آرش جون كجايي كارمون گيره عزيز
Printable View
آرش جون كجايي كارمون گيره عزيز
سلام مهدي جاننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi2006
ببخشيد بخدا من يه دو روز نتونستم بيام :blush:
من تا حالا همچين مشكلي نداشتم البته تو برنامه هايي كه استفاده كردم
ميشه بگيد تو كدوم برنامه استفاده ميكنيد و همچين مشكلي داريد ؟؟
من كه نديدم اگر متوجه شدي همينجا بگو تا ديگر دوستان هم استفاده كنند ولي خب چرا از طريق ورد مگه مستقيم نوشتن چشه؟ اونم با 345 تا فونت ؟؟؟نقل قول:
آخه برنامه پروین ادیتوری هم داره که می شه متن های word رو با اون به محیط های گرافیکی انتقال داد . می شه بگین کجاشه ؟
موفق باشيد
يا حق
آرش جون من اين برنامه رو تو فتوشاپ 7 Me استفاده ميكنم نميدونم چرا همچين مشكلي داره ولي وقتي دو حرف (ت-ج) رو ميزنم ميره اولش شروع ميكنه . بقيه درست كار ميكنه . خيلي حال گيريه نه ؟ حالا مشكل به نظرت چيه ؟؟
سلام دوست مننقل قول:
آرش جون من اين برنامه رو تو فتوشاپ 7 Me استفاده ميكنم نميدونم چرا همچين مشكلي داره ولي وقتي دو حرف (ت-ج) رو ميزنم ميره اولش شروع ميكنه . بقيه درست كار ميكنه . خيلي حال گيريه نه ؟ حالا مشكل به نظرت چيه ؟؟
باشه امتحان ميكنم خبرشو بهت ميدم ولي بايد نسخه 7 رو نصب كنم
موفق باشي
يا حق
با سلام
دوستان سري هم به سايت نرم افزار هامون بزنيد و راهنما پروين 2005را از انجا داونلود نماييد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا آرش پك 2 فونتها دانلود نميشه
سلام
ممنون آرش جان دارم دانلود می کنم.
سلام آرش جان
دوست خوبم لینک های فونت ها کار نمی کنه.
لطفا یک نگاهی بهش بنداز.
ممنون.
وظيفه ي خودم دونستم كه ازتون تشكر كنم.
موفق باشيد
اگه با داپ دانلود كنيد.پس از اخطاري كه در گوشه ي صحفه مي دهد مبني بر اينكه فايل پيدا نشد.پايين همون اخطار يه لينكي بهتون ميده و همه ي فايلهاي موجود در اونجا رو ليست مي كنه.من همه اش رو دانلود كردم و الا دارم استفاده مي كنم.
ارش جان دستت درد نکنه دارم دانلود می کنم نمی دونم چرا دیر میرسم
تاریخ ثبت این تاپیک گذشته ولی من ندیدمش
ممنون زحمت کشیدی
دوستان من همه فونت ها رو دارم ولي نمي دونم چرا توي فتوشاپ فارسي جواب نميدن
سلام
دوستان من که نتونستم با این فارس بنویسم. برنامه رو نصب کردم, فونتها رو هم در فولدر فونت در دایرکتوری ویندوز ریختم. اسکرول لاک هم آنه؛ حالا شما بگید مشکل چیه؟
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
تو چه برنامه ای برای نوشتن مشکل داشتی؟؟؟؟
از آیکون کنار ساعت ویندوز راست کلیک کرده و روش اول و دوم رو تغییر دهید ;)
موفق باشید
یا حق
سلام ارش
من میخواستم ازش در فتوشاپ استفاده کنم. روش هاشو هم عوض کردم ولی اصلا عملی نبود. میشه یک فارسی نویس خوب و کار معرفی کنید. اخه من ایران نیستم که پول بدم برم یکی بخرم. پس اگه زحمتی نیست یک کمکی به ما بکنید.
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
خب اگر فتوشاپت نسخه ME باشه که برای منم بعضی وقتا گیر میده مگر اینکه اول تو یه برنامه دیگه که جواب میده استفاده بکنی و بعد تو Photoshop CS or CS2 ME ازش استفاده کنی
اگر هم فتوشاپت نسخه ME نیست بگو تا بهتدبگم چیکار کنی
میتونی از فارسی نویس مریم هم که تو این انجمن ( یه سرچ کوچولو کن ) معرفی شده تو فتوشاپ به راحتی فارسی بنویسی البته نسخه 4 مریم هم اومده که اگر اونو بتونی گیر بیاری چه بهتر چون خیلی چیزا بهش اضاف شده سی دی اصلیش هم 15 هزار تومن هستش
نرم افزار پروین خیلی جاها که هیچکدوم کار نمیکنند جواب میده خوبسیش اینه چون واقعا راحت و کارا مد هستش
موفق باشید
یا حق
با سلام
دوست عزيز آرش جان ممنون از اينكه اپ كرده بودي من دانلود كردم مر30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پـروين ????
?-امكان تايپ مستقيم فارسي در اكثر نرمافزارهاي گرافيكي و كاربردي
?-بيش از 350 عدد فونت زيبا و منحصر بفرد.
?-امكان تبديل فايلهاي متني زرنگار و Word به يكديگر.
?-تشخيص خودكار نوع برنامه گرافيكي مورد استفاده و اجراي نرمافزار مطابق با آن
?-امكان استفاده از برنامة مديريت فونت جهت سرعت بخشي به كاركرد دستگاه.
?-پشتيباني از نسخههاي پيشين پروين عادي.
7-امكان نصب نامحدود براي 7 دستگاه كامپيوتر.
?-قابليت نصب بر روي سيستم عاملهاي Windows 98, ME, 2000, NT, XP, 2003
?-داراي محيط كاربري بسيار ساده و كارآمد.
??-داراي دفترچه راهنماي كاربران و فيلم آموزشي نحوه نصب و كاربرد
اينا قابليتهاي پروين بود من قابليت شماره 3 رو مي خوام ولي جاي رو براي اين كار براي نسخه اي كه گزاشتين پيدا نكردم اگه يه راهنمايي بكنين ممنون مي شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تویه پروین 2004 حرفه ای هست
خیلی بهتر از پروین 2005 نسخه عادی
اگه کسی اونو بذاره که واویلا میشه
مرسی
مرسیarash_irani جان! فقط کسی نیست لینک اصلی شرکت سازنده ی Parwin را بذاره؟
بالاخره سایت پروین (هامون) را پیدا کردم:
کسی Editor این نسخه را Upload نمی کنه؟
اینی که گذاشتین مثل IPT یه که فقط!!!
سلام
بابا اين رپيد شير شده رپيد شر --- ميشه يه روز از دستش خلاص بشيم
دعا كنيد دعا كنيد دعا كنيد دعا كنيد دعا كنيد........................
ايروني جان برنامه را گرفتيم-- اما فونت ها (دست به دلم نزار) !!!!!!!!!!!
براي فونت ها اگه دلت خواست يكاري بكن --- به ما هم بگو
يا علي
خيلي عالي هست
دسستون درد نكنه!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط vbnet2007
من كه هم تو پرسين گيگ آپلود كردم هم تو رپيد شر به قول خودتون ميتونيد از لينك پرسين گيگ دانلود كنيد
ممنون و موفق باشيد
يا حق
دست شما درد نکنه من امروز همشو دانلود کردم تو دانلود که مشکلی نداشت . در ضمن اگه میشه یک توضیحی در رابطه با نصب نرم افزار بدین . آخه ورژن قبلیشو من داشتم . اینم مثل اون باید تو شاخه
plup-ins
کپی بشه یا نه. لطفا توضیح بدین . ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط بهنام کوچولو
خیلی وقته گذشته ولی خب من مینویسم تا دیگر دوستان اشتباه نکنند ::
اول اینکه در پست اول توضیح داده شده یعنی شما کافیه فقط روی فایل Setup دوبار كليك ميكنيد و برنامه رو نصب ميكنيد و بعد فايل پروين در فايل رو رو در محل نصب نرم افزار كپي و پيست ميكيند
اصلا ربطي به پلاگين ها نداره :blink:
موفق باشيد
يا حق
با سلام
دوستان من یه مشکل دارم با این برنامه و آن هم این است که هنگامیکه با کرل (هر کرلی) کار میکنم هنگامی که عبارتی مثل (ناصح خرم) را تایپ میکنم هنگام که بعد از حرف (م) Space یا همان فاصله را میزنم نشانگر تایپ به اول کلمه میرود و بین (ن)و(ا) قرار میگیرد و به همین دلیل فاصله میافتد و من مجبور میشویم این اصلاح کنم ودوباره نشانگر را به آخر ببرم تا کار را ادامه دهم و این مشکل در تمامی موارد که فاصله میخواهد وجود دارد .در ضمن من هر دو روش تایپ را انتخاب کرده ام.
لطفا من را راهنمایی کنید .
ممنونم
کسی نمی دونه
اين پروين براي برنامههاي كامل انگليسي يعني با پارگراف دايركشن چپ به راست نوشته شده چون برنامههاي جديد اكثرا راست به چپ رو هم ساپورت ميكنند دچار مشكل ميشه من امروز كه بررسي كردم يك راه حال موقتي داره براي متنهاي كوتاهنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_666
بعد از هر كلمه كليد home رو بزن البته شايد بين حروف فاصله بيافتد كه بايد بري از بخش پاراگراف تنظيم كني word speace به جاي 100% بشه صفر درصد
دوستان يك سوال فونت هاي پروين به تنهاي توي فتوشاپ و نرمافزارهاي ديگه جواب نمي دن چرا ؟
من اونا رو با نرمافزاهاي ساخت فونت باز كردم تغييرات اساسي دارم يعن يخودم يه فونت ساختم و از حرف هاي اونا استفاده كردم ولي بازم جواب نمي دن شنيدم كه از يه جور كدك استفاده مي كنن شما اطلاعي نداريد ؟
ولي اين پروين حال من را گرفت توي دفتر مثل ماه كار كرد.
ولي الان توي خونه كه مثل سگ كار دارم. فونتها رو كه كپي كردم توي پوشه فونت ويندوز توي نرمافزارها هيچ كدوم نمايش نميده.
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط gerash
ببینید شما باز از اول فونتها رو تو پوشه کپی کنید و یا اون نرم افزار مثلا فتوشاپ رو یه بار آنیستال کنید و دوباره نصب کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه
راستی دوستان در فتوشاپ نسخه ME نمیشه استفاده کرد ولی دیگر نرم افزار ها واقعا عالی هستش چرا؟؟؟؟
چون فونتهای این برنامه تعمیر شده مثلا من برنامه مریم جدید رو هم دارم ولی در بزرگ نمایی فونتها با اندازه 700 مثلا اصلا فونتهای خوبی نیستند ولی با برنامه پروین این مشکل وجود نداره اگر باور ندارید میتونم نمونه کار هم بزار م
موفق باشید
یا حق
سلام من از اول هم ریختم. البته بعضی فونتهای جدید هم که نصب میکنم توی لیست فونتهای نرمافزارها نمیآره.نقل قول:
نوشته شده توسط arash_irani
بر خلاف نظر شما من توی فوتوشاپ ام ای هم استفاده کردم حتی توی word هم میشه ولی یک کم دردسر داره. پاراگراف دایرکشن حتماً باید چپ به راست باشه. ولی برای تیترها خوبه
توی photoshop ME هم زیاد دردسر نداره
توی Corel هم میشه ولی باید آخر کلمات کلید Home رو زد فاصله بین کلمات یعنی word speace هم باید صفر باشه
ولی من حال با مشکل نیومدن فونت توی لیت فونت نرمافزارها چه کار کنم؟
سلام به همه دوستان
آقا آرش متاسفانه من هر کاری کردم خود برنامه قابل دانلود نبود . لینک های غیر مستقیم که از کار افتاده . از طریق اولین لینکی هم که گذاشتین اقدام کردم متاسفانه تا یه در صد خاصی پر میشه بعدش قابل دریافت نیست
لطفا اگه میشه برام لینک های سالم این برنامه رو بزارین . خیلی ممنون.
--------------------------------------------------------------------------------------------
باور میکنید من با نسخه جدید این برنامه نمیتونم کار کنم
یکم درموردش توضیح بدید
ایا ادیتور خاصی داره
بعد از نصب برنامه + فونتها برنامه مینمایز میشه کنار ساعت ویندوز ولی ادیتوری برای تایپ دیده نمیشه
ارش جان یکم طرض کارشو توضیح بده مرسی
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط mahsoft
ببين شما وقتي برنامه رو نصب كردين و فونتها رو هم تو پوشه فونت ريختين خب ديگه كار تمومه
البته اين برنامه در دو سي دي عرضه ميشه يعني برنامه اصلي هم اديتور داره و هم برنامه نصب قلم ها داره و چند اماكانات ديگه
ولي خب من فقط برنامه تايپ مستقيم اين برنامه رو براتاون آپلود كردم
هنگامي كه آيكون برنامه در پايين مشاهده ميكنيد يعني اينكه برنامه فعال هستش و حالا شما تنها كاري كه ميكنيد برنامه گرافيكي ( فتوشاپ) رو باز كرده و در اون يك فونت كه با پيشوند NPI شروع شده انتخاب میکنید و شروع میکنید به نوشتن
به همین راحتی
من الان 360 عدد فونت این برنامه رو دارم که کاملا اصلاح شدند اگر وقت شد حتما براتون آپلود میکنم
توضیح در مورد اصلا شدن فونتها این که اگر خوب در برنامه مریم دقت کنید میبینید که هنگامی که اندازه فونت رو مثلا 600 میگیرید چقدر کج و معوج هستش و خیلی از جای فونت ها اشکال داره ولی خب در نسخه پروین 2005 این مشکل کاملا برطرف شده
بازم سوالی بود در خدمتم
از اینکه دیر جوابتون رو دادم هم معذرت میخوام واقعا امروزا خیلی خیلی کم میتونم آن بشم :sad:
موفق باشید :)
یا حق
salam doostaan
mikhaastam bedoonam in Parwin 2005 ghaabele estefaade tooye Word ham hast ya? chon man downloadesh kardam vali hich kodoom az fonthaa baraaye ghesmate farsish kaar nemikone va tabdil be fonte ghabl az fonthaaye parwin mishe, mishe lotfan raahnamaai konid? mamnoon
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط parisa1976
ابتدا ورود شما رو به انجمن خوشامد ميگم اميدوارم كه روز هاي خوبي رو با هم داشته باشيم :)
دوست من لطفا فارسي تايپ كنيد ( قوانين رو حتما مطاليه بفرماييد) :)
بله دوست من در نسخه كامل برنامه كه دو سي دي به صورت فول عرضه شده حدود 370 فونت اصلاح شده و يه اديتور داره كه ميتونيد از اون براي ورود متن در برنامه Word استفاده كنيد و همينطور مبدل فونتها كه در نسخه فول عرضه شده
موفق باشيد
يا حق
نقل قول:
مرسی ارش جان استفاده کردم
زحمت کشیدی :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و مرسی که جواب دادید. متاسفاته من دسترسی به نسخه فولش ندارم چون ایران نیستم. سعی کردم انلاین بخرم که نشد. الان هم توی word خیلی از فونتها اصلا کار نمی کنن. با اینکه هر دو folder دو هم کپی کردم توی فونت فایل. کار دیگه ای هم باید بکنم که کار کنه یا نه؟ در ضمن تایپ به فارسی خیلی سخته اما مرسی که قانون رو گفنید. از روی عجله فقط sign up کردم.
راستی help این برنامه هم اصلا کار نمیکنه.نقل قول: