نقل قول:
فکر کنم منظور دوستمون از نوع daul layer باشه که تا 9گیگ ظرفیت داره.
Printable View
نقل قول:
فکر کنم منظور دوستمون از نوع daul layer باشه که تا 9گیگ ظرفیت داره.
پس مي گفتن بهتر شده اينا كه نشون داد معدل وارهد كمتره كه
دوست عزیز شما نظرات یوزرها رو بخون اصلا نقد خود گیم اسپات که به بازی 9 داده بخون میگه بازی بهتره
بعدش کلا رسمه که به یه expansion pack اندازه بازی اصلی امتیاز نمیدن
مثل اینکه بازی بالاخره کرک شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک هم اومد
پسوردکد:http://rapidshare.com/files/146416990/PAUL2.rar
darkc0derlegend
من این تاپیک رو دنبال نکردم.
میشه بگید وضعیت بازی الان چیه ؟
توی مغازه ها هستش؟
این امتیازات پایینتر را واقعا بی انصافی کردن چون از هر طرف به بازی نگاه میکنی بهتر شده!!!!شاید به این خاطر کمتر دادن که دنباله بازی نبوده و یک نسخه کاملا مجزا و دنباله داستان شماره یک را ادامه نداده!!
راستی دوستان کسی بازی را خرید این سایت تکین برای فروش گذاشته موردی نداره سفارش بدیم؟؟
نقل قول:
بله دوست عزیز الان تو بازاره اینم سایتش:
کد:http://www.hitakgame.com/news.php?readmore=233
منظور از اون دیویدی ها ... Dvd 9 هست .... فیلم های Hd رو هم تو این دی وی دی ها میریزن ...
امروز رفتم پایتخت نداشت ....
اقا من از تکین سفارش دادم.
راستی من اولین بارم هست از این سایت چیزی سفارش میدم.به صورت پستی سفارش دادم چند روزه به دستم میرسه؟
دوستان من امروز رفتم بازی فروشی گفت فردا بیا ببر پرسیدم دانلود شده است گفت اره به نظر شما بازی را بگیرم یا منتظر بشم شرکتهای بازی فروشی بدن بیرون بعد گپی اش را بگیرم؟ اصلا فرقی هم میکند یا نه؟
من پيشنهاد ميكنم صب كن.
میشه با دلیل منطقی بگید چرا چون داره دانشگاهها باز میشه اگر مشکل ندارد باید زود بازی کرد وتمام
فرقی نمیکنهنقل قول:
ممکنه کرکش خراب باشه که من گذاشتم سالمشو
حداقل 4 روز باید از فروش بازی صبر کنی تا عیب و ایرادش پیدا بشه ... مثل Assassin creed & mass effectنقل قول:
دوستان من که امروز رفتم بازار گفت نه اینجا اومده نه تهران !
کسی خریده ؟!
مگه این بازی هم مشکلی داره؟؟؟؟
کرکش ایراد داره یا مشکل چیز دیگه است؟
بهتون تبریک میگم ... این بازی اومد.
رفیقم خرید. دو تا دی وی دیه.
شرکت تکین آورده فردا یکشنبه برو پاساژ ولیعصر نمایندگیش بگیر .....نقل قول:
3Dmajid
میشه یه مقدار توضیح بدید در مورد بازیش ببینیم چی به چیه
از قبلی چقدر بهتره!
ممنون.
نوع بازي كه يك بازي كاملا اكشن و جنگي و بكش بكشه البته داستان در مورد گروه كاماندو هست كه همون گروهي هست كه به كره شمالي ميرن و عمليات جنگي انجام ميدن اتفاقات بازي در سال 2020 اتفاق مي افته و با فرض پيشرفتهايي 12 سال آينده اين بازي ساخته شده. و ميشه بهش يه پيش بيني سياسي هم نسبت داد كه از طرف آمريكا صورت گرفته و اين وسط ديوار كره شمالي رو خوب كوتاه ديده.نقل قول:
اینم سیستم مورد نیاز بازی برای کسانی که می خواهند بازی رو بگیرند به نظر میاد موتور بازی خیلی بهبود یافته::46:
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB (1.5 GB on Vista)
Hard Drive: up to 15 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO E7300 (2.66 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: up to 15 GB Free
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
قبلا گذاشته بود سيستم مورد نياز رو قبل پست دادن جستجو كننقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی تاکید من روی recommend بود که به تازگی اعلام شده(همون سیستم 700 دلاری معروف).
پس اگه اینطوری باشه سیستم من باید بتونه با بالاترین تنظیمات بازی رو اجرا کنه ....نقل قول:
اینو دیگه باید چند نفر بازی رو نصب کنند بعد نظر داد فقط اینو میدونم که که این سیستم همون سیستمنقل قول:
ایده الیه که EA اعلام کرده البته اصلش 9800gt هست که از نظر کارایی با 8800gt هیچ فرقی نمیکنه .
khosh be halet..............man 8500gt daram fekr nakonam bazi ro ruye medium ejra koneنقل قول:
khosh be halet..............man 8500gt daram fekr nakonam bazi ro ruye medium ham ejra besheنقل قول:
آره اون سیستمو میدونم چیه ! گرافیک من قوی تره ! 4850نقل قول:
اینو دیگه باید چند نفر بازی رو نصب کنند بعد نظر داد فقط اینو میدونم که که این سیستم همون سیستم
ایده الیه که EA اعلام کرده البته اصلش 9800gt هست که از نظر کارایی با 8800gt هیچ فرقی نمیکنه .
نقل قول:
ممنون ولی منظورم شماره جدیدش بود
میحوام ببینم چه پیشرفت هایی کرده
شماره قبلی رو بازی کردم خیلی وقت پیش.
خوب همون جريان هست از ديد فرمانده نوماد در واقع اتفاقات همونه ولي اينبار ما با اون يارو فرمانده ميريم اين جريانات رو.نقل قول:
داستان همونه
????????????gerafiket chandeنقل قول:
دوست عزیز لطف کن فارسی بنویس قانونه ....نقل قول:
????????????gerafiket chande
240 تومن
من بازی رو گرفتم انا نمی دونم چرا اجرا نمی شه . توی دی وی دی که کرکی نبود . از اینترنت هم که گرفتم کار نمی کنه .
اميرجان دو سوالنقل قول:
1. بازيت ماله كدوم شركت پخش بازي هست ؟
2. كرك هاي صفحات قبلي رو ميگي كه كار نميكنه ؟
سلام
من تا مرحله ی airfield رفتم خسته شدم.
راستی مولتی پلیر نداره؟
مال گیگا هستش . نمی دونم کرک صفحات قبلیه یا نه اما بازی اصلا توی دی وی دیش کرک نداشت .نقل قول:
من بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم . باید حتما به اینترنت متصل بشیم تا بتونه چک کنه . بعدش اجرا می شه .
من با سیستم :
MB : Asus P5Q-E
CPU : E8400
VGA : Asus EN9600GT 512 M
Ram : Corsair 2 Gig Dual
تونستم با جزئیات زیر به طور متوسط 40 فریم بگیرم .
1280*1024
No AA
Texture Quality : Enthusiast
Objective Quality : Mainstream
Shadow Quality : Gamer
physics Quality : Gamer
Shaders Quality : Mainstream
Volumetric Effects Quality : Enthusiast
Game Effect Quality : Enthusiast
Postprocessing Quality : Gamer
و بقیه جزئیات هم بر روی Enthusiast .
جالب اینه که با گذاشتن AA بر روی 2X به شدت افت فریم داشتم و متوسط به 27 فریم می رسید .
به هر حال یه خورده بازی که کردم ، شبیه به همون Crysis بود و البته زیبا .
manzuram gheymatesh nist ...........manzuram modeleshe...............rasti har kari mikonam nemitunam farsi tayp konam...........eshkal az windowse ?????????ya.............age kasi midune rahnamaiy kone mamnun mishamنقل قول:
نقل قول:
میشه بگید توی (very high خودمون)Enthusiast بدون aa چند فریم میگیرید تا ببینیم چقدر درباره روون شدن بازی نسبت به نسخه قبلی راست گفتند؟
با تشکرقبلی....
این یکی از crysis کوتاه تر بود. تو 5 یا 6 ساعت تموم شد.
کسی میدونه مولتی پلیر داره یا نه؟ تو منوش که چیزی نیست. پس یه سری تریلر قبل از اومدن بازی بود که مولتی پلیرشو نشون میداد. حالا که مولتی پلیر نداره.
yeki javabe manam bede................savab dare..................chetory mitunam farsi tipe konam????????????shift+alt ham migiram vali fayde nadare