Mkv Playerنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/51446610/Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22.exe
Printable View
Mkv Playerنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/51446610/Combined-Community-Codec-Pack-2007-07-22.exe
سلام به همگي
من media player 11 دارم. تازگيا به يه مشكلي با مديا پليربرخورد كردم و اونم اينه كه DVD فيلم رو اجرا نميكنه (قبلاً اجرا ميكرد) هيچ اروري هم نميده فقط صفحه پلير همينطوري سياه ميمونه.:41:
مشكل از DVD هم نيست چونكه روي سيستمم PowerDVD 8 هم نصبه، كه اين برنامه DVD هارو اجرا ميكنه اما صدا رو پخش نميكنه:18:
من خودم بيشتر دوست دارم كه از media player 11 استفاده كنم... به نظرتون راه حل اين مشكل چيه؟؟؟
ممنون:11:
سلام
كسي نميدونه مشكل از كجاست؟؟
سلام
من فیلم با فرمت rm رو وقتی توی player پخش میکنم صدا نداره ولی در real one صدا داره اما زیرنویس نمی گیره زیرنویس هم با فرمت sub/idx هست چی کار کنم که هم صدا داشته باشه هم زیرنویس ؟
توی windows media player 11 و KMPlayer صدا نداره ولی زیرنویس رو نشون میده وتوی jetaudio زیرنویس رو نشون نمیده ولی صدا داره من K-Lite Codec رو هم نصب کردم ولی تاثیری نداشته
لطفا من رو راهنمایی کنید .
media playerچیست؟
k-lite نصب کنین درست میشه
با سلام
من با k-lite mega codec ویندوز مدیا پلیر کلاسیک نصب کردم
وقتی میخوام preview بگیرم . میرم تو فایل و قسمت save thumbnails که میزنم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم بتونم پیش نمایش بگیرم؟؟
ممنونم
از منوی view تو همون مدیا پلیر کلاسیک برو options بعدشم output (زیرمجموعه playback) تو ستون اول system default رو انتخاب کن.
من وقتی فایل های avi را باز می کنم فقط صدا پخش میشود و تصویر ندارد.ممنون میشم کمکم کنید.
سیستم شما codec مورد نیاز برای پخش این فایل رو ندارد. احتمالآ فایل شما به صورت divx هست و بایستی قبلآ کدک مربوطه رو نصب کرده باشید تا بتونید این فایل رو مشاهده کنید.نقل قول:
من وقتی فایل های avi را باز می کنم فقط صدا پخش میشود و تصویر ندارد.ممنون میشم کمکم کنید.
من رو دستگام codec نصب بود ولی باز نمی کنه.بعضی فایل های avi را پخش نمی کنه ولی بعضی ها را پخش می کنه.
از این استفاده کنید :
کد:http://www.codecguide.com/download_mega.htm
سلام من يه و يند وز مديا پلير 12 دانلود كردم نوي اكسپي نصب كردم اخرش ارور داد يعني اصلا هيچ اتفاقي نيفتاد اصلا ببينم مديا 12 براي xp هست يا vist
می تونید از برنامه kmplayer هم استفاده کنید همه فرمتها رو جواب میده
نقل قول:
اين برنامه رو دارم اما ميخوام مديا پلير 12 رو نصب كنم :8::20:
با سلام
سیستم من چند وقتیه که یه مشکل عجیب پیدا کرده به این ترتیب که وقتی یه چند دقیقه از پخش یه آهنگ میگذره آهنگ خود بخود سریع میشه و خوندنش تند میشه.
در ضمن اکثر پلیر ها هم امتحان کردم و این مشکل رو دارم.
من در آموزشگاه زبان می خوام که از سرور به همه ی کلاینت ها یه listening رو بفرستم تا از این طریق کنترل play کردن دست خودم باشه با استفاده از windows media services این کار رو انجام دادم ولی صدا با کیفیت خیلی پائینی در کلاینت ها دریافت می شه! (به شکل دیجیتالی ) فکر می کنین مشکل از کجاست؟ یا اگر نرم افزار مناسب تری برای این منظور می شناسید ممنون می شم اگر معرفی بفرمائید .:11:
سلام بر همه دوستان جان ، شرمنده اگه جای خوبی مشکلم رو مطرح نمیبکنم ...
دوستان ،
بعضی آهنگ ها هستن که عکسی هم ضمیمش هست که وقتی آدم با Jet Audio یا سایر پلیر ها اجراشون میکنه تصویر بصورت مجزا میاد. چجوری میشه این عکس رو از آهنگ حذف و یا اون روادیت کرد ؟
و یه سوال دیگه ،
با رفتن به قسمت Properties و Summary ی یه آهنگ میشه پروفایل یه آهنگ رو ادیت کرد ، اما بعضی فایل ها حالت فقل دارن و اون قسمتشون غیر فعال ... برای این قسم آهنگ ها باید چیکار کرد ؟
با تشکر مهران ...
سلام .نقل قول:
وقتی آهنگی داره پخش میشه از منوی بالا library رو انتخاب کن و از منوی سمت چپ Now playing رو بزن اون قسمت لیست آهنگهایی که داره پخش میشه یا تو مدیا اد کردی رو نشون میده رو اسم آهنگ راست کلیک کن و Advanced Tag Editor رو بزن ، تو اون قسمت تبای مختلفی داره که هم میتونی عکس و دیلیت کنی هم میتونی تگ آهنگ و ویرایش کنی !
به نام خدا
سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم برنامه ای میشناسید که فایل های با پسوند vgz که متعلق به دوربین های پمپ بنزین است را مشاهده کرد
پیشاپیش متـــــــــــشـــــکر
یعنی برنامه ای برای باز کردن این فایل ها وجود ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
از برنامه رایگان DV Player با حجم زیر 2 مگ استفاده کنید.
کارش پخش (و تبدیل به AVI) فایل های VGZ و دیگر فایل های ضبط شده توسط دوربین های امنیتی هست.
موفق باشید.کد:http://www.dsecctv.com/files/DV%20Player_EN.exe
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosseinmusicmaster جان ، ممنون از راهنماییت در نود درصد مواقع از این راهی که شما گفتی میشه استفاده کرد اما بعضی آهنگ ها هستن که Advanced Tag Editor براشون غیر فعاله و امکان تغییر هیچ چیزی تو اون ها نیست ، اونا رو باید چیکار کرد ؟
با تشکر مهران ...
سلام
با کمال شرمندگی
چه جوری فایلهای ویدیویی را که فقط با کوییک تایم باز میشن تبدیل کنم تا با جت ادیو و ....
قابل دیدن باشن
ممنون
سلامنقل قول:
با خود جت ادیو هم میشه تبدیل کرد.
با 3GP Video Converter هم امتحان کن.
به آدرس زیر هم یه سری بزنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208599
نقل قول:
دوست عزیز اون فایلها ReadOnly هستند شما باید از روی هارد اون فایل را پیدا کنید و در قسمت Properties تیک ReadOnly رو بردارید.
:13:
من زمانی که میخوام یک فیلم ویدیو پخش کنم با media9 ارور میده چی کار کنم مشکل پسوند هم نداره ولب با این حال با jet...پخش میکند پیغام ارور هم اینه Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file. مشکل ویندوز هم نداره سه بار ویندوز عوض کردم کمک فوری میخوام اطفا دقیق بگید
مشکلمو 3dmajid حل کرد
media player مشکل جدید
سلام به همه
چند وقتی هست که مدیاپلیرم رو پخش صوت گاهی با سرعت تند پخش می کنه .. گاهی هم نرمال !
مشکل از چیه ؟
? ... چی شد ؟
عزیز سلامنقل قول:
میتوانید از برنامه vlc media player استفاده کنی از سایت زبر دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با Windows Media Player که تصویر میبینم هر کاری که میکنم سایز ویدیو رو بالا ترین حد ممکن میبرم مانیتورم 22 واید هست تصویر Windows Media Player در حد 17 کوچک باقی میمونه چطوری میتونم تصویرشو بزرگتر کنم البته فقط با Windows Media Player اینجوریه با برنامه های دیگه که میبینم درست و سایز بزرگ هست . ممنون میشم کمک کنید.
با سلام
از ویستا استفاده می کنم موقع نمایش فایل های دایویکس این اطلاعات روی تصویر می یاد هر کار می کنم پاکم نمیشه لطفا راهنمایی کنین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در ضمن در مدیا پلیر وقتی یک تعداد فایل رو انتخاب می کنم و بعد اینتر رو می زنم همه رو نمایش نمی ده و باید مجدد یکی یکی playکنم لطفا توضیح می دید که چه طوری یک مجموعه فایل رو با چه تنظیمی اجرا کنم ممنون
این تاپیک خوابه خوابه لطفا مدیران بررسی کنید
دوست عزیز لطفا ورژن ویندوز خود و مدیا پلیر رو بگوئید ؟نقل قول:
در ضمن آیا player دیگری نصب کرده اید ؟
====================================نقل قول:
با سلام
ویستا 32 بیتی
km player
quick player
rael player
دوست عزیز این کار رو بکن فکر کنم مشکلت حل بشهنقل قول:
Default Programs از داخل کنترل پنل باز کن.
لینک اول رو کلیک کن (Set your default programs)
Windows Media Player رو انتخاب کن و در قسمت راست Set this program as default رو کلیک کن و Ok کن.
=============================نقل قول:
دوست من نشد که نشد:41: