عرض میکنم خدمتتون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امشب باید روسیه رو بزنید. فهمیدید چی گفتم؟ (:
من نمیدونم چطوری ولی باید ببرید.
با اینکه از آراگونس خوشم نمیاد ولی تیمش نترس بازی میکنه - ایتالیا رو با اون دفاش بیچاره کرده بود روسیه و آلمان که بماند:27:- در ضمن اسپانیا یک شنبه در دیدار فینال تمام نا کامی هاشو از یاد میبره و در جام جهانی با دل بوسکه ........ دیگه خودتون میئونید:8:
حالا این ایکره یا دیوار چین ................؟؟؟
برای بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرد اســـــــــــــــــــــــ ـــــپـــــــــــــــــــ ـانـــــــــــــــیــــــ ـــــــــــا دعا میکنیم!:40:
اگه یه بار روسیه رو بردیم دوباره هم میتونیم!
من طرفدار هلند هستم ولی اگه هلند نباشه(چون به نظرم قشنگ ترین بازی رو می کنه)
دوست دارم اسپانیا فهرمان بشه تا اون آلمان با اون بازی مرده خوری اش !!!
راستی دلبوسکه می خواد بشه مربی تیم ملی اسپانیا ؟؟
ایول یادم میاد زمانی که دلبوسکه مربی رئال بود همه تیم ها واسه مقام دومی لا لیگا تلاش می کردند !!
حالا بعد عمری اسپانیا اومده نیمه نهایی اونم بعد حذف ایتالیا تو پنالتی ها
اونم چه ایتالیایی بدون کاناوارو و پیرلو و گتوزو و با مربی که هیچی از فوتبال نمی دونه!
تازه اگه روسیه رو بزنید یه قدم دیگه با جام فاصله دارین
اگه قهرمان شدین جو بدین
اينا بعد از حذف ايتاليا (تازه بعد از 88 سال) جوگير شدن. :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بزار خوش باشن :3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالی میده روسیه ببره بعد بره آلمان رو هم بزنه:31:
آخه اسپانیا آلمان رو یزنه یه امر بدیهیه ولی روسیه آلمان رو بزنه حال اساسی میده:27:
Vila مصدوم شد:41::19:
یه ریالی ام.ولییییی ایول به بارسایی هاااااا
یه گل کاملا بارسلونایی زدیم.هوووورااااا
اینیستا+ژاویییی=GooooooooL
3-0
داریم میبریم
آلمان آماده باش:دی
تماااااااام
پیش به سوی فینال
آلمان آماده باش
تبریک به همه ماتادرهااااااااااااا
عزیزان ثبریک میگم
اصلا به المان فکر نکنین
چون در مقابل اسپانیا عددی نی :27:
اسپانیا قهرمانه
خب میریم سراغ تیم بعدی که رسمآ میشه آلمان
منتظر قدرت ماتادورها باشین :-|
لعنت به این شانس.
خدایی من پیش بینی هام حرفه ایه ولی بد شانسی میارم. یکی از گلای اسپانیا اضاف بود. نشد ما امتیاز بیگیریم.
طرفدارای اسپانیا دارم بهتون میگم من بازی با آلمانو با تفاضل یک به نفع اسپانیا پیش بینی می کنم اگه نبره از چشم شما میبینما!
روسیه خسته بود.
بهتره بگی اسپانیا با حرفه ای گری خستش کرد - اونا فقط یه شوت زدن که اونم ایکر دیوار چین گرفت - وای نازی ها میخوایم بد فرم سوراختون کنیم:19::19::19:نقل قول:
اسپانیا با اقتدار رفت فینال اونم در مقابل تیمی که خیلی شاخ بود- ولی آلمان با بدبختی و خر شانسی البته با تاکتیک زرافه ای اومد فینال که دیکگه فینالو کور خونده- خدایی لذت بردین از بازی رو زمین به این قشنگی
انقدر خال میکنم این المان سوراخ بشه که حد نداره:27:
دلم خنک شد. گفته بودم که بازی فینال رو اسپانیا و آلمان انجام میدن.
به ماتادورها تبریک میگم.حداقل انتقام ما گرفته شد.
فردا جام مال شماست.
آخه اسپانیا هم کشوره!!؟؟ خوب شد نکونام گفت که اونا تعصبی به پیرهنشون ندارن تازه هر کدومشون یه پرچم دارند سرود ملیشونم اصلا نمی خوندن ولی آلمانیها دیشب دست در گردن هم با تمام تماشاچیان و جناب صدر اعظم سرود ملیشونو با تمام وجود زمزمه می کردن بهتره کشور بی هویت اسپانیا تو فینال شکست بخوره.
ایول اینو خوب اومدی:46:نقل قول:
تبريك تبريك
اسپانيا بازم كولاك كرد
اين طور كه از ظواهر امر بر مياد تيم اسپانيا كه سرود ملي نمي خونه هم خوب بازي مي كنه هم خوب نتيجه مي گيره ولي مثلا ايتاليا يا آلمان كه با اون شور سرود ملي مي خونن نتيجه نميگيرن (بماند كه بازيشونم:2:)نقل قول:
نتيجه اخلاقي:
چه طوره تيم ايرانم با الگوبرداري از اسپانيا سرود ملي نخونن تا تو بازيا موفق بشن:31:
اگه اشتباه نکنم بازی رو 3-0 پیش بینی کرده بودم
خوب از همین الان هم قهرمانی اسپانیا رو تبریک میگم
Spania Champion Euro 2008
تبریک می گم
مثل اینکه تو این جام خیلی اسپانیا رو دست کم گرفتیم تقصیر خودشونه هیچ وقت شخصیت قهرمانی نداشتن ولی اومدن تو این جام خیلی چیزارو ثابت کنن اگه شانی داشته باشن می تونن تیمی که بر خلاف خودشون بد جوری شخصیت قهرمانی داره رو بزننو قهذرمان بشن
من طرفدار هیچکدوم نیستم ولی خودم با چشمای خودش دیدند که سرود ملی شونو چطوری میخوندن. به نظر من از آلمان هم بهتر میخوندن. فقط قیافه آلمانیها یکم خشن تر و محکم تره .نقل قول:
سلام
تبریک به تمام طرفداران اسپانیا!!!!
واقعا بازی به این میگن نه زرافه بازی المان یونان صفت خوش شانس!!!!
اخر بازی تماشاگرا داشتن اهنگcielito indo را میخواندن من هم داشتم باهاشون میخوندم:27::8:
آلمان روی یونان رو هم کم کرده با این بازیش به قول یارو دیشب گفت اینا با کت وشلوار میان تو زمین
می گم این فرناندو تورس عجب گل نزنیه اگه نصف موقعیتایی رو که داشت گل می کرد روسیه 2 رقمی می شد
باز دم آرش برهانیه خودمون گرمd:
قرار نیست که هر موقعیتی تو فوتبال گل بشه که
در ضمن زمین هم به خاطر باریدن باران خیلی لغزنده بود
بازی خوب هم به گل زدن تنها نیست
چه توجیه جالبی:31:نقل قول:
پس چرا بازیکن جانشیتش تا اومد تو موقعیتشو گل کرد:27:
بالاخره توقع از فرناندو تورس خیلی بالاست مخصوصا وقتی که آراگونس رائول رو از تیم خط زده اگه اسپانیا تو همین بازی نتیجه نمی گرفت طرفدارای اسپانیا هیچ وقت نمی بخشیدنش همینطور مطبوعات اسپانیا:21:
نبخشن :دی
که چی؟
:31:خوب معلومه دیگه بدبخت می شد قیمتشم از این رو به اون رو می شد:46:ولی حالا که اسپانیا رفت فینال خوش به حالش شد ولی نشون داد اصلا استریکر خوبی نیست:13:نقل قول:
یه Unforgiven واقعی می تونست باشه:31:
برای اینکه یکم بخندید به جمله ی زیر توجه کنید .
آلمان قهرمانه ( خدا وکیلی بعضی ها عجب خیالاتی دارن . )
تورس ثابت شده س عزیزمنقل قول:
بحث یکی دو بازی که نیست
ماشین هم که نیست بگب مدلش اومده پایین و بخوره تو سر مال
اینا هم که گفتی بزار همون کلوزه خوتون باشه نخواستیم :27:
از همین الان سرود قهرمانی رو بخونیم
اسپانیا قهرمان شدش × خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان و بچه ها × اسپانیا قهرمان شدش
نقل قول:
چه کارشون داری...
بزار خوش باشن واسه خودشون
راستی دوستان مطلع شدیم ویا به فینال نمیرسه... :-(
اونوقت هی بگین آلمان خوش شانس نیست