نقل قول:
N78 شتابسنج نداره ....
ولی ان95 داره ....
Printable View
نقل قول:
N78 شتابسنج نداره ....
ولی ان95 داره ....
کسی از دوستان با FM Transmit (اف ام ترنسمیت) گوشی n78 کار کرده؟ چه جوریه؟ کیفیت صدا؟ کارایی؟
كيفيت صداش عاليه...بدون نويز..البته تا برد 5 متر بدون مانع...خيلي چيزه توپيه..من دربه در دنبال External م...نقل قول:
تشکرنقل قول:
اکسترنالش هم هست با قیمت های مناسب:
کد:http://www.jxd.ir/Car%20MP3%20Player.htm
من منظورم اينا نيست...اونايي كه به خود گوشي وصل ميشن...:5:نقل قول:
دوستان كسي با Gps ، گوشي N78 كاركرده!
نميتونم فعالش كنم!
Gps دنبال ماهواره میگرده؟
شاید بستگی به موقعیت داره.
دقیقا چه مشکلی داری ؟نقل قول:
بچه ها با وایرلس این گوشی رو میشه به لپ تاپ هم وصل کرد؟؟ کسی بلده می خوام اینترنت لپ تاپ رو share کنم رو گوشی
امکانش هست ؟؟ راهنمایی کنید
من یه سوال داشتم:44:، تو سایتها زدن ان 78 دو مدل چینی و فنلاندی! آیا واقعیت داره که ان 78 نوکیا تو چین ساخته میشه؟ یا از این گوشی چینی هاست؟ دیجی کالا رو ببینید!
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Nok-N78
دوست من کاری نداره ، یه شبکه adhoc میخواد که بگردی تو نت پیدا میشه ، در ضمن با برنامه ی home media که توی DVD گوشی هم هست میتونی یه شبکه ی توپ ببندی ، مثلا با موبایل توی حال نشستی و لپتاپت وصل به ساب و اسپیکر از همون جا با موزیک پلیر اون موزیک رو روی لپ تاپ اجرا میکنی با عکست رو میبری رو صفحه ی لپ تاپ و از این حرفا ولی نمیدون ماینترنت هم شیرمیکنه یانه ... شبکه Ad-hoc ببند هم اینترنت شیر میکنه هم میتونی home media برینقل قول:
بچه ها با وایرلس این گوشی رو میشه به لپ تاپ هم وصل کرد؟؟ کسی بلده می خوام اینترنت لپ تاپ رو share کنم رو گوشی
امکانش هست ؟؟ راهنمایی کنید
یکی بگه صداش توی هدفون چقدر بلنده؟
کیفیت؟
صداش خیلی عالیه...نقل قول:
من نداشتم...
ولی 15 مین باهاش کار کردم...اسپیکر و کیفیت عالی داره...
تو هدفون هم بد نیست...ولی نمیشه گفت در حد عالیه...
=======================================
راستی اون امضا قبلی عکس خودت بود...:31:همونو بذار دوباره ببینیمت...:40:
اندازه دبیلو810 یا بیشتر؟نقل قول:
کمی کمتره اما فکر کنم کیفیتش بیشتره......
سلام ببخشید که تاپیک رو اوردم بالا ولی یه سوال مهم دارم جنس قاب گوشی چه جوریه اگه بیافته زمین دخلش میاد یا نه ؟ به محکمی n73 هست یا نه ؟ فوری فوتی لطفا ممنون
آقا theme و برنامه هارو چه جوری میشه remove کرد؟؟ این چرا مثله n70 نیست من گیج شدم
مگه از N70 چه جوری remove میکردی .....؟
اینجا هم از Application هست دیگه .... نمیشه ..؟
در مورد کیپدش خیلی بحثا شد ولی کار باهاشون واقعا سخته یا تو بعضی رویو ها اغراق شده ؟ میشه باهاشون ( بعد عادت کردن ) سریع اس ام اس زد و کلا سرعت تایپ باهاشون چطوره؟
راستی دکمه هاش چه جوریه ؟ یه جورایی به نظر همشون لمسی میرسن ؟ اصلا فید بک و حالت رفت و برگشتی دارن ؟
(( دوربینش جدا با کیفیته من از رنگ بندیاش خوشم اومد به نظرم طبیعی میومدن...قیمتشم به نظر میرسه به حد مطلوبی رسیده ))
نه بابا مشکلی ندارهنقل قول:
نقل قول:متاسفانه این مشکل نیومدن تم ها تو 9.3 هم هستنقل قول:
اگه تو اپلیکیشن منجر نبودن میشه با پاک کردن فایلش از تو فولدر پرایوت
تم رو پاک کنی
یا این که دوباره اون تم رو رو تم قبلی نصب کنی که بیاد تو اپلیکیشن منجر
من با کیبوردش مشکلی ندارم واسه اس ام اسنقل قول:
ولی واسه بازی زیاد جالب نیست
ناوی ویلش لمسیه عملکردش مطلوبه
باقی دکمه ها لمسی نیست یه چیزی تو مایه های کلید های ان 81 هستند
دوربینش در حد 3.2 هستش نه بیشتر و مشکل تنظیم کنتراست ان 73 رو همچنان داره
بر خلاف ان 82 ام
با سلام وعرض ادب خدمت کلیه دوستان گرامی
دوستان ایا این گوشی درحالت فیلمبرداری Qvga با نرخ 30 فریم فیلمبرداری می کند یا 15 فریم؟
با تشکر فراوان.
640X480 يا همون (VGA) در 15 فريم در ثانيه...نقل قول:
کسی بجز من ان 78 داره ؟
استفاده از
اف ام ترنسمیتر گوشیش باعث هنگ اون میشه ؟
ورژن گوشی من 10 هستش
صدا اسپيكرش از n73 بيشتره يا كمتر ؟؟
بلندی صداش از ان73 کمتره ولی کیفیت صداش فک کنم بیشتر باشه ....نقل قول:
1-دوستان، 78 تو نقشه هاش ایران هم داره+Navigation ؟
2-FM Transmitterش چطوره؟
اف ام ترنسمیتر ان78 ، فک کنم تا 5متر بدون مانع جواب بده .....نقل قول:
کیفیتش هم خوبه .....
جواب سوال اول کو په؟؟؟:19:نقل قول:
آقا اف ام ترنسميتر چي هست اصلا ؟؟ :11:
یه سخت افزار هست .... میتونین آهنگهایی رو که تو گوشی پخش میکنین رو موج FM رادیو بندازید و از رادیو اونا رو گوشی بدید...نقل قول:
آقا با صفحه كليدش واسه sms مشكلي نيست ؟؟
بعد ميشه sms فارسي هم فرستاد باهاش ؟؟ راستش تا حالا گوشي سيمبيان نداشتم //
مسلما به راحتی گوشیهای ساده نیستش اما خوبه بهش عادت میکنی(اینجور که دیگران گفتند و اینجور که منم یه گوشی داشتم که تقریبا صفحه کلیدش توی این مایه ها بود)
بله میشه فارسی فرستاد
سیمباین خیلی خیلی خوبه وحال میده الان که جاوا دارم بدجوری حوس سیمباین کردم
با سلام ..من يك سالي هست كه 5700 دارم و راضي هستم..مخصوصا از فيلمبرداري كه با كيفيت mp4 ميگيره..ميخواستم بدونم ارزش داره...بفروشم و يه n78 بگيرم..ايا كيفيت فيلم برداريش مثل 5700 هست..البته ميدونم امكانات n78 بيشتر هست..ميخواستم نظر شما دوستان را بدونم...5700 من قرمز هست!!!
در اینکه فیلمبرداریش بهتر هست هیچ شکی نیستنقل قول:
5700 رو من داشتم اون با روزولیشن Qvga و با سرعت15 فریم میگیرفت و این گوشی با رزولیشن VGA و سرعت15 فریم میگیره که خیلی بهتر از 5700 هستش.
به نظر من اگه یه گوشی میخوای بخری یه چیزی بخر که خیلی بهتر باشه نظر من روی ان82 و یا 6220 هستش 6220 هم تو مایه های 5700 هستش یعنی یک گوشی ساده اما با امکانات بالا مثل فیلمبرداری vga با سرعت30 فریم .سبک و کم حجم داشتن جی پی اس و مثل ان78 سیستم عامل جدید نوکیا که روی ان78 هم هستش یعنی 9.3 .دوربین5 با فلاش زنون فکر کنم قیمتش 30 دلار از ان78 گرانتر باشه.
آقا كسايي كه دارن يكمي درباره gps اش بگن .زود وصل ميشه ؟؟ تو ماشينم راحت كار ميكنه ؟؟ :8:
سلام دوستان
یه سوال مهم و فوری دارم !
این چینیهاش از لحاظ کیفیت دوربین و قطعات و پخش موسیقی و ... فرقی با فنلاندیش نداره ؟
تحت لیسانس نوکیاس ؟؟ ارزش داره خرید چینی ؟
فکر نکنم این نو کیای چینی تحت لیسانس شرکت نوکیا باشه و قانونی تولید شده باشه فعلا گوشیای چینی معتبر فقط سونی اریکسون ها هستند ....توی فروم ها بخونی همه ازشون بد گفتن :41:نقل قول:
فکر شما اشتباههنقل قول:
و بزودی محصولات نوکیای چینی مثل تولیدات سونی اریکسون و...
جای محصولات فنلاندی رو میگیرن
الان تو هند محصولات نوکیا کارخونه هند عرضه میشه !
یک دقیقه طول میکشه تا ماهواره رو پیدا کنه. پس بدون مشکل.نقل قول:
نقل قول:
نوکیا و گوشی چینی ان 78 مشکوکه اما واقعیت داره.تایید میشه.
نوکيا n78 باضمانت اتصالات اينترنشنال: 395000 توماننقل قول:
نوکيا n81 8gb باضمانت اتصالات اينترنشنال: 350000 تومان
برای شما گزینه های خوبی هستند اگر هم خواستی بدون ضمانت 20 تومن از هر کدوم کم کن.دی