دوستان سلام
من یه دوربین canon مدل power shot a470 دارم این دوربین اوایل کارش زومش زیاد بود اما الان دیگه کمتر زوم میکنه
این دلیلش چیه؟
راستی باتری هم خیلی زود خالی میکنه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
Printable View
دوستان سلام
من یه دوربین canon مدل power shot a470 دارم این دوربین اوایل کارش زومش زیاد بود اما الان دیگه کمتر زوم میکنه
این دلیلش چیه؟
راستی باتری هم خیلی زود خالی میکنه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین؟ یعنی روی ال سی دی که مقدار زوم رو نشون میده تا آخر نمیره؟ زوم دیجیتال رو میگین یا اپتیکال؟نقل قول:
دوربینتون باتری قلمی میخوره؟
در تنظیمات دوربین زوم دیجیتال را غیر فعال کرده ایدنقل قول:
ضمن عرض سلام به اساتيد،
مي تونين يه بررسي فني مختصر از Canon SX200 و مقايسه آن با Sony T900 داشته باشيد؟
با تشكر
عزیز این دوربین ها هیچ ربطی به هم ندارن. مسلما SX200 بهتره از همه نظر...نقل قول:
با تشكر از جناب Prowler88
به نظر من قابليت زوم حين فيلمبرداري مهمه و متاسفانه SX200 اين امكانو نداره، به نظر شما راهي براي اون هست؟ من يه جا خوندم كه مي شه بوسيله نرم افزاري اين قابليت رو اضافه كرد. مي تونين راهنمايي كنين؟
ممنون مي شم...
نمیدونم کجا اینو خوندین ولی تا اون جا که من میدونم همچین چیزی امکان پذیر نیست. اگه به این سادگی بود که از همون اول این قابلیتو روی دوربین میذاشتن...نقل قول:
همون ZS1 پاناسونیک که گفتم این قابلیت رو داره و دوربین خیلی خوبیه.
دوستان نظر شما درباره fe-3010 اولیمپوس چیه؟
سلام ببخشید من به تازگی این دوربین رو خریدم. توی بررسی تخصصی که ازش توی سایتها خوندم نوشته بود که زبان فارسی و 26 زبان دیگه رو ساپورت میکنه ولی الان توی منوی زبانش فقط انگلیسی و ژاپنی رو داره ایراد از کجاست؟من بقیه رو پیدا نمیکنم یا گزینه خاصی داره که فارسیش فعال میشه؟نقل قول:
اگه میشه من رو راهنمایی کنین.
راستی یه سوال دیگه جایی هست که بتونم دفترچه راهنمای فارسی این دوربین رو بخرم؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
منظورتون پاناسونیک ZS3 هست؟ یعنی به نظرتون اون از SX200 بهتره؟ راستشو بخواین من دوربینی می خوام که کیفیت خوب عکسبرداری در شب و زوم بالا داشته باشه و زوم حین فیلمبرداری در اولویت بعدیه. می تونین راهنمایی کنین؟نقل قول:
منوی فارسی به درد نمی خوره، سعی کن خودت با ترجمه و تمرین مسلط بشی. راستی راضی هستی ازش، کیفیت عکسبرداری در شب اون چه جوریه؟ می تونی چن تا از عکسهایی که باهاش گرفتی بذاری؟نقل قول:
نه منظورم ZS1 هست. ZS3 جدیدتره و گرون تر.نقل قول:
این هم لینک مقایسه شون:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom
با تشکر از شما، من به لینکی که فرمودین مراجعه کردم و از لحاظ امتیاز کلیZS3 برابر 4.57 و SX200 برابر 4.02 بود و ZS1 کمتر از هر دو... می شه رو نظر سنجی ها اعتماد کرد؟ اگه شما بودین کدومشو انتخاب می کردین؟نقل قول:
قیمت مهم نیست.
نمیفهمم منظورتونو.نقل قول:
این لینکی که من به شما دادم نظرسنجی نبود که. مقایسه ی این دوربین ها بود و نتیجه ش این بود که کیفیت عکس های ZS1 از بقیه بهتره.
:18:
می دونم مقایسه بود ولی خوب امتیازهارو از رو ratingها دادن دیگه پس یه نوع نظرسنجی از ownerهاست... تو یه قسمت دیگه سوال و جواب های جالبی بود و در یه مورد مشخصا SX200رو با ZS3 مقایسه کرده بودن و در نهایت می شه گفت ZS3 بهتره....نقل قول:
ی فروشگاه حرفه ای کجا میتونه باشه؟ آدرس پاساژ و یا بازار دوربینها لطفا؟
اون امتیاز ها رو خود سایت میده نه owner ها. اصلا نظرسنجی نداره.نقل قول:
اين سايت رو قبل از خريد دوربين ببينيد بد نيست .
www.cameras.co.uk
کننSX10 IS
2 سوال فنی:
1.فرق دوربینای آماتور پیشرفته با نیمه حرفه ای چیه؟؟
2.ما 1 FZ30 داریم نمیدونیم چطوری میشه شاترش رو 60 ثانیه باز گذاشت؟؟
برا نور گیری
دوستان ایول از اینکه جوابمو دادید!!!!
یکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی جواب بدـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـه؟؟؟؟
دوست عزیز خب صبر کن حداقل 24 ساعت بگذره بعد بگو چرا هیچ کس جواب نداد.نقل قول:
1. این ها فقط بازی با کلماته. ولی معمولا دوربین های آماتور پیشرفته از دوربین های آماتور تنظیمات بیشتر و کیفیت بهتری دارن و دوربین های نیمه حرفه ای از نظر تنظیمات کاملن. البته باز هم از نظر کیفیت با دوربین های حرفه ای خیلی فاصله دارن.
2. FZ30 چیه دیگه؟
منظور ايشون دوربين Panasonic FZ30 بوده . اينم عكسش .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
براي اينكه بتوني از شاتر 60 ثانيه استفاده كني بايد دكمه تنظيم رو روي مود M يا همون تنظيمات دستي بذاري و بعد داخل منو سرعت شاتر رو تغيير بدي . ديدن اين سايت ممكنه كمكت كنه .
.کد:http://www.megapixel.net/reviews/panasonic-fz30/fz30-gen.php
مرسی از جوابتون دوستان.
24 ساعت چه خبره:18: اعصاب میریزه به هم:34::weird::angry:
خب این حداقل بهاییه که یه نفر باید پرداخت کنه واسه اینکه بیاد و مشورت بگیره ... در نظر بگیر که من و اکثر دوستانی که پاسخ سوالات رو میدیم ، حتما گرفتاری های خودمون رو داریم ؛ ضمناً بابت پاسخگویی در این بخش و بخش های دیگه هم سود خاصی نصیبمون نمیشه ... یعنی کاملا "در راه رضای خدا"ست ... بنابراین طبیعیه که تمام مدت آنلاین نباشیم ...نقل قول:
سلام به همه دوستان
این اولین مطلبیه که من در این سایت مینویسم.
من امروز دوربین کانن 1000d را از جمهوری خریدم به قیمت 560000 و با رم و کیف 610000 تومان.
این دوربین تا اونجایی که من فهمیم برای نمایش سوژه مورد عکاسی نمی توان از lcd استفاده کرد و lcd فقط برای نمایش عکس های گرفته شده است. البته فکر نمی کنم این عیب بزرگی باشد. چون یه عکاس حرفه ای معمولا همیشه از ویزور برای دیدن سوژه استفاده می کند.
اما من از کیفیت عکس هایی که تا حالا گرفتم خیلی راضیم اصلا قابل مقایسه با عکس دوربین G10 (که همین امروز از یه سوژه یکسان در شرایط نور کم عکس گرفتم) نیست. امروز دقیقا فرق بین دوربین حرفه ای و غیر حرفه ای را حس کردم. 28/4/88
این هم متعلقات دوربین 1000d غیر از لنز و باطری کتابی که امروز خریدم:
مبارک باشه. درسته. کیفیت G10 در حساسیت های بالا به 1000 نمیرسه ولی رو ایزوی پایین حتی ممکنه از نظر جزئیات بهتر باشه (به دلیل رزولوشن بالاتر).نقل قول:
راستی با LCD هم میشه عکس گرفت. با استفاده از Live View
با سلام یک دوربین دیجیتالی 7 مگا پیکسل گرفتم ولی تصاویرش جالب نیست،به نظر شما چه کشکلی می تونه داشته باشه
سلام من دیروز یه A1000IS کانن گرفتم.با توجه به اینکه لرزشگیرش فعال بود اما بعضی از عکسهای ایندور رو (حتی 1 دونه با فلش )رو مات میندازه .
من تو یه سایت انگلیسی خوندم یه چیزی مثل هک یا تنظیمات CHDk برای دوربین های کنن هست.میشه در مورد این توضیح بدین
منظورت از مات چیه؟ یعنی عکس تاره یا این که دچار کشیدگی شده؟نقل قول:
کشیدگی که نه ولی با کوچکترین لرزش اشیاه یا صورت آنشارپ میشه و واضح نیستنقل قول:
خودش تو حالتهای خودکار وقتی ایزو رو اوتو هست با اینکه فلش خاموش میکنم ایزو رو میزاره رو 80 که انتظار من این بود که با توجه لرزشگیر اپتیکال عکس های بسیار خوب درآد اما کوچکترین لرزش ها رو تو عکس بروز میده مجبورم ایزو رو بالا ببرم
یه سوال دیگه اینکه الان زیر LCD یه پرز دیدم این طبیعیه؟
نقل قول:
عجله نکنین و سعی کنین به دوربین مسلط بشین.لرزشگیر قرار نیست معجزه بکنه.سعی کنین لرزش دستتون رو کم کنین.از روش های صحیح گرفتن دوربین در دست استفاده کنین.
در مورد پرز،اطلاع ندارم.ترک هست یا فقط یه لکه؟
نقل قول:
-==========================-
سلام دوست من
مبارک باشه
1000D همیشه جزء دوربین های مورد علاقه من بوده ... افسوس می خورم که الان ندارمش ...
بهرحال دوربین بسیار خوش دست و زیبایی است و عکاسی با این دوربین واقعا لذت بخش است ... و تا جایی که می دانم با LCD نیز می توانید سوژه را مستقیم ببینید و عکس بگیرید در واقع Live View این دوربین موجب شد تا بسیاری از کسانی که آن موقع این امکان را نداشتند، از این دوربین استفاده کنند ...
لطفا یک نمونه عکس در شرایط نوری بسیار کم و بدون هرگونه ادیت و فقط کراپ شده (برای پایین آوردن حجم عکس) قرار دهید تا دوستان نمونه واقعی عکس این دوربین را مشاهده بفرمایند
متشکرم
کاویان
ممنوننقل قول:
این هم عکس پرز
روز دوم دیدم
این که اصلا معلوم نیست. زیاد حساسیت به خرج ندین. هر چی که هست مهم نیست.
منم زیاد روش وسواسی نیستم ولی یه جا خوندم اگه گرد و خاک روی حسگر بره کیفیت عکس میاد پایین باسه همین پرسیدم نکنه از پرز بره تو قسمت های داخلی دوربیننقل قول:
یه سوال دیگه:شنیدم این دوربین های کانن هک میشه میخواستم بدونم چه جوریه.
ممنون
نه بابا حسگر دوربین تو قلب دوربینه. به این راحتی گرد و خاک نمی شینه روش. خیالت راحت.نقل قول:
هک دیگه چیه؟ واسه چی؟
میگن یه سری قابلیت های اضافی به دوربین میده مثلا کانن ها تا نشانگر وضعیت باتری نداره که بهش اضافه میشه :نقل قول:
کد:http://chdk.wikia.com/wiki/FAQ