من نمی دانم چگونه در میدیا بیلدر اطلاعات رو سی دی بریزم که سی دی اتوماتیک بوت بشه؟:41:
Printable View
من نمی دانم چگونه در میدیا بیلدر اطلاعات رو سی دی بریزم که سی دی اتوماتیک بوت بشه؟:41:
دوست عزیز در سی دی بنده موزیک نیست بلکه نرم افزار که exeمی باشد در کامپیوتر اجرا می شود ولی در کامپیوتر های دیگر نه .اگر در مورد مسیر دهی همراه با تصویر یا مثال توضیح دهید متشکرمی شوم
چون گفتید به همراه تصویر , من سعی می کنم این کار رو انجام بدهمنقل قول:
ولی به طور خلاصه به شکل زیر عمل کنید :
کافیست به جای مسیر اصلی فایل خود " .. " دو نقطه قرار بدهید .
مثلا :
c:\music\a.mp3
به این مسیر تغییر نام یابد :
..\music\a.mp3
یعنی اینکه به جای نام درایو خود ( c: ) بنویسید ( .. ) .
:46:
بعد از اینکه پروژتون رو کامپایل کردید یک فایل exe و یک فایل autorun به شما میده که اونو باید در سی دی کپی کنید .
آقا ایول خیلی باحال بود
دست شما ندرده...
مرسی
اینم آدرس دانلودش که پیدا کردم:
فقط یکی باید زحمت بکشه و کرکش رو پیدا کنه.....کد:http://www.flashdemobuilder.com/download/FlashDemoBuilder100.exe
موفق یاشید
من وقتی با مولتی مدیا بیلدر 4.8 یک اتوران میسازم ( با فرمت exe ) آیکون خود MMB رو میگره. چه طور باید آیکونش رو عوض کنم طوری که رو سیدی هم همون آیکون باشه؟
من میخوام با کلیک بر روی یک دکمه ، چند تا فونت ( تقریبا 10 تا ) با هم نصب بشن.نقل قول:
باید چه کار کنم ؟؟؟؟:41::19::41:
خواهشا جواب بدید تا چهارشنبه لازم دارم!!!!
بغیر از مولتی مدیا بلدر چه برنامه حرفه ای دیگه واسه اتوران سازی هستش .
من وقتی با مولتی مدیا بیلدر 4.8 یک اتوران میسازم ( با فرمت exe ) آیکون خود MMB رو میگره. چه طور باید آیکونش رو عوض کنم طوری که رو سیدی هم همون آیکون باشه؟
منم همین سوال دارم
با سلام
دوستان ميخواستم بدونم مثلا با مولتي مديا بيلدر يه اتوران وقتي ميسازي
اگر يك كامپيوتر ديگه اون فونتهايي رو كه باهاش نوشتم نداشته باشه
مشكلي پيش ميياد(اخه يكي از دوستان اين طور ميگفت)با تشكر
اقايون بايد ببخشند كه اينو اينجا مطرح ميكنم ولي خوب من تازه عضو شدم و هر چي سراغ انجمنش كردم پيدا نكردم
دوستان من وقتي كه با اين اتو پلي بيلدر اتوران ميسازم و ميخوام توي سي دي بريزم
وقتي كه سي دي به صورت اتوران باز ميشه فايل اتوران به صورت يه صفحه ي سفيد باز ميشه و هيچ چيزي نمايش نميده..مشكل چيه
بابا یعنی کسی تو این انجمن نیست که MMB رو فول بلد باشه تا سولات پاسخ بده ؟؟!!!!!؟؟:19::19::19::19::13:نقل قول:
mohrd جان سلام
پست 36
مگه تو نوار ابزار main toolbar از گزینه distribute در قسمت icon نمی تونی آیکون انتخاب کنی؟
برنامت رجستره یا نه
پست 37
Nakh0d4 جان که راهنمایی کردن
می تونی یه text بسازی بعد روش دابل کلیک کنی Enable Actions را فعال کن بعد در قسمت More Actions گزینه Wizard بعد nstall font را انتخاب کن فونت تا انتخاب کن
مسیر را باید اصلاح کنی
اگه متن کمی داری متن را دربرنامه دیگه ای تبدیل به عکس gif کن بیار تو برنامه راحت تره
P30_P30 جان برنامه های مثل Demo Shield-AutoPlay Media Studio برنامه های خوبین
بهتر از همه برنامه Flash است ولی کار باهاش سخته
212 جان بله می ریزه به هم باید فونت مربوطه قبلش نصب بشه
سلام به hippo جان باحال !!!!!نقل قول:
ممنون که به پست 36 جواب دادی . فقط یک چیزی ، هر آیکونی که انتخاب بکنی رو بعد باید رو سی دی بزاری تا رو بقیه ی کامپیوتر ها هم با همون آیکون باشه ؟
و در پاسخ به جواب پست 37 :
ببین من یک فایل پاور پوینت دارم که فونت های خاصی توش به کار بردم که نمیشه به فایل ( ppt. ) ضمیمه کرد و به همین دلیل هم میخوام یک اتوران بسازم که وقتی یکی سی دی پاور پوینتم رو میزاره تو سی دی رامش اتوران اجرا بشه و بگه که روی دکمه زیر کلیک کنید تا ( مثلا 10 تا فونت مربوطه ) روی رایانه ی شما نصب شود.
حالا با توضیحات بالا ، باید چه کار کنم ؟
hippo جان ممنون
ولي من طيق اون چيزي كه تو پستهاي قبل نوشته بودند عمل ميكنم يعني تو قسمت script بهد wizard بعد instal font ميرم و همون كارها رو انجام ميدم نميشه ..
دوستان ميشه مثلا فونت رو داخل همون سي دي قرار بدي تا از رو ي اون كار كنه ..اگه ميشه توضيح كامل بدبد
اقا نصب فونت رو فهميدم فقط اين رو بگيد
ميشه مثلا فونت رو داخل همون سي دي قرار بدي تا از رو ي اون كار كنه ..اگه ميشه توضيح كامل بديد
- آنچه شما در این آموزش خواهید آموخت :
-تنظیم مشخصات صفحه و قرار دادن عکس در پس زمینه پروژه
- قرار دادن موزیک روی اتوران و جلوگیری از ، از ابتدا شروع شدن موزیک هنگام بازگشت به صفحه اول - ساخت یک دکمه بااستفاده ازتصاویروتعیین لینک برای اجرای یک برنامه
- ساخت دکمه برای پخش و توقف پخش فایلهای صوتی
- ساخت دکمه برای رفتن به صفحه بعد و افکت گذاری مابین صفحات
- ساخت لینک مخفی برای ارسال ایمیل
- فارسی نویسی در برنامه و نحوه نصب فونت هنگام اجرای برنامه
-ساخت کلید میانبر برای اجرای یک برنامه
- ساخت دکمه خروج
- ساخت خروجی از برنامه ، تست آن و تعیین فایلهایی که باید روی سی دی رایت شوند
کد:http://www.-----.5gigs.com/------Learning-Multimedia-Builder.rar
پسورد برای باز کردن فایل :کد:www.-----.com
اقيون اينو يادم رفت بگم حجمش 10mb
mohrd جان شما به جای این کارها با برنامه های ساخت setup یه همچین فایلی بسازی راحت تری
مثلاً با winrar - winzip- Setup Factory -install shield می تونی برنامه نصب فونت مورد نظرتا بسازی
حالا اگه خواستی اتوران داشته بشی یه اتوران بساز بعد یه دکمه قرار بده داخلش که با اجرای آن دکمه برنامه نصب فونت اجرا بشه
212 جان شما فونت های مورد نظرتا داخل یه فولدر در دایرکتوری مورد نظرت قرار بده بهد در mmb مسیر را مشخص کن بعد در همین جا به جای اسم درایو و فولدر دایرکتوریت از <SrcDir>\ استفاده کن
مثلاً
g:\font\acklin.ttf
به
<SrcDir>\font\acklin.ttf
تغییر می کنه
در اینجا
<SrcDir>\
نشان دهنده دایرکتوریت که همون cd باشه است
font
اسم فولدر محل قرار گیری فونت هاست
سلام
همان طور که می دانید وقتی فیلم را در دی وی دی dvd رایت میکنیم با برنامه هایی مانند پاور دی وی دی باز میشود وقتی می رویم توی درایو dvd rom دو پوشه صدا و فیلم می بینیم که توش یه سری فایل های عجیب هست حالا ما میخواهیم این این dvd همین جور که توی دستگاه های dvd خانگی که به تلوزیون وصل است پخش شود و هم در کامپیوتر به صورت به برنامه چند رسانه ای که کاری ندارد اما مشکلمن اینجاست که من با مولتی مدیا بیلدر کار می کنم ونمی دانم آدرسی که برای پخش فیلم باید به آن بدم چه جوری بدم چون ما دی وی دی را طوری رایت کرده ایم که توی دستگاه های دی وی دی خانگی بخواند و این با عث شده که توی دی وی دی یه سری فایل های عجیب هست که پپاور دی وی دی شنا سایی می کنه حالا شاید مدیا پلید هم شتنا سایی کنه نمی دونم ولی این فایل های عجیب که با فرمت های مختلف در ون دی وی دی است را کدامش را به برنامه مولتی مدیا بیلدر بدم تا بشناسدش آیا پلاگین نیاز دارد لطفا اسم یا دینک پلاگین خواهش میکنم
سلام دوستان عزیز من با برنامه Multimedia Builder یک پروژه ساختم ولی وقتی روی cd رایت مکنم اجرا مشود ولی برنامه ها و موزیک اجرا نمی شود راستش این اولین بارم هستش.پروژم علی شده ولی بد بختی نمی تونم رایتش کنم با موفقیت.من برای برنامه و موزیک پوشه جدا گانه درست نکردم واز شم دوستان تقاضا دارم کمکم کنید که چگونه پروزه رو رایت کنم که در برنهمه هایی که داخلش هست اجرا بشه.راستی من نام درایو رو که باید از اولش برداریم رو انجام دادم.مثلا"f: profile رو پاک میکنم. دیگه گیج شدم اگه ممکنه یک توضیح کامل بهم بدید که چی کار کنه....با تشکر قبلی از شما
با winzip و winrar چطوری برنامه ی نصب فونت می سازن ؟؟؟؟ لطفا یک آموزش بزارین .....نقل قول:
من يه كاري مي خوام با مولتي مديا بويلدر بكنم نميشه !
تو طراحي صفحات ، وقتي دكمه اي قرار مي ديم ، كه مثلا با زدن بره به يه صفحه ديگه ، صفحه قبلي بسته ميشه و صفحه بعدي باز ميشه !
حالا مي خوام طوري باشه كه صفحه قبلي بسته نشه و صفحه جديد روي صفحه قبلي باز بشه ( يه پنجره جديد ، ولي صفحه قبلي بسته نشه !)
يه مشكل ديگه اينه كه وقتي يه پروژه mmb رو از طريق اتوراني كه دارم فراخواني مي كنم ، پروژه جديد تو همين پروژه باز ميشه ! نميشه كاري كرد كه تو يه صفحه ديگه باز بشه ؟
پيشاپيش ممنون از راهنمائيتون
ببخشید میشه Script ها رو هم آموزش بدید ؟
چون خیلی مهمه در اتوران سازی .
مخصوصا در این برنامه .
ممنون میشم کمک کنید ...
كسي نيست تو اين تاپيك جواب سوالاتو بده ! :-"
mohrd جان شرمنده دیر شد
شما اول winrar را نصب کن
بعد فونت های مورد نظرتا انتخاب کن
بعد روی یکی از اونها راست کلیک کن add to archive را انتخاب کن
تو پنجره ای که باز می شه تیک گزینه Create SF X archive را بزن
ok را بزن
farshad_4017 جان می تونی چنتا اتوران بسازی ولی اگه تعدادش زیاد بشه سرعت کم میشه
(شاید با اسکریپت نویسی بشه - من بلد نیستم)
دمت گرم !!!!نقل قول:
سلام
چه جوری باید کد بنویسم که وقتی کاربر مثلا یه دکمه رو زد پنجره فایل بروزر باز بشه و طرف چند تا فایل از تو اون پنجره انتخاب کنه ؟؟
بعد وقتی که طرف فایل ها رو از تو اون پنجره انتخاب کرد و Open رو زد همه اون فایل های انتخاب شده کپی بشند تو درایو c ؟؟
سلام.
یک سوال داشتم :
من وقتی یک اتوران می سازم که با کلیک بر روی یک دکمه خاص مثلا Open یک فایل pps باز بشه ، رو وقتی روی سی دی رایت می کنم و وقتی اتوران اجرا شد روی دکمه ی Open کلیک می کنم ، چند ثانیه ( حدودا 20 الی 30 ثانیه ) طول می کشه تا فایل pps اجرا بشه . آیا به خاطر حجم زیاد فایل pps هست یا مشکل دیگه ای داره ؟؟
من با MMB v4.8 کار می کنم .
سلام.نقل قول:
..
مثلا Folder\auto.exe\..
این کاری رو که شما میگید من انجام میدم ولی باز هم erroe میدهنقل قول:
ضمن سلام و تشکر از آموزش فوق العاده
میخواستم فایل خروجی(autorun.exe) را دوباره ویرایش کنم.
راهی داره؟
اگر نه که ضعف بزرگیه
اگر میشه با چه نرم افزاری یا چه جوری
چون هیچ ذخیره ای ازmbd ندارم
لطفا توضیح کامل بدید iq low
decompiler داره یا نه؟
جواب آش خور ها رو هم بدید لطفا
دوست عزیز این یه نقطه قوته.هر کسی که نباید فایل خروجی رو بتونه باز کنه و اونو ویرایش کنه.نقل قول:
مثلا یه شرکتی یه آتوران میزنه بعد شما بخوای بازش کنی و تغییراتتت رو توش بدی!!!:13:
شما باید پروژش رو داشته باشی.