گوشت رو عوض کن!!!! :31:نقل قول:
شوخی کردم، بعضی ها گوششون این طوریه مثلاً یکی از دوستان من هیچ نوع Earphone تو گوشش واینمیسته!
Printable View
گوشت رو عوض کن!!!! :31:نقل قول:
شوخی کردم، بعضی ها گوششون این طوریه مثلاً یکی از دوستان من هیچ نوع Earphone تو گوشش واینمیسته!
سلام یه هد هندزفری خوب که کیفیت صداش عالی باشه برا جک 3.5mm میخواستم.
گوشیم 5530 هستش.هندزفریش خیلی خوب نیست برا موزیک.
تو اینترنت گشتم چند تا مدل مثل Creative EP-630 پیدا کردم ولی متاسفانه میکروفون نداره که بشه مکالمه هم انجام داد.
اگه مدلی میشناسین که کیفیت خوب داشته باشه و میکروفون هم داشته باشه لطفا معرفی کنید.
ممنونم
سلام به همه
برا n97 چي بگيرم ؟
حتما" بايد نوكيا باشه مدلش ؟
منظورم بلوتوثه ها
درود
کسی میدونه از کجا میشه هدست بلوتوث MW600 سونی اریکسون رو گیر آورد؟
کسی تا حالا جایی دیده؟
من حتی از نمایندگی پارتیان هم پرسیدم اما نمیدونستن
ممنون میشم اگه جواب بدین
نه با وایرلس کار نمیکنهنقل قول:
هدست بلوتوث استریو هست که مثل مدلهای HBH-DS220 و HBH-DS205 جون میده برای موسیقی گوش کردن
با این تفاوت که MW600 عمر باطریش خیلی بیشتر از این دو مدل هست ( حدود 11 ساعت پخش موسیقی در برابر اون دوتا با 4 و 6 ساعت) و ضمناً بطور همزمان دو تا گوشی رو ساپورت میکنه. یعنی اگه دو تا گوشی داشته باشی میتونی هر دو تا رو به اون Pair کنی و با هر کدوم از گوشیات مکالمه کنی یا موزیک گوش کنی. تازه خودش رادیو رو هم ساپورت میکنه (یعنی لازم نیست هندزفری سیم دار وصل کنی تا سیم هندزفری مثل آنتن رادیو عمل کنه)
خلاصه به نظر من شکیل ترین و بهترین هدست موجود توی بازاره.
(من الان کمتر از دو ساله که از HBH-DS220 استفاده میکنم و به نهایت ازش راضی ام. اونقدر که دیگه اصلاً با گوشی دست گرفتن وقت مکالمه راحت نیستم و ترجیح میدم همیشه به پیراهنم کلیپس شده باشه و سیمش دور گردنم باشه. مدل جدید ترش DS205 بود که با گوشی W902 ارائه شد و دو ساعت بیشتر شارژ نگه میداشت. اما این MW600 که از قرار معلوم توی جعبه گوشی های X10 هم هست واقعاً خیلی معرکه است. لطفاً راهنمایی کنین کجا گیر میاد.)
سلام بهزاد منم اینو میخام .قبل از هر چیز ببخشید پ.ن نمیتونم بزنم.البته من که شیراز ندیدم شما پیدا کردی به منم بگوو .ممنون
سلام
بهترین هندزفری برای گوشی نوکیا که میکروفون خوبی هم داشته باشه چیه؟
بهترین حال حاضر!قیمتش هم مهم نیست!
ممنون
سلام
هندزفریه با کیفیت برای 8800 سافایر میخوام. آیا این گوشی فقط هندزفری مخصوص خودشو داره ؟
سلام
BH-503 نوکیا کیفیتش خوبه؟
قیمتش چنده؟
سایتی هست واسه فروش گذاشته باش؟
نقل قول:
با تشکر از راهنمایی های بی دریغ دوستان !
بالاخره این هندزفری سونی اریکسون MW600 رو توی زیرزمین پاساژ علاالدین تهران با کلی پرس و جو پیدا کردم. بیشتر فروشنده ها حتی اسمش رو هم نشنیده بودن.
بصورت پک کامل به قیمت 80 هزار تومن که به نظرم واقعاً ارزشش رو داشت.
واقعاً معرکه است.
به دو تا گوشی و لبتاپم Pair کردم و هر بار تنها با نگه داشتن یه دکمه روی هر کدوم که بخوام سوئیچ میکنم.
حرف نداره ...
بدون پک قیمتش 50 هزار تومن بود. یعنی بدون شارژر.
کدوم طبقه؟ آدرسشو میدی عزیز؟
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
پلیرش روی آیفون و آیپاد کار میکنه ؟؟؟؟
نقل قول:
گفتم که .. زیرزمین پاساژ علاالدین .. اسم مغازه شو اگه بگم مدیر محترم فروم به دلیل تبلیغاتی شدن کل این پُست رو حذف میکنه !!!
بگرد حتماً پیداش میکنی
ضمناً فکر کنم آیفون 3GS رو که A2DP داره ساپورت کنه ولی آیپاد رونمیدونم
.
سلام بچه ها من یه جبرا بی تی 3030 گرفتم نمیدونم چه طوری پییر کنم دقیقا وقتی روشنش میکنم صفحه روشن میشه تا با گوشی میگردم هیچی پیدا نمی کنه چه کار کنم؟؟؟
به نظرم هيچ چيزي در حد جبرا نيست.......
من خودم Jabra BT-2010 أاشتم.....حيف كه تو تاكسي گمش كردم.....
سلام.
هندزفرری بلوتوث میخاستم برای iPhone 3Gs کسی مدل خوب سراغ داره؟؟
طنقل قول:
دوست عزیز چند ثانیه دکمه پاور رو موقع روشن کردن نگه دار بعد ول کن و سرچ کن
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
یه sl3100 کریتیو دارم کسی خواست پ خ بده
کسی اینجا jabra clipper خریده؟راستش رفتم علاالدین بخرم اولا که کلا 3 تا مغازه این مدل رو داشتن اون 3 تا هم اینقدر با هم تفاوت داشت(53_58_65) که گفتم بیام اینجا یه مشورتی بکنم
سلام.
من یه هندزفری میخواستم که سوکت 3.5 میلیمتری بخوره. جبرا یا سونی اریکسون باشه و روش کنترل ها رو هم داشته باشه. خوب شارژ نگه داره. مهم نیست که ال سی دی داشته باشه یا نه.
قیمتش هم زیر 50 باشه.
یکی از انتخاب ها دی اس220 میتونه باشه.
و این: (hpm-85)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این:
اگه همچین هندزفری میشناسید به من معرفی کنید.
دوستان ی هندزفری بلوتوث میخواستم که ویبره ، پخش موزیک ، بدون نویز سیک و کوچیک که گوش و اذیت نکنه قیمتشم مدر حد نرمال باشه معرفی کنید
-
اگه کسی در مورد هندزفری های htc هم چیزی میدونه بگه ممنون میشم
گوشیم htc hd mini هستش
سلام
دنبال هندز فری بلوتوث استریو میگردم . نظره خودم رو نوکیا BH-505 هست کسی از این بهتر سراغ داره ؟
گوشیم هم سامسونگ امنیا2 و به زودی گالکسی...
ممنون.
سلام میشه لطف کنید بگید این mw600 سونی اریکسونو کجا میشه پیدا کرد؟ قیمت؟
من این bh-505 رو گرفتم یه قیمت بهم میدید ببینم خوب گرفتم یا نه ؟
سلام.
گوشي هاي سوني اريكسون وقتي هندزفري بلوتوث رو بهشون كانكت ميكني فقط مكالمات رو به هندزفري منتقل ميكنن. اما نوكيا فايل صوتي يا آهنگ هم كه باز ميكني ميتوني توي هندزفري بهشون گوش كني.
كسي راه حلي يا ترفندي داره كه توي گوشي هاي سوني اريكسون هم بشه با هندزفري بلوتوث آهنگ گوش داد؟
سلام
آقا من یه دونه از همینا میخوام
1 - جک 3.5 میلی متری باشه
2 - از اینایی که کل گوش رو میگیره باشه - نه خیلی گنده مثه این خلبانیا - خیلی پخو کوچیکن
خوشم نمیاد بده تو گوش - راستی کیفیت خیلی برام مهمه
اها یه چیز دیگه پولم ندارمما :دی
به نظرم بهتر از bt3030گیرت نمی آید همان رو برو بگیر
من یه سامسونگ ویو دارم و یه دونه از همین bt3030 ها واسش گرفتم ولی کیفیت صدا رو خراب می کرد
کسی یه هدست بولوتوث استریو خوب سراغ داره که به این گوشی بخوره؟
سلام من گوشی ویواز دارم . هندزفری خود گوشی اصلا بدرد نمی خوره :2:... دنبال یه ار فون یا هندز فری خوب تو برند کریتیو یا یه مارک خوب دیگه تا قیمت 10 تومن هستم . ساده باشه . سبک . با کیفیت و...
اگه میشه یکم منو راه نمایی کنین . مرسی :11:
يک هدست بلوتوث مى خوام با کنترلر روش و اينکه کيفيت موزيک بالا و سبک و استريو باشه و روى گوش باشه! تا چهل تومن!براى بازى با رايانه هم مى خوام!
يدونه هم سيمى کنترل دار براى سونى اريکسون تا ۱۵ تومن
سلام-دوستان این 3 هندز فری ارجینال خود نوکیا رو باید از کجا تهیه کرد؟من که پیدا نکردم! (و کلن لوازم جانبیهای نایاب نوکیا؟)
هندزفری ds220 روش کلید های عقب جلو و مکث و پخش و کنترل صدا نداره؟
حالا کنترل صدا مهم نیست. ولی کلید عقب جلو موزیک مهمه.
با شارژر معمولی کوشی های سونی اریکسون هم شارژ میشه؟ یا شارژر خودشو میخواد؟
هندزفریds220 دکمه های عقب جلو موزیک . و پخش و مکث داره؟
شارژر مخصوص خودشو میخواد یا با شارژر گوشی های سونی اریکسون هم شارژ میشه؟
(چون با شارژر گرون تر درمیاد)
قیمت هندزفری mh-100 چنده؟
کسی نیست به من کمک کنه ؟ قیمت هم تا 20 تومن میتونم تهیه کنم.دوباره میگم : ساده یعنی بلوتوث و صفحه و... نمیخام سبک و شیک و با کیفیت.:11:نقل قول:
اگر btt3030گیرت بیاید بهترین است قیمتش حدود73 هزار تومان با گارانتی نامداران یگک سال تعویض است.
راستی bt3030دو تا گوشی را ساپورت می کند مهم حتما جواب بدهید
نقل قول:
قصه نخور بااین قیمت فقط مدل Bluedio AV890 Stereo :8:
قیمتش هم من امروز(89/9/7) هم تستش کردم وهم پرسیدم گفت 17 تومان :10:
تازه هم استریو و هم مونو میشه
موزیک پلیر هم داره
3 تومان هم صرفه جویی شد:31:
امروز خریدمش واقعا معرکه است با گوشی htc hd2 قشنگ وعالی فیکس شد
کسایی که htc دارند با عکس زیر متوجه میشن فیکس شدن یعنی چی.؟
زمانی که 4 تا پورت وصل بود من در حال ارسال عکس به pc بودم
فاصله ای که تا الان تست کردم تقریبا 16 متر بید(مستقیم )
روی جعبشم نوشته ver 2.1
کلا با این قیمت معرکه
هرکی خواست عکس میزارم واسش
این عکس که با گوشی خودم گرفتم توی مغازه
(لینک دانلودش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اول بگم منو نزنید نگین چرا دو جا دیگم این وسال رو مطرح کردم
با 20 تومن برای آیفون چی بگیرم هندفری ترجیحا ریموت دار
دوتا مد نظرم هست
اول 1 این مدل high کپی خود ایفون
دوم کریتیو ep630i
شما چی پیشنهاد میدن چوت الان دارم از هدفون 10 تومنی استفاده میکنم رو ایفونم که اصلا راضی نیستم چی میشه کرد فعلا بی پولم
یه هندزفری بلوتوث بدون سیم میخوام برای x6 . چی توصیه می کنید ؟ بودجم کمه .
سلام من يک هندزفری ميخوام برای سامسونگ گلکسی i9000 قيمت مهم نيست مهم کيفيت و امکاناتش هستش
فقط بگين که يکشنبه ميرم برای خريد:11: