جدی؟!
واسه چی؟؟؟
من خودمم الان فهمیدم...
مگه چیکار کرده؟؟؟
Printable View
جدی؟!
واسه چی؟؟؟
من خودمم الان فهمیدم...
مگه چیکار کرده؟؟؟
توجمع خط خطی شده ها دیدمش اون پایین خودم هم نمیدونم براچی البته یه چندروزی هستنقل قول:
خب ، چیزی نمونده به بازی پگاه و پرسپولیس!
به امید پیروزی پگاه...
البته پگاه 4 تا از مهره های خوب و تاثیرگذار خودش رو نداره ، ببینیم چیکار می کنه!
غیبت عشوری زاد در دیدار پگاه - پیروزیمدافع بلند قامت پگاه گیلان به دلیل آسیب دیدگی دیدار حساس تیمش مقابل پیروری در هفته هشتم لیگ برتر را از دست داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر علی عشوری زاد كه پس از حضور در پنج دیدار ابتدایی پگاه در این فصل، در بازی مقابل سایپا كرج دچار آسیب دیدگی شد به دلیل تداوم روند مصدومیت خود به جمع مدافعان مصدوم پگاه پیوست و نمی تواند این تیم را در دیدار مقابل پیروزی همراهی نماید.
در حال حاضر به غیر از عشوری زاد، علیرضا نظیف كار و حامد عابدی در خط دفاع پگاه دچار مصدومیت هستند و حامد حاجتی نیز در خط هافبك با آسیب دیدگی مواجه است، ضمن اینكه آدریانوآلوز به دلیل سه اخطاره بودن و حسین ابراهیمی به دلیل حضور در اردوی برون مرزی تیم ملی جوانان مقابل پیروی غایب هستند.
لازم به ذكر است علیرضا نظیف كار كه ابتدای فصل مورد عمل جراحی قرار گرفته بود با رفع مصدومیت تمرینات گروهی خود را با پگاه آغاز كرد و به احتمال فراوان به همراه عشوری زاد در دیدار هفته نهم مقابل صباباطری در رشت به میدان خواهد رفت.
مجتبی امشب اگه دکتر دارو تجویز نکنه برا بازیکناتون و دوپینگ نکنید،میترکونیمتون.:دی
مهاجم پگاه گیلان در آستانه دیدار با پیروزی ضمن مثبت ارزیابی كردن شرایط آمادگی تیمش دستیابی به برد در زمین پرسپولیس را دور از دسترس بازیكنان پگاه ندانست. افشین چاوشی در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر اظهار داشت: در سه دیدار اخیری كه در رشت برگزار كردیم علی رغم بازی برتر و شایستگی بیشتر به سه تساوی دست یافتیم، با توجه به وضعیت جدول و شرایط نزدیك تیمها مقابل پرسپولیس مصمم به گرفتن هر سه امتیاز هستیم و با تلاش فراوان به آن خواهیم رسید. وی كه سابقه زدن سه گل مقابل استقلال تهران در استادیوم آزادی را در كارنامه دارد، افزود: در حال حاضر در اوج آمادگی بدنی قرار دارم و هفته گذشته نیز هر دو گل پگاه مقابل راه آهن را به ثمر رساندم، با توجه به خاطره خوبی كه از دیدار با استقلال در آزادی دارم مقابل پرسپولیس هم تمام تلاش خود را برای گلزنی به كار می بندم و تلاش می كنم غیبت سایر مهاجمان پگاه را با گلزنی جبران نمایم. چاوشی خاطرنشان كرد: پگاه امسال برخلاف فصل گذشته دغدغه سقوط به دسته پایین تر را ندارد، ما باید به دنبال قرار گرفتن در جمع تیمهای نیمه اول جدول هستیم و با توجه به پتانسیلی كه در بازیكنان و كادر فنی وجود دارد رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست.
فکر کنم سوات از حبس درومده
یه نگاه به صفحه اول بندازید
رو اسمش که هیچ خطی نیست
ما چاکرتیم رفیق.نقل قول:
خب ، این بازی هم تموم شد و نتیجه 2 - 0 به نفع پرسپولیس خاتمه پیدا کرد...
علیرغم بازی خوب و پایاپای بچه های پگاه ولی آخرش شکست خوردن!
به امید پیروزی در بازی های بعد!
----------
ضمنا بازم از خبرات تشکر می کنم بردیا...
واقعا ممنون!
ایشالله پرسپولیس استقلال رو شکست بده!
من خودم بعد از پگاه طرفدار پرسپولیسم...
پرسپولیس که میبره.:دی
میگم عجب مهاجم گل زنی داریدا.:دی دی
کی؟!نقل قول:
چاووشی؟؟؟
چاووشی غوله...
به قول معروف اگه روو فرم باشه می ترکونه ولی اگه نباشه بی اثرترین بازیکن زمین میشه!
توو بازی با راه آهن یه گل استثنائی روو سانتر آلوز گل زد...
ای کاش توو این بازی هم آلوز رو داشتیم!
حالا بازی بعدی پگاه با کجاست؟!
خدارو شکر روی فرم نبودش چاوشی.:دی
با صباباتری قم توی رشت دارید
همین چاووشی ناقلا توو بازی با استقلال که فصل قبل بود به استقلال توو ورزشگاه آزادی جلوی اون همه هوادار استقلال 3 تا گل زد...نقل قول:
که البته آخرشم بازی با نتیجه ی 4 - 1 به نفع پگاه تموم شد!
یاد جوونی بخیر!:دی...
ایشالله پگاه دوباره مثل همون قدیما بشه!
ممنون!نقل قول:
صبا چند امتیازس؟!
چندمه جدوله؟؟؟
جالبه که تو ورزشگاه داد میزدن نادر امپراطور
نتیجه پگاه و صبا در 5 دقیقه وقت اضافه : صبا بازی1-0 باخته رو با دو گل فضلی جبران کرده
پگاه 2 بر 1 باخت
مجتبی ناراحت شدم
نقل قول:
وقتی تیم هرکی هرکی میشه همینه دیگه
بازیکنها در حد بازی پرسپولیس اگه بودن ...
کم فروشی شاخ و دم نداره که
بعضی ازمربیان ایرانی به اندازه آرسن ونژه حقوق میگیرند اون هم بادوباراخراج شدن ازتیمها نمونه اشون بیژن ذوالفقارنسب و جلالی هست این دوتابه زودی اخراج میشند ازتیماشون بعد آخرفصل دوباره یه تیم دیگرراتودست میگیرند
یادش بخیر ، داغمونو تازه کردی...نقل قول:
از مزایای کار دکتره دیگه...تا تیم یه گل می زنه اونقدر توو لاک دفاعی فرو می ره که آخرشم اینطوری میشه و می بازیم!نقل قول:
ممنون unarting جان از همدردیت...نقل قول:
تا وقتی که دکترو داریم همینه که هست!
ای کاش دست نشان دوباره برمی گشت ، ای کاش...
خب ، پگاه یه شکست دیگه هم نوش جان کرد...
2 - 0 به پیکان توو شهر قزوین باخت!
کلا پگاه 7 امتیاز داره که تا الان 4 بازی رو مساوی کرده ، 4تاشم باخته به علاوه ی یه برد...
واقعا از این افتضاح تر نمی شد!
فقط نادر امپراطور!!!
شاد در گفت و گو با فارس:
باشگاه پگاه گيلان به داماش ايرانيان واگذار شد
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پگاه گيلان گفت: لحظاتي پيش استاندار گيلان به من اطلاع داد كه اين باشگاه به داماش ايرانيان واگذار شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسماعيل شاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز 2 نوبت با استاندار گيلان(قهرماني) صحبت كردم كه حدود 40 دقيقه پيش ايشان به من اعلام كرد باشگاه به داماش ايرانيان واگذار شده است و همچنان در استان گيلان باقي خواهد ماند.
وي افزود: مركز داماش ايرانيان در رودبار است و عابديني مدير عامل اسبق پرسپوليس بااين باشگاه همكاري مي كند و من اطلاعاتي بيشتر در اين خصوص ندارم؛ اما همين كه پگاه در استان گيلان ماند باعث خوشحالي من شده است.
مدير عامل پگاه ادامه داد: تا اين لحظه هنوز از شركت صنايع شير ايران من و اعضاي هيئت مديره در جريان اين انتقال نيستيم، البته ميدانستيم كه مذاكراتي با چند جا انجام شده است. به هر حال از نظر شرح وظايف نيز نبايد از اين موضوع اطلاع داشته باشيم.
در گفت و گو با فارس
عابديني: من مديرعامل پگاه گيلان نخواهم شد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ورزش داماش ايرانيان گفت: مديرعاملي پگاه را برعهده نخواهم گرفت و از يك فرد دلسوخته استفاده خواهيم كرد.
امير عابديني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مديريت سازمان ورزش داماش ايرانيان در ليگ برتر، دسته اول و دسته دو بر عهده من است. علت سرمايه گذاري در رشت هم اين بود كه پيش از اين يك تيم واليبال در سوپر ليگ خريداري كرديم و با اقبال عمومي مواجه شديم. استاندار نيز بابت شرايطي كه پگاه داشت، ابراز نگراني مي كرد. ايشان دلواپس بودند كه شيرازه باشگاه از هم نپاشد.
وي افزود: استاندار باتوجه به شرايط پگاه، از مديريت داماش خواست كه آن را تحت پوشش قرار دهد. مديريت عاليه پگاه نيز با اين انتقال موافق بود و بعد از بررسي هايي كه انجام داديم، امتياز را خريداري كريدم. تمام كارهاي آن از نظر حقوقي انجام شده و اين انتقال كاملا رسمي و قانوني انجام شد و تيم نيز در استان باقي خواهد ماند.
مدير عامل اسبق پرسپوليس در خصوص شرايط مالي پگاه گفت: فهرست پرداخت ها را ديده ام. تيم شرايط خوبي ندارد. مديريت نيز به طور جبري دچار چنين شرايطي شده و به دليل نوسانات اقتصادي مجبور به واگذاري شدند و ما هم دلمان سوخت. اميدواريم با همكاري مردم و مسئولان اين تيم را به جايگاه واقعي خود برسانيم.
عابديني در خصوص اينكه مديرعامل باشگاه چه شخصي خواهد بود، گفت: مديرعامل پگاه گيلان نخواهم بود؛ بلكه رئيس سازمان ورزش داماش هستم و براي مديريت باشگاه از يك عاشق دلسوخته استفاده خواهيم كرد.
به سلامتی پگاه هم فکر کنم به جمع نیمچه پولدارا پیوست
پولدار شدن يه بحثيه و بي انگيزه بازي کردن يه چيز ديگه
دست نشان رو که مقايسه بکنيم با ذوالفقارنسب شايد از لحاظ معلومات و تجربه ي کاري کمتر باشه ولي تيم رو خيلي بهتر اداره ميکرد
پگاه چی بود چی شد!
خدا کنه دیگه اسمشو عوض نکنن...
هرچقدر از اسم و رسم پگاه خوشم میاد به همون اندازه از اسم داماش بدم میاد!
-----
به امید برگشتن نادر دست نشان...
خوبه این تاپیک بعد از این همه سر نزدن و پست ندادن من پایین نرفت!
حداقل دونفر اینجا پیدا شدن اخبار پگاه رو پی گیری کنن...
میر عابدینی: داماش قطعا در گیلان میماند
امتیاز پگاه را یكسوم قیمت واقعی خریدیم
"ذوالفقارنسب" سرمربی میماند عضو هیات مدیرهی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: با پیگیریهای استاندار گیلان تصمیم گرفتیم كه امتیاز پگاه گیلان را خریداری كنیم.
امیر عابدینی، درگفت وگو با خبرنگار ایسنا - منطقهی خزر اظهاركرد: در راه این انتقال مدیران صنایع شیر كشور خیلی با ما راه آمدند و توانستیم امتیاز این تیم را به قیمت یك سوم قیمت واقعی یك تیم لیگ برتری فوتبال خریداری كنیم.
وی درمورد كادرفنی این تیم افزود: با "ذوالفقارنسب" صحبت كردم، وی همچنان سرمربی داماش گیلان خواهند بود. درصددیم در اولین فرصت بازیكنان این تیم را از لحاظ مالی تحت پوشش قرار دهیم و پس از حل معضلات مالی تیم به فكر تمركز بر روی دیدارهای لیگ برتر باشیم.
عابدینی با اشاره به حضور "اصغر حاجیلو" در این تیم تصریح كرد: از صبح تا كنون چندین بار با وی مذاكره كردم، پیگیر هستیم تا حاجیلو را به عنوان سرپرست داماش به رشت بیاوریم، ولی تاكنون جوابی در این خصوص دریافت نكردهایم.
عضو هیات مدیره داماش گیلان اضافه كرد: پیراهن داماش در این فصل سفید خواهد بود و با زمینههای آبی كمرنگ به مصاف حریفان خود در لیگ برتر خواهیم رفت.
وی متذكر شد: به هیچ عنوان بحث خارج كردن داماش ایرانیان از گیلان مطرح نیست ما امسال این تیم را تحت هیچ شرایط از استان گیلان خارج نخواهیم كرد، حتی اگر مردم گیلان بخواهند ما را به زور از این استان خارج كنند. درصددیم با موافقت هیات مدیره در سالهای آینده نیز در گیلان به عنوان نمایندهی لیگ برتر حضور یابیم.
عابدینی با اشاره به وضعیت تیمهای پایهی داماش خاطر نشان كرد: یكی از مهمترین موفقیتهای پگاه گیلان در شش سال اخیر تیمهای پایهای این باشگاه بودند كه حضوری موفق و مثمرثمر در لیگهای فوتبال ایران داشتهاند یكی از برنامههای اصلیمان در این تیم حمایت بیشتر و تقویت تیمهای پایه است تا با قدرت بیشتری در لیگ ایران حاضر شویم.
وی گفت: داماش ایرانیان با توجه به مراوداتی كه با مسوولان صنایع شیر برقرار كرده است از این پس از امكانات باشگاه پگاه استفاده خواهد كرد. جلسهای با "شاد" مدیرعامل پگاه خواهم داشت تا درمورد در اختیار گرفتن امكانات و مسائل دیگر بحث كنیم.
عضو هیات مدیرهی داماش گیلان اظهار كرد: به مانند اكثر مردم گیلان ما هم از این انتقال بیاطلاع بودیم، این توافق بین مسوولان عالیرتبهی كارخانهی داماش و صنایع شیر كشور صورت گرفته و در صددیم در اولین فرصت با انجام كارهای اداری در این خصوص با نام داماش گیلان در لیگ برتر حضور یابیم. ولی به احتمال فراوان تا دو هفتهی آینده نیز با نام پگاه به میدان خواهیم رفت.
عابدینی در پایان تصریح كرد: بنده به هیچ عنوان مدیرعامل این تیم نیستم پس از انتقال قطعی امتیاز داماش به گیلان با حضور اعضای هیات مدیره در خصوص انتخاب مدیرعامل تبادل نظر صورت خواهد گرفت.
خوب پگاه هم تو روزهاي آخرش با اين نام 1 - 1 کرد
ولي عجب شانسي دارن اين انزلي چيها
دقيقه ي 92 يه پنالت مسلم رو نگرفت و غلام عليزاد مارمولک هم فيلم بازي کرد
آخرین بازی پگاه که دیروز بود چندچند شد؟!
خب ، چهارمین شکست پیاپی پگاه هم رقم خورد...
پگاه بازی خودشو با نتیجه ی 3 - 2 مقابل ابومسلم در خراسان واگذار کرد!
سلام
دکتر استعفا دادش
آره ، منم شنیدم!
خیلی خوشحال شدم...
واقعا افتضاح کار کرد!تازه بهانه هم داره می گه ورزشگاه سردار جنگل ایراد داشته!منم بیشتر به خاطر همین موضوع استعفا دادم!!!
منم اگه نتایج به این افتضاحی می آوردم همینو می گفتم...
ایشاالله یا دست نشان برگرده یا لااقل یکی رو بیارن تا بتونه تیمو بکشونه بالا!!!
دست نشان با استیل ازین هفته اول تو لیگ ازادگان ترکونده نمیاد تیمتوننقل قول:
ایشاالله یا دست نشان برگرده یا لااقل یکی رو بیارن تا بتونه تیمو بکشونه بالا!!!
اون موقعی که باید قدرش را ندونستین حالا باید حسرت بخورید
در ضمن اونقدر عابدینی گردن کلفت هست که از بحران بکشدتون بیرون
نبایدم بیاد ، تازه الان داره کیف می کنه!خودشم می دونه که پگاه بدجور لازمش داره!نقل قول:
100% همینطوره!نقل قول:
وقتی جناب "شاد" به خاطر یه بهانه ی الکی دست نشان رو انداخت بیرون باید فکر این روزا رو هم می کرد...
می دونین بهانش چی بود؟!
می گفت چرا وقتی دست نشان با ما قرارداد بسته می ره با تیم های دیگه هم مذاکره می کنه!
ای خدااا...
حالا بیان جمع کنن پگاهو!
من که چشمم از این یکی هم آب نمی خوره...نقل قول:
اینم یکی مثل بقیه!ببینیم چه کار می کنه!
ولی پنالتی رو بائو خیلی مسخره بود دایو رفت داور هم سریع سوت زد
در گفت و گو با فارس
ذوالفقار نسب: از فردا كارم را در داماش از سر مي گيرم
خبرگزاري فارس: سرمربي مستعفي تيم فوتبال داماش گفت: به دليل آنكه به طور مكتوب استعفايم مورد پذيرش مديران باشگاه قرار نگرفت، از روز آينده كارم را در اين تيم از سر مي گيرم.
بيژن ذوالفقار نسب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بر اساس شرايط موجود و رعايت منافع كاري خود و منافع تيم داماش به صورت مصلحت گريانه از سرمربيگري تيم استعفا كردم. استعفايم را به طور كتبي به باشگاه ارائه دادم و بعد از 24 ساعت باشگاه داماش به طور مكتوب استعفايم را نپذيرفت.
وي افزود: به همين دليل از روز آينده در گيلان و با تيم داماش كارم را آغاز خواهم كرد.
ذوالفقار نسب در خصوص اين كه استعفايش به دليل جوسازي برخي از تماشاگر نماها بوده يا نه عنوان كرد: برخي از مسايل نبايد رسانه اي شود.
ذوالفقار نسب بعد از ديدار با ابومسلم و شكست 3 بر2 برابر اين تيم از سمت خود استعفا كرده بود.
به!نقل قول:
دوباره برگشت!
اینم از شانس ما...
حالا حالاها باید باهاش بسازیم!خدا می دونه پگاه چه نتایج استثنایی دیگه ای می گیره!!!
در گفت و گو با فارس
احمدزاده: دربي گيلان زيبا و تماشاگر پسند خواهد بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي گفت: ديدار با داماش دربي زيبايي خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد احمد زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از اين پس تصميم گرفته ام به جاي مصاحبه با رسانه ها مطالب مورد نظم را در سايت شخصي خود منتشر كنم و شما مي توانيد از اين مطالب استفاده كنيد. هر روز صبح اين سايت را به روز مي كنم.
احمد زاده در خصوص واگذاري باشگاه ملوان اظهار داشت: در نشستي كه هفته آينده بين هيئت مديره باشگاه و مسئولان منطقه آزاد برگزار مي شود مصوبه دولت اجرايي خواهد شد.
سرمربي تيم ملوان درباره ديدار با داماش گفت: بازي را به لحاظ فني از آنجايي كه يك ديدار سنتي است ديدني و جذاب پيش بيني مي كنم. ديدار از كيفيت بالايي برخوردار خواهد بود، چون هر 2 تيم نياز به پيروزي و گرفتن امتياز كامل از اين بازي را احساس مي كنند.
وي افزود: با توجه به آمادگي خوب جسماني تيم ملوان، پيروزي بر داماش را دور از دسترس نمي دانم. اميدوارم وضعيت زمين و هوا شرايط بازي زيبا را از دو تيم نگيرد تا تماشاگران از ديدن بازي لذت ببرند.
يه خبر هم بود مبني بر اينکه اگه دکتر بخواد بره بايد يه مبلغي جريمه بده : درسته يا نه ؟
چه شود بازی امروز!
بارون هم دیگه ول نمی کنه...
قطعا کیفیت بازی با این بارون دوچندان میشه...شک نکنید!
به اميد برد ملوان . برا ما ها که تفاوت نداره پاي گيرنده ايم ولي اون بنده خداهايي که ميرن ورزشگاه و هم فحش ميخورن و هم بارون