من مشكلم حل شد ممنون!نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
Printable View
من مشكلم حل شد ممنون!نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
بچه ها من ميخوام demoهاي پرنس رو داشته باشم ميدونم باbinkplayerاجرا ميشه قبلا داشتمش ولي پاک شد الانم نميتونم پيداش کنم کسي ميتونه لينکش رو بزاره؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
این لینک برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اميد جان فقط اين برنامه demoهاي prince 2رو اجرا نميكنه!!!وليprince3 رو اجرا ميكنه!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID_ONLINE
سلام من احمد آگه هستم من بازي پرنس 2 را تا جائي بردم كه پرنس براي دومين بار شمشير را از كالينا مي گيرد و همانجا از
كالينا اسم وي را مي پرسد و كالينا خود را معرفي ميكند ولي بعد از اين نميدانم چه كار بايد كنم و چطور مرحله را ادامه دهم لطفاً به من كمك كنيد
متشكرم
دوست عزیز اینجا تاپیک پرنس 3 هست.نقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
شما در تاپیک پرنس 2 مطرح کنید به لینک زیر
درست که ورژن جدید این بازی با سی پیو 64 بیتی اجرا میشه و حتما باید فرمت دستگاه Ntfc باشه
اینکه بر روی CPU 64 BIt اجرا میشه که یه شایعه هست یعنی اصلا ربطی به cpu نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط moslem.b
در مورد اینکه باید درایوتون ntfs باشه هم بگم بله درایوتون حتما باید ntfs باشه
مهدی جان ممنون عزیز مشکل حل شد فکر کنم تا چند ساعت دیگه بازی تموم بشه راستی کلا 5 تا اپگرید هست دیگه من الان اپگرید 4 رو گرفتم و 3 تا از غول ها رو کشتم چقدر دیگه مونده
من همون اولای کار که میگه بین دیوارها بپر و برو بالا هر کاری می کنم یه بار بیشتر نمی پیره چی کار کنم؟!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi3267
شما مگه vizier رو نكشتين؟ اگه اونو كشته باشين كه بعد از 10 دقيقه تموم ميشه بازي. ضمنا فكر كنم بازي 6 تا آپگريد داره. منم 4 تاش رو گرفته بودم.
سلام ساسان جاننقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
من دارم آخرین آپگرید رو میگیرم نمیدونم چیه اما فکر کنم بیشتر از 5 تا هستش برین دموهای آپگرید رو ببینین متوجه میشین چند تا هستش
تا آخر بازی چند بار خونتون آپگرید شد؟
امین جان میشه هر دوتا راه رو توضیح بدی.نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
من از هر روشی استفاده میکنم این ارور رو میده:
the key you entered is wrong or mistyped. enter a valid key and try again
من از این سریال استفاده میکنم 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
با تشکر
سلام Gagsta جان
من قبلا آموزش اجراي بازي از شركت مدرن رو تو ميلم attach كردم
شما آدرس ايميلت رو بده به من تا من برات بفرستم
البته نميدونم مشكل شما چيه كه در مورد سريال ارور ميده !
من هم از اين سريال 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX استفاده ميكنم
دستت درد نکنه
این آدرس ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز موقعی که این پیغام رو میده کاریش نمیشه کرد شما با این نرم افزاری که میزارم starforce را از روی سیستم پاک کن بعد برای اجرای بازی تلاش مجدد کن.نقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta
چون الان هرچقدرتلاش کنی فایده نداره
بعد با راهنمایی که امین برات میزاره دوباره سعی در اجرای بازی کن ;)
دستت درد نکنه برم ببینم چه کار میتونم بکنم
اصلا خوشم نیومد داستانش زیاد باحال نبود پاپ 2 خیلی قشنگتر بود
متاسفانه من در مجموع 2 روز بازی کردم و الافش بودم اما 2 هفته دنبالش بودم
امین جان دستت درد نکنه من امتحان کردم ولی همون آشو همون کاسه.
حالا من مینویسم که چه کارهایی کردم اگه جاییش اشتباه کرده بودم به من بگین
من از قبل به وسیله Demon toolsبازی رو installکرده بودم، بعد بوسیله اون برنامیی که امید جان گذاشته بودن SFرا remove کردم و بعد کامپوتر را restart کردم و بعد که بازی رو باز کردم به من گفت که سیستم باید restart بشه من اینکارو نکردم و خودم رفتم و انتخاب کردم که کامپیوتر خاموش شه. بعد من کابل برق dvd-rom را قطع کردم و کامپیوتر رو روشن کردم.
بعد از برنامهٔ SFcure استفاده کردم و از SFnightmare به همون صورتی که توی اون عکس ها توضیح داده شده بود.
بعد بازی رو اجرا کردم ازم سریال خواست و من وارد کردم که بعد همون ارور رو بهم داد.
اصلا نیازی به اس اف نایت نیست عزیز دل شما اول 3 تا سی دیت رو بذار نصب بشه بعدش که نصبش تموم شد برو دمون رو نصب کن بعد از ری استارت با دمون اون فایل ایمیج رو باز کن و .......
قانونا باید اجرا بشه شما مراحل را درست رفتید و وقتی که کابل dvd rom را می کشید دیگه احتیاجی به SFnightmare نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط Gagsta
به نظر من اگه یه بار ویندوز عوض کنید یه تست کنید احتمال داره مشکل حل شه
من الان با وزیر می خوام بجنگم تا الان هم 5 تا از اپگریدها رو گرفتم و حدودا 2900 امتیاز هم دارم این وزیر رو از چه راهی باید بکشم کمی از خونش که کم میشه یک سری سنگ گرداگرد من میچرخند و به من ضربه میزنند تا تموم بشه
ساسان جان پرش را باید چند بار بزنی وقتی به دیوارها رسید با کمک دیوارها به صورت ضربدری حرکت بکنه
آقا مهدی باید روی ستونها بالا بری بعدش ای رو بزنی صحنه آهسته میشه و هر بار که شمشیر آبی شد ......
جوکر جان من یک جا شنیدم که میگن اگر 6 تا اپگرید رو بگیری باید با دارک هم مبارزه کنی در حالی که دارک هم جزیی از پرنس هستش بعد از کشتن وزیر بازی توم میشه یا اپگریدی هست که بگیرم و امتحانش کنم
چند بار باید از روی ستونها به وزیر ضربه بزنم من هر بار میزنم روی سر وزیر میپره و ضربه هم میزنه ولی وزیر پرتم میکنه
خوب من گفتم وقتی شمشیر آبی شد اگر زودتر ضربه بزنی پرتت میکنه
در ضمن من با دارک مبارزه کردم اتفاق خاصی نمیفته میری تو یه فضای دیگه یه محیطی که یه حالت ماتریسی داره و آخرش هم کشکه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi3267
همونطور كه گفتم شما زياد ميزنين كليك رو. هر بار كه آبي شد شمشير يه ضربه ميزنين( درست همون لحظه) اگه يه لحظه ديرتر يا زودتر بزنين پرتتون مي كنه. فقط وقتي زمان رو يه لحظه نگه ميداره مي تونين ضربه بزنين. اگه يه لحظه دير يا زود ضربه بزنين يه پيغام مياد پايين صفحه كه شما از دست دادين فرصتتون رو. تنها روشش اينه. 3 بار بايد ضربه بزنين. دو بار اول بالهاش ميوفته و بار سوم به پشتش ضربه ميزنه. بعد سنگها ميرن به طرف بالا. غير از اين ديگه راهي نداره.
تشكر: مهدي
به نظر شما فضای کدام یک از سه گانه Prince of Persia بیشتر شبیه به ایران باستان بوده ؟
خوب آدم باحال سومیش تو خود بابل بوده دیگه توقع داری کدوم شبیه باشه؟
جوکر جان سیوش رو اگه ممکنه بگذار تا وقتی تونستم امتحانش کنم عزیز
مهدی جان منظورت اینه که در مجموع باید 9 بار باید ضربه بزنم 6 بار برای بالهاش و 3 بار بعدی برای کشتنش
سلام
شما سه بار بايد از روي ستون بپرين و Speedkill كنين. تو هر Speedkill كه انجام ميدين 3 بار شمشير آبي ميشه كه جمعا ميشه 9 بار. يه بار هم آخرش مي زنين كه ميشه 10 بار. يعني بايد 10 بار وقتي شمشير آبي شد ضربه بزنين.
مهدی جان ممنون از لطفت
این از اون حرفها بودا باحال بعد این مرحله بازی تمومه دیگه سیو چی رو می خواهی
آقايون اين بازي كلا با بيشتر سيستم هاي Amd مشكل داره
من سي پي يو م 3 گيگ است(اينتل)هيچ مشكلي هم در اجرا نداشتم(با كندن كابل سي دي رام)
اما در سيستمهاي Amd يا پيغام سي دي كي (سريال) ميده يا هنگ ميكنه سيستم!!!!!!!!!!!
ولی تو سیستم من که 3 amd هست هیچ مشکلی نداره. تازه فکر میکنم زیادی ساده نصب شد.
آقا یه سوال آماتور. من گشتم ولی اینجا چیزی ندیدم. اطلاعاتی از این بازی میخوام. مثل سازنده یا تاریخچه یا یه همچین چیزی. لطفا یه جای فارسی نشونم بدید.
من AMD Athlon64 3000+ دارم هم سخت افزاری هم نرم افزاری اجرا شد!;)