کاملاٌ موافقم.به هر حال باید یک تفاوتی بین جشن قهرمانی لیگ دسته 2،جام حذفی و دسته 1 وجود داشته باشه.نقل قول:
Printable View
کاملاٌ موافقم.به هر حال باید یک تفاوتی بین جشن قهرمانی لیگ دسته 2،جام حذفی و دسته 1 وجود داشته باشه.نقل قول:
سيستم مورد نياز بازی چيه ؟
یکی از بچه ها تو صفحه های اول گفته بود لباس تمام تیم ها لیسانسش گرفته شده آیا واقعیت داره؟؟؟
این هم متن خبر به زبان انگلیسی
A lot of asking about Pes2009 come to me with msn etc...i like to give you and to the community these incredible news....remember : do not loose your head!
0:Pes2009 is about on 35% in develop..based on Pes2008 engine but with important new animations like more "motion capture" for any single player become "Live Motion Capture"
1:In Pes2009 all teams will be officially authorized..with 6 most important leagues
2:New modes will be avaible like Coach and Refereer
3:Seems That Ps3 version will have woman mode and about 29 woman teams from the world, from Usa, Germany, Brazil, Norway etc etc.....
Other news will come out in July E3
Available in Nov08-Feb09
نقل قول:بله درستهنقل قول:
كونامي فكر كنم از هر كشوري پول ميگيره تا آخرين آپديتها ا رو تيمش انجام بده و يا تغييرات اسامي بازيكنان و .. را در بازي اعمال بده
مثلا دائي را كل دنيا ميشناسند و همه ميدونند كه تلفظش چجوريه
كونامي هم خوب ميدونه
ولي چون ايران همكاري نميكنه اونا از رو قصد يه چيز ديگه مينويسند
در هر صورت چاره اي نيست تو ايران هستيم و بايد برا خيلي چيزا بسوزيم و بسازيم
راستي بچه ها خودمون ميتونيم نامه اي ايميلي به فدراسيون در رابطه با همين موضوع بفرستيم ؟
خیلی باحال بود کلی خندیدمنقل قول:
اینو راست میگی من همیشه اولین کاری که میکنم درست کردن اسم بازیکنان ایرانه
ولی مثل این که توی این ورژن حل شده
نقل قول:
میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوام نامه بنویسیم باید اول یه راه برای تماس با کونامی پیدا کرد.
چطور میشه به کونامی نظر داد؟نامه نوشت و.............:2:
در ضمن من هنوز پای حرفم هستم که تور دروازه واقعیه .
در ضمن یادتون باشه که فیفا تحت حمایت فدراسیون جهانی فوتباله.fifa
درسته. باید به خاطر خیلی چیزا بسوزیم. اما به خاطر خوده ایران صبر می کنیم. ایرانی که بزرگترین تمدن دنیا رو داره. :10:نقل قول:
موافقم. اگه خواستین، من آدرس ایمیل، شماره تلفن و فکس فدراسیون رو بدم.نقل قول:
آره میشه. اما فایده ای نداره. چون باید لایسنس بشن و از دست ما کاری بر نمی یاد.! :41:نقل قول:
نقل قول:
آدرس ایمیل رو بده .
اگه شماره تلفن رو بدی به علاوه چندتا ............ ، محروممون هم می کنن !:27:
بفرما دوست عزیز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه. من فردا میرم یه مسافرت کوچولو (البته، مسافرت که نمیشه گفت!). تا یه چند روزی مزاحمتون نیستم :8::20:
دوستان حسش نبود كل تاپيك رو خوند .
نسخه 2009 اومده به بازار ؟ اينجا كه فكر نكنم حالا حالاها بياد . چطوري ميتونم بخرم ؟ (اگه اومده بيرون)
سلامنقل قول:
نه هنوز منتشر نشده.اگه منظورتون در ایران هست که حالا حالا ها نمیاد باید بگم در اشتباه هستید سریعترین جایی که بازی پخش میشه با سرعت نور همین ایران هست یهو دیدی 1 هفته قبل از عرضه جهانی داریم بازی میکنیم!!!ایران را دست کم گرفتی ها:27:
ممنون كرسپو
خوب بچه ها من ميخوام به سايت ايميل بزنيم
كيا موافق هستند ؟
موافقم :12:نقل قول:
متن ایمیلت چیه ؟!نقل قول:
بزن من باهاتم ولی فکر کنم فایده نداشته باشه
نقل قول:نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
من يه ايميل زدم
اگه جواب دادن حتما نقل قول ميكنم اينجا
بعدشم يه چيزي
فدراسيون هيچوقت به خاطر دلايلي از جماه رعايت نكردن قانون كپي رايت در ايران دست به چنين اقدامي نخواهد زد
با اين حال منتظر جواب ايميل هستم
من هم موافقمنقل قول:
ولی داداش متن ایمیل را نذاشتی
اصلا چی نوشتی
مطمئن باش هیچ کسی تو فدراسیون اسم pes را نشنیده
موافقم.نقل قول:
ولی بعضی از بازیکن های تیم ملی پلی استیشن 2 بازی می کنن !:27:
ميگم لازم نيست همگي بفرستيننقل قول:
من يكي فرستادم
اگه جواب اومد شما را در جريان ميذارم
چون فكر نميكنم به نتيجه اي برسيم واسه همين ميگيم ايميل نزنيد
اگه فدراسيون بخواد پولي به كونامي يا بقيه شركتها بده چه نفعي داره بهش ؟
دولت ما فقط به چيزي دست ميذاره كه بهش نفع داشته باشه
اوني كه به نفع مردم باشه براشون مهمنيست
تازشم در صورتي به كونامي پول ميده كه حداقل از فروش DVD اين بازيهاي درامد داشته باشه كه به خاطر رعايت نكردن قانون كپي رايت در ايران هيشكي نميتونه چنين كاري بكنه ...
متن ایمیل ؟:13:نقل قول:
اولین کاری که باید بکنیم اینکه باید قانون کپی رایت رو تو ایران درست کنیم که فک نکنم ........
راستی حالا چرا گیر دادین به ایران بابا بیان از pes2009 بگیم
بریم دنبال خبرهای جدید ازpes2009 و جوانب آن:10:
مطمئن باشین konami انقدر دیووونه نیست که بیاد زحمت بکشه لباس و چهره بازیکنان ایران رو بسازه در حالی که قوانین کپی رایت در ایران نیست و هیچ سودی برای konami نداره .
بابا ولش کنید!!این فدراسیونی خوشحالی که ما داریم اصلا به این چیزها اهمیت نمیده!!
بعد کونامی هم عمرا جواب مثبت بده به این قضیه!!!همون جور که دوست عزیزمون اشاره کرد به علت رعایت نکردن قانون کپی رایت اصلا این قضیه امیدی بهش نیست!!!
بعد اصلا کونامی نمیدونه ایران بازیباز هست یا نه!!که به خواتشون هم اهمیت بده!!
اینو راست گفتینقل قول:
ولی بالاخره باید یه دستی به سر و روی این تیمهای اسیایی بکشه
عربستان هم مثل ایرانه
مگه اونجا هم کپی رایت رعایت نمیشه
یا مثلا یک سری از تیمهای اروپایی مثل لهستان - اتریش که توی نسخه قبل لیسانس نشده بودن
جونما بیخیال فدراسیون شین.
pes2009 رو بچسبین
بچه ها امروز متوجه يه چيزي شدم كه حالم بهم خورد
ايميل من اصلا به سايت نتونست بره
امروز ميل هامو چك كردم ديدم از طرف ياهو ميلي واسم اومده مبني بر اينكه ايميل به مقصد نرسيده
حتي سايتش هم باز نميشه
يه سر به سايت فدراسيون فوتبال بزنيد :مارو باش كه به چي دلخوشيمکد:www.iriff.ir
حالا اينو ببينيد : روزنامه اعتماد87/1/28
اگر سري به سايتبزنيد صفحه يي روبه رويتان باز مي شود كه به قول معروف پر از خالي است. اين آدرس فدراسيون فوتبال است كه پس از كنار گذاشته شدن محمد دادكان از رياست فدراسيون فوتبال تا به حال آپديت نشده و حتي پول شارژ فضاي اينترنتي آن هم داده نشده تا كركره آن پايين كشيده شود. تاريخچه فعاليت سايت فدراسيون فوتبال ايران برمي گردد به زمان مديريت دادكان در فدراسيون كه البته روابط عمومي وقت فدراسيون بيش از آنكه در اين سايت اطلاع رساني كند به دنبال تكذيب اخبار و مصاحبه يي بود كه عليه دادكان و ديگر مسوولان وقت فدراسيون در روزنامه ها و خبرگزاري هاي مختلف منتشر مي شد. آنها آنقدر در اين كار زياده روي كردند كه صداي همه درآمد و پس از آن فدراسيون فوتبال در آستانه جام جهاني تغيير سياست داد تا رسانه ها بتوانند راحت به اخبار فدراسيون فوتبال و كميته هاي مختلف دسترسي پيدا كنند. البته اين شيوه اطلاع رساني از طرف فدراسيون فوتبال خيلي زود به پايان رسيد و با بركناري دادكان سايت هم تعطيل شد. البته شهابي مدير روابط عمومي فدراسيون فوتبال در طول عمر مديريت كميته انتقالي در فدراسيون تلاش كرد اين سايت را راه اندازي كند ولي مشكلات فدراسيون فوتبال در آن زمان آنقدر زياد بود كه نداشتن سايت چندان توي ذوق نمي زد و اصلاً به چشم نمي آمد اما با برگزاري انتخابات فدراسيون برخلاف پيش بيني ها باز هم خبري از سايت فدراسيون فوتبال نشد و اين باعث شد اخبار ضد و نقيض فراواني در سطح جامعه رسانه يي كشور مطرح شود.هرچند تقريباً چهار ماه از حضور مسوولان جديد در فدراسيون فوتبال گذشته اما ضعف اطلاع رساني همچنان ادامه دارد. با اين همه در حالي كه فدراسيون كشورهايي مثل افغانستان و مالديو داراي سايت هايي چندزبانه هستند تا به مخاطبان خود كمك كنند اطلاعات مورد نظر را كسب كنند، كارمندان روابط عمومي فدراسيون فوتبال ايران بايد اخبار فدراسيون را از طريق سنتي و با فكس به رسانه هاي مختلف ارسال كنند. هر چند رئيس فدراسيون فوتبال ارتباط خوبي با رسانه ها دارد اما اتاق سايت فدراسيون در طبقه دوم ماه هاست كه خاك مي خورد و تنها هر از چندگاهي براي تلفن زدن از اين اتاق استفاده مي شود.کد:www.iriff.ir
هه هه...مارو باش کلی دلمون رو صابون زدیم که یه اتفاقی میافتهنقل قول:
نگو اصلا سایتی در کار نیست :18:
به این میگن یک فدراسیون در پیت...:39:
خیر سرمون ادعای فوتبال حرفه ای داریم بعد سایتمون ........ که چه عرض کنم
اصلا فدراسیون سایت نداره
آقا چرا اسم تاپیک هی عوض میشه
انواع و اقسام اسمها رو روش گذاشتن
چرا اینطوری میکنن
کی اینو مدیریت میکنه...یه فکری به حالش بکنید
سلامنقل قول:
اسامی مخفف رو نمیشه سرچ کرد. نام تاپیک ویرایش شد تا اگر کسی این نام رو سرچ کرد بتونه به تاپیک دسترسی پیدا بکنه!
البته در فهرست انجمن بازی هم این تاپیک قرار داره
------------------------------------------
دوستان چند صفحه آخر این تاپیک رو خوندم... متاسفانه پستهای اسپم داره زیاد میشه و بحث تاپیک منحرف!
خواهشا رعایت کنید تا مجبور نباشم پستهارو پاک کنم.
ممنون و موفق باشید
ممنون فیشر جان
دوستان این هم متن یک خبر به زبان انگلیسی ........
خودم یک چیزلیی حالیم شد...اگه تونستم خلاصه ای از مطالب را فارسی می کنم میذارم
این هم متن خبر....یه چیزایی میشه ازش فهمید
Konami Digital Entertainment has announced that it will release PES 2009 for PLAYSTATION 3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation 2, and PSP® this Autumn in Europe.
PES 2009 is the latest installment of the award-winning Pro Evolution Soccer Series, which is known by millions of fans for its superior gameplay and incredible realism. For PES 2009, Konami is already planning a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game.
“The announcement of a new PES game is always a highlight for Konami, but PES 2009 looks set to reaffirm the series’ utter superiority,” commented Jon Murphy, PES Project Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We are committed to extending the realism of the new game with a wealth of key gameplay additions, and will produce a football title that truly embodies all the skill and pace that is good about the modern game.”
PES 2009 will be released for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation 2, and PSP® (PlayStation®Portable) in Autumn.
این هم تیمها و لیگهای حاضر در pes 2009
بخونید و کف کنید
. English Priemierleague – English Championship
2. Spanish Primera – Spanish Segunda
3. Ligue 1 – Ligue 2
4. Serie A – Serie B
5. Bundesliga
6. Portugese league
7. Rest of world (with 40 teams)
1. Ukraine – Dynamo Kyiv, Shahktar Donestk
2. Belgium – Club Brugge, Anderlecht, Standart
3. Scottish – Rangers, Celtic, Hearts
4. Turkish – Besiktas, Fenerbache, Galatasaray,
5. Czech - SK Slavia Praha, AC Sparta Praha
6. Russian – CSKA, Zenit, Spartak, Rubin
7. Dutch – Ajax, PSV, Feyenoord, AZ Alkmar
8. Polish - Wisla Kraków, Legia Warszawa
9. Austria – Salzburg Red Bull, Rapid
10. Latvia – Ventspils
11. Greece – Panathinaikos, AEK Athens, Olympiacos
12. Norway – Rosenborg
13. Swedish – Helsingborg
14. Romania – Bukarest Dinamo, Steaua
15. Switzerland – Basel
16. Croatia – Hajduk, Dinamo
17. Danish - Copenhagen
18. Finland – Helsinki
19. Israel – Maccabi Tel-Aviv
خیلی ممنون بابته خبرتنقل قول:
در ضمن یکی این خبر که به انگلیسی هست رو ترجمه کنه.:11:
سلام خدمت همگی دوستان عزیز:
اقا اول بگم که خیییلی حال کردم ساکر تیمهای زیادی رو مثل اینکه اضافه کرده و اینطور نشون میده که ساکر میخواد یه جورایی به سوی فیفا بره امیدوارم که لیسانس هم بکنه همشونو ولی خوب اقا یه سوالی:
اصلا شما تیم اسرائیل رو میشناسید؟؟؟؟!!!!
اخه پشه چیه که کله پاچش باشه حالا بعد تیم ملیش تیم از لیگش هم اضافه کردن کلا با این تفاسیر رحمت به فیفا بابا خدایشش مصر قویتر هست یا اسرائیل من که واقعآ عاشق تیم ملی مصر هستم حتی از تیم ملی ایران هم بیشتر چون خدایشش واس کشورشون بازی میکنن و بهترین تیم افریقا نیز هستن ولی تو بازی نیستن عجیبا غریبا.
جالبه........همه چی جالبه.....
منبعش کجاست ؟نقل قول:
. English Priemierleague – English Championship
2. Spanish Primera – Spanish Segunda
3. Ligue 1 – Ligue 2
4. Serie A – Serie B
5. Bundesliga
6. Portugese league
7. Rest of world (with 40 teams)
1. Ukraine – Dynamo Kyiv, Shahktar Donestk
2. Belgium – Club Brugge, Anderlecht, Standart
3. Scottish – Rangers, Celtic, Hearts