نقل قول:
خب شما تمام اصول سیستم عامل رو زیر پا گذاشتید :31:
نمیشه برای کارت گرافیک همزمان دو درایور روی سیستم عامل نصب کرد. همونطور که مهدی گفت Catalyst رو نصب کنید + PhysX System Software
Printable View
نقل قول:
خب شما تمام اصول سیستم عامل رو زیر پا گذاشتید :31:
نمیشه برای کارت گرافیک همزمان دو درایور روی سیستم عامل نصب کرد. همونطور که مهدی گفت Catalyst رو نصب کنید + PhysX System Software
نقل قول:
این کار رو هم کردم باز نشد
درایور رو حذف کردم بعد کاتالیست 8.9 جدید رو نصب کردم و بعد درایور فیزیک ایکس رو اما باز نشد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینه که در ایکس پی وقتی درایور کارت انویدیارو نصب کیکنم درست نصب میشه و هیچ اروری نمیده ، جی پی یو زد هم اطلاعات درست میده راجع به کارت
اما درایور فیزیک ایکس انویدیارو که نصب میکنم داخل کنترل پنل نمیاد برای فعال کردن
برای همینه که گیر دادم به ویستا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده در فرون guru3d عضو هستم
متسفانه اونجا وقطی مطالب رو راجع به استفاده همزمان فیزیک با کارت رادئون خوندم متوجه شدم در ویستا نمیشه
فقط در اکس پی و ویندوز 7
اما براک جالبه که راجع به ویندوز 7 اینقدر صحبت میکنند اونجا ، مگر ورژن بتایی چیزی از این ویندوز وجود داره که رو این ویندوز تست کرده اند ؟!
خوب اگه اون ها تونستن رو xp تست کنند ، چرا شما نتونستی؟؟؟؟؟؟ مشکل از کجا بود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن مدل کارت جیفورش در قابلیت فیزیک تأثیر داره؟ مثلأ اگه از 8400 به جای 8600 استفاده بشه ، عملکرد پایین می اد؟؟؟؟
نقل قول:
تو اکس پی کار میکنه ، مشکل از رجیستری ویندوز من بود که با نصب دریایور فیزیک آیکنش تو کنترل پنلش نمیاد
ولی در اکس پی 100درصد کار میکنه....
درمورد 8600 و 8400 هم موثرترین چیز تعداد Stream Prossesor ها هستش که هرچی بیشتر باشه تو جی پی یو عملکرد فیزیک ایکسش بیشتر میشه
ممنون از جوابت.نقل قول:
نوع حافظه هم تأثیر می زاره؟ مثلأ حافظه ی 8600 ، ddr2 باشه و یا ddr3 ?
نقل قول:
خیلی کم ، بیتاثیر نیست ولی ، تفاوتی که در رندر گرافیکی داره در پردازش فیزیکی نداره ، چون پردازش فیزیکی نیاز به بافر شدن برای مدت طولانی مانند گرافیک سه بعدی نداره
ریل تایمه...
عکس هایی از نسخه 7 ویندوز موجده که از نسخه ی آزمایش اونه !نقل قول:
اما براک جالبه که راجع به ویندوز 7 اینقدر صحبت میکنند اونجا ، مگر ورژن بتایی چیزی از این ویندوز وجود داره که رو این ویندوز تست کرده اند ؟!
مطمئنا یا با اون تست کردند و یا توسط شرکت کارت گرافیکی چنین اطلاعاتی داده شده !
نسخه Whql نیومد ؟
Whql 178 هم اومد بالاخره امروز .
behradsn شما آخرش نشد توی XP تست کنی؟
این مسئله که روی Vista کار نمی کنه که تقریبا در غالب مکان هایی که در این مورد بحث شده، بود.
منتظریم.
لیست بازی ها هم که الان خیلی هاشون در دست رس هستن.
اگه بتونی چند تا بنچ مارک بذاری خیلی خوب میشه.
ممنون از زحماتی که می کشی.
میشه درباره ی اینکه اصلا PhysX چیه و به چه دردی میخوره صحبت کنید روی کارتهای سری 9 هستش؟
یه گشتی توی همین تاپیک بزنی متوجه میشینقل قول:
روی اکس پی کار میکنه 100%
روی ویستا کار نمیکنه فعلاً 100%
بازی ها هم راستشو بخواهید بنچی ازشون نیست که با فیزیک چقدر پرفورمانسون بالا میره
اما تعداد بازیهای فیزیک ساپورت فعلاً محدود هستند
آیا 8400 فیزیک ایکس رو ساپورت میکنه ؟
بله. اما این کارت گرافیک تو انجام وظایف خودش مونده ، من نمی دونم که چه جوری می خواد پردازش فیزیک رو هم انجام بده.نقل قول:
نه فقط میخوام ازش به عنوان پردازش گر فیزیک استفاده کنمنقل قول:
اره . می شه. اما اگه 8600 استفاده بشه ، کاراییش خیلی بالاتر می ره.نقل قول:
توجه داشته باش که در ویستا نمیتونید از کارت انویدیا در کنار کارت رادئون برای بهره بری از فیزیکش استفاده کنینقل قول:
فقط در اکس پی فعلاً اینکار صورت پذیره
در ضمن شما میتونی در ویستا و اکس پی از کارتی مانند 8400 در کنار کارت قویتر انویدیا بعنوان پردازش کننده فیزیکی استفاده کنی
مثلا 8400 در کنار +9800GTX یا کارت های دیگه
البته شما باید بگردی ببینی اگر از 8400 در کنار کارت قویتر بخواهی بعنوان پردازش فیزیکی استفاده کنی پرفورمانس بیشتری خواهد داشت یا اینکه فقط از یک کارت قوی بعنوان پردازش گرافیکی و فیزیکی
به نظر من بالاتر از +9800GTX فکر نکنم 8400 در کنارش پرفورمانسو بالا ببره (البته مطمئن نیستم)
من درایور 178.13 whql رو گرفتم و نصب کردم.اما وقتی برنامه فیزیک رو اجرا میکنم مثل اینکه کارت رو نمیشناسه.اینم عکس.کارتم ZOTAC 9600 Gt AMP هست.کد:http://i37.tinypic.com/bsax.jpg
بخش Settings رو نگاه کنید ببینید گزینه Geforce PhysX رو می تونید انتخاب کنید یا خیر.نقل قول:
به نظر من اگه این مسئله فیزیک بالا بگیره (البته هنوز معلوم نیست) راه چاره بهتر اینه که از کارت فیزیک آگیا استفاده بشه
تو ایران انگار 100 تومنه حدوداً و سخت پیدا میشه
اما از اونور آب اگه بشه آورد خوب میشه
سرجمع میتونم اینو بگم که مسئله ساپورت فیزیک فعلاً اونقدر مهم نیست که بخواد ذهن کاربران کارت های رادئون رو به خودش مشغول کنه و بخواد براشون مهم باشه (ازجمله خود من)
سال آینده میلادی و ارائه شدن سری بازی های جدید همه چی رو معلوم میکنه
تکلیف ساپورت فیزیک کارت های رادئون هم تا اون زمان معلوم شده
بهتره تا ارائه بازی های جدید در سال آینده میلادی در صورتی که درصد ساپورت اونها از پردازش فیزیکی بالارفت صبر کنیم بعد دست به اقدام بزنیم
بله میتونم انتخاب کنمنقل قول:
کسی جواب سوال من رو نمیده؟
خب این نشون دهنده اینه که PhysX Processor کارت گرافیک شما فعال شده . ربطی به اون قسمتی که شما شات گرفتی ، نداره .نقل قول:
سلام...نقل قول:
می شه لطفا بگید شما از کجا این رو دیدی ( لیست کجاست؟ لینک لطفا ):10:
الان با PhysX System Software های جدید همه کارت های گرافیک سری 8 به بعد از PhysX پشتیبانی می کنند.نقل قول:
به هر حال این آخرین نسخه PhysX System Software هست که در قسمت Products Supported می تونید این GPU ها رو ببینید:
کد:http://www.nvidia.com/object/physx_8.09.04_whql.html
سلام چند تا سوال اساسی داشتم ایا یک بازی که physx ساپورت است با کارتهای ati سری 4000 اجرا نمیشه یا اگه میشه کیفیت بازی پایین میاد یا نه اگه اره افت کیفیت چقدر است؟دوم ایا اگه physx برای ati تایید بشه افزایش فریم در جه حدی است ایا بیشتر از 5 فریم؟ سوم اگه havok از cpu به gpu منتقل بشه ایا مانند physx باعث افزایش کارایی مشود و physx برتری خود را از دست میدهد؟ خیلی ممنون
یک بازی که از PhysX پشتیبانی کنه مسلما توسط کارت های گرافیک ATI اجرا میشه. فقط پردازش فیزیک توسط PhysX صورت نمی گیره و مسلما شما یک سری افکت ها رو نمی بینید.
PhysX بطور رسمی برای کارتهای گرافیک ATI پشتیبانی نمیشه و نخواهد شد. بطور غیر رسمی هم چیزی مشخص نیست.
اینکه PhysX باعث افزایش فریم میشه یا نه خودش یک مبحث خیلی گسترده است. یک مطالعه درباره نحوه پردازش فیزیک و Geforce PhysX در دو بازی Unreal Tournoment 3 و Ghost Recon - Advanced Warfighter 2 داشته باشید خیلی از سوالاتتون خود به خود پاسخ داده میشه.
معماری Havok کاملا با PhysX فرق می کنه. ولی اینکه با منتقل شدنش از CPU به GPU افزایش کارایی رو در پی داره یا خیر به Application مورد نظر بستگی داره که چطور طراحی شده باشه.
خیلی از پاسخ ممنون ولی ابن که میگید هیچگاه به طور رسمی پشتیبانی نمیشه 100 درصد است یا نه؟
چند ماه پیش مذاکرات خیلی زیادی بین ATI و NVIDIA صورت گرفت که ATI اعلام کرد هیچ برنامه ای برای پشتیبانی رسمی از PhysX در آینده نداره و کماکان به همکاری با Intel برای توسعه Havok ادامه میده.
فرق Geforce PhysX با Ageia PhysX در چیه ؟:31:
ببخشید که این سوال رو میکنم چون تا حالا هیچی نفهمیدم
یکی از دوستان لطف کنه یکم واضحتر توضیح بده این physx رو چه جوری بگیرم ونصب کنم کارت من giga8500 gt هست و نمیتونم باهاش time shift رو بازی کنم این physx رو نصب کنم میتونم اجرا کنم
نقل قول:
Ageia اولین شرکتی بود که چیپ پردازش فیزیکی رو ساخت و بوسیله اون این کار پردازش مجزا فیزیک در محیط های سه بعدی ابداع گردید
Geforce PhysX هم نام تجاری قسمطی از جی پی رو های شرکت انویدیا است که بطور مجزا قادر به پردازش فیزیک بازی ها است
سلام ارماننقل قول:
ممنون ارمان جان بابت این خبر
خوب ارمان اخرش معلوم نشود کی این موتور هاواک درایورش بیشرون میاید
و چه بازی ها رو ساپورت می کنه
و ایا قابل رقابت با PhysX انویدیا هست ؟
راستی من فکر کنم اگر بیرون بیاید روی کارت های 4870 و 4850 خیلی تاثیر گزار باشه نظر شما چیه؟
هیچ خبری نیست. احتمالا برنامه ای برای اجرای Havok توسط GPU های این نسل ATI وجود نداره و این اتفاق حداقل توی این نسل نمی افته.نقل قول:
سلام
ولی میشه امیدوار بود که در نسل اینده ی ATI ها البته به صورت ( غیر رسمی ) این ساپورت انجام بشه
واسه یه کاربر معمولی cuda به غیر از افکت هایی مثل اتش سوزی و دود و ... در بازی کاربرد خاص دیگه ای نداره . داره ؟
پشتیبانی از PhysX خیلی هم مهم نیست، خود ATI هم هیچ تمایلی به پشتیبانی از PhysX نشون نداده.نقل قول:
چون احتمال میره نسخه GPU-based موتور فیزیک Havok (یا یک موتور فیزیک اختصاصی دیگه) در پروژه ATI Stream که یک تحول در GPU Accelerated Computing هست پشتیبانی بشه.
CUDA فعلا به جز موتور فیزیک PhysX کاربرد خانگی خاص دیگه ای نداره.
Cuda جریانش چی هست ؟ همون فیزیکس هست ؟
اگه درست فهمیده باشم PhysX یکی از قابلیت های Cuda ه وفعلا کاربردش فقط تو گیم ه و فقط انویدیا این قابلیت رو داره ...نقل قول: