شايد قفله :دي
Printable View
شايد قفله :دي
صدای این گوشی از لحاظ کیفیت نسبت به ان82 و ان81 و 5700 در چه حدیه؟
از لحاظ بلندی صدای اسپیکر صداش در چه حدی هستش؟؟؟؟
قیمت الان توی بازار چنده؟
نقل قول:
من یکی از دوستام داشت صداش بد نبود ، فکر نمیکنه مثل 5700 باشه .
البته من همینطوری یه چیزایی شنیدم و به عنوان تست و این چیزا نبود ..
البته یه کم وقتی صداش رو بلند میکرد اسپیکرش تق تق میکرد ..
عجب اگه به5700 نرسه که اصلا حال نمیده.
البته مطمئنم که هدفونش از 5700 بهتره چون هدفون 5700 مزخرف بود.اما چه کیفیتی داشت اون اسپیکرهاش
توی نقد سایت GSMArena صدای این گوشی رو یک جهش به جلو دونسته...نقل قول:
حالا دیگه نیدونم (-:
5700 صدای هدفون کجاش مزخرفه.شما هدفون 5700 رو وصل کن به آیپاد تاچ میفهمی کیفیت یعنی چی.هدفون آیپاد تاچ تو ولومهای بلند خش خش میکنه ولی 5700 اصلا:8: فوق العاده دهست هدفون 5700 میتوئنی خودت تست کن متوجه منظورم میشینقل قول:
والله من کاری به آیپاد و فلان ندارم هدفونی که با گوشی من بود توی خود گوشی زیاد حال نمیداد یعنی واقعا حال نمیداد.در حد یه گوشی موزیک اصلا نبود.
من خودم 5320 دارم.... تقریبا همون اوایل که اومد توو بازار خریدمش... تا الان که واقعا ازش راضی بودم ، میگن هرچه قد پول بدی همون قدم آش میخوری:31: ، الان توو بازار 5320 فک می کنم 140 130 تومن ساخت کره باشه... فک کن تو انقد پول میدی اما در عوضش گوشیت همه چی داره و بیشتره برنامه هارو ساپورت می کنه:40::8:.... قدرت صدای اسپیکرش نه خووبه نه بد ، متوسطه مایل به خووبه:31: .. صدای حسن فریش ولیی خیلییی توووپه حرف نداره:8::8:....
در کل اگه زیاد تیرییپ مایه داری نیستی و نمیخوای زیاد پوول واسه گوشی بدییی 5320 با این قیمت بهتریین چیزیه که میتونی بخرییی:11:
agha agar mishe 2 barnameye bedar bokhor barash bezarin ke ba os 9.3 ee ke dare hich chiz barash peyda nemishe
گوشيه خوبيه منم ميخرم
نقل قول:
رفیییق ولییی تو هرچیی که بخوای میتونی رووش نصب کنیییاا:31: ، تقریبا بشتره برنامه هایی که سری n ساپورت میکنه رو 5320 هم اجرا میییکنه... ولی واسه بیشتره برنامه ها باس گوشیتو هک کنی تا نصب شن ( برای همه ی گوشی ها همیننه نه فقط 5320 ) ...
:11:
یه هندزفری توپ واسه این گوشی معرفی کنین...
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز مارک creative عالیه ..
من مدل 630 رو دارم حدود 1 سال هست خریدم 20 توم عالیههههه !@
شکلش چجوریه؟ جم و جور و کوچیک هست؟
میخوام گوشی بخرم اما موندم تو 2 نوع گوشی... به نظرتون 6120 بهتره یا5320 لطفا قیمت هر 2 را بهم بگین
من خودم 6120 دارم ولی میگم 5320 بگیر!
نه اینکه 6120 بد باشه ها...عالیه...من خودم خیلی راضی هستم...ولی 5320 رو بیشتر دوست دارم...به خاطر قابلیت های موسیقی اش...دکمه مخصوص ان.گیجش...
قیمتهای 6120 و5320 چنده؟:worried:
نقل قول:
از لحاظ قیمت 6120 یه خورده گرون تره ( اما به نظرم اختلاف 10 هزار تومنی که اهمیتی نداره ) ، 5320 از یه سری چیزا خیلی سر تر از 6120 ته ، مثلا 6120 فقط تا 2 گیگ رم میخوره ، اما 5320 همون اول که میخریش یه رم 1 گیگ توشه و تا 8 گیگ هم میشه ارتقاش داد ، حافظه داخلی 5320 هم خیلی خوبه 140 مگ هست ولی 6120 35 مگه...
دوربیناشون فرقی با هم نداره ، مکالمه مداوم 5320 3 ساعت و نیمه 6120 3 ساعته ، 5320 زوود شارژ خالی نمیکنه ، مثلا من هر روز رفت و برگش با مترو میرم کرج و میام دائم هم دارم آهنگ گوش می کنم ولی با این حال به اون صورت ازش شارژ کم نمیشه...
یه چیزه مهمه دییگه هم به نظره من اینه که ، ملت 6120 رو خیلی بیشتر از 5320 میخرن ، به خاطر همیین یه جوراییی زوود خز میشه! اما 5320 نه من که تاحالا دست کسی ندییدم...
در کل امکانات 5320 یه جورایی سر تره....
از لحاظ زیابیی و طراحی گوشی هم به نظرم اگه 5320 سر تر نباشه پایین تر از 6120 نیس....
از خریدنش پشیمون نمیشییییی:11:
قیمت گوشی رو هم نمییشه درست گفت چه جوریاس ، فعلا زیاد توو بازار قیمتا فیکس نیست ، اگه بری پرس و جوو کنی خودت متوجه میشی ، اختلاف قیمت به 30 هزار تومن هم میرسه توو مغازه های مختلف.... ولی حدودا اگه بخوام بهت بگم 5320 دورو وره 140 ایناس ، 6120 هم 160 150 .... ( ساخت کره رو میگم نه فنلاند )
سلام دوباره
من MMS و Internet و GPRS همراه اول رو تو این گوشی فعال کردم اون ÷یام تنظیمات هم اومد و save کردم حالا با چجوری استفاده کنم؟
(ببخشید ها منم یه نمه تازه کارم.... به بزرگی خودتون ببخشید)
نقل قول:
برای فرسادن MMs ، توو قسمت Text Message همونجایی که Smsتو مینویسی آپشن رو بزن بعد Insert Content رو بزن عکس یا هر چیزه دیگه ای رو که میخوای انتخاب کن و سند کن...
یعنی بعد از configuration که از طرف همراه اول اومده بدون هیچ تنظیماتی میتونم پیام چند رسانه ای بفرستم؟
در مورد انترنت و GPRS هم راهنمایی کنید ...
خیلی ممنون
تنظیمات MMs رو روی گوشی خودش Save می کنه ، ولی برای اینکه بتونی MMS بفرستی قبلش باید بری مرکز مخابراتی ها فرم اخلاقی و تعهد نامشو پر کنی تا سرویسش برات فعال شه.... حالا بازم اگه میخوای مطمئن شی تنظیماتش نصب شده یا نه برو اینجا.... Phone Setting==> Connection==>Destination==>Multi Media msg ببین توو اون آخریه چیزی به اسم MMS هست یا نه اگه باشه یعنی تنظیم شده......
اینترنتش هم چیزه خاصی نداره ، برو توو اینترنتش قسمت Go too Web Adress هرجا خواستی بری لینکشو بزن دیگه....
نقل قول:
خدمت شما ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جعبش ..
کد:http://relogged.net/uploads/images/Creative%20EP-630%20Package.jpg
سلام ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
رفتم به این آدرس که گفتید ولی چیزی به نام MMS وجود نداشت ( تو Multi Media msg(
تو صفحه Destination , زیر Internet , Multi media msg , WAP secvices نوشته NO Access Points ولی زیر uncategorised نوشته 3 access point وقتی میرو توش این سه تا هستن:
MCCI WAP GPRS
MCCI INTERNET
MCCI MMS
بچه ها من این گوشی رو گرفتم. اما یه مشکلی هست. وقتی میخوام یه چیزی رو بلوتوث کنم اگر فاصله بین 2 تا گوشی رو از 5 ،6 سانت بیشتر کنم ارتباط قطع میشه. چرا؟ واسه شما هم اینجوریه؟
چرا تاپیک خشکید؟
چطور میشه از rds اسن گوشی استفاده کنم؟ توی موزیک پلیر که گزینه ای نداره...
نقل قول:
فک نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه ، بعده اکتیو کردن سروسه ام ام اس هرچی بخوای میتونی سند کنی:11:
نقل قول:
همییشه همیین طورییه یا فقط چند بار پیش اومده این اتفاق بیوفته؟!!! واسه من که اینجوری نیست ، اتفاقا قدرت سرچ و سند کردن بولوتوثش بد نییس تا 5 6 متر هم جواب میده....
راستی منظورت رو از rds نفهمییییدم....
همیشه همینجوریه دیگه. وقتی نزدیک باشه خوبه. اما همین که یه ذره فاصله رو زیاد میکنم (مثلا 20 سانت) قطع میشه.
Fm rds همین قابلیتی که این گوشیها دارن و باهاشون میشه با موج fm یه آهنگی رو برای یه ضبط صوت بفرستی و اون پخش کنه.
نقل قول:
:18: بلوتوث ؟؟؟
من تا فاصله 3 - 4 متر هم فرستادم مشكلي نداشته ..
اون fm transmitter هست .....نقل قول:
سلام بچه ها.منم 5320 ای شدم.عاشقشم
خواستم بیام هم راجع به گوشیم بگم هم چند تا سوال از اساتید بکنم. یعنی بپرسم.
اول درباره گوشی
24/10/87 از خیابون جمهوری خریدم
با ضمانت اتصالات 167 با قاب آبی رم 1 شارجر ازین پهنا هدفن دو تکه با ابر گوشی سی دی و مخلفات دیگش
بارکد روی جعبه رو که میزنم میگه ساخت فنلانده!!!پایینش نوشته ساخت کره تحت لیسانس نوکیا فنلاند زیر باطریم نوشته ساخت کره!!!رقم هفتم و هشتمش 02 هست!!!یه جا خوندم نوشته بود این یعنی بدترین مونتاج نوکیا که تو امارات میشه!!!یه جا دیگه هم نوشته بود این در مورد گوشیای قدیمی صادقه!!!
فقط یکی به من بگه گوشیم کجاییه؟دچار بحران هویت شده بیچاره!!!
یه چند تا سوال دیگه داشتم.گوشی من رو اسپیکر بعضی مواقع خر خر میکنه.مال همه اینجوریه؟
بعد هم اینکه میخواستم یه رم بالا بگیرم.اگه 8 بندازم هنگ نمیکنه اگه مموری فول باشه؟4 چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید
راستی اگه سوالی بود در خدمتن
یا 110
................
سلام دوستان
میخواستم بدونم مزایا و معایب 5320 چیه؟ از نظر امکانات نمیگم، منظورم از نظر سرعت و کارایی این حرفاست.
اگه میتونید با 6120 مقایسش کنید. تا اونجا که من میدونم امکانات هردو یکیه، فقط حافظه ی داخلیه 5320 بیشتره و با 5320 یه کارت 512
یا 1 گیگ میدن. از اونجا که گوشی رو واسه یه خانم میخوام و این گوشی از 6120 (به نظر خودش) قشنگتره فکر میکنم این مناسبتره.
ولی قسمت فنی گوشی رو سپرده به من تا من تصمیم بگیرم، و از سرعت و کارایی 6120 خیلی تعریف میکنن. نظرتون چیه؟
نقل قول:
پس بولوتوث گوشی یه مشکلی داره چون واسه من که اینطوری نی! ، با برنامه های مخصوص سند کردن فایل توسط بولوتوث هم یه امتحانی بکن ببیین مشکلت حل میشه یا نه....
فکر نمی کنم 5320 همچیین قابلیتی داشته باشه ، فقط توو قسمت رادیوش میشه به وسیله ی Gprs رادیوی شهرا و کشورای دیگرو شنیید....
نقل قول:
یادمه یه ماه پیش خواستم گوشیمو با Nokia Software Updater آپدیت کنم ، گفت از گوشیت یه بک آپ بگیر و Start رو بزن ، اما وقتی شروع به آپدیت شدن کرد بعده یکی دو دقیه error داد و خلاصه کار نصفه و نیمه موند...... شما از کجا چه جوری آپدیت کردی؟
واسه منم فقط در مورد بعضی از آهنگ ها وقتی صدای اسپیکر رو را تا آخر می برم خر خر مییکنه!...
سلام. فرم ویر گوشی من3.26 !!!
از آپدیت کردن چیزی بلد نیستم راستش یکم میترسم.اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.
راستی در مورد اینکه گوشیم اصلیه یا تقلبی چیزی نگفتی.در مورد رم 4 و 8 هم نگفتین که هنگ میکنه یا نه !!!
سلام.در مورد 6120 اظهار نظر نمی کنم و فقط راجع به 5320 میگم.
من فکر می کنم با توجه به اینکه سیمبیان قوی تر و جدیدتری داره سرعت خیلی خوبی داره.البته در مورد رم 8 گیگ فول نمیدونم سرعتش چه جوریه
از نظر حافظه هم واقعا جالبه!!140 تا داخلی و ساپورت تا 8 !!!یه رم 1 یا 512 هم که فاب روشه!!!
من خودم خیلی به حافظه اهمیت میدم.چون خوره ی عکس و کلیپ و آهنگم !!!
ضمن اینکه ظرفیت باطریه 5320 با توجه به امکانات <<نسبتآ مشابه>> با 6120 کمی بیشره (5320=890 ma/h و 6120 = 820ma/h
تازه من فکر میکنم 890 تا برای 5320 خیلی کمه وای به حال 820 !!!
فارغ از همه ی ملاحظات فنی شما باید ببینی توقعت از گوشی چیه !!!
این قدر مقایسه نکنید هر گلی یه بویی داره.باید ببینی از گوشیت چی میخوای
آهنگ؟سرعت؟بازی؟امکانات؟دو ربین؟
ما در خدمتیم