نقل قول:نقل قول:سيم كارت هاي دوستام مفتي شـــده خط 4 ولـــي بـــا اعتبار صفر وارد نميـــشه بايد يه 1 ريالـــي به بالا داشـــته باشـــه :18:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
Printable View
نقل قول:نقل قول:سيم كارت هاي دوستام مفتي شـــده خط 4 ولـــي بـــا اعتبار صفر وارد نميـــشه بايد يه 1 ريالـــي به بالا داشـــته باشـــه :18:نقل قول:
سلام دوستان عزيز.
اينترنت ايرانسل از چهارشنبه (6 شهريور) از ساعت حدود 4-5 بعداز ظهر رايگان شده است و تا امروز كه جمعه (8 شهريور - ساعت 9:20 صبح مي باشد باز است ) و با شارژ 0 ريال مي شود وارد دنياي اينترنت شد.
انتظار مي رود تا ساعاتي ديگر دوباره بستــــــــــــــــــــــ ــــه شـــــــــــــــــــــــو د.
« تشكر فراموش نشه دوست خوبم »
با تشكر :: Javad0111
زیاد خوشحال نباشید دوستان اینترنت ایرانسل به این خاطر قاط زده و رایگان شده که دارن گرونش می کنن.قراره ام ام اس هم را بیفته دونه ای 100 تومن و جی پی آر اس هم از 1-5 ریال به 15 ریال افزایش پیدا می کند یعنی اینکه بدبخت شدیم رفت.
دوباره قات زده مجانی شده
خدا کنه زرتی دوباره نزنن پولیش کنن که من فقط با اینترنت ایرانسل میام نتو دانلود میکنمو اینا
میدونید که اینترنت ایران هروز گرونترو گندتر از دیروز میشه
64 کیلو دی اس ال شده ماهی 19 تومن
از 10 تومن پرید 19
ایرانسل مجانی تنها چیزیه که بدرده دانلود میخوره فعلا
=((
اگه شما اینقدر جار نزنی ، شاید بیشترم کار کنهنقل قول:
مفته؟
برو حالشو ببر!!
نمی خواد جار بزنی
لطف کنید شایعه پراکنی نکنید ، قیمتا فعلا تغییر نمی کنه ، مگه بعد از تابستون!!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه سيمت شارژ داشته باشه پول كم ميكنه يا بازم مفته؟:41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال پول کم کردنش زیادهنقل قول:
گول نخوريد
اگه سيمتون شارژ داره اصلا نريد
چون مثل من امروز صفر مي شويد
چهار هزار تومن الكي دود شد رفت هوا
بعداً از شارژمون کم میکنن!! اینم حتما یه راه گول زدن ماها هست دیگه!! همه میبینن که رایگان شده و هر چی دلشون میخواد استفاده میکنن ولی بعداً...........
من که یه سیمکارت 0 ریالی مخصوص این کار دارم هیچ غلطی نمیتونن بکنن دی:نقل قول:
بعداً از شارژمون کم میکنن!! اینم حتما یه راه گول زدن ماها هست دیگه!! همه میبینن که رایگان شده و هر چی دلشون میخواد استفاده میکنن ولی بعداً...........
الان این نوشته با اینترنت مفت میباشد..:دی
من از 5شنبه تا حالا با اینترنت مفت ایرانسل میام اینترنت!
09359
حالا همه بیاین بگین که ماله من مفته میام تو اینترنت یا الان دارم این پست رو با اینترنت مفت میزنم!!
خوب چی کار کنییییییییییییییم!!! اونایی که باید بدونن خودشون میدونن! وقتی واسه یه نفر میشه واسه بقیم میشه.........
کاملا تایید!!!نقل قول:
مفته ، برو حالشو ببر!!!!
تبلیغ بیشتر = استفاده کننده بیشتر = سرعت کمتر
حالا این هیچی!! همین کارارو کردن که ایرانسل جلوشو گرفت دیگه :19::2:نقل قول:
همين الانش بعضي موقعا نميره ، فكر كنم ديگه اينترنت مفتي داره تموم ميشه
از بس اينجا گفتين
آقا! خانوم! صداشو درنیار دوباره می بندنش ها!!!
بچه ها پستا رو ویرایش کنید الان میبندنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان باز یه کمی سرعتش خوب شده 5 , 6 میشه ... 4شنبه سرعتش بالای 10 بود ... پنجشنبه و جمعه هم کلا تعطیل بود ....
تمام شد خداحافظ رایگان
سرعتش افتضاحه بیشتر وقتا
نمیخان پهنای باندو بیشتر کنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ویرایش شدنه پستام موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کاملا درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اسمایل چشمک دی:)نقل قول:
تمام شد خداحافظ رایگان
انشاالله که هیچ تغییری نکنه وگرنه -ویرایش- دی:نقل قول:
سرعتش افتضاحه بیشتر وقتا
نمیخان پهنای باندو بیشتر کنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمیعاً واقعا خسته نباشین...........
اینترنت رایگان داشتن که غیر ممکن نیست ...
هزار تا راه داره ولی موقتین
ولی من نمیدونم این 2 کلوبیت اینترنتی که ایرانسل میده به چه درد میخوره مگه ؟
شما چطوری باهاش 3 - 4 گیگ دانلود میکنید اونوقت ؟
راس میگی منم تو کف این ام...امروز خواستم اهنگ بدانلودم مردم..4گیگ!!نقل قول:
شما چطوری باهاش 3 - 4 گیگ دانلود میکنید اونوقت ؟
نامرد این سری بی هوا پولی شد!من داشتم استفاده میکردم یه دفعه قطع شد! اعتبارمو چک کردم دیدم 3 تومن پریده صفر شده!!! 3 تومن پول یه اکانت 30 ساعته س با سرعت خوب!:31:
یکی از ملزومات زندگی یه خط ایرانسل با اعتباره صفره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نامرد این سری بی هوا پولی شد!من داشتم استفاده میکردم یه دفعه قطع شد! اعتبارمو چک کردم دیدم 3 تومن پریده صفر شده!!! 3 تومن پول یه اکانت 30 ساعته س با سرعت خوب!
ميگم سرعت بالا رفته ، بقيه رو قطع كردند!!
ويرايش!
از همه پولي شد
واقعا حيف
منم يهو قطع شد اعتبارم هم صفر كردند!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اين كارو كردم جواب نداد
بله دیگه اصلا جواب نمیده و نخواهد داد الکی وقتتونو تلف نکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينقدر اين كاربر اون كاربر امد گفت كه مال من مفت شده دارم استفاده ميكنم تا اخر پولي شـــد :31:
از اولين نفري كه اينترنت ايرانسلو استفاده كرئه تا حالا فكرنكنم 4گيگ شده باشه
كه حالا بعضي ها (به قول مديري عزيز جو ميگيرشون ) ميگن 4گيگ
تا حالا با كامپيوتر 4 گيگ دانلود داشتي
مگه می شه با سرعت زغالی ایرانسل 4گیگ دانلود کرد؟؟؟!!!!!!!!!
کی گفته سرعتش زغالیه ؟ من 8 الی 15 تا دانلود دارم . . . اگر 3g راه بیافته که دیگه آخر باحاله .
در ضمن راجع به قضیه ی رایگان کردن هنوز مشغولم ، فکر نکنید زدم زیرش
پولی شد ....
من 2.36 گیگ دانلود کردم ...
چه مدلی ...؟نقل قول:
در ضمن راجع به قضیه ی رایگان کردن هنوز مشغولم ، فکر نکنید زدم زیرش
من 0 ریالی دارم وصل میشه ولی اصلا رسیو نداره یعنی پولی شده؟؟؟نقل قول:
پولی شد ....
من 2.36 گیگ دانلود کردم ...
من 600 مگ دانلودیدم دی:
برای من هم همین جوری شده... حتما پولی شده ...نقل قول:
من 0 ریالی دارم وصل میشه ولی اصلا رسیو نداره یعنی پولی شده؟؟؟