آپدیت های ویستا رو میشه کپی کرد که بعد نصب دوباره بشه نصب کرد؟اگه میشه از کجا کپی و بعد نصب چطوری مورد استفاده قرار میگیره؟
Printable View
آپدیت های ویستا رو میشه کپی کرد که بعد نصب دوباره بشه نصب کرد؟اگه میشه از کجا کپی و بعد نصب چطوری مورد استفاده قرار میگیره؟
سلام مقاله زیر شما راهنمایی میکنه:نقل قول:
کد:http://www.mywindows.ir/?p=91
چگونه سرعت ویندوز ویستا رو افزایش دهیم
خیلی سرعتش پایینه
بنظر من 7 رو نصب کنین
ویستا عملکرد پایینی داره
سلامنقل قول:
با برنامه های تمیز کاری ویندوز مثل Tune Up سیستم را اسکن کن.
راه زیر رو هم برو بیبین کمک میکنه
توی start تایپ کن msconfig بعد سربرگ startup او نجا تیک همه را بردار بعد ok کن سیستم را ری استارت کن/
اینجوری سرعت لود سدن ویندوز زیاد میشه
منم آره startup رو همشو ورداشتم قبلنا
ولی بازم همچین چنگی به دل نزد
این کار برای لود شدن هست که فقط سرعتش را بالا میبرهنقل قول:
من درايو هاي مختلف را Defrag ميكنم ولي در ويستا هيچ اطلاعاتي از روند Defrag وجود ندارد.در انتها هم معلوم نميشود كه آيا defrag انجامگرفت يا نه.
در حين defrag فقط نوشته ميشود defragmenting و بر خلاف win XP كه جدولي با 3 رنگ كه نماينده نوع فايلها بودند نشان نميدهد.
مشكل كجاست؟
این کار برای لود شدن هست که فقط سرعتش را بالا میبره
بله متوجه هستم ولی بازم این کارو که میکردم هم انگار قسمتی از cpu کامپیوترم همش در حال استفاده بود تو ویستا
سلام
ویستا یا سون stereo mix نداره ؟؟ اگه داره کجاشه ؟؟
بر روی آیکن Volume در Taskbar کنار ساعت کلیک راست کرده و گزینه Recording Devices را انتخاب نمایید.نقل قول:
در پنجره باز شده بر روی یکی از Device های مربوط به ضبط صدا کلیک راست کرده و گزینه Show Disabled Devices را انتخاب نمایید تا تنظیمات غیر فعال شده ظاهر گردند.
خواهید دید که دو Device به نامهای CD Audio و Stereo Mix به صورت غیر فعال و کم رنگ ظاهر میشوند.
اکنون بر روی آنها کلیک راست کرده و گزینه Enable را انتخاب نمایید.
حال با تنظیمات مقدار شدت ورودی صدای Stereo Mix در Properties میتوانید به کیفیت مطلوب صدای ضبط شده مورد نظر دست یابید.
مرسی اما هنوز وقتی تو روم اهنگ میزارم از stereo پخش نمیشه و صدا کمه و بی کیفیته ؟!!
خوب پس مشكلت شايد از مسنجر ياهو هست؟برو به تنظيمات مسنجرت از اونجا چك كن!نقل قول:
با مسنجر بیلوکس هم تست کردم مشکل همینه !!! کلا میخوام صدا از stereo mic\x پخش بشه نه از headsetنقل قول:
خوب پس مشكلت شايد از مسنجر ياهو هست؟برو به تنظيمات مسنجرت از اونجا چك كن!
دوستان سلام
نمیشه این قابلیت مزخرف ویستا رو که روشنایی صفحه رو خودکار تنظیم میکنه رو کنسل کرد؟؟؟؟؟؟؟:19:
افراد زیادی هستند که پس از نصب ویندوز ویستا و کار کردن با آن از این ویندوز خوششان نمی آید و با وجود تبلیغات مایکروسافت درباره این ویندوز
باز هم ویندوز اکس پی را به آن ترجیح میدهند و میخواهند ویندوز ویستا را از رایانه خود حذف کنند. چنانچه فقط ویندوز ویستا روی رایانه شما نصب باشد ، برای حذف آن کار خاصی لازم نیست و کافیست طبق معمول درایو مربوط به ویندوز را فرمت و اقدام به نصب ویندوز مورد نظر خود کنید. اما اگر ویندوز ویستا را در کنار ویندوز اکس پی نصب کرده باشید، چکار میکنید؟ درایو مربوط به فایل های نصب شده ویندوز ویستا را فرمت میکنید و هر بار که رایانه تان روشن میشود ، از لیست انتخاب ویندوز های نصب شده، ویندوز ویستا را رد و ویندوز اکس پی را انتخاب میکنید؟ گرچه این روش عملی است، اما اصولی نیست و روش درستی به حساب نمی آید. اگر میخواهید ویندوز ویستا را درست حذف کنید میتوانید به روش زیر عمل کنید:
1_ وارد ویندوز اکس پی خود شوید.
2_ دی وی دی نصب ویندوز ویستا را در درایو مربوطه قرار دهید.
3_ گزینه Run را از منوی شروع انتخاب و این عبارت را تایپ کنید: e:\boot\bootsect.exe\nt52ALL\force (دقت کنید که به جای عبارت e: باید نام درایو مربوط به دی وی دی را وارد کنید)
4_ رایانه را مجددا راه اندازی کنید. خواهید دید که گزینه های انتخاب ویندوز وجود ندارند و ویندوز شما با ویندوز اکس پی اجرا میشود.
5_ درایو مربوط به ویندوز ویستا را فورمت و دو فایل Boot.bak و Bootsect.bak را از درایو مربوط به نصب ویندوز اکس پی نیز حذف کنید.
6_ در نهایت نیز برای اطمینان از صحت حذف ویندوز ویستا یک بار دیگر رایانه را مجددا راه اندازی کنید
سلام .
خیلی از برنامه ها وقتی میخوام نصبشون کنم یه ارور میده . اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار باید کنم که درست بشه؟
ممنون
آقا حرف ژ رو تایپ نمیکنه و جای ژ پ میزنه چکار کنم
Windows Installer رو آپدیت کنین :20:نقل قول:
Shift + c یا شیفت + ز رو امتحان کنین!:11:نقل قول:
آقا حرف ژ رو تایپ نمیکنه و جای ژ پ میزنه چکار کنم
سلام
IE خیلی اذیت میکنه
اگه چند تا تب باز کنم که هنگ میکنه
با یه تب هم که کار میکنم بخوام ببندمش خیلی طول میکشه
و خیلی هم کند و سنگینه
ولی بقیه مرورگرها خوب کار میکنن و هیچ مشکلی ندارن
اشکال کار از کجاست ؟
برای تعمیر ویستا در محیط ویستا چکار کنم؟
کسی نیست؟:41:
یه مشکل دارم
الان ویندوز لپ تاپم رو عوض کردم ، هر کاری میکنم به اینترنت متصل نمیشه یعنی اصلا بلوتوث اینترنت و سرچ نمیکنه و بصورت دستی هم متصل نمیشه! در قسمت network هم بین اینترنت و کامپیوتر ضربدر خورده
مشکل چیه میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
راستی ویندوز ویستا 32 بیت اورجینال خود لپ تاپ هست
سلام
درایورهای لپ تاپ را نصب کردین؟
اگر repair کنی شاید درست بشه. من تو pc اینکا را کردم درست شد.ولی لپ تاپ نمی دونم جواب میده یا نه ؟نقل قول:
ممنون از راهنماييهاون خيلي اين مطلب كمكم كرد .
موفق باشيد :11:
سلامنقل قول:
کدوم موضوع به شما کمک کرده؟ :دی
با سلام
می خوام از کنترل پنل میل جدیدی رو بسازم اما گزینه Mail حذف شده و از خود Outlook هم نمی شه میگه باید برنامه بسته باشه.
لطفا فوریه فوری راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من یه لبتاپ دارم مال سال 2008(فک کنم درست نمیدونم) و الان بعد از مدت ها اون رو روشنش کردم و خیلی ویندوز ویستاش قدیمی هستش و خیلی از برنامه ها روش نصب نمیشه ( فک کنم جزء اولین ویندوز ویستا ها باشه ) ، الان میخوام آپدیتش کنم چطوری باید اینکار رو انجام بدم
راهنمیی میکنید لطفا
ممنون میشم چون الان خیلی به اون لبتاب نیاز دارم.:n36: