ممنون حسین جان
اونوقت میگن PC واسه بازی به درد نمیخوره در صورتی که Pc همیشه یک نسل جلوتر از همه است.
Printable View
ممنون حسین جان
اونوقت میگن PC واسه بازی به درد نمیخوره در صورتی که Pc همیشه یک نسل جلوتر از همه است.
دوستان براي pc اومده انگار درسته؟؟؟
با اين سيستم ميشه تو پايين ترين كيفيت هم حتي بازيش كرد؟؟؟
گرافيك:7300 جيفورس
رم:1 گيگ
سي پي يو:
Intel(R)
3.01 GHz
بله اومده 4 روزی هست ....نقل قول:
من بازی رو حدود 1 ساعتی رفتم .... به نظر من آهنگ بازی کند هست !
بله منتشر شدهنقل قول:
با توجه به حداقل سیستم مورد نیاز که در پست 52 نوشته شده برای بازی کردن در پایین ترین کیفیت مشکلی نخواهید داشت.
سلام
سبک بازی چجوریه
شبیه کدوم بازی هستش
درود:نقل قول:
سبک بازی Role Playing مثل oblivion -Fable-Witcher-Mass Effect
البته واقعا بازی فوق العاده است و از همه یه سر وگردن بالاتر:8:
آقا کسی زحمت میکشه به من بگه ورژن بازیش چند هست ؟! تو منو اصلی اون پایین میزنه ..
من هر کاری میکنم فریم درست حسابی نمیگیرم از این بازی !
سیستم هم بد نیست :
amd 4400 x2
geforce 8600GT
2gb ram
عزیزانی که بازی کردن ، یک سوال داشتم!
آیا جو بازی و محیطش مثل Oblivion کسل کننده اس یا مثل Mass Effect انرژیک و باحاله؟؟ منظورم اینه که اکشن بازی قشنگ و زیاد هست یا باید 99 درصد وقتمون رو با این و اون حرف بزنیم؟
با تشکر فـــــــــــــــــــــــر اوان!
ببخشید یه سوال داشتم.
من سری های یک و دو این بازی رو انجام ندادم.می خواستم بدونم برای درک بهتر و لذت بردن بیشتر از نسخه شماره 3 نیاز به بازی شماره های قبلی هست؟
و دیگه اینکه آیا در این بازی هم به مانند دیگر بازی های نقش آفرینی دیالوگ زیاد وجود داره؟
منم سوال همین دوستمون رو دارم و میشه سیستم مورد نیازش رو بگیدنقل قول:
شما میتونی از پستهای قبلی داستان قسمت 1 و 2 این بازی رو کامل و جامع بخونی و به داستانش واقف بشی ... چون شماره یک و دو این بازی برای 10 و 12 سال پیش هست هم کم گیر میاد هم ممکنه بخوره تو ذوقت !نقل قول:
دیالوگ وجود داره چون باید بر اساس اون داستان و روند بازی رو بفهمی و کشف کنی ... اما هم سادس هم جذابه هم کمه ! یعنی حوصلت رو سر نمیبره ....
نقل قول:
System Requirements
-Minimum System Requirements:
* Windows XP/Vista
* 1GB System RAM (XP)/ 2GB System RAM (Vista)
* 2.4 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* Direct X 9.0c compliant video card with 256MB RAM (NVIDIA 6800 or better/ATI X850 or better)
-Recommended System Requirements:
* Intel Core 2 Duo processor
* 2 GB System RAM
* Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM
یکی از دوستان به من کمک کنه در مرحله ای که باید نمیدونم یه کی کمک کنیم که یا پدرش رو پیدا کنیم یا بریم بهش بگیم مرده هیچ علامتی روی نقش نیست من کجا باید برم ! فقط نوشته سرچ کنید یه شخصی رو ؟
خوب کاراکتر اصلی بازی که شما باشید کلا داره دنبال پدرش میگرده ! دقیقا کجا هستید ؟نقل قول:
از تو سیستم VATS برو تو نقشه ببین Quest که میخای اسمش چی هست ؟
نمیدونم چرا اینجا به این بازی انقدر ظلم شده و تاپیکش سوت و کور هست ؟!
این گیم فوق العادس یعنی به غیر از 2 نفر کسی رو این بازی سعی نکرده ؟
من هم بازی را انجام دادم!!!!عالی هست از نظر من
ولی ای کاش دید ایزومتریک هم داشت!!!خیلی بهتر میشد
ولی اونقدر بازی سرم ریخته که نمیدونم کدامشو برم!!
اما یک سوال من کاراکترم راه میره و نمیدوه من فکرمیکنم از سنگینی وسایلم هست چه جور میشه بر این مشکل غلبه کرد؟؟؟
بعد وقتی خون تمام میشه میگه برو به بیماستانی و یک چیزی مثل این سرنگ بدست بیار چه جور برم اونجا؟؟
این اواخر این قدر بازی های جدید رلیز شده که بسیاری در شوک به سر می برن و نمیدونن چی بازی کنن!:31:یه کم طول میکشه تا شرایط عادی بشهنقل قول:
من بازی رو گرفتم ولی گذاشتم بعد از dead space شروع کنم.چون این اواخر نقش آفرینی زیاد بازی کردم و نقش آفرینیته(چیزی شبیه به اسیدیته!!) ی خونم رفته بالا برای همین گذاشتمش واسه 2 هفته دیگه.برای خیلی ها ممکنه این جوری باشه
اقا موضوع بازی کلا چی (می دونم که پدرش دانشمند گرفتند ) یکم کلی تر
بازیش چطوری اکشن اول شخص؟؟؟؟؟؟
آیا حرکت های ویژه ای داره (مثل مکس پین که اون حرکت صحنه آهسته می شد می پرید و دیگر بازی ها )
و.... کلا ی توضیح کوچیک بدید
اگه می شه هم ی عکس از خود بازی کسانی که بازی کردن بندازن ببینیم چطوری
این بازیش چقدر باگ داره ... در مقایسه با بازی های امروزی از نظر گرافیک زیاد خوب نیست.
ولی سبک بازی قشنگه.
ارادت داری از نظر گرافیک که ترکونده
منم 4 تا بازی گرفتم فال اوت و dead space رو گذاشتم آخر
فعلا رد الرت 3 و 007 ذو تموم کنم بعد
ایکاش تاپیک رو زودتر میاوردم بالا !نقل قول:
به طور معمولی که با shift میدویه ! اما اگر وزن وسایلت از یک حدی مثلا 220 کیلو بره بالا دیگه نمیتونه بویه ... برو تو سیستم VATS قسمت آیتم فکر کنم دکمه وسطی هست بالا سمت چپ مینویسه الان چند کیلو همرات هست که با / بقلش وزن مجاز رو هم نوشته .. اگر بیشتر بود از اسلحه هات یا از misc هایی که داری کم کن یا از Aid هات ابته بهت توصیه میکنم اونارو تو شهر بفروشی تا پ ول هم گیرت بیاد ! .... با هر حرکت اکشن یا شکستن قفل یا موفق شدن در انجام صحبت با هرکسی بهت یک امتیاز XP میده که از 4 تا 45 متغیره و مشخص میکنه اگر مثلا تا 2400 XP بگیری level up میشی و perk & skill رو به طور دلخاه میتونی بالا ببری ! وزن مجازت هم میتونی بالا ببری و دهها آیتم دیگه !
وقتی HP کم میشه یا بیش از مقدار تشعشع رادیو اکتیو بهت میخوره باید با REd-X یا MED-X اون رو کم کنی HP رو میتونی با خوردن انواع خوراکیها نوشیدنیها و Stimpack ها بالا ببری اما مواظب باش اگر بیش از حد نوشابه یا ویسکی یا آب جو بخوری معتادش میشی و باید برای ترکش بری پیش دکتر که اونم پول میخاد ! ! این بازی خیلی پیشرفتس من نمیتونم همرو الان بگم ! ولی هر شهری که پیدا میکنی مثل megaton یا river city توش دکتر هست با fast travel موقع لزوم برو توو شهر و پیش دکتر و خودت رو hill کن البته وسایلی که همرات هست رو میتونی بفروشی که هر کدوم قیمت خاص خودش رو داره ! دکتر هم ازت پول میگیره .... تو بازی هم پره از جعبهای first aid ! توش رو باز کن هرچی توش هست بردار ... از گوشت انواع و اقسام جونورها هم میتونی اسفاده کنی ....
داستان فوق العادس صفحهای قبل هست داستان ....نقل قول:
هم اول شخص هم سوم شخص ....
حرکت ویژه با سیستم VATS میتونی انجام بدی ....
سلام دوستان
مگه این بازی اومده به بازار؟
داستانش بنظرم خیلی جالبه
1 سوال : این یه بازی تخیلی ( با دوز بالا ) که حساب نمیشه؟
برای pc که 1 هفته بیشتره اومده ! برای xbox هم زودتر اومد !نقل قول:
خیر بازی فوق تخیلی نیست ... حتما تجربه کنید حتما بسیار زیباست .
من دارم فار کرای رو بازی می کنم ولی می ترسم یکی دو صفحه دیگه از این تاپیک رو بخونم فار کرای رو بذارم کنار و بیام سراغ Fallout.
من خودم farcry2 رو 2 هفته پیش تموم کردم الان یک هفته هست سر این بازیم ... در مقایسه با این فارکرای پیش پا افتادس !نقل قول:
بازی فوق العاده پیشرفته و عالی هست .... حتما تجربش کن ....
به درک دیگه.من اغفال شدم.امروز میرم fallout3 رو نصب می کنم.فار کرای رو هم می ذارم واسه بعدنقل قول:
(می گی نه الآن سریع میان این پست رو پاک می کنند که چی اسپم بوده:31::20:)
از بازیش خوشم میاد خیلی جالبه مخصوصا وقتی دکمه v رو میزنی خیلی باحاله ولباس پوشیدنش هم خیلی باحاله داستان بازی رو کسی داره؟
بازی فار کرای جالبه ولی خسته کننده بعد fallout 3 خداست تنوع زیادی داره فقط یه بخش رانندگی کم داره اگه داشت میشد gtaنقل قول:
اقا این بازی شاهکاره
من اولین باره دارم فال اوت بازی می کنم واقعا لذت بردم
البته تازه اولشم ولی خدائیش حرف نداره
من موندم که چرا نسخه های قبل رو نخریدم بازی کنم
در کل بازی محشره...با این که خیلی وسیعه و گرافیک خوبی هم داره اصلا افت فریم و یا لود طولانی نداره
هر کی بازی نکرده حتما بره بازیش کنه اگه بازیش نکیند نصف عمرتون بر فناست
سلام
این بازی تو XP هم اجرا میشه یا بایستی Vista داشته باشیم ؟
خب هر دوتا :46:دیگه من که روی ویستا و اکس پی اجرا کردم:31: مشکل نداشت:8: ولی معمولا بازی ها روی xp sp2روون تره:10::11:نقل قول:
Fallout 3 Patch 1.0.0.15 - US
6.59 MB
کد:http://www.fileshack.com/age_gate.x?fid=13240
ببخشید اینقدر از این بازی تعریف کردید که من رفتم بازی رو گرفتم ولی الان فکر میکنم نمیگرفتم بهتر بود
من اصلا اون قسمت اول و ابتدایی بازی رو نگرفتم
از بچه گی اش نشون میده تا بزرگی
خوب می توسنت به صورت انمیمیشن باشه نه اینکه به یه حالت مسخره بسپره دست خودمون
من اینجا هستم و یه چندتا سوال داشتم
این عکس
اول اینکه من چطوری میتونم ببینم که ماموریتم چیهکد:http://i38.tinypic.com/2hgqzc5.jpg
دوما اینکه چرا اسلحه ندارم
سوما اینکه هر چی می بینه بر میداره
محدودیتی برای برداشتن اجسام وجود داره ؟
اینهایی که بر میداره به چه دردی میخوره ؟
این بازی نقشه هم داره ؟
مثل فارکرای یا کرایسیس ؟
و اینکه من الان اینقدر از این و اون کتک خوردم که جونم خیلی کمه
میخواستم بدونم چطوری میتونم درصد سلامتی ام رو فول کنم؟
والا من موندم شما از چی این بازی خوشتون وامده
این عکس رو هم ببینید
این به چه دردی میخوره ؟کد:http://i33.tinypic.com/sxkkso.jpg
این گزینه هاش چی هست اصلا ؟
الان من باید به کدوم سمت برم و چه گلی بمالم سرم ؟
ممنون میشم کمک کنید بلکه ما هم لذت ببریم از بازی
خوب من بعد از 8 روز تونستم بازی رو تموم کنم ...... فکر کنم پایان بد رو هم دیدم ! کس دیگه ای هم بازی رو تموم کرده ؟
در یک کلمه فوق العاده بود ! شاهکاری از استودیو بتستا !!! واقعاده حقش بود که امتیازهای بسیار بالایی رو از منتقدا گرفت !
تو خبر 2 روز پیش هم اومد بود مبنی بر اینکه این بازی در هفته اول فروش تونسته 4.7 میلیون نسخه فروش کنه ! با اینکه حدود 1 هفته قبل از انتشار رسمی لینک دانلودش تو تورنت لو رفته بود !
تو سایت GameSpot هم گیمرها کلی حال بهش دادن و تا الان با 2810 رای تونسته امتاز 8.9 رو کسب کنه ! خود سایت که بهش 9 داده ....
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/index.html?tag=result;title;0
به هر حال بازی هست فوق العاده پیشرفته / جذاب و گیرا با داستانی عالی / گرافیک فابل توجه و ....... شدیدا توصیه میکنم بهتون ...........
نکات ضعف بازی میتونه یک مقدار باگ بیش از حد باشه که البته Path هم امروز براش اومد !
اولا بهت توصیه میکنم اگر جزو اون دسته از گیمرهایی باشی که اصلا حوصله ندارن و فقط میخان رو یک مسیر برن جلو و بکش بکش بکنن بهت اکیدا توصیه میکنم همین الان این گیم رو بزار کنار ! اینطور که پیداس شما اصلا به دیالوگهای بازی توجهی نکردی ! طبق گفته سازنده بازی این گیم دارای هزاران خط دیالوگه ! و همین هم بازی رو جذاب کرده چون بر اساس تصمیم شما داستان جلو میره و .....نقل قول:
شما باید حداقل 40٪تا 50٪ زبان انگلیسی کامل بلد باشی و همینطور با کمی حوصله دیالوگهای بازی رو گوش بدی یا بخونی و دقیقا بهش فکر کنی و انجام بدی !
دوما شما بهتره حداقل 1 تا 2 ساعت از بازی رو جلو برید تا به تمام جزئیات بازی واقف بشید ! شما هنوز 1٪ هم نرفته میپرسی اینا چی هست ؟ خوب معلومه نباید هم بدونی چون این بازی نیست که همه چیز از اول مشخص باشه چون شما رو ترقیب به گشتن در محیط بی نهایت جذاب بکنه ...... این گیم جزو بهترین گیمهای امسال از نظر منتقدین هست ! امتیازهای فوق العاده بالایی آورده اینطور قضاوت نکن دوست من ... بهت توصیه میکنم حداقل 2 ساعت از بازی رو جلو بری ......
اون مچ بندی که به دست شما هست و روز تولدت گرفتی اسمش V.A.T.S هست ... تمام عملیات بازی رو باید با اون رهبری کنی ...
با دکمه Tab میاد بالا .... شامل 3 بخش هست : Status / Item / DATA
که هرکدوم شامل بخشهای مخصوص به خودش هست .... تو قسمت DATA دو نوص نقشه هست اولی نقشه کلی سرزمین سوخته و دومی نقشه محلی که توش میری ..... بازی پر از مرحلهای فرعی هست ...
شما میتونید تا یک حدی با خودت اجسام رو حمل کنی اما با گرفتن امتیاز به چندین شکل که خودت میبینی به تدریج LevelUP میشی و میتونی وزن قابل جابجایی رو افزایش بدی البته این فقط یکی از چند ده امکان هست که تو بازی قابل بالا رفتنه !! ... اجسام در این بازی تقریبا هر چیزی قابل برداشتن هست ! چون باید اونها رو بفروشی و پول در بیاری و پول رو برای خرید اسلحه یا تعمیر یا گرفتن سلامتی و چندین عمل دیگه خرج کنی !
در هر بخش و با گشتن در این سرزمین سوخته شما با مکانهای جدید و افراد جدید روبرو میشید که میتونید باهاشون دوست یا دشمن باشید .... من خودم بیشتر از 70 مکان تو بازی پیدا کردم ! میتونید با هرکدوم قرارداد ببندید و براشون انواع اجسام که میگن رو در طول بازی بردارید و بهشون بفروشید !
قابلیت دیگه تو این بازی امکان درست کردن اسلحه بوسیله خود شما هست !!! با اسمبل کردن قطعات میتونید اینکار رو انجام بدید .... لبته چندین قابلیت دیگه هم هست .....
اقا چطور میشه اسلحه ساخت؟؟؟؟
من از این اهن پاره ها و بند وبساط ها زیاد جمع کردم....
چطور میشه یه جنسی رو فروخت...چون فقط میتونم خرید کنم چیزی نمی تونم بفروشم
یک سری قطعات و چیزهایی که میگیری شکلش رو قوطی و چرخ دنده و از این جور چیزها میزنه
از کجا بفهمیم این چیزی که گرفتیم چیه و استفاده اش برای چیه؟؟
نقل قول:از اول نمیشه باید با کسب XP از راههای مختلف LevelUp کنی و Skill مربوط به ساخت اسلحه رو بالا ببری ! کلا فکر کنم 12 تا 15 تا Skill هست تو یازی با تقریبا 40 تا یا بیشتر Perk !نقل قول:
اونا هرکدوم اسم دارن خوب ! هرکدوم رو بر میداری یک ارزش خاصی داره مثلا 1 Cap همراه با وزن خاص خودش ! مثلا 1WG به اینا هم توجه کن !
وقتی به هر کس یا هر مکانی که رسیدی و خاستی چیزی بخری یا بفروشی اون جدولی که رو صفحه میاد شامل 2 بخش سمت راست و چپ هست ... سمت راست لیست کالاهایی هست که طرف میخاد به شما بفروشه سمت چپ چیزهایی هست که شما دارید . حالا با یک کلیک بر روی لیست سمت راست شما اون کالا رو میخری و با کلیک بر روی چیزهایی که سمت چپ هست اونارو میفروشی !
مقدار پولی هم که داری در کل بالای همون جدول در بخش چپ نوشته و همینطور مقدار کل پولی که فروشنده داره و میتونه به شما بده همون بالاس ....
ببین در طول بازی شما با افراد و قشرهای مختلفی آشنا میشی و در حقیقت باید مکانشون رو با گشتن در دنیای سوخته پیدا کنی ... هرکدوم از اینا از شما در خواست مبنی بر گرفتن و خریدن فلان چیزهارو میخان که شما در طول بازی اونارو جمع میکنی و به این افراد میفروشی !
مثلا به GHoul ها باید آشغال فلزها رو بفروشی و چندین نمونه از این چیزها ....
ممنون دوست گرامی از پاسخی که دادیدنقل قول:
والا من بی صبر نیستم ولی وقتی بازی رو گرفتم فکر کردم یه بازیه خانوادگی یا یه همچین چیزی و گفتم شاید اشتباهی گرفتم
آیکونش هم که میدونید چه شکلیه
بعد کمی رفتم جلو و دیدم نه میدونم که باید چیکار بکنم و نه چیزی دستم هست
فقط منو میزدن
این بود که زد حال در حد لالیگا خوردم
ولی بازی نیومده دستم که تموم نشه
فقط میخواستم شمای کلی بازی رو بدونم که شما لطف کردید
نکته ی جالب اینه که همه تا قبل از انتشار بازی سر و دست میشکستند برای نظر دادن ولی حالا که ارائه شده هیچکی نیست که چیزی برای گفتن داشته باشه
چرا؟؟؟
البته به جز شما
سلام
به نظر من برای انجام این بازی علاوه بر اینکه باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشیم باید یک گیمر حرفه ای هم بود.
نمیشه الکی این بازی رو جلو رفت و دیالوگها رو الله بختکی رد کرد.
من چون انگلیسیم زیاد خوب نیست فکر کنم باید قید این بازی رو بزنم مثل The witcher یا NWN
به هر حال امیدوارم شما در این بازی موفق باشید.من هم برم زبانم رو توپ کنم تا بیشتر از این بازی از دست ندم.
واحد پول بازی باحاله !
تــشـتــــک !!! :دي
خوب بله برای انجام این بازی همونطور که گفتم حداقا باید 40٪ تسلط کامل به زبان داشته باشی و با دقت به دیالوگها گوش بدی و جواب بدی ! تو جواب دادن باید کاملا هوشیارانه عمل کنی چون تاثیر مستقیم در طول بازی و شخصیت خودت داره .... دز این بازی به فن صحبت یا همون Speech تکیه زیادی شده و جزو یکی از چندین Skill های قابل ارتقاء بازی هست ! هرچی Speech بالاتری داشته باشی در ترقیب کردن طرف صحبتت موفق تری و میتونی هم امتیاز بیشتری بگیری هم شخصیت خودت رو خوب کنی ( تو بازی اسمش Karma هست !) ....نقل قول:
کارمای شما میتونه کم بشه یا زیاد بشه بر اساس کارها و رفتارهایی که میکنید ! اگر کار خوب مثل کمک کردن به دیگران و انجام دادن قرارداد با افراد خوب بازی باشه بالا میره یا برعکس اگر دزدی کنید اگر بی گناهی رو بکشید یا اگر با افراد بد بازی همدست بشید و ... کارما کم میشه و شخصیت شما Evil خواهد شد !