نقل قول:
زیارت قبول !!:31:
حالا چقدر زده بود ؟
آنلاک شرکت بود آره ؟
نقل قول:
زیارت قبول !!:31:
حالا چقدر زده بود ؟
آنلاک شرکت بود آره ؟
نقل قول:
سلام برادر ، محتاجیم به دعا:31:
والا قیمتو نپرسیدم میخواستم بپرسم ولی سرش شلوغ بود نقدا بیخیال شدم
والا آنلاک بود یا نه رو هم نمیدونم :13:
راجب آنلاک ظاهرا نرم افزارش واسه مک اومده ولی برای ویندوز هنوز نه
یه دختره هم مخ باباشو زده بود اومده بودن بخرنش که نمیدونم چی شد باباهه پایه نبود :27: فک کنم خیلی گرون بده چون فعلا فروشش فقط در انحصار همون مغازس
:11:
خیلی قشنگ تر از معمولیه؟؟؟؟
راستی اثر انگشت رو سفید معلومه یا نه
به نظر من از معمولیش قشنگتره
وقتی اولش اعلام شد پشتش پلاستیکه ناامید شدم ولی چون پلاستیک پشتش براقه و یه حالت درخشندگی داره خیلی خوشگله
کلا آیفون گوشی دلبریه
فک کنم اثر انگشت رو مشکیش بیشتر معلوم باشه تا سفیدش
آقا من خواهرم داره از انگلیس میاد چند روزه دیگه کسی میدونه میشه انلاکش کرد یا نه میخام بگم بیاره برام
دوست عزیز
قیمت بگیر؟
آنلاک؟
اطلاع بدین ببینیم دنیا دست کیه؟!
برنامه ی انلاکش در ورجن 2 ش برای ویندوز مک اومده تا چند وقته دیگه برا پی سی هم میاد.
شما بگیر.
دوستان من از یک واردکننده ایفون پرسیدم که کی میارین و چند؟ گفت فعلا نمیاریم.
میگفت نمیشه 200 دلار بدیم و گوشی رو بیاریم و خودمون انلاکش کنیم. میگفت حتما باید پول ای تی اند تی رو تمام بدیم که میشینه حدود 700 دلار بعد بیاریم.
اینجور که یارو گفت فک نکنم 199 بدیو بخوای بیاری برا خودت. باید پول ای تی ان تی رو هم بدی. دقیقا نفهمیدم چی گفت. باید اکانت پی پل یا مستر کارد داشتی باشی. تا از حسابت کم کنن.
شما بگیرید خلاصه سیستم عامل مک هم پیدا میشه
بیا من رو ی pc نصب کردم
خودم براتون آنلاک میکنم :دی
قییییییمت؟
اقا برا پی سیش هم اومد.
چه زود!
بهترین و کاملترین سایت فارسی درباره ی ایفون.
کد:www.------------
حالا قیمتش چنده؟
-------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جون میدی با ماشینت یه دور بزنیم؟ :دی
الان مشکی 8 گیگ 950
مشکی 16 گیگ 1100
سفید 1200
من زیاد از موبایل متاسفانه سر در نمیارم ... می خوام یه Iphone 3G بخرم از نوع 8 گیگش در امریکا 199 دلار هستش دیگه ... ولی متاسفانه مشکلم اینه که ایا با سیمکارت های خودمون کار میکنه یا نه ؟؟؟ یعنی باید هک بشه دیگه ؟؟ ((( من خودم در ایرانم قراره از امریکا برام بیارند.))
سلام به همه من میخوام یه سفری برم تایلند میخواسم بدونم اگه iphone 3g رو از اونجا بگیرم ارزونتر در میاد ؟(حدود 300)
من از یکی پرسیدم گفت راحت کرک میشه .پس بخرم یا نه ؟
نقل قول:دوستان من همین طوری که تو صفحات قبل هم کلی در موردش بحث کردیمنقل قول:
این قیمتن 199 دلار حقه تبلیغاتی بیش نیست !!
حتی اگه مدل لاکش رو هم بخرید باید پول مدل آنلاک رو بپردازید
چون این گوشی رو فقط با یه قرداد (ننگین و گران:31:) دریافت اجباری
خدمات از اپراتور می فروشن و پولشم رو می گیرند چه استفاده کنی چه نکنی !
یعنی همون 600 تا 700 دلار !
آقا تو انگلیس که حدوده 1360000 در میاد یعنی خوابه 3g هم نمیشه دید تو ایران مگه خر بشیو انقدر پول پاش بدی
دوستانی که قصد خرید 3g رو دارن فعلا دست نگه دارن یه ایرادایی توش پیدا شده
برید لینک زیر ببینید(موبایلستان)
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=46954
با سلام .نقل قول:
من یکی دوروز پیش همین 3g رو دست یه نفر دیدمش ولی نتونستم برم ازش سوال کنم چجوری و از کجا و چه قیمتی گرفته ؟
آقایون من یه سوال دارم می خواستم خیلی رک بپرسم
من حدود 5 ماه پیش 780 تومن دادم یه 8 گیگ خریدم
حالا می خاستم بدونم با اومدن این جدیده آیفون چقدر ارزون می شه و آیا ارزونش فقط 3 گیگست یا 8 گیگم ارزون می شه
البته می دونم الان آیفون حدوده 500 تومن شده اما لطفا رک بگین :
آیفون داره خز می شه یا نه ؟
کجا 500 شده بابا زیر 650 گیر نمیاد اصلا
خز شدن که اصلا فکرشو نکن
امکان نداره گوشیه 600 تومنی با دوربین 2 و بدون بلوتوث تو ایران خز بشه حتی اگه قیمتش به 400 هم برسه خز نمیشه
بچه ها فعلا برای خرید 3g کمی تحمل کنند یه سری مشکلات تو این گوشی هست که بزرگترین اینها ترک خوردن قاب گوشیه به صورت خود به خود.
شاید عجیب باشه ولی درسته این مشکل برای خیلی ها پیش اومده البته تو هر 10 تا یکی تقریبا
اینم عکساش
الببته میگن این ترک ها تو رنگ سفیدش ببیشتره .
تو رنگ سفید بخاطر تابلو بودنش فکر می کنند بیشتره ولی هر دو یکی هستند.............خوب مطلب کش میری.....
از محصول امریکایی بعیده
راستي كسي خبر داره ايران اومده? قيمتش ----?
ایران که 10000000 تومنه به صرفه تره که از خارج بیاری منم دارم همین کارو میکنم.
بله!امروز vodafone بهم مسیج زد که با قیمت 31 هزار روپیه ایفون 3g به بازار اومد!البته 31 هزار تا برای 8 گیگ!برای 16 گیگ 36هزار روپیه!هر روپیه معادل 21 تا 22.5 تومن هست!یعنی قیمت تقریبی ایفون 3g 8 گیگ اریجینال و با گارانتی و مطابق با شبکه های مخابراتی هند در این کشور 700 هزار تومن هست!در حالی که در ایران گوشی رو بدون خدمات پس از فروش و با انلاک کردن و هک کردن به قیمتی بالغ بر 800 تومن میفروشند!!!!!!!در همین هند ایفون 3g انلاک شده از هم اکنون با قیمت 22 تا 25 هزار روپیه میشه پیدا کرد!ولی حیف که من ایپاد تاچ و ان82 خریدم!هر چند همچین ضرر هم نکردم!دوربین 5 و جی پی اس و سیستم مک ایفون و همه چیز رو حالا با هم دیگه دارم!!!دی:!!!
يكي از دوستام ديروز رفته بود تهران پيش يكي از فاميلاشون !!
گفت آيفون 3G آورده بقيمت 1.5 مليون
گفت آيفون معمولي هم ديگه توليد نميشه و بخاطر همينم داره گرون ميشه (گفت تو پاساژ 1 مليون به بالا بوده)
چند تا عكس هم از 3G گرفته بود من واسه خودم بلوتوث كردم (با ن95 8گيگ)
دوستان خواستم بگم که iphone 3g به صورت unlock شده و به صورت رسمی در کشورهایی مثل فرانسه ، ایتالیا و HKبه فروش میرسه، من از فرانسه یدونه 8gb مشکی خریدم که خود گوشی 500 یورو تمام شد و برای unlock کردن توسط خود اپل 100 یورو هم پول اضافه دادم و الان دارم در تهران ازش استفاده می کنم بدون مشکلی. یعنی جمعا 600 یورو. و 16gb گرونتر میشه 100 یورو 700 یورو(چه سفید چه مشکی)
اینطور که من تحقیق کردم در ایتالیا و HK ارزونتر در میاد و از همون اول unlockهست و 100 یورو کمتر خرج داره.
حالا اینکه تو ایران چند می خوان بفروشن ....
اگه کسی سئوالی داره در خدمتم.
نقل قول:
بنده ی خدا 100 یورو دادی انلاک کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی الان بدون ایکس سیمی؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت یه ربعه میتونستی اینکار رو بکنی.
تازه فردا اپدیت جدید بیاد باید دوباره انلاک کنی؟؟؟!!!!
از ------------ کپی پیست کردی اینجا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!:27::27::27 ::27:
اره copy/paste کردم چون حال نداشتم دو بار توضیح بدم. در ضمن تا امروز که unlock نشده. دوما من قانونی unlock کردم. دیگه هر دفعه برای update به مشکل نمی خورم :46: حالا که خود اپل unlock شده میفروشه چه دلیلی داره منتظره dev باشم ؟؟!
نقل قول:
شما انلاک کردی یا انلاک شده بود از اول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم اپل یه سری بدون انلاک داده بیرون. با قیمت 750دلار.
بهترین کار اینه که با یه گوشی دیگه از ایفونت فیلم بگیری.
از زمانی که سیم رو میذاری توش و روشنش میکنی . و برو قسمت انتنشم نشون بده .ویه تماس هم باش بگیر.
شما باباتم استیو جابز باشه کسی باور نمیکنه بدون ایکس سیمی. تقصیر هم ندارن چون هنوز خبری بر این مبنا نرسیده.
حتما فیلم بگیر بذار اینجا.
من به پشتیبانی اونجا زنگ زدم و unlock کردم. لینک زیر رو ببین
ولی ایتالیا و هنگ کنگ به زنگ زدن هم نیازی نیست. و از اول unlock هست. (locked to Carrier)کد:http://support.apple.com/kb/HT1937
بچه ها قیمتش تو دوبی نمی دونین چنده؟
ایا بهینه شدن صدای ایفون در ایفون 3g درسته ؟ ( واقعا تفاوت محسوس هست ) ؟
مرسی.
نه ایفون3g مشکلات صدایی داره.هنگام صحبت کردن noise داره.ولی مثل ایفن قبلی این مشکلات تو frimwareجدیدش بر طرف میشه
سلام به همه ایفن بازها.من 1هفته دیگه ایفن میخرم چند تا سوال دارم:
1.قیمت واسم مهمه و frimware پایین میخرم/میخوام هزینه اپدیت به 1.1.2 یا 1.1.3 بدونم
2.اگه کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه 1.0.1 رو به 1.1.2 خودم اپدیت کنم خوشحال تر میشم
3.در مورد کیبورد فارسی خوندم می خوام بدونم dictionary english to persian اومده یا نه
4.اگر میشه یه مغازه مطمعن تو علاعدین معرفی کنید
5.مشه 1.0.1 رو به 1.1.4 اپ کرد_________________
نقل قول:
اولا که شما ایفون اصلی رو میخوای بگیری یا مدل 3 جیش؟؟؟؟
اگه ایفون اصلی میخوای که سخت گیر میاد و با قیمتای 800 -900 به بالا.
3 جی هم که تو دبی 800 تومنه . اینجا خدا میدونه.
اگرم ایفون اصلی بخوای گیر بیاری که بعیده این فیرموری که میخوای روش باشه. الان دیگه همه 1.1.4 هستن.
اگه 3 جی میخوای که از 2 کمتر نداره .اخرین ورژنی کهئ براش اومده 2.1.0 هست.
اپدیت هم کاری نداره . میری کافی نت فایلاشو دان میکنی . بعد با ایتونز اپ میکنی.
کیبرد فارسی هست براش. ولی تو نوشتن بعضی حروف مشکل داره و ... .مثلا جدا جدا مینویسه.
1.01 رو به 2.1.0 هم میشه اپ کرد.حالا چه گیری به ورژن پایین دادی؟؟
هنوز نقص زیاد داره این 2.1.0 چه برسه به 1.0.1
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر برو.
کد:www.------------
تو این بازار درپیت ایران ایفون frimware پایینو ازونتر میشه خرید. از کمکت ممنون.2.0.1 منظورته؟ ایفونه 3g نمی خوام.تا دیروز که 540 بود بعد شد 650.800 یا 900 چیه؟؟؟؟:13:
منم نمی خواستم 1.0.1 نگه دارم میخواستم اپ کنم خودم.واسه قیمتش گفتم
نرم افزار jailbreake ایفون 3g :
Jailbreake با Unlock کردن تفاوت دارد. در صورتی که آیفون را Jailbreak کنید میتوانید نرم افزارهایی که توسط اشخاص ثالث تولید شده اند را روی آیفون خود نصب کنید. و دیگر محدودیت در نصب نرم افزارهای تایید شده آیفون را ندارید.این ابزار با نام Pwnage 2.0 و حجم 20 مگابایت، iPhone 3G و iPod Touch را Jailbreak میکند. و بر روی آیفون های قبلی کار Jailbreake و Unlock کردن را انجام میدهد.
به نظر میرسد که یک نفر توانسته راهی پیدا کند تا از این ابزار بر روی سیستم عامل ویندوز استفاده کند. البته وی این کار را بروی iPhone نسل اول البته با فیرم ور نسخه دوم انجام داده است. مراحل قدم به قدم :
کد:
اپدیت winpwn برای نصب روی 3g:کد:http://www.iphonehacks.com/2008/07/pwnage2-win-fix.html
کد:
منبع narenjiکد:http://winpwn.com/index.php/Main_Page
سلام!
آیا میشه رو 3g حساب کرد ؟جوابشو پس داده؟!