سلام
آیا ایرانسل گوشی ku990 را برای اینترنت ساپورت میکنه و میشه راحت با این گوشی تو اینترنت رفت؟؟؟
Printable View
سلام
آیا ایرانسل گوشی ku990 را برای اینترنت ساپورت میکنه و میشه راحت با این گوشی تو اینترنت رفت؟؟؟
بله و امکانات وبش هم خیلی خوبه و صفحه بزرگی هم داره و عالیه مجموعا !نقل قول:
سلام به همه عزیزان ، من همینطوری این کلوپ رو دیدم خواستم اطلاعاتی بهتون بدم ، این گوشی حدود 3 ماه میشه بطور رسمی به ایران اومده و البته قبلش هم میشد پیداش کرد ( توی پاییتخت ) . قیمت الان 420 تومن هست .
به نظر من یکی از بهترین دوربینهای 5 مگاپیکسلی رو داره و بهترین فیلمبرداری ( 120 فریم در حالت Qvga )
ال سی دی عالی با روشنایی بالا و صدای با کیفیت و همچنین لرزشگیر دست و سیستم تشخیص دست خط پیشرفته و ...
من خودم شاین ال جی رو داشتم که مجبور شدم بفروشم که ازش خیلی راضی بودم .
من که گوشی بعدی رو ویوتی انتخاب میکنم ...
سرشار جان
میشه بگی واقعا چرا تو گوشیتو (ku990) فروختی؟؟؟!
مگه مشکلی داشت؟؟
بخاطر تنوع طلبی و دمدمی مزاجی وگرنه گوشی کاملی بود هنوز هم یکی از طرفدارای دو آتیشه ویوتی هستم :21:و شاید در آینده ای نزدیک دوباره یه ویوتی بگیریم ! :46:نقل قول:
الان قیمت ku990 تو بازار چند هست؟؟؟
400 فکر کنمنقل قول:
بلندی صداش در ایرفون چطوره؟
هنزفری اون چه شکلی دو تیکه است یا خیر؟
سلام
من مدل ku990R خریدم از دو مدل قبلی بهتر و جدیدتر هست. فلش زنون و درپوش لنز و دوربین جلو هم داره:46:
در کل گوشی خیلی خوبیه:12:
مبارک باشه آرش جان...نقل قول:
سلام
من مدل ku990R خریدم از دو مدل قبلی بهتر و جدیدتر هست. فلش زنون و درپوش لنز و دوربین جلو هم داره
در کل گوشی خیلی خوبیه
چند خریدی ؟
نگه داری باطریش چطوره ؟
مرسی عزیزمنقل قول:
من با گارانتی پارستل 385 خریدم
باطریش هم اگه ویبره و صدای تاچ رو قطش کنی خوب جواب میده
دوستان من قصد دارم این گوشی رو خریداری کنم.فقط تو یه مورد موندم.میخواستم ببینم این گوشی سرعتش خوبه؟
چون گوسی قبلیه من n73 me بود سرعتش تعریفی نداشت.میخوام ببینم اگه سرعتش از n73 me بیشتره بگیرمش؟
ممنون میشم جواب بدید.
سرعتش قابل قبول هست ولی زمانی که حافظه پر باشه سرعتش کمتر میشه :46:نقل قول:
من ke990 رو ديروز خريدم.
قيمت 300 با گارانتي كامتل
گوشي خيلاي خوبي هست.
lcd خيلي خوب وايد .
تاچ بسيار قوي و خوب.
شيك و باكلاس.
دوربين خوب.
كلا راضيم ازش . قبل از اين هم n95 تاچ كروز داشتم . البته منظورم همين چند ماهه اخير وگرنه اين ويوتي گوشي هجدهم منه :دي
چند تا سوال دارم:
اين گوشي خروجي تي وي داره؟ چون كابل تي وي اوت همراش نداره.
تم ها رو بايد چطوري عوض كرد فك كنم تم واسش خيلي كمه !
نهايت ساپورت رم رو نميشه از 2 گيگ ارتقا داد؟
مسيج ها روي 300 محدود شده كه واسه من خيلي ناچيزه ...! راهي واسه اين نيست كه افزايشش بديم؟
یه سوال خیلی فوری چون فردا دارم میرم یکی بگیرم
sms فارسی میگیره؟؟ کیبورد فارسی واسه تایپ داره؟؟؟
میشه روی منوهاش و روی اس ام اس هاش قفل گذاشت؟
وضعیت باتریش چطوره؟
باطریش با یه استفاده معمولی تا 2 روز دوام میاره........!! و اصلا اذیت نمیکنه.......!!
این ، شخصی سازی پیغام و فایل رو هم چک میکنم ، خبر میکنم.......!!
با سلام
KE990 و Ku990 از نظر نگهداشتن شارژ باتري فرقي با هم دارند يا نه؟ ( آخه gsmarena گفته KU بهتره . صحت داره اين موضوع يا نه؟) و در مجموع خريد كدام مدل توصيه مي شود؟ Ku قيمتش 270000 تومان و KE قيمتش 260000 تومان است .(البته اگه از نظر باتري فرقي نداشته باشند من همون KE رو ترجيح ميدم)
در ضمن مي خواستم بدونم مدلهاي بدون گارانتي SMS فارسي رو ساپورت ميكنه يا نه؟
راستي اين مدل KU990R قيمتش چنده و اصلا تو ايران پيدا مي شه يا نه؟
با تشكر
پاسخ 1: بله عزیز. عمر باطری ku به گونه شگفت انگیزی بیشتر از ke هست. دلیلش رو هم الله اعلم !!!نقل قول:
پاسخ 2: این بستگی به خود شما داره. اگر نسل سومی بودن گوشی برایتان مهم است، می توانید ku را خرید کنید. اما باید با فلاش استروب ( چیزی میان led و زنون ) و نبود در پوش دوربین ( که دردسر تمیز کردن لنز را به همراه دارد ) کنار بیایید:20:. اما به نظر من بهتر است همان ke رو بخرید که نسل 2.5 هست. چون اپراتورهای ایرانی هنوز توی ارایه خدمات نسل 2 دارن می زایند !!!:46::27: چه برسد به این که بخواهند امکانات نسل 3 را عرضه کنند !!! گذشته از آن. همین همراه اول داره mms و gprs با سرعت افتضاح 10 کیلو بیت بر ثانیه رو به قیمت خون باباش حساب می کنه؛ حالا فرض کنید بخواد hscda با سرعت 3 مگابیت بر ثانیه رو ارایه بده... چی می شه:18:
پاسخ 3: Ku990r مدل تلفیقی ke990 و ku990 هست؛ که هم دارای ویژگی نسل سوم و هم دارای فلش زنون و درپوش دوربین است. البته به دلیل تازه وارد بودنش نسبت به دو مدل گذشته، گرانتر نیز هست.
پیشنهاد من:
هر مدلی که خواستید بخرید فقط با گارانتی گلدیران خریداری کنید. چون نمایندگی اصلی ال جی در ایران، شرکت گلدیران هست. اگر هم علاقه به خرید با گارانتی کامتل را هم دارید من اصرار نمی کنم ولی در عین حال ضامن پشتیبانی گوشی از زبان پارسی هم نمی شم ( گوشی های گلدیران 100% پارسی رو پشتیبانی می کنه؛ هم برای محیط سیستم عامل و هم برای پیامک ). در ضمن حتما به کره ای بودن محصول دقت کنید و از خرید جنس چینی شدیدا خودداری کنید...!
دست آخر هم برای همتون آرزوی خوشبختی و پیروزی می کنم:5: دعا کنید من هم پول دستم بیاد که یه ویوتی بخرم. ( بسوزه پدر بی پولی !!! :46: )
سلامنکته: در مورد این اعدادی که گفتم بدانید که ماکزیمم استاندارد است. اگر عدد دیگری از خودتان بزنید و مشکلی پیش بیاید، من مسئولیتی نمی پذیرم.
من یک هدیه برای دارندگان گوشی ویوتی دارم. و آن هم افزایش صدای بلندگو و هندزفری آن در حد N82 هست :31:. امیدوارم که مفید باشد.
و اما افزایش صدای گوشی:
مواد لازم:
یک گوشی ال جی ویوتی ( فرقی نمی کنه که KE990 باشه یا KU990 و یا KU990R )
تمرکز به اندازه زیاد
دقت به اندازه بسیار زیاد ( بی دقتی = خرابی سیستم عامل )
ترجیحا استفاده از مداد گوشی برای انجام کارها
و اما شیوه انجام کار ( برای افزایش صدای هندزفری ):
پیش از آغاز اگه گوشی شما روی زبان فارسی هستش به انگلیسی تغییر بدین بعد مراحل زیر رو برید:
1) ابتدا کد ورود به سیستم عامل را وارد می کنیم : #990*#3845
2) برید به گزینه 2 که Device Testمی باشد
3) پس از آن بروید به گزینه 8 که sound می باشد
4) بعد به گزینه 7 برید که Audio cal Tool هستش
5) بعد به گزینه 1 بروید که نوشته Audio Calibration
6) گزینه 3 که Change Sound DB هست
7) در گزینه (snd_device_type) به گزینه ( snd_stereo_headset_media {سومین گزینه میباشد} ) بروید
8) گزینه (snd_method_type) را به گزینه (method_midi) تغییر دهید.
9) گزینه (Item_Title) را به گزیه (rx_volume_db7) تغییر دهید. با این کار ما به ماکسیمم ولم دستگاه میرسیم!!! باید عدد 500- رو تایپ کنیم که در زیر چگونگیش رو میگم!
11) توجه داشته باشید که به شما در GET DATA چی نشون میده ؟ چیزی مثل: 1400-
و این دقیقا چیزی است که ما باید اون رو عوض کنیم!
توجه: برای تغییر آن ابتدا بر روی قسمت Set Data بروید و در آن قسمت عدد 500 را تایپ کنید و OK را بزنید! بعد در همان قسمت دکمه ( - ) {منظور منها میباشد} را بزنید و OK کنید! و حالا دکمه بازگشت را بزنید! {منظور دکمه C نیست حواستون باشه}
11) و در آخرین کار بر روی گزینه (Write sound DB to EFC) کلیک کند! (حالا با زدن دکمه C به تکرار به قسمت اولییه منو بیایید و در آخر دکمه قرمز را بزنید)
حالا برای افزایش صدای اسپیکر گوشی:
مرحله 1 تا 6 را بیایید.
در ( snd_device_type ) به گزینه ( snd_stereo_speaker_media ) بروید.
بقیه مراحل را مانند آنچه پیش تر گفته شد انجام دهید.
در هر جایی سرکشی کردم فقط همین ها دستم اومد. اگر کسی ماکزیمم استاندارد بهتر ( که به هدزفری و گوشی صدمه نزند ) پیدا کرد، خواهشا اطلاع بدهد.
:5:
این قضیه رو امیر حسین جان تو چند صفحه قبل هم گذاشته بودن واقعا نیازی به تکرار بود که شما یه تاپیک جداگونه هم براش زدی؟نقل قول:
شرمندم از اینکه اینجوری شد:41: می تونید بذارید به حساب تازه کاریم...:13:نقل قول:
این قضیه رو امیر حسین جان تو چند صفحه قبل هم گذاشته بودن واقعا نیازی به تکرار بود که شما یه تاپیک جداگونه هم براش زدی؟
اما امیرحسین جان در مورد هندزفری گفته بود. من اسپیکرش رو هم نوشتم:31:
و اما در مورد تاپیک گنجینه ویوتی... باید بگم که در اصل برای دانلود تم و والپیپر و غیره گذاشتم. کلی تم ویوتی دارم که می خوام آپلود کنم، ولی سایت بهم اجازه آپلود نمی ده. دنبال یه هاست مفتی هم می گردم که اطلاعات به طور دایمی روش بمونه و مثل برخی از هاست ها بعد یه مدت پاکشون نکنه... فقط همین...:41:
بازهم از تمام دوستن پوزش می خوام
خواهش میکنمنقل قول:
اینجا همه به شدت به تم های ویوتی نیاز دارن اگه خواستی یه درخواست دعوتنامه از سایتهای اپلود تو تاپیکش بده شاید کارت راه بیفته!
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
در هنگام مکالمه صدای طرف مقابل ضعیفه طوری که اگه توی شلوغی باشم صداشو به زحمت میشنوم راهی برای بلندتر کردنش نیست؟!
در من اگه کسی مشکل تم داره بگه تا یه پک 50 تایی بذارم.
در ضمن دوستان من از اون راه صدای هدفون رو زیاد کردم اما توی بعضی آهنگ ها باس که زیاد میشه بشدت باس ویز ویز میکنه البته مشکل از هندزفری مطمئنم نیست. مشکل از همین تنظیمه!
من یک ماهی میشه این گوشی رو خریدم خیلی گشتم واسش تم پیدا نکردم بالاخره چند روز پیش از یه سایت فرانسوی موفق شدم و پیدا کردم.
حالا برای دوستان میذارم که استفاده ببرند.
شما باید این پک رو دانلود کنید.
حجم 37.5 مگابایته خودم همین رو دانلود کردمنقل قول:
کد:http://kuntz.pwp.blueyonder.co.uk/thememanager3.2.rar
نیاز به EFS Media builder هم دارید که براتون آپلود کردم .
حجمش کمه فقط 630 کیلو بایت.کد:http://rapidshare.com/files/176427392/MODULE___MEDIA_BUILDER_by_Sasha_sjaguar.rar.html
طریقه کار هم توی یک فایل رید می که توی فایل اول هست گذاشته شده اما اینجا هم توضیح میدم.
1-گوشی رو در حالت دیتا سرویس قرار بدید
2-گوشی رو به pc وصل کنید و EFS Media Builder رو باز کنید
3-برید به شاخه LGAPP/Media/swf/
4- فایلهای "widget2.swf", "widget4.swf و custom NYX رو درگ اند دراپ کنید.
5-به شاخه LGAPP/Media/swf/theme برید
6- فایل theme_bg2.swf رو درگ اند دراپ کنید.
7- روی دیسکانت کلیک کنید. و در پنجره باز شده روی Yes کلیک کنید
گوشی ریبوت میشه
8. حالا کابل رو از گوشی جدا کنید و گوشی رو در حالت MASS Storage قرار بدین دوباره کابل رو وصل کنید.
9-پوشه Themes رو به مموری کارت منتقل کنید
10 کابل رو جدا کنید به تنظیمات گوشیتون برید
11-برید توی تغییر تم ها و تم silver که تم دوم از لیست هست رو انتخاب کنید.
12- ساعت گوشیتون رو در حالت Dual Clock قرار بدین.
نحوه استفاده حالا به صحفه اصلی گوشی برگردین دوبار پشت سر هم دکمه C رو بزنید میبینید که تم منیجر باز میشه از سربرگ اول میتونید تم رو عوض کنید از سربرگ دوم ساعت و از سوم تنظیمان .
تم رو هر کدوم رو خواستید یکبار روی استم تپ کنید انخاب میش و با فشردن دوبار دکمه C تم منیجر هاید میشه
لذت ببرید.lمن خودم دارم از این استفاده میکنم. حدود 50 تا تم داره تو خودش.
نوشته ای از Sasha _ sJaguar
ای بابا صحفه لود نمیشه رف میزنم پست میزنه چرا نمیشه پست ها رو دلیت کرد!!!!!!!!!!!
دوست من ساشا گرامی:
پاسخ:نقل قول:
من یه مشکلی دارم
در هنگام مکالمه صدای طرف مقابل ضعیفه طوری که اگه توی شلوغی باشم صداشو به زحمت میشنوم راهی برای بلندتر کردنش نیست؟!
احتمالا توی همون snd_device_test باید در مورد صدای تماس چیزی باشه. بگردی می تونی پیدا کنی.
در ضمن اگه کسی مشکل تم داره بگه تا یه پک 50 تایی بذارم.
گلم بی صبرانه در تاپیک " گنجینه ویوتی" منتظرتیم.:31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872
در ضمن دوستان من از اون راه صدای هدفون رو زیاد کردم اما توی بعضی آهنگ ها باس که زیاد میشه بشدت باس ویز ویز میکنه البته مشکل از هندزفری مطمئنم نیست. مشکل از همین تنظیمه!
گلم اونطوری که من تحقیق کردم، این حداکثر بلندی ای هست که می شه برای ویوتی جورش کرد. برای هر کسی هم یه جوره. یکی می گه اسپیکر جیغ می زنه، یکی می گه هندزفری ویز ویز می کنه، یکی دیگه می گه نه عالیه....:13:بدون که ما پا رو از استاندارد گوشی فرا تر گذاشتیم.
ادیت .........
این که وگفتی یعنی چه؟!!:19:
ای بابا صحفه لود نمیشه رف میزنم پست میزنه چرا نمیشه پست ها رو دلیت کرد!!!!!!!!!!!
مگه می شه پست ها رو هم حذف کرد؟؟؟؟؟:18:
توی اون تاپیک هم مطلب رو پست زدم.نقل قول:
گلم بی صبرانه در تاپیک " گنجینه ویوتی" منتظرتیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من توی پرشین تولز فعالم و اونجا میشه :دینقل قول:
مگه می شه پست ها رو هم حذف کرد؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از باقی پاسخهاتم ممنونم.
توی اون تاپیک هم مطلب رو پست زدم.نقل قول:
گلم بی صبرانه در تاپیک " گنجینه ویوتی" منتظرتیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من توی پرشین تولز فعالم و اونجا میشه :دینقل قول:
مگه می شه پست ها رو هم حذف کرد؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از باقی پاسخهاتم ممنونم.
سلام دوستان من یه ویوتی مدل ke990 گرفتم کیفیت عکساش اصلا قابل قبول نیست شاید بگم در حد 2 مگاپیکسله مشکل از گوشی منه یا کلا ویویتی اینقدر بد عکس میگیره؟
لطفا چند تا از دوستان که این گوشی رو دارن چند تا عکس باهاش بگیرن برام اپلود کنن تا با عکسای گوشیم مقایسه کنم ممنون میشم
نقل قول:
سلام
این خیلی عجیبه...:18: فکر کنم گوشیت ایراد داره گلم. من هنوز خودم نخریدم، اما برای دوستم رو که امتحان کردم واقعا دوربین فوق العاده ای داشت. تصاویر گرفته شده هم توی گوشی عالی بود، هم توی کامپیوتر...
یک چیزی رو هم بد نیست بگم. در میان گوشی های ویوتی، n95 و k850 - در حالتی که تنظیمات دوربین خودکار باشند - گوشی ویوتی پایین ترین رتبه رو می گیره. البته اگر عکس ها رو کنار هم بگذارین شاید تفاوت رو به چشم نبینید، اما در بررسی های فنی تفاوت ها آشکار خواهند شد. اما اگر تنظیمات گوشی رو به طور دستی انجام بدین، به نتایجی دست خواهید یافت که شاید با n95 هم به اون دست پیدا نکنید !!!:46:
دوربین این گوشی دارای برتری های نصبت به همتایان خود است که از جمله آن می توان به لرزشگیر دیجیتال دست، فلاش زنون و فیلم برداری با کیفیت dvd بدون نویز و تاری ( چیزی که n95 با اون همه کبکبه و دبدبه نتوانست به درستی ارایه دهد ) اشاره کرد.
با سلام
مگه فرمت ذخیره فیلم برداریش نباید دایویکس باشه؟ چرا از من ای وی ایه؟
تو کامپیوتر مثه نوکیا فول اسکرین نیست چرا؟
ku990r
ممنون
من از اول تاپیک تا اینجا دونه دونه پستها رو خوندم میخواستم ویوتی بخرم ولی یکم دودل بودم.اما حالا حتماً میخرمش ولی یه چیزی kc910 خیلی بهتر نیست؟ کاملاً ارتقا یافته ویوتیه: دوربین 8، تشخیص چهره و لبخند، قابلیت پخش دالبی و خیلی چیزای دیگه به علاوه تمام امکانات دوربین ویوتی.
فقط متاسفانه اون موقعه ای که من شناختمش تو ایران نیومده بود الانو نمیدونم.اگه کسی خبری ازش داره که اومده یا نه خیلی خیلی ممنونش می شم بگه!
دوست من divx یه مدل فشرده سازی یا همچین چیزیه و چندین ورژن داره که این گوشی تا divx5 ساپورت میکنه و فیلمایی که میگیره با این متد ذخیره میکنه وقتی فیلم ها با این روش ذخیره سازی می شوند پسوندشون avi میشهنقل قول:
شاید داری اشتباه فیلم میگیری چون می دیدم فول اسکرین هم میشه
شما ku990r داری؟ چند خریدیش ؟ از کجا خریدی؟
نقل قول:shak nakon ke kc910 behtare
ham be lahaze narmafzari ham be lahaze sakhtafzari
ama avvalan geroon hast
sanian nemishe be rahati peyda kard
albate te jayi ke man midoonam eshkalati ham dare
masalan mesle hamin viewty sorate khandane ram kame
age money dari hamon kc910 begir
ممنون از راهنمایت
در حالت 640.480 فول میندازه
450 از زاهدان
:9::9:ببخشید 350
خریدن گوشیهای خیلی گرون ال جی توی ایران عاقلانه نیست چون گوشیهای جاوای گران افت قیمت شدیدی دارند بعد از چند ماهنقل قول:
ثانیا خوب از شما نمی خرند.
من پیشنهادم رو کا اف 750 هست که واقعا گوشی باحالیه قیمتش هم 340 باگارانتی هست.
صفحه نمایش 2.4
دوربین5 با فیمبرداری عالی
auto rotate
پخش divx و avi
توی ج س م آرنا از نظر صدا نمره ی خیلی عالی گرفته.
زیبا و کشویی.جنس پشتش هم از کربن هست