اگر به پاور AC وصله پیش میاد ... اما روی حالت باتری باید تغییر کنه غیر از اینکه حالت HP balanced رو در power option دستکاری کردید
Printable View
اگر به پاور AC وصله پیش میاد ... اما روی حالت باتری باید تغییر کنه غیر از اینکه حالت HP balanced رو در power option دستکاری کردید
آقا لطفا جواب اين رو هم بديد.نقل قول:
توي مرحله 1 كه گفته شده دستگاه فول شارژ بشه، اما دستگاه من روشن بود! آيا بايد خاموش باشه؟نقل قول:
1- دستگاه رو به برق متصل می کنید تا فول شارژ بشه
2- بعد از فول شارژ شدن باز هم بذارید دستگاه برای - حداقل - 2 ساعت دیگه به برق باقی بمونه تو این مدت می تونید از نوت بوک خود استفاده هم بکنید
3- بعد از این دو ساعت شارژر رو از نوت بوک جدا می کنید و اجازه می دید نوت بوک از باتری استفاده کنید، یا نوت بوک رو به حال خودش رها کنید یا ازش استفاده کنید تا زمانی که شارژ نوت بوک تمام بشه و شما پیام هشدار تمام شدن باتری رو مشاهده کنید
4- شما باز هم به کار کردنتون ادامه بدید - فقط اگه کار مهمی رو انجام می دادید برنامه هاتون رو ذخیره کنید --- تا نوت بوک خاموش بشه
5- بذارید دستگاه حداقل 5 ساعت تو همین حالت بمونه ( یعنی یا دستگاه رو خاموش می کنید یا می ذارید تو همین حالت sleep بمونه)
6- بعد از این مدت نوت بوک رو به برق بزنید و صبر کنید تا فول شارژ بشه
ویرایش شد................................
سلام سلام
ببخشید برای من از آمریکا یک لپ تاپ مدل compaq presario v 3000 آوردن که آکه و اینجور به من گفتن که وقتی برای اولین بار روشنش کردی یک پیغامی میده برای اینکه مثلا باید از ویندوزت backup بگیری حالا من نمیدونم قضیه این چیه و باید چیکار کنم و اینکه هیچ سیدی درایور و ویندوزی باهش نیست که اگه یه موقع ویندوزش خراب شد چکاری باید بکنم آیا منظورش از backup گرفتن همینه که وقتی مشکلی برای سیستم پیش اومد ازش استفاده کنیم یا باید سی دیه ویندوزش رو بخرم و مثل یک کامپیوتر معمولی ویندوزش رو عوض کنم
از دوستان خواهش میکنم به من مبتدی کمک کنن که یه موقع کاری نکنم که بعدش پشیمون بشم
با تشکر از شما دوستان
سلامنقل قول:
باز خوبه شما لا اقل قبلش سوال کردی؟!
من اول زدم نابود کردم بعد یادم افتاد بکآپ بگیرم حالا خوشبختانه برای من dvd ریکاوری داشت
شما هیچ نرم افزار ی تصب نکن فکر کنم باید با نرتون گاست بکاپ بگیری ولی وایسا تا بروبچ که بیشتر آشنان جواب بدن
البته زیاد هم مهم نیست چون لایس ویندوز توی سخت افزارته اگه هم ر ویندوزی خودشو دوباره از سی دیهای معمولی بریزی (معمولا ویستا این جوریه) بیاد بالا اکتیوه ولی باز عجله نکن
سلامنقل قول:
باز خوبه شما لا اقل قبلش سوال کردی؟!
من اول زدم نابود کردم بعد یادم افتاد بکآپ بگیرم حالا خوشبختانه برای من dvd ریکاوری داشت
شما هیچ نرم افزار ی تصب نکن فکر کنم باید با نرتون گاست بکاپ بگیری ولی وایسا تا بروبچ که بیشتر آشنان جواب بدن
البته زیاد هم مهم نیست چون لایس ویندوز توی سخت افزارته اگه هم ر ویندوزی خودشو دوباره از سی دیهای معمولی بریزی (معمولا ویستا این جوریه) بیاد بالا اکتیوه ولی باز عجله نکن
ممنون از دوست عزیزم hossein_dig
باز هم اگر دوستان میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم
مرسی
سلامنقل قول:
شما باید از ویندوزتون recovery بگیرین.اگه نمیدونین چطور باید recovery بگیرین بریhelp and support بعد recovery رو سرچ کنین خودش همه چیزو بهتون میگه
موفق باشین
نقل قول:
با سلام
فكر كنم با لب تاب شما خودش يه نرم افزار به نام hp backup & recovery مياد برو تو منوي استارت ببين اگه هست ميتزني با اون back up بگيري (فكر كنم 2 تا dvd لازم داشته باشى )
من یک vaio خریدم چند روز بعد دیدم گوشه سمت چپ پایین آن مقداری خش افتاده وطی چند روز خش ها بیشتر شد ولی الآن دیگر خش جدید نمی افته لطفا کمکم کنید
در ضمن از هیچ انگشتر یا ساعت یا... که باعث ایجاد خش شود استفاده نمی کنم:10:
اگر از سری ارزون قیمت باشه کیفیت بدنه اون چینی ها پایینه ... ممکنه توی کیف بزاریش اینطوری میشه
وگرنه وقتی بهش دست نزنید برای چی خش بیفته !
نمی دونم جاش اینجاست یا نه اگر اینجاست کمکم کنید اگر نیست بگین باید برم کجا ؟
sony__vaio __ vgn-sz340p
1 - به نظر شما چطوره ؟
2 - کسی درایور هاشو داره (ممنون میشم ) لازمه
3 - فکر کنم این سری مشکل باتری دارن .
توضیح : اگر اشتباه نکنم 1 بار 1 جای خوندم شرکت سونی طرح تعویض گذاشته بود .
اگر اطلاعی دارید بفرمائید .
سلام
یکی از دوستان dell داره که پاورش خراب شد...برد گارانتی بهش گفتن نباید لپ تاب رو شات داون کنی و همیشه هایبر کن چون شات داون پاور رو میسوزونه....
آیا واقعا باید همیشه هایبر کرد؟؟؟؟؟
اما يک سوال ...
استفاده مستقيم از برق شهري بجاي باطري براي افزايش عمر باطري و قطعات ...
از يکي از دوستان شنيدم :اگر درطول شبانه روز مدت زمان کاربا لب تاپ زياد هست و مکان ثابت بهتر است مستقيم از برق شهري استفاده بشه تا باطري ، بدين شکل که حتما باطري را در آورده و از طريق آداپتور مخصوص لب تاپ را روشن و استفاده کنيم ...!!؟؟
(اگر قرار است اين طرز استفاده زياد باشد پس تا حد امکان باطري خالي باشد)
حالا يک سوال پيش مياد اگر قرار باشه اين روش خوب ويا حتي بهترين باشه ، اومد و برق رفت يا نوساني پيش آمد اونوقت چي آيا سيستم ايمني و پيش گيري براي اين امر در لب تاپ پيش بيني شده ؟؟
منم تو همينش موندم که چرا خش میفته مدل: FW19neh آمریکایی هست و 1750000 است پول کمی نیست!!!!!!نقل قول:
اگر از سری ارزون قیمت باشه کیفیت بدنه اون چینی ها پایینه ... ممکنه توی کیف بزاریش اینطوری میشه
وگرنه وقتی بهش دست نزنید برای چی خش بیفته !
این که ممکنه مال کیف باشه هم با عقل جور در نمیاد چون من نگفتم بیرونش خش میفته آخه لپ تاپ بسته چه جوری خشی می شه؟؟؟؟؟؟؟
Cpu : 2.5 core 2
ram: 3g
VGA: 1.5 ATI RAdeon
LCD: 16.4
هایبرنت بهتره و از اون بهتر استندبای هستش.چون استندبای لپتاپ از اساس کلن با دسکتاپ فرق داره.هایبرنت زمانی کن که میخوای برای مدت طولانی خاموش باشه.استندبای هم برای حداقل 12 ساعت مناسبه بیشتر از 12 ساعت و برای مدت طولانی خواستی خاموش کنی هایبرنت کنشنقل قول:
بنظر من طرف چرت و پرت گفته.دوستم گفت و فلان فروشنده گفت رو بریز دور.اگه باتری رو دربیاری و از بدشانسیت برق بره هزار و یک دردسر نرم افزاری و سخت افزاری پید میکنه.ما که عمریه لپتاپ باز هستیم از این مسخره بازیا یبار هم نکردیمنقل قول:
طرح تعویض باتری مخصوص سونی نبوده هر شرکتی که از اون نوع باتری استفاده کرده بوده طرح تعویض گذاشته.البته ایران رو بی خیال............نقل قول:
به نظرم من طبق دستور العمل ها استفاده کنید اینقدر به این نظرات و ترفندها اهمیت ندید
حق با avecina.ir هست
سلام دوستان من بعد از ریکاوری گزینه هایبرنت رو ندارم چی کار باید کنم که بیاد لبتابم hp dv5 1135 هست
مرسی
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم.
لپ تاپ من hp هستش. مدل DV 9843
وقتی فول شارژ میشه و کارم باهاش تموم میشه، خاموشش می کنم ولی دفعه بعد که روشن میکنم شارژش به 92 93 رسیده.
می خواستم ببینم هر بار که روشنش می کنم اگه وصلش کنم به برق خونه ، مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد.
چون به اون 20 درصد نرسیده.
ممنون میشم اگه یکی جواب بده.
نه خیر اساس stand by در لپتاپ همون S3 در کامپیوترهای دسکتاپ هست و فرقی نمیکنه.برای زیر یکساعت استندبای و برای بیشتر از یکساعت hibernate کنید.:5:نقل قول:
خوب معلومه بصورت دستی از داخل ویندوز باید فعالش کنین.بطور پیش فرض هایبرنت فعال نیستشنقل قول:
عزیزجان اینجوری که شما داری راهنمایی میکنی هد هارد یکی مثل من تا بحال پودر شده که!! چون فشار زیادی روی هارد میاد مخصوصن اگه به برق هم نباشه از عمر باتری بیش از حد کم میشهنقل قول:
ضمنن در حالت استدبای لپتاپ برق فقط توی رم و CPU هستش.یعنی شما میگی دسکتاپها هم اینجوریه؟!!:31:نه عزیزم.....لازم نیستش حالات s2 , s3 ,... رو ازم امتحان بگیری خودم اینا رو زمان طفولیت شما پاس کردم:31:
[quote=avecina.ir;3311395]خوب معلومه بصورت دستی از داخل ویندوز باید فعالش کنین.بطور پیش فرض هایبرنت فعال نیستش
چه جوری باید فعال بشه دوست عزیز؟
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم.
لپ تاپ من hp هستش. مدل DV 9843
وقتی فول شارژ میشه و کارم باهاش تموم میشه، خاموشش می کنم ولی دفعه بعد که روشن میکنم شارژش به 92 93 رسیده.
می خواستم ببینم هر بار که روشنش می کنم اگه وصلش کنم به برق خونه ، مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد.
چون به اون 20 درصد نرسیده.
ممنون میشم اگه یکی جواب بده.
خوب طبیعیه ... کمی از شارژ هنگام بوت مصرف میشه
خیر مشکلی پیش نمیاد ... اگر کارتون در منزل و طولانیه می تونید دائما باتری رو به برق بزنید و فول شارژ نگه دارید
[quote=dghost;3313474]ایکس پی داری یا ویستا؟؟نقل قول:
[quote=avecina.ir;3316543]ویستانقل قول:
مرسی
[quote=dghost;3317018]بفرما اینم روش فعال کردن هایبرنت hibernate در ویستا Vista :نقل قول:
کد:http://www.cloob.com/answer/question/show/questionid/34213
بالاخره ما نفهميديم هايبرنت كنيم يا استند باي؟؟؟!!!!
برای زمان 10 دیقه 15 استندبای برای بالای ساعت هایبرنیتنقل قول:
سلام به دوستان ! !
من مطالبی رو شنیدم که میگفت که لب تاپ را روی پاها نذاریند که احتمال عقیم شدن را دارند !
میخواستم بدونم که چه را؟ یا حقیقت دارد یا نه ؟ ؟
عزیزجان معلومه دیگه از هر دو باید استفاده کنی.برای چند ساعت استندبای و بیش از نصف روز هایبرنت بهتره.لااقل تجریه ی 5 ساله ی من با لپتاپ و مطالعه هایی که تابحال داشتم اینو میگهنقل قول:
شما هم بهتره بجای پیش کشیدن بحثهای تکراری قدری خودتون اهل مطالعه باشین و دائم نگاهتون به حرف مردم نباشه
عزیزجان قبلن بحثش همینجا شده..... علتش اینه که گرمایی که لپتاپ از زیرشون به پاهای مردان منتقل میکنن در طولانی مدت میتونه موجب عقیمی بشه.توی تحقیقاتی که شده فقط اشاره کردن به گرمای زیر لپتاپ.نه تشعشع و این چیزایی که عوام گاهی از خودشون درمیارن.متوجه شدی؟نقل قول:
سلام به دوستان ! !
من مطالبی رو شنیدم که میگفت که لب تاپ را روی پاها نذاریند که احتمال عقیم شدن را دارند !
میخواستم بدونم که چه را؟ یا حقیقت دارد یا نه ؟ ؟
سلام .
دوست عزیز دستت درد نکنه . من به همه چیز فکر میکردم جز گرمای لب تاب که دلیل عقیم شدن مردان میشه !
دستت درد نکنه !
سلامنقل قول:
اگر ممکنه یه مقدار در این مورد توضیح بدین . از کجا بفهمم باطری من از کدام شرکت است . در ضمن من ایران نیستم . پس اگر هم امکانی باشه می تونم استفاده کنم .
یه مشکل هم دارم .
آیا زمان مشخص و مفید یا واجب برای استفاده از لپ تاپ در 24 ساعت مشخص شده ؟ یعنی اگر سیستم 15 ساعت در روز مدام روشن باشه ایراد نداره ؟
سیستم من سونی است . وقتی باطری رو دستگاهه و دستگاه روشنه و در حاله شارژه ، وقتی به 100% می رسه دستگاه داغ می کنی . به صورتی که گرما می زنه تو صفه کلید و کاملاً احساس میشه .
یه مثال می زنم : دیدین آداپتور چقدر داغ می کنه که دست و می سوزونه ( میگن طبیعیه ) زیره دستگاهه من هم به همین حد شاید هم بیشتر داغ می کنه . آیا طبیعی ؟؟؟/
وقتی شارژر رو در می آرم حرارت کمتر میشه ولی کلاً لپ تاپه من خیلی داغ می کنه
لطفاً راهنمائیم کنید
1- باتری ات ساخت کدوم شرکته ؟ ساخت شرکت سازنده ... البته مثلا برای سونی ها lite-on باتری میزنه و برای اچ پی و دل خودش ... سونی هم مستقل هست مثل توشیبانقل قول:
2- نه ایراد نداره ... ام این 15 ساعت نباید heavy duty باشه ... یعنی 15 ساعت بازی نکنی پشت سر هم وگرنه 24 ساعت هم میتونه روشن باشه ... البته اینم دقت کن قطعات عمر مفید دارند
3- خوب دیگه ... به خاطر طراحی ظریفش هست و نداشتن تهویه عالی .... طبیعی هست ... هارد هم اون زیر هست و گرافیک و سی پی یو که هر سه با هم داغ میشن
4- شارژر که طبیعی هست ... اداپتور و ترانسه و باید داغ کنه ( یعنی شما نمی دونید مقاومت چطور باید دفع بشه ؟ اونم زیاد ؟ با حرارت دیگه) ! :31:
سلام
بحثهای زیادی برای استفاده از hibernate به جای shutdownدیدم
registered user عزیز شما تایید میکنید؟
یعنی هیچ نیازی به shutdown نیست؟
hibernate چیز خوبیه اما سرعت لودش بعد از اجرا کمتر از سرعت روشن شدن و بوت شدن ویندوز هست ... اما وقتی کاری دارید که با ریست از بین میره ، میتونید از قابلیت hibernate استفاده کنید تا چند ساعت دیگر هم میز کارتون و تنظیماتتون آماده باشه
ممنون اما جوابمو نگرفتم. اگر مثلا 4 ماه فقط hibernate کنیم (با وجود اینکه میدونم سرعت پاسخگویی سیستم ممکنه پایین بیاد چون تمام برنامه های در حال اجرا در حافظه می مونن) مشکلی پیش نمیاد؟
و ضمنا هر وقت خواستیم سرعت سیستم خوب بشه restart کنیم؟
4 ماه ؟ هایبرنیت رو برای چند روز بیشتر انجام نمی دهند ... برای چی چهار ماه ؟ یچ کس این کار را نمیکنه ... شما حتی یک روز هم میخوای استفاده نکنی خاموش بکن ... بهتره و قابل اطمینان تر
سرعت سیستم با استفاده روی حالت maximum performance خوب میشه که البته باتری هم زودتر خالی میشه ... وقتی به برقه یا به سرعت نیاز دارید این کار را بکنید
ریست سیستم خودش کلی انرژی می بره
سلامم ... راستش منم یه روز صبح زیر لپتاپم جای باتریش حسابی داغ شد و بعد از اون باتریش برای چند ماه از کار افتاد وقتی به فکر تعویض باتریش افتادم دیدم یهو خودبخورد شروع کرد به شارژ شدن ولی دیگه شارژش خیلی کمتر از قبله گاهی یکساعت گاهی 10 دقیه کار میدهنقل قول:
وقتی باطری رو دستگاهه و دستگاه روشنه و در حاله شارژه ، وقتی به 100% می رسه دستگاه داغ می کنی . به صورتی که گرما می زنه تو صفه کلید و کاملاً احساس میشه .
یه مثال می زنم : دیدین آداپتور چقدر داغ می کنه که دست و می سوزونه ( میگن طبیعیه ) زیره دستگاهه من هم به همین حد شاید هم بیشتر داغ می کنه . آیا طبیعی ؟؟؟/
وقتی شارژر رو در می آرم حرارت کمتر میشه ولی کلاً لپ تاپه من خیلی داغ می کنه
لپتاپهای زیادی همون موقع تووووی دنیا بخاطر باتریشون آتیش گرفتن.خدا بمن رحم کرده بود!! البته باتریهای جدید میگن رفع اشکال شده ولی بازم معلوم نیستش که مثل قضیه ی 405ها نباشه!!
مراقب باش!