره . فقط نمیدونم چرا نمیتونه عکس ارسال کنه !
همه چیز خوب پیش میره تا اونجایی که می نویسه انتظار برای پذیرش وسیله دیگر . انگار خوابش می بره ! انگار نه انگار !
2- پیغامگیر خوب برای این گوشی هست ؟ لطفا لینک دانلود
3- این گوشی میتونه نام مخاطب رو بخونه ؟ ( مثل 5700 که وقتی یه نفر زنگ می زنه اسمش رو میخونه )
ممنون
جواب سوال 3:نه نمیتونه بخونه اما مثل تمامی گوشیهای سونی اریکسون میتونی خودت اسم مخاطبت رو بگی. و هر وقت زنگ خورد اول نامخاطب وبعدش ملودی
برای اولی خوب باید فلشش کنی تا درست بشهنقل قول:
دومی خوب توی تاپیک نرم افزار بگو ولی فکر نکنم به نتیجه ای برسی!
سومی هم منظورتون رو نفهمیدم چون 5700 دستم نبوده ولی می تونید با الف به گوشی دستور صوتی بدی یعنی با صدات اسم طرف ذخیره کنی و بعد موقعی که بگی اون به طرف زنگ می زنه همچنین از کارایی های این الف این است که می تونی رمز صوتی بر روی گوشیتون بزاری و موقعی که قفل تا صداتو نشنوه قفلش باز نمیشه(من خودم این الف امتحان نکردم ولی دوستان خیلی تعریف می کردند ازش)
ما که نمیتونیم با jd کاری بکنیم آموزش رو میگی چطوری این کارو بکنیم یعنی روش پچ نصب کنیم من کا770 r8bc001 cid53نقل قول:
سلام دوستان قصد خرید این گوشی رو دارم :
صداش چطوره؟
عکاسیش چطوره ایا این حقیقت داره یک عکاسیش مثل یک دوربین واقعای 3.15mp هست که مخصوصا موقع چاپ کیفیت بالایی داره؟
کیفیت ال سی دیش چطوره؟ ایا ال سی دیش کوچیک به نظر نمیرسه؟
هندسفری و باطریش چطوره
استحکامش بالا هست؟
قیمتش دقیقش الان چنده
سلام دوستان
یه مشکل پیش اومده منتها من نمیدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری!
کلید حرکتی بالا، شماره 1 و شماره 7 کار نمیکنن! ولی گاهی یهو دوباره درست میشن. تعجبم تو اینه که چرا وقتی خوب میشه هر 3 تا یهو خوب میشن. ری استارت و ... فایده نداشته. خلاصه چه کارش کنم؟
بدک نیست. تو مایه های k750نقل قول:
هیچ گوشی ای نمیتونه مثا دوربین واقعی عکس بگیره. این یه واقعیته. ولی کیفیت عکسش خوبه
ال سی دی عالی. نه همچین کوچیک هم نیست. رزولوشن 240*320
هندسفری و باطری خوبن. کلا از نظر ظرافت صدایی سونی اریکسون از همه سره
استحکامش هم ... پای نوکیا که نمیرسه. ولی نسبت به ظاهرش خوبه
یه هفته پیش 180 تومن. ولی احتمالا ارزونتر شده
دوستان گوشی برادرم وقتی می خواد فیلم برداری کنه از قسمت دوربین خارج میشه کسی میدونه مشکلش چیه :13:
نمی خوام فلشش کنم
صداش از نظر کیفیت در سطح متوسط به بالا هستش از نظر بلندی هم حدود 25 درصد از کا800 بلندتره.نقل قول:
در کل از نظر کیفیت و بلندی از ان81 شما در سطح پایینتره.اما اگه هکش کنید خیلی بهتر میشه.
از نظر عکاسی میتونم بگم که بین 3 مگاپیکسلی ها رده متوسط به بالا داره.از ان73 و کا800 و یو600 ضعیفتره اما نه زیاد.اما از گوشیهایی مثل 5610 دبلیو890 /760 و غیره بهتره.در کل میتونم بگم خوبه.از نظر چاپ کردن من یه بار چاپ کردم اما نه کا770 بلکه کا800 .تقریبا تو مایه های دوربین های معمولی هستش اما به دیجیتال نمیرسه.
کیفیت ال سی دی اون متوسط به بالا هستش از کا800 به نظرم بهتره از ان73 هم بهتره اما به ان81 نمیرسه
هندسفریش خوبه صدای بلند و با کیفیتی داره.از ان81 بهتره و ان73 بهتره.
باتریش هم با استفاده ی خرکی و خیلی زیادی 2 روز راحت جواب میده.تقریبا 1.5 برابر ان81 باتریش جواب میده.
تمام برنامه های جاوا هم روش نصب میشه.
از نظر استحکام هم تقریبا خوبه و متوسط به بالاست.
کیبورد مناسبی داره و خوب میشه باهاش تایپ کرد.تنوع رنگ زیادی هم داره .
سلام
من میخواستم آیکن منوهای گوشیمو عوض کنم که k770 هستش.
با ستولز 1.08 شناساییش کردم اینها را داد:
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35223902622166 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
MAPP CXC article: R8BC004 prg1201-7587_GENERIC_VI
MAPP CXC version: R8BC004
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102568/109
CDA version: R8A
Default article: 1201-7603
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
Elapsed:9 secs.
حالا میخواستم ببینم میشه با همین نسخه ستولز هکش کنم؟
روش کار را میدونم قبلا پدر w810 را در اوردم
تو حالت عادی عکسبرداری نمیشه رو عکسا زوم کرد؟؟
چون من که تو حالت عادی می خوام زوم کنم مینویسه موجود نمیباشد؟؟؟
بنام خدا
سلام
مشكلي كه من چند روزه با اين گوشي پيدا كردم اينه كه پيامك ارسال نميكنه.
يعني قبلاً ارسال ميكرد ولي دو سه روزه كه وقتي يه پيامك ميخوام ارسال كنم تو صندوق خروجي گير ميكنه و بيرون نميره.
آنتنش هم پره و مشكل از نظر انتن دهي نداره.
بايد چيكار كنم
كمك كنيد لطفاً
البته پيامك دريافت ميكنه ها.
فقط نميتونه ارسال كنه.
'بعضی وقتا اینطور میشه که اصلا هم جالب نیست و اعصاب خورد کنه.نقل قول:
شما گوشی را خاموش کن و دوباره روشن کن ببین درست نمیشه؟
اگه باز نشد خاموش کن و باطری هم در بیار و دوباره بزار سر جاش و روشن کن.
معمولا درست میشه.
بنام خدا
سلام
دوست عزيز اين كارهايي كه گفتيد رو انجام دادم، اما هيچ تغييري نكرد و مشكل همچنان باقيست.
حالا چيكار كنم؟:41:
دوست عزیز برو ببین مسج سنتر رو پاک یا دستکاری نکردی :46:نقل قول:
اگه اینکارو کرده باشی مسج ارسال نمیشـــه ...
موفق باشید!:40:
بنام خدا
سلام
دوست عزیز اونجا رو قبلاً دیده بودم نه تغییری نکرده بود به نظرم
اما درست کردمش
یعنی مجبور شدم به تنظیمات کارخانه برگردونم
و خوشبختانه درست شد.
ممنون از همتون
بنام خدا
سلامباز با اين گوشي مشكل پيدا كردم
اين دفعه هيچ كاري نميتونم انجام بدم
نه تماس بگيرم
نه كسي ميتونه باهام تتماس بگيره
نه پيامك بدم
نه پيامك بگيرم
ريست كلي هم نميتونم انجام بدم
وقتي ريست كلي ميكنم
فقط تم عوض ميشه
حتي تاريخچه تماسها هم پاك نشد
كدها رو هم نميشه با اين موبايل وارد كرد
چون جويستيك نداره
راستي عكس يك گوشي تلفن هم داره كه روش خط قرمز كشيده
كمك كنيد
دوست من اگه واقعا این مشکلات رو داری تنها راه حل فلش کردنـــه ...نقل قول:
وقتی با مستر ریســـت حل نشـــده :13:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان
یکی از دوستام که گوشی k770i داره به هیچ وجه نهیج وقت میتونه به اینترنت متصل بشه.
تنضیمات جی پی آر اس ایرانسل رو سیو کرده با تنضیمات دستی هم کانکشن ساخته ولی با هیچ کدوم متصل نمیشه و connection failure میده.
کسی میدونه مشکلش چیه؟؟
کجا زندگی میکنه؟نقل قول:
یعنی منظورم اینه که بعضی جاها هنوز gprs فعال نشده. خود من که تو تهرون زندگی میکنم و خونمون حوالی بهارستانه بعضی وقتا با همین مشکل دست و پنجه نرم میکردم. اما جدیدا این وضع بهتر شده.
در کل پیشنهاد میکنم که از opera mini و یا firefox مخصوص جاوا برای اتصال به اینترنت استفاده کنین. چون کار باهاش خیلی راحته از این لحاظ که حجم بعضی از سایتها رو با حذف بعضی از plugin های غیر ضروری کاهش میده.
اون دوستتون اگه مث من ایرانسل داره میتونه با شماره 700 تماس بگیره و درخواست ارسال مجدد تنظیمات gprs رو بکنه.
امیدوارم مشکلش حل بشه.
نه نمیشه. ولی بعد از اینکه عکس رو گرفتی میتونی روش زوم کنی و دوباره ذخیره اش کنی. (منظورم زوم شده اش بود)نقل قول:
موفق باشین.
من هم همین مشکل رو باهاش داشتم. احتمالا گوشیتون خورده زمین یا خیس خورده. نه؟نقل قول:
مشکلتون سخت افزاریه و باید یه آیسی اون عوض بشه که فکر کنم اگه ببری تعمیر کنن یه 15 تومنی پیاده میشی.
موفق باشین.
منم این گوشی رو خریدم گوشی خوبیه کیفیت صفحه اش عالیه عکساش با 5800 برابری میکنه
نقل قول:
ببخسید من دیدم یکی دو روز کسی جواب نداد دیگه چک نکردم.
خونشون همینجا تهرانه و کنار همم که هستیم بازم اون کانکت نمیشه و من میشم.
fire fox یا opera mini که نه استفاده نکرده ولی وقتی کلن وصل نمیشه چه فرقی داره؟؟
تنضیمات رو hاز ایرانسل هزار بار جدیدشو گرفتیم ولی فرقی نداره تا کانکشن رو انتخاب میکنیم که بریم تو گوگل یا هرجای دیگه connection failure میده!
مشکل سخت افزاری ممکنه باشه؟ یا شایدم با یه مستر ریست درست شه؟
با سلام
دوستان من تعدادي پچ كاربردي و نرم افزاري كه بتونم اين پچ ها رو روي گوشي بريزم احتياج دارم
phone : K770i
Firmware : R8BC004
CID = 53
از شما ممنونم
یه نکته عجیب و شاید جالب.
کلیدهای این گوشی به رطوبت حساس است و امکان داره اگه گوشی در جای نمناکی گذاشته بشه بعضی هاش کار نکنن!
بعد که خشک شدن کار میکنن. واسه چنتا از دوستان پیش اومده بود که راه حل جواب داد!!
کلا این گوشی به رطوبت حساسیت خاصی داره من اینو زمانی فهمیدم که به شهرستان ساری رفته بودم گوشی دائما خاموش می شد ولی وقتی از اونجا بیرون اومدیم مشکل بر طرف شد و دوره بعد که رفتیم دوباره همین امر برم مشکل ساز شد
سلام
من دوربينمو كه ميخوام روشن كنم ميگه يه برنامه در حال اجرا هستش اول اونو ببنديد بعد
و هيچ برنامه اي در حال اجرا نيست در اون زمان
چندبار هم روشن خاموش كردم اما بازم همان آش و همان كاسه
راستي سي دي و اينا هم اصلا نداره تو داخل قوطيش
ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد
مرسي