نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
این فیلمی که شبکه 1 گذاشت حتی ارزش 1 دونه اسکار رو هم نداشت
اصل فیلم رو که ببینی تازه میفهمی این فیلم چیه. خیلی بد سانسور شده بود. حتی موسیقی متن فیلم رو هم سانسور کرده بودند!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
این فیلمی که شبکه 1 گذاشت حتی ارزش 1 دونه اسکار رو هم نداشت
اصل فیلم رو که ببینی تازه میفهمی این فیلم چیه. خیلی بد سانسور شده بود. حتی موسیقی متن فیلم رو هم سانسور کرده بودند!!!
منكه خوشم امد مي دوني فيلم يه چجيز سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم دنبال فيل اصلي هستم
ولي از مفهوم فيلم خوشكم امد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط SK8ER BOi
اين نظر لطف شماست... .
ممنو از راهنمايي زيبايتان.
با تشكر.
Being There
Getting there is half the fun; being there is all of it!
يه كمدي درام ساخته Hal Ashby در سال 1979
با بازي Peter Sellers و Shirley MacLaine و Melvyn Douglas
Melvyn Douglas براي اين فيلم اسكار بهترين بازيگر مكمل مرد رو دريافت كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فيلم كه آنها هوزور ترجمه كرده بودند از نظر من بسيار جالب بود مخصوصا در آخر فيلم جايي كه چنسي داشت روي آب راه ميرفت
A History of Violence
Everyone has something to hide
يه اكشن جنايي ساخته David Cronenberg در سال 2005 در آمريكا و آلمان
با بازي Viggo Mortensen, Maria Bello, Ed Harris, William Hurt, Ashton Holmes
Girl with a pearl earring
دختري با گوشواره مرواريد
Beauty inspires obsession
ساخته Peter Webber محصول مشترك آمريكا انگليس و لوگزامبورگ در سال 2003
با بازي Colin Firth, Scarlett Johansson, Tom Wilkinson, Judy Parfitt, Cillian Murphy
اسكارلت يوهانسن خوشگل نقش اصليه فيلمه ;)
تكراريه ولي فيلم قشنگيه ميشه دوباره ديدش
The Spirit of the Beehive
روح كندوي عسل
يه درام هنري ساخته Víctor Erice در سال 1973 در اسپانيا
با بازي Fernando Fernan Gomez, Teresa Gimpera, Ana Torrent, Isabel Telleria, Laly Soldevilla
داستان فيلم در سال 1940 در دهكده اي در اسپانيا اتفاق مي افتد.فيلم فرانكشتين كه در اين روستا به نمايش در مي آيد تاثير بسيار زيادي بر روي دو خواهر كوچك به اسمهاي آنا و ايزابل كه محور اصلي داستان هستند ميگذارد.آنها پس از فيلمدر اطراف خود به دنبال هيولاي فيلم ميگردند ...
واقعاً افتضاح بود.........نقل قول:
نوشته شده توسط SK8ER BOi
اين سينما ماورا هم كه يه مدته زده تو خط فيلماي ايراني
انگار بودجه شون ته كشيده :sad: :tongue:
امشب هم ميخاد زير نور ماه رو پخش كنه.آخه مگه يه فيلمو چند دفه نشون ميدن؟؟! :angry:
اولا سينما و ماورا واقعا عالي بود
Bloody Sunday
يكشنبه خونين
فيلمي تاريخي ساخته Paul Greengrass كه فيلمنامه فيلم رو هم خودش نوشته
محصول مشترك انگليس و ايرلند سال2002
با بازي James Nesbitt, Tim Pigott-Smith, Nicholas Farrell, Gerard McSorley, Kathy Keira Clarke
داستان فيلم در مورد اتفاقات اوايل سال 1972 در ايرلند شمالي است.جايي كه ارتش انگليس دست به كشتار وحشيانه مردم زد...
توي هفته اي كه گذشت فيلمهاي خوبي از تلوزيون پخش شد.شايد خيلي فيلماي معروفي نبودن اما فيلماي خوبي بودن
من خيلي سرم شلوغ بود نتونستم اينجا چيزي در موردشون بنويسم
به هر حال حالا ميگم كه اگه نديدين تكرارشونو ببينين
اوليش فيلم Stay يا بمان كه از سينما ماورا پخش شد كه فكر ميكنم فردا عصر (منظورم همين امروزه البته :tongue: ) تكرارشو بذاره
ساخته Marc Forster در سال 2005 هست و Ewan McGregorوNaomi Watts توش بازي ميكنن
دوميش The Field يا مزرعه بود كه از سينما يك پخش شد و سه شنبه شب تكرار داره
اين دومين فيلم Jim Sheridan هست كه سال 1990 ساخته شد كه Richard Harris وSean Bean از بازيگراشن
وسوميش Bee Season بود كه با نام اسرار حروف از سينما4 پخش شد و پنجشنبه عصر ميتونيد تكرارشو ببينيد
ساخته Scott McGeheeوDavid Siegel در سال2005 كه Richard Gere وJuliette Binoche توش بازي ميكنن
میشه بگین تکرار سینما ماورا چه روزی و چه ساعتی پخش میشه ؟
شنبه عصر بين ساعت 5 و 6 بود اگه عوض نشده باشهنقل قول:
نوشته شده توسط cully_4u
اگه منظورت تكرار سينما و ماوراست كه فكر كنم تكرارش عوض شدهنقل قول:
نوشته شده توسط SK8ER BOi
من معمولا هيچ وقت نميشينم تكرارشو ببينم ( بنا به دلايلي ) ولي امروز كه دوشنبه باشه ساعت 5:30 تكرارشو داشت نشون مي داد . فكر كنم روز تكرارش عوض شده
يه سئوالي :
چرا اسم فيلم ها رو تغيير ميدن؟ مثلا فيلم فصل زنبور كه با نام اسرار حروف پخش شد ؟
ببخشید که همه رو با هم ننوشتم اخه به هم ربطی نداشتن
فیلم Stay یا همون بمان یا در اصل توقفگاه رو دیدین که؟
می خواستم در مورد این فیلم صحبت کنیم
آره مثل اين كه عوض شده.منم فكر ميكردم عوض شده باشه همين باعث شد كه تكرار فيلم stay رو نتونم ببينم.ولي فكر كردم شايد فقط اون بار اين طوري شده كه حالا كه شما ميگي اين هفته هم تكرارش دوشنبه بوده پس حتمآ ديگه هميشه تكرارش دوشنبه هاستنقل قول:
نوشته شده توسط Hectorist
به نظر من اين كارشون تا حدودي درست بود.چون كه bee season معني همون مسابقات اسپل كردن كلمات رو داره كه ترجمه فارسيش نميتونه اين معني رو بده.يعني ترجمه خوبي نمي شه براي اسمش پيدا كرد.ولي وقتي اسم رو عوض مي كنن حتمآ بايد اسم اصلي رو هم بگن و يه توضيحي در موردش بدن.من كه توي حرفاشون چيزي در اين مورد نشنيدم(شايدم گفتن و من نشنيدم)نقل قول:
چرا اسم فيلم ها رو تغيير ميدن؟ مثلا فيلم فصل زنبور كه با نام اسرار حروف پخش شد ؟
خيلي ممنون از بابت راهنماييت
پس در نتيجه Bee season اسم اون مسابقه اسپل کردنِ
این درست ولی فکر نمیکنم دلیلش این باشه چون اگه یادت باشه یه روز کانال 1 یه فیلم از Dakota fanning و Kurt Russel نشون داد که اسم اصلیش بود Dreamer و محصول سال 2005 بود که اسمشو یه چیز دیگه نوشته بودن و هیچ ربطی به Dreamer نداشت ( حالا اسمش هم یادم نیست ) اگه کسی یادشه بگه ، ولی مطمئنم که اسمش هیچ ربطی به اسم فیلم نداشت
The Assassination of Richard Nixon
ترور ریچارد نیکسون
محصول مشترک آمریکا و مکزیک 2004
ژانر : جنایی ، درام ، هیجانی
کارگردان : Niels Mueller
فیلمنامه: Kevin Kennedy & Niels Muller
بازیگران : Sean Penn ، Naomi Watts ، Don Cheadle
شون پن در این فیلم خدایی می کند . شاید بشود گفت که فیلم شدن این فیلم تا حد بسیار زیادی مدیون بازی چشم نواز شون پن است . جریان فیلم در باره مردی است که در سال 1974 تصمیم می گیرد ریچارد نیکسون را ترور کند . فیلم بیشتر از آنکه بر روی جنبه های حادثه ای ماجرا تاکید داشته باشد بر روی شخصیت پردازی ساموئل ( پن ) تا کید می کند . قتل ریچارد نیکسون فیلم زیبا و دلنشینی است که امشب در برنامه سینما 1 از شبکه 1 پخش می شود.
شون پن بازیگر مطرح و معترض سینمای هالیوود در نماز جمعه تهران :
ممنون ازهکتوریست!
هكتوريست جان دستت درد نكنه عالي بود
من كه اينا رو نديده بودم
ولي جاش تو اين تاپيك نبود.بهتر بود يه تاپيك جديد مي زدي.
Family Life
زندگي خانوادگي
يه درام خوب ساخته Ken Loach
با بازي Sandy Ratcliff, Bill Dean, Grace Cave, Malcolm Tiernay
Thanks For notify
آخه ميدوني من اصلا قصد نداشتم اينا رو بزارم
اشتباهي به جاي يك بار فرستادن پيغام اصلي اونو 3 بار فرستادم و متاسفانه بلد هم نبودم كه پيغام ها رو پاك كنم واسه همين گفتم يه چيزي بزارم به بحث ربط داشته باشه
اگه ميشه بگين چه جوري بايد يك پيغام رو پاك كنم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط SK8ER BOi
مال 1971
زندگی خانوادگی یا زندگی تحمیلی !!! فیلم زیبایی بود
شادمهر راستین هم خوب صحبت کرد
کارگردان: Bill Paxton
بازيگران :
Matthew McConaughey .... Fenton Meeks
Matthew O'Leary .... Young Fenton
Powers Boothe .... Wesley Doyle
Levi Kreis .... Adam
Bill Paxton .... Mr Meeks
محصول : 2001 آلمان ،ایتالیا،فرانسه
مدت زمان : 96 دقيقه
پکتسون سال 2001 فیلم سینمایی "سرزمین مجازات" را جلو دوربین برد و در این فیلم علاوه بر کارگردانی در کنار متیو مکوناهی بازی هم کرد. "سرزمین مجازات" که محصول مشترک آلمان ، ایتالیا و فرانسه است تا دقايقي ديگر از شبکه چهار پخش خواهد شد.
داستان این فیلم درباره مردی است که به اداره پلیس مراجعه و ادعا می کند قاتل قتل های زنجیره ای که به دست خدا مشهور شده را می شناسد و او کسی نیست جز بردار او. قاتل کسی است که تصور می کند از سوی خدا ماموریت دارد جامعه را اصلاح کند و ... دکتر مهرداد احمدیان و اكبر عالمي كارشناسان اين فيلم هستند
اين چند تا فيلم و همه رو ديدم خيلي باهال بودند
يكي از يكي بهتر
شبکه 4؟نقل قول:
نوشته شده توسط Hectorist
بلهنقل قول:
نوشته شده توسط mehdidj
شبکه 4 ، روز یکشنبه ، ساعت 20:45 دقیقه ، از برنامه سینما و ماورا پخش شد
ضمنا تکرار برنامه سینما و ماورا ، باز هم عوض شد : دوشنبه ها ساعت 23:15
کارگردان : مارتین اسکورسیزی
بازیگران :
Nicolas Cage .... Frank Pierce
Patricia Arquette .... Mary Burke
John Goodman .... Larry
Ving Rhames .... Marcus
محصول : 1999 آمریکا
مدت زمان : 121 دقیقه
فیلم سینمایی نجات دادن مرده ( احضار مردگان ) با عنوان اصلی "Bringing Out The Dead" اثری اجتماعی و محصول سال 1999 سینمای امریکاست. این فیلم با طرح زندگی یک پرستار و مسائل و مشکلاتی که در زمینه شغلی با آن مواجه است به ارائه بخشی از این شرایط در امریکا می پردازد.
داستان "نجات دادن مرده" درباره زندگی یک پرستار جوان است که علاقه بسیار زیادی به کارش دارد و همین موجب می شود با انرژی و تحرک خاص شغلش را ادامه دهد. اما مشکل اصلی این جوان مربوط به بیماران یا مصدومانی است که بیشتر آنها در طول راه یا در بیمارستان جان خود را از دست می دهند. این مسئله برای پرستار جوان تبدیل به یک کابوس می شود. پس از مدتی جوان به ماموریتی دشوار فرستاده می شود ...
نیکلاس کیج، پاتریشیا آرکت، جان گودمن، وینگ ریمز بازیگران اصلی این فیلم هستند که در مدت زمان 121 دقیقه ارائه شده است. فیلم سینمایی "نجات دادن مرده" پنجشنبه 18 آبان ساعت 22 از برنامه سینما یک پخش خواهد شد.
دستت درد نكنه هكتوريست جان.
كارت خوبه.
خوب جاي مارو گرفتي ها.
اين فيلم (Bringing out the dead) از فيلم هاي معمولي اسكورسيزيه ولي ارزش ديدن رو داره.فردا ببينيدش.
در ضمن مارك انتوني هم يه نقش كوچيكي توي فيلم داره (;
اخ جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند وقتی بود فیلم های سینما یک زیاد جالب نبود ولی به نظر میرسه
این برنامش دیدنی باشه .به خصوص اینکه من خیلی نیکولاس کیج رو دوسـت دارم.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جاي تكرار سرزمين مجازات يه فيلم ديگه پخش شد كسي نمي دونه چه فيلمي بود؟
نه بابا ، این چه حرفیه !!! من فقط یه خورده جو گیر شدم ، همین :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط SK8ER BOi
آره فیلم متوسطیه ( نسبت به فیلمهای دیگه اسکورسیزی ) ولی دیدنش که اشکال نداره ;) حتما ببینین
S@eid جان مگه فیلم هفته قبل سینما 1 رو ندیدی ؟ اون که فیلم خوبی بود !!!
خوب بود ولی تکراری.کلی گفتم یه نگاه که به فیلم های چند هفته قبل بندازیمنقل قول:
نوشته شده توسط Hectorist
می بینم که زیاد خوش سلیقه نیستن.این همه فیلم قشنگ توی این دنیا اونوقت اینها
میرن روح کندوی عسل و مزرعه رو پخش میکنن.البته سلیقه ای هست هرکس از یه سبک
فیلم خوشش میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از جناب هکتور